• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بسیار مبارک باشه...کار خوبی کردی...

منتها من یکی شرمنده ام تا حالا اندروید نداشتم....یه چند بار با گوشی این و اون کار کردم باهاش ولی الان هیچی از منوهاش تو ذهنم نیست.

بری اینجا خیلی خوبه:

http://www.handheldusers.com/forum/

افراد زیادی هستن که دارن این گوشی رو....و میتونن کلی راهنماییت کنن....منم خودم اونجا با همین id اینجا هستم.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ممنون مازیار جان، لطف داری.

این چند وقته اونجا زیاد رفتم. کلا سرور اون هندهلد و موبایلستان و xda-developers از دست من خیلی خون دل خوردند این چند وقته.
i2111_teehee21.gif

امیدوارم سالم باشه، فعلا که داره مثل شیر برق می خوره.
icon10.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
هیچی 1 ماه نشده بود از جیبم افتاد زمین....شیشه اش ترک خورد....بعد هم 4-5 ماه بعدش افتاد تو جوب خیس شد تعطیل شد:(

حالا جالب اینه که من تمام گوشی های دیگرم تا امروز حتی از 10 سانتی هم زمین نیفتاده...نه تو اب افتاده نه هیچی...فقط و فقط همون sl 45 اینطوری شد...من گفتم حتما این مارک برای من بد شانسی میاره....دیگه بدم اومد ازش:D

پس دلیل منطقی برای بد بودنش نداری.....والا با این بلاهایی که سر sl45 بدبخت آوردی توقع داشتی کار هم بکنه؟.....اونجوری که تو گفتی من فکر کردم همون روز اولی که خریدی الکی خاموش شده و دیگه روشن نشده.......ولی میدونستی همون sl45 اون زمان خدای آنتن دهی بود؟!!!!:cool::cool:

خوب بچه ها، امروز با اجازه تون از طبقه همکف علاء الدین یک عدد نکسوس وان خریداری شد.
yay.gif

البته همون طور که می دونید من ندااااااارم، بنابراین به جای خرید نوش، یه دونه کارکرده در حد آکبند خریدم که 480 تومن بهم دادن و با اسکرین پروتکتور و انعام بچه ها :)blink:) در اومد کلا 497 تومن. قیمت آکش امروز از 710 تا 730 بود.

خیلی تمیز و بی خط و خش هستش گوشی. لوازمش رو هم جستجوی عکس کردم توی گوگل که اونها هم اصل هستند. یعنی در واقع در حال حاضر قیافه اش رو پسندیدم، ولی قبل از این که با خودتون بگید: آخیش از شرش خلاص شدیم باید عرض کنم برای این که از لحاظ اخلاق هم محکش بزنم نیاز به کمک دوستان دارم (24 ساعت مهلت تست گوشی رو دارم):

میشه بر و بچه های اندروئید باز و حرفه ای بگن چه از لحاظ نرم افزاری چه سخت افزاری چیا رو باید با گوشی تست کنم؟ لطفا در نظر بگیرید که من صفر کیلومتر هستم و اصلا با گوشی تاچ هم حتی کار نکردم، بنابراین آسون بگین (حتی الامکان این جوری: برو تو این منو بعد برو اونجا و ...
crazy.gif
).

بسیار ممنونم.
rose.gif

تبریک تبریک .....همونطور که مازیار گفت اینجا اندروید باز حرفه ای نداریم.....همه منتظرن اون یکی بخره....لول

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
عجب چیزیه این نکسوس وان. :دی
عجب حال کثیفی دارم می کنم باهاش.
i2111_teehee21.gif

بعضی گیم هاش خدایی تو مایه های PSP ـه.

