• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مشکل بنده را جناب solute (علیرضا) حل کردن که همینجا ازشون دوباره تشکر میکنم!!!!!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
به نظر من
android........galaxy s
windows mobile...... HD2

ممنون.

گالاکسی یه نمه گرونه (نداااارم!
crysmiley1.gif
)، ولی HD2 محتمله بگیرم.

من نمی دونم چرا توی گوشی موبایل تصمیم گیری انقدر سخته!
154fs232528.gif

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
ولی نکسوس داره میره روی مخم! :دی

ممنون از راهنمایی ات (و وای به حالت اگه غلط در بیاد!
icon10.gif
)
تو بخر اگه راضی نبودی من که نه، مازیار 700 تومن‎ت رو بهت برمیگردونه!
icon10.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
یه سوالی بچه ها: مولتی تاچ خیلی قابلیت مهمیه؟ دقیقا برای چه چیزایی مهمه و به چه دردی می خوره؟ اگه گوشی مولتی تاچ نباشه چیز مهمی آدم از دست میده؟

تو بخر اگه راضی نبودی من که نه، مازیار 700 تومن‎ت رو بهت برمیگردونه!
icon10.gif

تو و مازیار این طوری که من شنیدم هر دو تا تون دااااارید!!
money.gif

اگه اندروئید بخرم و ناراضی باشم نفری نصفش رو باید بدین!

اگه این تنبلی اجازه بده فردا میرم بازار ببینم اوضاع احوالش چه جوریه، که دیگه به زودی خرید هم بکنم و دست از سر کچل اینترنت بردارم! :)

خبرش رو میدم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
من که ندااااارم ولی مازیار دااااره!
icon10.gif

حالا که میخوای بری بازار بذار یکم گیج‎ترت کنم!
crazy-001.gif
اینو هم یه نگاه بنداز.. به نسبت امکاناتش قیمت خوبی داره (حدود 550) تا جایی که نیازهات هم یادمه همه چیزایی که تو میخواستی مخصوصا صفحه کلید فیزیکی رو هم داره!
به جز CPU، بقیه امکاناتش تقریبا با Nexus برابره.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من که ندااااارم ولی مازیار دااااره!
icon10.gif

حالا که میخوای بری بازار بذار یکم گیج‎ترت کنم!
crazy-001.gif
اینو هم یه نگاه بنداز.. به نسبت امکاناتش قیمت خوبی داره (حدود 550) تا جایی که نیازهات هم یادمه همه چیزایی که تو میخواستی مخصوصا صفحه کلید فیزیکی رو هم داره!
به جز CPU، بقیه امکاناتش تقریبا با Nexus برابره.

این که Milestone خودمونه. ایول حواست بود بهش امیر. :دی

مایل استون خیلی گوشی خوبیه و واقعا هیچ ایراد بزرگی نداره، ولی چند تا ایراد جزئی داره: :(

- گارانتی نداره و تکلیف قیمتش هم اصلا معلوم نیست! یکی میگه 490! اون یکی میگه 620! می پرسی فرقش چیه؟ طبق معمول میگن مال اونا قطعات و باتری اش اصل نیست و Dock نداره و از این چیزا...
یه بازار مکاره درست میشه و خرید رو سخت می کنه...

- مشخصات گوشی هیچ ایراد بزرگی نداره، ولی در مقایسه با بقیه گوشی ها هیچ حسن بزرگی هم نداره، CPU و دوربین و ... اکثرا در حد متوسطند. به قول خارجی ها یه اصطلاح باحالی دارند میگن so so هستش...

- ظاهر گوشی یه کمی برام جذاب نیست. کلا گوشی های موتورولا زیاد قشنگ نیستند، XT720 هم همین طوره.

- زیاد ازش خریده نشده و گوشی مهم و اصلی نیستش (Community بزرگی نداره و در نتیجه کمپانی اصلی و همچنین هکرها زیاد تحویلش نمی گیرن).

ولی اینم خدایی جزو 350 تا گوشی توی مخم هستش! :lol:

دیگه به زودی قالش رو می کنم.

