• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اخه صحبت از htc sense شد :D

اکثر رامهای کوک شده برای ایکس وان htc sense رو دارن!!!!!

سلام رفیق قدیمی
علی بیشتر درباره این رام توضیح بده اگه خوبه منم بریزم.
ممنون

سلام مگه شما هم ایکس وان داری؟...کلا سه گروه رام ویندوز موبایل 6.5 مشهور برای ایکس وان هست(البته غیر مشهور هم داره):

1.انرژی:رامی بسیار گرافیکی ولی کند....بعضیها میپسندن....من هم که ریختم خوشم اومد منتهی سرعت گوشی به طرز فجیعی پایین میاد و باتری هم نسبت به بقیه رامها بیشتر استفاده میکنه(البته خالی از باگ هم نیست)

2.والکایر:رامی با سرعت بالا ....رامهای خوبی هستن منتهی آخرین ورژن اونو که ریختم هنوز باگ داره

3.سری 826x :بین گرافیک و سرعت بالانس شده....کلا ورژنهای قدیمیش هم باگ کم داشت....این ورژن آخرش که معرکست تمام منوهای گرافیکی رو حفظ کرده....سرعتش از والکایرها هم بیشتره:cool::cool::cool:....تا حالا هم باگی مشاهده نشده!!!!

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
سلام مگه شما هم ایکس وان داری؟...کلا سه گروه رام ویندوز موبایل 6.5 مشهور برای ایکس وان هست(البته غیر مشهور هم داره):

1.انرژی:رامی بسیار گرافیکی ولی کند....بعضیها میپسندن....من هم که ریختم خوشم اومد منتهی سرعت گوشی به طرز فجیعی پایین میاد و باتری هم نسبت به بقیه رامها بیشتر استفاده میکنه(البته خالی از باگ هم نیست)

2.والکایر:رامی با سرعت بالا ....رامهای خوبی هستن منتهی آخرین ورژن اونو که ریختم هنوز باگ داره

3.سری 826x :بین گرافیک و سرعت بالانس شده....کلا ورژنهای قدیمیش هم باگ کم داشت....این ورژن آخرش که معرکست تمام منوهای گرافیکی رو حفظ کرده....سرعتش از والکایرها هم بیشتره:cool::cool::cool:....تا حالا هم باگی مشاهده نشده!!!!

آره:blush:
ممنون بایت توضیحات مفیدت.
بعد این رامها مانیلا هم دارن؟؟یا باید جدا نصب کنیم؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
آره:blush:
ممنون بایت توضیحات مفیدت.
بعد این رامها مانیلا هم دارن؟؟یا باید جدا نصب کنیم؟

خواهش....بله مانیلا هم دارن ...البته روی این رام آخری که نصب کردم ورژن بلک اون هست:cool:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام...من دنبال یک آهنگ لاتین میگردم قبلا ها یک گوشی زیمنس c55 داشتم با فرمت wav و با اسم latin توی گوشی بود هر کار کردم نتونستم از رو گوشی برش دارم....آهنگ معروفی هم هست کسی میتونه به من کمک کنه؟!!!...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام بچه ها، یه سوالی دارم:

می تونید لطفا سیستم عامل های موبایل رو، از لحاظ مناسب بودن و زیاد بودن برنامه های موجود براش، بر حسب سلیقه خودتون از بالا به پایین بنویسید؟ لطفا شامل WinMO، Android، Symbian، Maemo، و iOS باشه + هر چیز دیگه ای که خودتون صلاح می دونید.

برای این قضیه می خواستم تاپیک بزنم، ولی گفتم شاید تکراری باشه، یا در حد تاپیک زدن نباشه...

پ.ن: راستی من با تذکری که علیرضا و مازیار در مورد کمتر بودن برنامه و بازی برای Maemo بهم دادند تا حدی از N900 فاصله گرفتم و الان دارم به HTC HD2 و یا Samsung Galaxy S بیشتر فکر می کنم.

