• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
فیلم های علمی تخیلی زیاد میبینی برادر؟!
:lol::lol::lol:

این امکان وجود داره که شماره یه شخص مهم رو داشته باشی و بتونه از phonebookت پاکش کنه :blink:
از راه دور البته!؟
یه شماره داشتم که چند روز پیش هم تماس داشتم، منتها الان فقط اسمش مونده و شماره توش پاک شده!:blink:

مگه ادلیست یاهومسنجره ؟! :D

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
دوستان برا آندروید نقشه جی پی اس ایران(تهران) براش هست ؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سرعت P1 جدیدا خیلی داره اذیت میکنه مخصوصا وقتی اینباکسم بیشتر از 1000 مسیج داشته باشه! خلاصه اینکه میخوام یه نوکیا بخرم یه مدت هم با نوکیا سر کنم! نظرم روی 5800/5230 ه. بیشتر همون 5230 چون به امکانات بالاتری که 5800 میده مثل دوربین بالاتر یا وای-فای نیازی ندارم. با 5800 کار کردم ولی با 5230 نه! درکل به جز اون چیزایی که توی GSMArena نوشته، چیز دیگه ای هم هست که به صورت تجربی به دست بیاد؟! مثلا سرعت این دو گوشی با هم تفاوتی داره؟ یا کیفیت صفحه نمایش، اسپیکر ها یا...(البته دیدم که نوع هندزفری‎هاشون فرق میکنه، ولی جک 3.5 میلیمتری داره و میتونم هدفون دلخواه بذارم روش!) کلا از این جور مسائل! اگه کسی با 5230 کار کرده ممنون میشم یه سری اطلاعات بده... ضمنا یه سوال دیگه که خیلی برام مهمه، توی اجرا کردن فیلم‎های DivX این دو تا گوشی وضعیتشون چطوره؟ مرسی.

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوستان من وسوسه شدم این ایکس 10 مینی رو تجربه کنم.....امروز دستم گرفتم واقعا ابعاد استثنایی داره....اپلیکیشن هم براش کم نیست یوزرهای جی اس ام آرنا از سرعت بسیار بالای گوشی صحبت میکنند.....ولی کیبرد نداره باتری جالبی هم نداره اسپیکرش هم میگن تعریفی نداره....باتریش هم بیلد این هست یعنی نمیشه بیرون بیاری و چسبیده به گوشی....در عوض دوربین خوبی داره البته میگن.....با این اوصاف نظر شما چیه؟....من بیشتر ابعادش برام مهمه و اینکه اندروید رو تجربه کنم....ما رو از نظرات پربارتون دریغ نکنید.....لول

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
من میگم نگیر علی !
نمی دونم چرا به نظرم چیز به درد نخوریه !
تاتو بگیر بهتره ....
فقط دوربینش پایین تره که اونم به نظر من مهم نیست ...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
مازیار کجایی بابا! من چیکار کنم؟ فردا احتمالا برم یه 5230 بگیرم.. حدود 160-170 هستش. بگیرم یا نه؟! توی اجرا کردن دایویکس فریم نمیزنه؟! گوشی ای هست که یه سه ماه دست من دوام بیاره؟
میشه یه لطفی بکنین برنامه core player رو برای این گوشی بدین من برم روی 5800 ه یکی نصب کنم یه فیلم بذارم توش ببینم چطور اجرا میکنه...
ممنون!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من میگم نگیر علی !
نمی دونم چرا به نظرم چیز به درد نخوریه !
تاتو بگیر بهتره ....
فقط دوربینش پایین تره که اونم به نظر من مهم نیست ...

اتفاقا به تاتو هم فکر کردم....میگن اسپیکر آبادی داره.....ولی دوربین و ابعاد مینی آدم رو وسوسه میکنه......نمیدونم والا خودم هم موندم.....خیلیها هم میگن ایکس وان حیفه ردش کنی....:f34r::f34r::f34r::f34r:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Wiseman :
مازیار کجایی بابا! من چیکار کنم؟ فردا احتمالا برم یه 5230 بگیرم.. حدود 160-170 هستش. بگیرم یا نه؟! توی اجرا کردن دایویکس فریم نمیزنه؟! گوشی ای هست که یه سه ماه دست من دوام بیاره؟
میشه یه لطفی بکنین برنامه core player رو برای این گوشی بدین من برم روی 5800 ه یکی نصب کنم یه فیلم بذارم توش ببینم چطور اجرا میکنه...
ممنون!!

