• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من برگشتم...

بلاخره کامپیوتر خونه درست شد. مادر برد رو سوزونده بودم....گارانتی بردم....نتونستن تعمیر کنن...change باید میشد. منم گفتم نقدی بدید.

نقدی دادن و رفتم یه چیزی هم روش گذاشتم یه مادربرد نو خریدم....مبارکم باشه.دی:

نمیدونم چرا هی تند تند مادربرد میسوزونم....از بس سیستم روشن صبح تا شب....

---------------------------------------------
خب...خیلی ناراحت شدم از ماجرای محمود. واقعا گوشی دست دوم اگر طرف مطمین نباشه عذاب میشه ...انشالله حل بشه.

تبریک تبریک!!!!!

پ ن:چند پست قبلی جواب دوستان رو بده که به نکته ظریفی اشاره کرده بودن....لول:f34r::f34r:

OMG خودمم که توش پست زده بودم :دی ، دانلودش کردم ببینم چی میشه

به قول علی خشن : May god bless you

:happy:

..................لول...............

Aventiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان يک سوال داشتم کسي ميتونه اجمالا سيستم عامل هاي آيفون و آندرويد رو از نظر کاربرد ، پيچيدگي ، امکانات ، ظاهر و تنوع نرم افزارها مقايسه کنه ؟ يکي مي گفت آيفون بيشتر بازي داره و نرم افزاراش بيشتر جنبه سرگرمي دارن و نرم افزاراي آندرويد کاربردي ترن. همينطوره؟

Aventiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال دیگم درباره ی گوشی‏HTC Desire هست که تحت آندرویده. تو GSM.ir نوشته بود نمایشگرش زیر نور آفتاب کم میاره و یا مهمتر اینکه فریم های فیلم برداریش در ثانیه( fps ) و در نتیجه کیفیت فیلماش کمه.
همینطوره؟
قیمت این گوشی و iPhone ‎3GS ‎32‎ GB‏ تو تهران چنده؟ مشهد: Desire ‎:‎ ‎66‎0000 iPhone : 900000 ممنون ! ‏

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
خب...خیلی ناراحت شدم از ماجرای محمود. واقعا گوشی دست دوم اگر طرف مطمین نباشه عذاب میشه ...انشالله حل بشه.
ممنونم مازیار جان.
بله متاسفانه خرید گوشی دست 2 مصیبت هستش و باید با حداکثر بدبینی ممکن آدم خرید کنه، و متاسفانه اشتباه من هم این بود که به اندازه یه سر سوزن خوش بین بودم...
محمود رفت مسافرت ؟ :eek:
بله پارسا جان، چند روزی مسافرت بودم و تازه برگشتم.
چند روز دیگه هم دوباره میرم، ولی کلا فکر کنم چند روز یه باری بتونم بیام.
محمود بیا بگو کار به کجا رسید :f34r:
علیرضا جان، کار اون قضیه بالا گرفت و متاسفانه طرف آدم ناتویی از آب در اومد.

من با ماجراهای فراوون بالاخره گوشی رو برگردوندم، ولی 40 تومن ضرر کردم، که تصمیم دارم در ازاش کاری کنم که امثال این دزدها 40 میلیون تومن ضرر کنند.

الان چند روزه منتظرم تا برگردم و یه تاپیک توی اینجا و 3-2 تا فروم دیگه بزنم و قضیه رو کامل توضیح بدم (تو مایه های ماجرای پند آموز مانیتور خریدن پرشیانا)، که هم تجربه بچه ها توی خرید حسابی بالا بره و هم کسی اشتباه من رو مرتکب نشه.

امیدوارم مدیرها سخت نگیرن، خودم هم حواسم به اون قانون معروف "مشکلات رو در دنیای واقعی حل کنید" هستش و چیز ناجوری نمی نویسم، چون حال و حوصله چماق شایان رو هم ندارم!!
i2111_teehee21.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
عجب// خیلی ناراحت شدم...

پس ماجرا داشته....عیب نداره حالا فدای سرت....40 تومن رو فکر کن سگ خور کردی...والله...این ها بعضی هاشون خیلی عوضی هستند.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ممنونم مازیار جان.
بله متاسفانه خرید گوشی دست 2 مصیبت هستش و باید با حداکثر بدبینی ممکن آدم خرید کنه، و متاسفانه اشتباه من هم این بود که به اندازه یه سر سوزن خوش بین بودم...

بله پارسا جان، چند روزی مسافرت بودم و تازه برگشتم.
چند روز دیگه هم دوباره میرم، ولی کلا فکر کنم چند روز یه باری بتونم بیام.