تبریک تبریک .....همونطور که مازیار گفت اینجا اندروید باز حرفه ای نداریم.....همه منتظرن اون یکی بخره....لول
قربونت. لطف داری.
این کل کل تو و مازیار سر WinMO و Android هم مثل این که سر دراز داره.
i2111_teehee21.gif

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
@ محمود
تبریــــــــک ! بالاخره طلسم شکست :p
congratualtions.gif

پ ن : اینجا هیچکس آندروید نداره :lol:

//

آقا من دارم هنگ می کنم !!!
panicsmiley2.gif
panicsmiley2.gif
panicsmiley2.gif

انتخاب های همه یکی شده !
میام جواب یکیو بدم می گم اینو که من جواب دادم دیروز !
همه بین یکی از این دو موردن
panicsmiley2.gif

X6-N97-N97mini
tatto - touch2 - X10mini - X1

mindblowing.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
خیــــلی مبارک باشه محمود
wubpink.gif
خیلی ممنونم علیرضا جان، ولی خوشحالیش از دلم در اومد، چون گوشی مشکل داره... :( :(
@ محمود
congratualtions.gif

ممنون پارسا جان، لطف داری.

ولی شاید هم هنوز طلسم نشکسته باشه، چون گوشی مشکل داره و فعلا برگردوندم به صاحب مغازه و طرف گفته فاکتوری ریست می کنمش و یه سری برنامه ها رو دوباره می ریزم، شنبه بیا بگیرش.
اگر شنبه هم هنوز همین طوری باشه پس می دم. :(

مشکلش هم اینه (کپی پیست از هندهلد):
الان دارم از علاء الدین برمی گردم. رفتم گوشی رو به طرف پس دادم، گوشی رو گرفت برد و گفت فاکتوری ریست می کنم و فقط همون یه دونه بازی رو می ریزم و میارم. بعد از 10 دقیقه برگشت و گفت ADSL کل پاساژ قطعه و گوشی شما هم احتیاج به آپگرید سیستم عامل داره (؟)، بذاریدش برید شنبه بیاید و حتما مشکلش حل میشه...

می دونید مشکل کجاست؟ گوشی در حالت عادی و بدون گیم بازی کردن مشکل ریست نداشت، ولی چه خودم و چه خواهر زاده ام که بازی کردیم باهاش، اولین بار که بازی می کردی بعد از 5 دقیقه، دفعه دوم بعد از 3 دقیقه بازی کردن، دفعه بعد بعد از 1 دقیقه بازی کردن، و دفعات بعدی بدون بازی کردن حتی از روی منو ها دستگاه ریست می شد...
من تا حدی با سخت افزار کامپیوتر آشنام و توی PC، یه همچین مشکلی قویا ذهن آدم رو به سمت مشکلات حرارتی می بره (حرارت بالاست و دفعات بعد زودتر ریست میشه)، که البته توی پی سی قابل حل هستش...

می خواستم ببینم به نظرتون امکانش هست فاکتوری ریسک کردن مشکل رو حل کنه؟ یا بیشتر سخت افزاری می زنه؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خیلی ممنونم علیرضا جان، ولی خوشحالیش از دلم در اومد، چون گوشی مشکل داره

ای بابا :( الان دارم اینجا رو میخونم که مثل اینکه خیلی ها مشکل مشابه تو رو دارن. اینور - اونور رو نگاه می کنم ببینم شاید جایی توضیح مناسبی داده باشن.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
دستت درد نکنه علیرضا جان.
عجب جای خوبی رو پیدا کردی، الان میرم کامل می خونمش.
توی Handheld و XDA هم مشکل رو نوشتم، ببینیم نظرات به کجا می رسه... :(

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
قربونت. لطف داری.
این کل کل تو و مازیار سر WinMO و Android هم مثل این که سر دراز داره.
i2111_teehee21.gif

....مازیار اول بره گوشی آندروید بخره بعد بهش میشه گفت کل کل.....لول:cool:

