به نظر من
android........galaxy s
windows mobile...... HD2
تو بخر اگه راضی نبودی من که نه، مازیار 700 تومنت رو بهت برمیگردونه!ولی نکسوس داره میره روی مخم! :دی
ممنون از راهنمایی ات (و وای به حالت اگه غلط در بیاد!)![]()
تو بخر اگه راضی نبودی من که نه، مازیار 700 تومنت رو بهت برمیگردونه!![]()
تو بخر اگه راضی نبودی من که نه، مازیار 700 تومنت رو بهت برمیگردونه!![]()
:sleepy::sleepy:
من که ندااااارم ولی مازیار دااااره!![]()
حالا که میخوای بری بازار بذار یکم گیجترت کنم!اینو هم یه نگاه بنداز.. به نسبت امکاناتش قیمت خوبی داره (حدود 550) تا جایی که نیازهات هم یادمه همه چیزایی که تو میخواستی مخصوصا صفحه کلید فیزیکی رو هم داره!![]()
به جز CPU، بقیه امکاناتش تقریبا با Nexus برابره.
imate هم که خدا بیامرزه....کلا تعطیل شد.
ببخشيد اگه سوالم تكراريه!!
من ميخوام يه گوشي htc t3333 بخرم.دوستم كه همينو گرفته ميگه تو مشخصاتش زده ساخته شده چين!!
ميخواستم بدونم خوبه حالا اين گوشي؟!!
من شنيده بودم htc همون imate هستش كه براي خاور ميانه با اسم htc مياد!!درسته؟!!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
ولی i-mat پاکت های خوبی داشت حیف شد واقعا
نه خیر اشتباه شنیدید....HTC یه برند جدا هست....imate هم که خدا بیامرزه....کلا تعطیل شد.
ممنون دوست عزيز ...مرسياره جدیدهاش همه چینی هست....قبلی هاش تایوانی بود. البته بگردید شاید هنوز گیر بیارید.
یه جورایی برعکس شنیده بودین شرکت اچ تی سی اون قدیما برای شرکت های پاکت پی سی مثل همین i-mate یا qtekسی پی یو تولید میکرد که بعد از اون خودش مستقل گوشی تولید کرد و تبدیل به برند شد....اینی هم که شما میخواین بخرین احتمالا touch2 t3333 هست؟....مازیار درست میگه تایوانیش دیگه توی بازار نیست یعنی به ندرت میتونید پیدا کنید ولی گوشی از نظر امکانات نسبت به قیمتش مناسبه با این مشخصات سخت افزاری و این امکانات یک نگاه به x1 سونی اریکسون هم میتونید بندازید!!
در زمان خودش آره جم و جم بلک گوشیهای خوبی بودن ک جم ایراداتی داشت ....جس جار هم خیلی بزرگ بود!!!!!:f34r:....اینا مدلهایی بود که من امتحان کرده بودم!!!!
به نظر من هیچ شرکتی تعطیل شدنش به اندازه تعطیل شدن شرکت زیمنس ناراحت کننده نبود!!!!
پ ن:گوشیهای قدیمی زیمنس رو هر کسی داره خریداریم!!!!![]()
اتفاقا علی انقدر از این زیمنس من بدم میومد....الان هم میاد....فقط یه دونه زیمنس خریدم اونم sl45 بود که داغش موند به دلم...بعدش هم دیگه نرفتم دنبال زیمنس....
ممنون دوست عزيز ...مرسي
لطف كرديد جناب علي! اون مدل هم حتما بررسي ميكنم
دلت میاد؟....من که حال میکنم اس ال 45ه چی شد اگر داری بده به من!!!!
خواهش![]()
خب درسته، Cpu از نکسوس ضعیف تره ولی خب قیمتش هم 200 تومانی کمتره! دوربینشون هم که یکیه..- مشخصات گوشی هیچ ایراد بزرگی نداره، ولی در مقایسه با بقیه گوشی ها هیچ حسن بزرگی هم نداره، CPU و دوربین و ... اکثرا در حد متوسطند. به قول خارجی ها یه اصطلاح باحالی دارند میگن so so هستش...
- ظاهر گوشی یه کمی برام جذاب نیست. کلا گوشی های موتورولا زیاد قشنگ نیستند، XT720 هم همین طوره.
- زیاد ازش خریده نشده و گوشی مهم و اصلی نیستش (Community بزرگی نداره و در نتیجه کمپانی اصلی و همچنین هکرها زیاد تحویلش نمی گیرن).