من با ماجراهای فراوون بالاخره گوشی رو برگردوندم، ولی 40 تومن ضرر کردم، که تصمیم دارم در ازاش کاری کنم که امثال این دزدها 40 میلیون تومن ضرر کنند.

الان چند روزه منتظرم تا برگردم و یه تاپیک توی اینجا و 3-2 تا فروم دیگه بزنم و قضیه رو کامل توضیح بدم (تو مایه های ماجرای پند آموز مانیتور خریدن پرشیانا)، که هم تجربه بچه ها توی خرید حسابی بالا بره و هم کسی اشتباه من رو مرتکب نشه.

امیدوارم مدیرها سخت نگیرن، خودم هم حواسم به اون قانون معروف "مشکلات رو در دنیای واقعی حل کنید" هستش و چیز ناجوری نمی نویسم، چون حال و حوصله چماق شایان رو هم ندارم!!
i2111_teehee21.gif
ee خوب شد پس گرفت حالا 40 تومن هم به قول مازیار فدای سرت :دی
حالا می خوای باز بخری ؟ :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
عجب// خیلی ناراحت شدم...

پس ماجرا داشته....عیب نداره حالا فدای سرت....40 تومن رو فکر کن سگ خور کردی...والله...این ها بعضی هاشون خیلی عوضی هستند.
154fs232528.gif

پ.ن: البته نگران نباش، برنامه دارم واسه شون.
183.gif

ee خوب شد پس گرفت حالا 40 تومن هم به قول مازیار فدای سرت :دی
حالا می خوای باز بخری ؟ :دی
والله بین HD2 و نکسوس وان مردد بودم که با این وصف به احتمال زیاد میرم سراغ HD2، چون:

- توی این مدت کوتاه که نکسوس رو داشتم یه کم اینترنت وایرلس باهاش گرفتم و خیلی به نظرم صفحه بزرگ گوشی توی همچین قضیه ای مهم اومد و HD2 هم که با اون صفحه 4.3 اش دیگه عالیه.

- زبان فارسی با نکسوس و کلا اندروئید یه کمی مشکلات داره...

خلاصه احتمال زیاد HD2 می گیرم و روش اندروئید می ریزم. :happy:
با سلام

بکعدد ایفون 4 خریداری شد !
مبارک باشه.

آقا من خیلی بین HD2 شما و این نکسوس وان دست دوم مردد بودم، که آخرش نکسوس دست 2 گرفتم و کلی اذیت شدم و با هزار مصیبت پس دادم!!
154fs232528.gif

حیف که فروختیش... :(

---------------------------------------
بچه ها HD2 رو چطوری بگیرم؟ با گارانتی یا بی گارانتی؟ با گارانتی خیلی گرون تره (صد و خورده ای تومن بیشتره) و بی گارانتی هم دیگه چشمم ترسیده با اون وضع نکسوس! :(

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
154fs232528.gif

پ.ن: البته نگران نباش، برنامه دارم واسه شون.
183.gif

والله بین HD2 و نکسوس وان مردد بودم که با این وصف به احتمال زیاد میرم سراغ HD2، چون:

- توی این مدت کوتاه که نکسوس رو داشتم یه کم اینترنت وایرلس باهاش گرفتم و خیلی به نظرم صفحه بزرگ گوشی توی همچین قضیه ای مهم اومد و HD2 هم که با اون صفحه 4.3 اش دیگه عالیه.

- زبان فارسی با نکسوس و کلا اندروئید یه کمی مشکلات داره...

خلاصه احتمال زیاد HD2 می گیرم و روش اندروئید می ریزم. :happy:

مبارک باشه.

آقا من خیلی بین HD2 شما و این نکسوس وان دست دوم مردد بودم، که آخرش نکسوس دست 2 گرفتم و کلی اذیت شدم و با هزار مصیبت پس دادم!!
154fs232528.gif

حیف که فروختیش... :(

---------------------------------------
بچه ها HD2 رو چطوری بگیرم؟ با گارانتی یا بی گارانتی؟ با گارانتی خیلی گرون تره (صد و خورده ای تومن بیشتره) و بی گارانتی هم دیگه چشمم ترسیده با اون وضع نکسوس! :(
مبارک باشه.