@ محمود
congratualtions.gif

//

آقا من دارم هنگ می کنم !!!
panicsmiley2.gif
panicsmiley2.gif
panicsmiley2.gif

انتخاب های همه یکی شده !
میام جواب یکیو بدم می گم اینو که من جواب دادم دیروز !
همه بین یکی از این دو موردن
panicsmiley2.gif

X6-N97-N97mini
tatto - touch2 - X10mini - X1

mindblowing.gif

بعضی وقتها در برهه ای از زمان این اتفاق میفته....قدیما یادمه توی بخش مشاوره این تاپیکهای طبقه بندی قیمت نبود (این ایده پیشنهاد من به علیرضا بود که زحمتشو کشید و اینجوری شد)....یادمه برای مشاوره یک تاپیک بود توی یک مقطع از زمان مثلا ک750 به خاطر دوربینش و قیمتش خیلی پیشنهاد میشد!!!!

پ ن(خطاب به خودم):مهندس یک کم از خودت تعریف کن.....لول:f34r:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121

بعضی وقتها در برهه ای از زمان این اتفاق میفته....قدیما یادمه توی بخش مشاوره این تاپیکهای طبقه بندی قیمت نبود (این ایده پیشنهاد من به علیرضا بود که زحمتشو کشید و اینجوری شد)....یادمه برای مشاوره یک تاپیک بود توی یک مقطع از زمان مثلا ک750 به خاطر دوربینش و قیمتش خیلی پیشنهاد میشد!!!!

پ ن(خطاب به خودم):مهندس یک کم از خودت تعریف کن.....لول:f34r:
لول یاد ک750 به خیر ! چقدر ازش بدم میومد ! :lol:

//

محمود چی شد ؟! :eek:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
به نکته ظریفی اشاره کردید!
i2111_teehee21.gif

امروز بعدازظهر برای بار چهارم رفتم علاء الدین. من فردا دارم میرم مسافرت و یه مدتی نیستم، به طرف گفتم که گوشی رو مرجوع کن، این مشکل داره و من هم مسافرم و وقت تست کردن ندارم و می دونم به این راحتی ها هم برطرف نمیشه! طرف گفت گوشی رو من دادم هارد ریست کردند و طرف کلی تست کرده و مشکل نداره و هیچ رقمه به هیچ وجه من الوجوه امکان نداره که دیگه ریست بشه!

از من اصرار و از این انکار و آخرش به این رسیدیم که اگر کمترین مشکلی وجود داشت فردا صبح میرم بهش مرجوع می کنم.

گوشی رو برداشتم آوردم خونه و روی شارژ بود که یک دفعه بیست بار پشت سر هم بدون هیچ دلیل خاصی شروع کرد به ریست شدن!!

زنگ زدم فروشگاه شون خود یارو که با من طرف معامله بود، حضور نداشت و موبایلش رو هم بر نمی داشت...

زنگ زدم به تلفن 124 (شکایات، که ظاهرا مثل این که تا ساعت 10 شب هستند)، کل ماوقع رو گفتم، بهم آدرس دادند و گفتند این قضیه اصلا مشکل داره، اگر صاحب مغازه حاضر به مرجوع کردن جنس نشد بیایید اینجا و شکایت بنویسید، حتما حق تون رو می گیرید.

خلاصه بگم، فقط به شدت دلم می خواد فردا برم و پس نگیره...
cupidsmiley.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
لول یاد ک750 به خیر ! چقدر ازش بدم میومد ! :lol:

//

زمان خودش گوشی با کلاس و گرونی بود.....قدیما چقدر توقعات پایین بود....لول.....من که خیلی خاطره باهاش دارم....اون زمان فروختم به یکی از دوستان....هنوز داره بعضی وقتها که میبینمش خاطرات زنده میشه!!!!:cool:

به نکته ظریفی اشاره کردید!
i2111_teehee21.gif

امروز بعدازظهر برای بار چهارم رفتم علاء الدین. من فردا دارم میرم مسافرت و یه مدتی نیستم، به طرف گفتم که گوشی رو مرجوع کن، این مشکل داره و من هم مسافرم و وقت تست کردن ندارم و می دونم به این راحتی ها هم برطرف نمیشه! طرف گفت گوشی رو من دادم هارد ریست کردند و طرف کلی تست کرده و مشکل نداره و هیچ رقمه به هیچ وجه من الوجوه امکان نداره که دیگه ریست بشه!