-HONDA

Registered User
لایک‌ها
17
ببخشيد اگه سوالم تكراريه!!
من ميخوام يه گوشي htc t3333 بخرم.دوستم كه همينو گرفته ميگه تو مشخصاتش زده ساخته شده چين!!
ميخواستم بدونم خوبه حالا اين گوشي؟!!
من شنيده بودم htc همون imate هستش كه براي خاور ميانه با اسم htc مياد!!درسته؟!!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه خیر اشتباه شنیدید....HTC یه برند جدا هست....imate هم که خدا بیامرزه....کلا تعطیل شد.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره جدیدهاش همه چینی هست....قبلی هاش تایوانی بود. البته بگردید شاید هنوز گیر بیارید.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ببخشيد اگه سوالم تكراريه!!
من ميخوام يه گوشي htc t3333 بخرم.دوستم كه همينو گرفته ميگه تو مشخصاتش زده ساخته شده چين!!
ميخواستم بدونم خوبه حالا اين گوشي؟!!
من شنيده بودم htc همون imate هستش كه براي خاور ميانه با اسم htc مياد!!درسته؟!!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

یه جورایی برعکس شنیده بودین شرکت اچ تی سی اون قدیما برای شرکت های پاکت پی سی مثل همین i-mate یا qtekسی پی یو تولید میکرد که بعد از اون خودش مستقل گوشی تولید کرد و تبدیل به برند شد....اینی هم که شما میخواین بخرین احتمالا touch2 t3333 هست؟....مازیار درست میگه تایوانیش دیگه توی بازار نیست یعنی به ندرت میتونید پیدا کنید ولی گوشی از نظر امکانات نسبت به قیمتش مناسبه با این مشخصات سخت افزاری و این امکانات یک نگاه به x1 سونی اریکسون هم میتونید بندازید!!

ولی i-mat پاکت های خوبی داشت حیف شد واقعا

در زمان خودش آره جم و جم بلک گوشیهای خوبی بودن ک جم ایراداتی داشت ....جس جار هم خیلی بزرگ بود!!!!!:f34r:....اینا مدلهایی بود که من امتحان کرده بودم!!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
نه خیر اشتباه شنیدید....HTC یه برند جدا هست....imate هم که خدا بیامرزه....کلا تعطیل شد.

به نظر من هیچ شرکتی تعطیل شدنش به اندازه تعطیل شدن شرکت زیمنس ناراحت کننده نبود!!!!

پ ن:گوشیهای قدیمی زیمنس رو هر کسی داره خریداریم!!!!:cool:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اتفاقا علی انقدر از این زیمنس من بدم میومد....الان هم میاد....فقط یه دونه زیمنس خریدم اونم sl45 بود که داغش موند به دلم...بعدش هم دیگه نرفتم دنبال زیمنس....

-HONDA

Registered User
لایک‌ها
17
اره جدیدهاش همه چینی هست....قبلی هاش تایوانی بود. البته بگردید شاید هنوز گیر بیارید.
ممنون دوست عزيز ...مرسي
یه جورایی برعکس شنیده بودین شرکت اچ تی سی اون قدیما برای شرکت های پاکت پی سی مثل همین i-mate یا qtekسی پی یو تولید میکرد که بعد از اون خودش مستقل گوشی تولید کرد و تبدیل به برند شد....اینی هم که شما میخواین بخرین احتمالا touch2 t3333 هست؟....مازیار درست میگه تایوانیش دیگه توی بازار نیست یعنی به ندرت میتونید پیدا کنید ولی گوشی از نظر امکانات نسبت به قیمتش مناسبه با این مشخصات سخت افزاری و این امکانات یک نگاه به x1 سونی اریکسون هم میتونید بندازید!!

در زمان خودش آره جم و جم بلک گوشیهای خوبی بودن ک جم ایراداتی داشت ....جس جار هم خیلی بزرگ بود!!!!!:f34r:....اینا مدلهایی بود که من امتحان کرده بودم!!!!