حیف که فروختیش... [/QUOTE

سلامت باشی مهدی جان

ولا این اچ دی 2 خیلی خیلی گوشی تمیز و باحالی بود ، خیلی هم کم استفاده شده بود

از اونجایی که پدرم هم گوشی بازه ، این گوشی رو خریده بود و خیلی کم استفاده کرده بود و داده بود من براش بفروشم

ما هم یه ماه داد زدیم توی انجمن تا اخر شد نصیب یکی از بچه های اصفهانی که مبارکش باشه

الان هم اگه میخواهی بگیری به نظرم اچ دی 2 نگیر ، چون با گارانتیش 600 و خورده ایه ، الان فعلا گالکسی اس بورسه تو این رنج قیمت

هم جدیده ، امکاناتش هم عالیه ، سیستمش هم جدیده و ساپورتش خیلی خوبه ، دیگه مثل قبل نیست ویندوز موبایل و ساپورتش کم شده نیست که قراره بالکل سیستمش عوض بشه تو ویندوز فون سون !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بچه ها یک سری از پست های گفتگوی آزاد و تاپیک قیمت رو به تاپیک های مرتبط منتقل کردم. (یعنی پست ها پاک نشدن!)

سلام محمود
توی این شرایط متاسفانه باید بگیم خدا رو شکر که باز با 40 تومان ضرر تونستی پسش بدی :(
حتما تاپیکش رو بزن.

با سلام

بکعدد ایفون 4 خریداری شد !

مبارک باشه محمد جان

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میگم یکی پیدا شده 3GS من رو 700 میخره....خوبه؟ بدم بره؟ ایفون 4 بگیرم؟
الان نوی 3GS که 32 باشه و انلاک فکتوری چنده؟ گرون شده؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
محمد مبارک باشه...انتن دهی اش مشکل داره یا نه؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بچه ها یک سری از پست های گفتگوی آزاد و تاپیک قیمت رو به تاپیک های مرتبط منتقل کردم. (یعنی پست ها پاک نشدن!)
تصمیم درستی بود. ممنون. :)
سلام محمود
توی این شرایط متاسفانه باید بگیم خدا رو شکر که باز با 40 تومان ضرر تونستی پسش بدی :(
حتما تاپیکش رو بزن.
دقیقا درسته!

عجب شیر تو شیر فاجعه آمیزی است این بازار موبایل، و خصوصا پاساژ علاء الدین! دوباره دیروز رفته بودم پاساژ و 4-3 تا مغازه رو دیدم که داشتند کلاه برداری هایی در حد فاجعه انجام می دادند، از قبیل جعل کردن کارت گارانتی پارس کامتل برای HD2 و فروشش به قیمت پایین تر از گوشی گارانتی دار، و بالاتر از بی گارانتی!!

دوست داشتم تو همین چند روزه تاپیک بزنم راجع بهش، ولی می خوام سر فرصت تاپیکش رو بزنم و امشب هم دوباره مسافرم. زندگی که Stable شد حتما یه تاپیک طوفانی راجع به این بازار مزخرف موبایل می زنم!! :دی

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
تصمیم درستی بود. ممنون. :)

دقیقا درسته!

عجب شیر تو شیر فاجعه آمیزی است این بازار موبایل، و خصوصا پاساژ علاء الدین! دوباره دیروز رفته بودم پاساژ و 4-3 تا مغازه رو دیدم که داشتند کلاه برداری هایی در حد فاجعه انجام می دادند، از قبیل جعل کردن کارت گارانتی پارس کامتل برای HD2 و فروشش به قیمت پایین تر از گوشی گارانتی دار، و بالاتر از بی گارانتی!!

دوست داشتم تو همین چند روزه تاپیک بزنم راجع بهش، ولی می خوام سر فرصت تاپیکش رو بزنم و امشب هم دوباره مسافرم. زندگی که Stable شد حتما یه تاپیک طوفانی راجع به این بازار مزخرف موبایل می زنم!! :دی

ای بابا اینا که تازگی نداره.....شما کارت به کجا کشید؟

Aventiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام الان آخرین قیمت آیفون تو تهران چنده و کجا ارزونتر میدن؟ هیچ جا تهران هست که راحت گوشی رو بدن باهاش کار کنی؟؟
ما که تو مشهد پیدا نکردیم ! لول !

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
محمد جان مبارکه!کم پید شدی :دی

سلام الان آخرین قیمت آیفون تو تهران چنده و کجا ارزونتر میدن؟ هیچ جا تهران هست که راحت گوشی رو بدن باهاش کار کنی؟؟
ما که تو مشهد پیدا نکردیم ! لول !

قیمت ندارم ولی تو بازار موبایل راحت میتونی با گوشی کار کنی:دی ،اپل هم فروشگاه داره،طبقه همکف شماره 205

بالا