:rolleyes: میگم بخر چیز خوبیه کلا ولی قید دایویکس با بیت ریت بالا رو باید بزنی فکر کنم .من البته تست نکردم با 5530 ام ولی فکر نکنم بشه دید با کیفیت خوب. شرمنده کورپلیر رو ندارم از مهدی ببین داره؟

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
ممنون!!

سلام قربان!
icon10.gif

آخرین باری که من برای یکی از دوستان دنبالش بودم CorePlayer اصلا برای S60-5 وجود نداشت و فقط تا ریلیز 3 رو ساپورت می‌کرد. :rolleyes:

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اتفاقا به تاتو هم فکر کردم....میگن اسپیکر آبادی داره.....ولی دوربین و ابعاد مینی آدم رو وسوسه میکنه......نمیدونم والا خودم هم موندم.....خیلیها هم میگن ایکس وان حیفه ردش کنی....:f34r::f34r::f34r::f34r:
لول ! ایکس وان داری ؟!
اون وقت می خوای یا ایکس10 عوض کنی ؟!
نکن این کارو علی ! :دی
مگه چه مشکلی داری الان با ایکس1 ؟!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
لول ! ایکس وان داری ؟!
اون وقت می خوای یا ایکس10 عوض کنی ؟!
نکن این کارو علی ! :دی
مگه چه مشکلی داری الان با ایکس1 ؟!

مشکلی ندارم....البته ال سی دی ایکس وان مقاومتیه ولی ایکس 10 مینی خازنیه.....کلا میخوام اندروید رو تجربه کنم:f34r:.....خیلیها میگن این کار رو نکن.....ولی اندازه کوچک مینی و همچنین دوربین و اندروید بودنش منو وسوسه میکنه:f34r:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
بر هوس خودت غلبه کن :D

اگه خواستی آندروید بگیری به نظرم لجند بگیر...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
:rolleyes: میگم بخر چیز خوبیه کلا ولی قید دایویکس با بیت ریت بالا رو باید بزنی فکر کنم .من البته تست نکردم با 5530 ام ولی فکر نکنم بشه دید با کیفیت خوب. شرمنده کورپلیر رو ندارم از مهدی ببین داره؟
بیت ریت بالا..؟ همین ریپ های 700 مگابایتی معمولی رو درست اجرا کنه کافیه! منظورت از بالا همیناست؟
مهدی که هیچ خبری ازش نیست نامرد! :دی
سلام قربان!
icon10.gif

آخرین باری که من برای یکی از دوستان دنبالش بودم CorePlayer اصلا برای S60-5 وجود نداشت و فقط تا ریلیز 3 رو ساپورت می‌کرد. :rolleyes:
به به، سلام از ماست!
flowerysmile.gif

خیلی ممنون از جوابت.. بد شد اینطوری! حالا باید بگردم دنبال یه DivX Player، اگه پیدا بشه...

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
امیر 2تا دیوایکس پلیر اتچ کردم ببین به کارت میان... ؟ :rolleyes:

فایل های ضمیمه

• divxplayers4amir.zip
    1.8 MB · نمایش ها: 5

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
راستی یک سوال.....اپلیکیشنهایی که الان برای اندروید هست کرک شدن؟!!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بیت ریت بالا..؟ همین ریپ های 700 مگابایتی معمولی رو درست اجرا کنه کافیه! منظورت از بالا همیناست؟
مهدی که هیچ خبری ازش نیست نامرد! :دی

به به، سلام از ماست!
flowerysmile.gif

خیلی ممنون از جوابت.. بد شد اینطوری! حالا باید بگردم دنبال یه DivX Player، اگه پیدا بشه...

همون ها رو هم بعید میدونم جواب بده...:(

البته میگم من تست نکردم...شما اگه شد همون طوری که گفتی قبلا با یه 5800 یا 5530 تست کن بعد بخر.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
بالا