به نظر من هیچ شرکتی تعطیل شدنش به اندازه تعطیل شدن شرکت زیمنس ناراحت کننده نبود!!!!

پ ن:گوشیهای قدیمی زیمنس رو هر کسی داره خریداریم!!!!:cool:

لطف كرديد جناب علي! اون مدل هم حتما بررسي ميكنم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اتفاقا علی انقدر از این زیمنس من بدم میومد....الان هم میاد....فقط یه دونه زیمنس خریدم اونم sl45 بود که داغش موند به دلم...بعدش هم دیگه نرفتم دنبال زیمنس....

دلت میاد؟....من که حال میکنم اس ال 45ه چی شد اگر داری بده به من!!!!

ممنون دوست عزيز ...مرسي

لطف كرديد جناب علي! اون مدل هم حتما بررسي ميكنم

خواهش:cool:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دلت میاد؟....من که حال میکنم اس ال 45ه چی شد اگر داری بده به من!!!!

خواهش:cool:

هیچی 1 ماه نشده بود از جیبم افتاد زمین....شیشه اش ترک خورد....بعد هم 4-5 ماه بعدش افتاد تو جوب خیس شد تعطیل شد:(

حالا جالب اینه که من تمام گوشی های دیگرم تا امروز حتی از 10 سانتی هم زمین نیفتاده...نه تو اب افتاده نه هیچی...فقط و فقط همون sl 45 اینطوری شد...من گفتم حتما این مارک برای من بد شانسی میاره....دیگه بدم اومد ازش:D

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
- مشخصات گوشی هیچ ایراد بزرگی نداره، ولی در مقایسه با بقیه گوشی ها هیچ حسن بزرگی هم نداره، CPU و دوربین و ... اکثرا در حد متوسطند. به قول خارجی ها یه اصطلاح باحالی دارند میگن so so هستش...

- ظاهر گوشی یه کمی برام جذاب نیست. کلا گوشی های موتورولا زیاد قشنگ نیستند، XT720 هم همین طوره.

- زیاد ازش خریده نشده و گوشی مهم و اصلی نیستش (Community بزرگی نداره و در نتیجه کمپانی اصلی و همچنین هکرها زیاد تحویلش نمی گیرن).
خب درسته، Cpu از نکسوس ضعیف تره ولی خب قیمتش هم 200 تومانی کمتره! دوربینشون هم که یکیه..
اگه ظاهرش رو نمی پسندی دیگه پس هیچی!
icon10.gif

مورد سوم رو هم قبول دارم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوب بچه ها، امروز با اجازه تون از طبقه همکف علاء الدین یک عدد نکسوس وان خریداری شد.
yay.gif

البته همون طور که می دونید من ندااااااارم، بنابراین به جای خرید نوش، یه دونه کارکرده در حد آکبند خریدم که 480 تومن بهم دادن و با اسکرین پروتکتور و انعام بچه ها :)blink:) در اومد کلا 497 تومن. قیمت آکش امروز از 710 تا 730 بود.

خیلی تمیز و بی خط و خش هستش گوشی. لوازمش رو هم جستجوی عکس کردم توی گوگل که اونها هم اصل هستند. یعنی در واقع در حال حاضر قیافه اش رو پسندیدم، ولی قبل از این که با خودتون بگید: آخیش از شرش خلاص شدیم باید عرض کنم برای این که از لحاظ اخلاق هم محکش بزنم نیاز به کمک دوستان دارم (24 ساعت مهلت تست گوشی رو دارم):

میشه بر و بچه های اندروئید باز و حرفه ای بگن چه از لحاظ نرم افزاری چه سخت افزاری چیا رو باید با گوشی تست کنم؟ لطفا در نظر بگیرید که من صفر کیلومتر هستم و اصلا با گوشی تاچ هم حتی کار نکردم، بنابراین آسون بگین (حتی الامکان این جوری: برو تو این منو بعد برو اونجا و ...
crazy.gif
).

بسیار ممنونم.
rose.gif

بالا