اینجا پرسیدم. ممنون میشم نظرتون رو بنویسید.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اول از همه ios

بعد اندروید

بعد ویندوز موبایل

بعد سیمبین

اخر هم maemo

کلا هیچ کدوم به گرد پای ios نمیرسن انقدر برنامه بازی براش هست که سرت گیج میره....تازه روزی 20-30 تا جدید هم میاد...تقریبا 200000 تا برنامه بازی داره.هرچی بخوای براش هست.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ممنون مازیار جان.

ترتیب OS ها دقیقا همون چیزی هستش که حدس می زدم.

راجع به تنوع برنامه و بازی وحشتناک iOS امیر و علیرضا چند وقت قبل نوشته بودند که خیلی هم وسوسه کننده بود، ولی آخه متاسفانه اگه آدم بخواد بره سراغ iOS، سری 4 رو که اصلا صحبتش رو هم نکن! 3G هم که همه چیزش پایینه، می مونه فقط 3GS که اون هم با وجود اون قیمت خوشگل 700 تومنی اش، واقعا مشخصاتش در مقایسه با گوشی های دیگه خیلی پایینه! صفحه 320 در 480 و دوربین 3 مگاپیکسل و ...

الان با وجود این که می دونم چیز فوق العاده ای رو از دست میدم، ولی بیشتر مخم روی آندروئیده! :)

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
من به طور عملی با iOS کار نکردم ولی از لحاظ تعداد برنامه
iiOS
Symbian
android
winmo
maeamo

از لحاظ مناسب بودن از جهات کلی
iOS
Maemo
winmo
Android
symbian

اونور هم پست دادم برو بخون ...

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
میگم مازیار یادته یه مپ برا ان900 داده بودی ؟
اونو از کجا آورده بودی ؟
questionedf.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
از موبایلستان..

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
من به طور عملی با iOS کار نکردم ولی از لحاظ تعداد برنامه
iiOS
Symbian
android
winmo
maeamo

از لحاظ مناسب بودن از جهات کلی
iOS
Maemo
winmo
Android
symbian

اونور هم پست دادم برو بخون ...

دستت درد نکنه، پست اون ور رو هم خوندم.

جالبه، چه اختلاف سلیقه ای داری با مازیار، از لحاظ مناسب بودن Maemo و حتی winmo رو به اندروئید ترجیح دادی...

البته خوب WinMO طرفدارهای خاص خودش رو داره، ولی Maemo رو همه جا نوشتند که به درد لینوکس بازهای خفن می خوره و یوزر عادی حالش گرفته میشه. ای کاش بگی چرا به اندروئید ترجیحش میدی؟

راستی یادمه از HD2 هم تعریف کرده بودی. خودت داشتیش؟ به نظرت هیچ ایراد بزرگی نداره؟ اون هم گوشی خوبیه به نظرم و الان انتخاب دوممه در حال حاضر (پنج دقیقه بعد رو خدا می دونه! :دی
rainbowf.gif
).

روی اون هم اندروئید میشه نصب کرد ظاهرا. :)

به هر حال خیلی ممنون که نظرت رو نوشتی.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
آره خداییش ! یوزر باید حوصله دردسر رو داشته باشه برا مائمو ...چون طول میکشه به اون شکلی که دلت میخوا درش بیاری...

آندروید و وینمو هم زیاد برام فرقی ندارن راشتش... همینجوری گفتم :D

HD2 هم خوبه ... نه نداشتم ... ولی اکثرا همه راضین ...
ولی من اگه می خواستم گوشی بخرم بعد از N900 انتخابم neXus بود ! با دیزایر تقریبا یکین ولی من قیافه نکسوس رو بیشتر می پسندم ...

پنج دقیقه بعد رو خدا می دونه! :دی

:lol:

پ ن : GSMArena داونه ؟!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
محمود جان من من چندتا پست اونورتون رو خوندم و... به نظرم حالا که N900 تقریبا از بین انتخاب‎هات کنار رفته دو گزینه‎ی خیلی خوب داری. Nexus one و Iphone 3Gs 16GB! به نظر من از بین اینا هرکدوم رو انتخاب کنی پشیمون نمیشی!