از من اصرار و از این انکار و آخرش به این رسیدیم که اگر کمترین مشکلی وجود داشت فردا صبح میرم بهش مرجوع می کنم.

گوشی رو برداشتم آوردم خونه و روی شارژ بود که یک دفعه بیست بار پشت سر هم بدون هیچ دلیل خاصی شروع کرد به ریست شدن!!

زنگ زدم فروشگاه شون خود یارو که با من طرف معامله بود، حضور نداشت و موبایلش رو هم بر نمی داشت...

زنگ زدم به تلفن 124 (شکایات، که ظاهرا مثل این که تا ساعت 10 شب هستند)، کل ماوقع رو گفتم، بهم آدرس دادند و گفتند این قضیه اصلا مشکل داره، اگر صاحب مغازه حاضر به مرجوع کردن جنس نشد بیایید اینجا و شکایت بنویسید، حتما حق تون رو می گیرید.

خلاصه بگم، فقط به شدت دلم می خواد فردا برم و پس نگیره...
cupidsmiley.gif

انشا... مشکل شما هم حل بشه و پس بگیره:cool:

-HONDA

Registered User
لایک‌ها
17
ببخشيد اگه سوالم بي ربطه!! كسي ميدونه گوشي htc touch2 الان تو علاالدين چنده؟!!يا سايتي رو نميشناسيد كه قيمت به روزشو داشته باشه؟
ممنون

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من برگشتم...

بلاخره کامپیوتر خونه درست شد. مادر برد رو سوزونده بودم....گارانتی بردم....نتونستن تعمیر کنن...change باید میشد. منم گفتم نقدی بدید.

نقدی دادن و رفتم یه چیزی هم روش گذاشتم یه مادربرد نو خریدم....مبارکم باشه.دی:

نمیدونم چرا هی تند تند مادربرد میسوزونم....از بس سیستم روشن صبح تا شب....

---------------------------------------------
خب...خیلی ناراحت شدم از ماجرای محمود. واقعا گوشی دست دوم اگر طرف مطمین نباشه عذاب میشه ...انشالله حل بشه.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
من برگشتم...

بلاخره کامپیوتر خونه درست شد. مادر برد رو سوزونده بودم....گارانتی بردم....نتونستن تعمیر کنن...change باید میشد. منم گفتم نقدی بدید.

---------------------------------------------
خب...خیلی ناراحت شدم از ماجرای محمود. واقعا گوشی دست دوم اگر طرف مطمین نباشه عذاب میشه ...انشالله حل بشه.
مبارکه مازیار :دی
منم چند وقت یه مشکلی داشتم شبیه مشکل تو،بردم گارانتی مادربرد رو تعمیر کرد :دی

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
مبارکه :دی
2 سال یه باری میسوزه :دی
چی گرفتی ؟

//

محمود رفت مسافرت ؟ :eek:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
محمود بیا بگو کار به کجا رسید :f34r:

ببخشيد اگه سوالم بي ربطه!! كسي ميدونه گوشي htc touch2 الان تو علاالدين چنده؟!!يا سايتي رو نميشناسيد كه قيمت به روزشو داشته باشه؟
ممنون

جدای GooshiShop و Digikala سایت Gheymat.Com هم هست که از کمترین تا بیشترین قیمت مربوط به یه دیوایس رو لیست می کنه. قیمت هاش بعضی وقت ها دقیق هست. مینویسه که کی آپدیت شده.

من برگشتم...

آقا تبریک

بالا