\\

اون بازی ماشینی که روی 5800 بود رو جایی نمیشه گیر اورد؟
d200712191755428631.gif

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
HD2 هم خوبه ... نه نداشتم ... ولی اکثرا همه راضین ...
ولی من اگه می خواستم گوشی بخرم بعد از N900 انتخابم neXus بود ! با دیزایر تقریبا یکین ولی من قیافه نکسوس رو بیشتر می پسندم ...

:lol:

پ ن : GSMArena داونه ؟!
حالا انقدر تو و مازی و امیر از نکسوس بگین که من رو از HD2 بندازینا! :دی

حالا که این طور شد یه کمی بیشتر راجع بهش تحقیق می کنم و نمونه فیلم هم دانلود می کنم ازش.

GSM هم دیشب یه چند بار سرورش دان شد، ولی بعد از نیم ساعت حل شد دیگه. ولی عجب سایت ماهیه خدایی...
محمود جان من من چندتا پست اونورتون رو خوندم و... به نظرم حالا که N900 تقریبا از بین انتخاب‎هات کنار رفته دو گزینه‎ی خیلی خوب داری. Nexus one و Iphone 3Gs 16GB! به نظر من از بین اینا هرکدوم رو انتخاب کنی پشیمون نمیشی!
آی فون رو که با اون مشخصات خوشگلش و خصوصا با اون رزولوشن صفحه اش و با اون دوربینش اصلا بی خیالش شدم (با وجود اون همه برنامه که تو و علیرضا تعریف کردید ازش که آدم رو می سوزونه حسابی).

ولی نکسوس داره میره روی مخم! :دی

ممنون از راهنمایی ات (و وای به حالت اگه غلط در بیاد!
icon10.gif
)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام...من دنبال یک آهنگ لاتین میگردم قبلا ها یک گوشی زیمنس c55 داشتم با فرمت wav و با اسم latin توی گوشی بود هر کار کردم نتونستم از رو گوشی برش دارم....آهنگ معروفی هم هست کسی میتونه به من کمک کنه؟!!!...

نبووووووووووووود؟!!!....زنگهای ارجینال c55 رو هم برام پیدا کنید کارم راه میفته....خودم گشتم فقط فکر کنم توی موبایلستان بود منتهی رجیسترش پولیه اینجا :http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=774772&postcount=132
کسی نیست برام دانلودشون کنه؟....ممنون میشم!!!!:f34r:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نبووووووووووووود؟!!!....زنگه!!!!:f34r:

ببین این به کارت میاد علی:

از قبل داشتم

------------

صفحه چرا این شکلی شده؟ دی: ناقص الخلقه است انگاری...

فایل های ضمیمه

• C55.rar
    52.3 KB · نمایش ها: 7

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ببین این به کارت میاد علی:

از قبل داشتم

------------

صفحه چرا این شکلی شده؟ دی: ناقص الخلقه است انگاری...

نه اینم توش نیست!!!!!....به هر حال مرسی

اون لینکی که بالا دادم کسی نرفت؟....اگر موبایلستان عضو هستید میتونید دانلودش کنید!!!!:f34r:

اینم لینک دوبارش: http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=774772&postcount=132

پ ن:صفحه چرا اینجوری شد!!!!

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
سلام بچه ها، یه سوالی دارم:

می تونید لطفا سیستم عامل های موبایل رو، از لحاظ مناسب بودن و زیاد بودن برنامه های موجود براش، بر حسب سلیقه خودتون از بالا به پایین بنویسید؟ لطفا شامل WinMO، Android، Symbian، Maemo، و iOS باشه + هر چیز دیگه ای که خودتون صلاح می دونید.

برای این قضیه می خواستم تاپیک بزنم، ولی گفتم شاید تکراری باشه، یا در حد تاپیک زدن نباشه...

پ.ن: راستی من با تذکری که علیرضا و مازیار در مورد کمتر بودن برنامه و بازی برای Maemo بهم دادند تا حدی از N900 فاصله گرفتم و الان دارم به HTC HD2 و یا Samsung Galaxy S بیشتر فکر می کنم.

اینجا پرسیدم. ممنون میشم نظرتون رو بنویسید.

به نظر من
android........galaxy s
windows mobile...... HD2

بالا