• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه به نظر من نکن...هم عمر دستگاه میاد پایین...هم باتری بیشتر مصرف میکنه و کلا این که من با این دستکاری ها سخت افزاری همیشه مخالف هستم.

Aventiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقدر انتخاب های ما شبیه همدیگه هستش!

آره منم همین فکرو میکنم ! ولی من یه انتخابی دارم که هنوز به فکر هیشششکی نرسیده ! :cool:
آی پاد تاچ 4 ! بد جوری دلمو برده ! :wub:
میگم بالاخره این آی پاد تاچ جدید تهران اومده ؟ کجا دارن و مهمتر اینکه چند ؟!

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
های

دوستان با 400 الی 450 تومن چه گزینه ای رو پیشنهاد می کنین ؟!!

راستش حسابی گیج شدم :دی

موندم چی بگیرم....

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یکم بزار روش یه 3GS بگیر 16 گیگ....

نخواستی میتونی Satio بگیری یا N97/N97 mini

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
های

دوستان با 400 الی 450 تومن چه گزینه ای رو پیشنهاد می کنین ؟!!

راستش حسابی گیج شدم :دی

موندم چی بگیرم....
توی تاپیک مشاوره می نوشتی بهتر بود. :)

من پیشنهاد می کنم یه تحقیق بکن و اگر HTC HD2 در حدی که به مبلغ تون بخوره پایین اومده بود مثل خودم همون رو (بدون گارانتی) بگیر. بسیار گوشی تمیز و رضایت بخشی هستش و اوایل شهریور توی طبقه ششم علاء الدین 470 تومن می دادندش. :دی

اگر هم دیدی هنوز مثل وسط های شهریور گرون و کمیاب هستش، یه Samsung Wave بگیر. اون هم بسیار گوشی تمیزیه و سامسونگ فقط به خاطر این که سیستم عامل Bada رو جا بندازه داره ارزون می فروشدش. بسیار هم فروش بالایی داشته و احتمال این که هکرهای محترم شروع کنند به حال دادن به سیستم عاملش (مثلا اندروئید روش هک کنند) زیاده. تونستی با گارانتی مایکروتل بگیر، نتونستی بی گارانتی.

پ.ن: حال کنید برو بکس، تا یه ماه پیش نوکیا 6020 داشتم، حالا دارم مشاوره میدم در حد المپیک!
icon10.gif

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
پ.ن: حال کنید برو بکس، تا یه ماه پیش نوکیا 6020 داشتم، حالا دارم مشاوره میدم در حد المپیک!
icon10.gif

محمود جان میگم پس من که 1200 دارم باید برم بوق بزنم:D چند بار قصد کردم حداقل یه موزیک فون بگیرم ولی نشد! فعلا هم وضع مالی ام در حدی نیست که بخوام یه گوشی درست و حسابی بگیرم، یعنی اولویت اش الان پایینه.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
محمود جان میگم پس من که 1200 دارم باید برم بوق بزنم:D چند بار قصد کردم حداقل یه موزیک فون بگیرم ولی نشد! فعلا هم وضع مالی ام در حدی نیست که بخوام یه گوشی درست و حسابی بگیرم، یعنی اولویت اش الان پایینه.

نوکیا 1200 داری؟ ایول بابا! :دی

سعید جان، گوشی چون وسیله ایه که همیشه همراه آدمه خیلی کمکی هستش.

علت این که من خودم مدتها گوشی ام رو عوض نمی کردم این بود که فکر می کردم چون دوربین دیجیتال و MP3 Player و پی اس پی و ... دارم دیگه گوشی پیشرفته به کارم نمیاد، ولی بعد از یه مدت دیدم که آدم نمی تونه 10 تا وسیله قابل حمل همراه خودش ببره وبیاره و هی چک کنه که این گم نشه و اون رو ندزدند و باتری هر 10 تاشون رو هی چک کنه که کم نباشند و ...
ضمن این که دیدم عالی ترین عکس های این مدت رو باهمین 6020 افتضاحم گرفته بودم، چون دوربین همراهم نبود! مهم ترین مطالبی که باید یادم می موند توی نت های عتیقه همین 6020 بود و ...

این شد که نظرم عوض شد و از حدود 2 سال پیش به این نتیجه رسیدم که گوشی موبایل خوب لازم هستش! حدود 2 سال هم طول کشید که به تنبلی خودم غلبه کنم (البته وضعیت اخیر و نیاز بیشتر به یه وسیله قابل حمل هم بی تاثیر نبود). :دی

امیدوارم اوضاع احوال به زودی خوب بشه و iPhone 5 بگیری. :happy:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
نوکیا 1200 داری؟ ایول بابا! :دی
:blush:

علت این که من خودم مدتها گوشی ام رو عوض نمی کردم این بود که فکر می کردم چون دوربین دیجیتال و MP3 Player و پی اس پی و ... دارم دیگه گوشی پیشرفته به کارم نمیاد،
مشکل اینجاست که من اون دوتا رو هم ندارم، برای همین گفتم فعلا بودجه ام نمیرسه یه گوشی خوب بگیرم! چون میخواستم یه گوشی بگیرم که کار اونها رو هم برام انجام بده ولی دیدم قیمت خیلی بالا میره!

این شد که نظرم عوض شد و از حدود 2 سال پیش به این نتیجه رسیدم که گوشی موبایل خوب لازم هستش!
آره با این گوشی های پیشرفته و تاچ کار کردم واقعا کار باهاشون لذت بخشه، بزرگ بودن صفحه نمایش و تاچ بودن خیلی کار کردن با گوشی رو راحت میکنه، امکانات دیگه اش که بماند!

امیدوارم اوضاع احوال به زودی خوب بشه و iPhone 5 بگیری. :happy:
من دیگه عادت کردم;)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
یک عدد Vivaz Pro مشکی ابتیاع شد!
صفحه کلید خیلی خوبی داره! تاچ اسکرینش هم با اینکه مقاومتیه، ولی جدا نرمه و خوب کار میکنه، احتیاجی به فشار دادن نداره مثل ستیو!
فعلا گذاشتم روی شارژ.. شارژرش هم جالبه، اصلا سیم نداره و همون کابل USB بهش وصل میشه و از اون و هم به پورت مینی USB گوشی وصل میشه! در کل خوبه! :دی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ایول...مبارک باشه امیر....چند گرفتی؟

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
مبارکت باشه !

X6 رو چیکارش کردی ؟ :دی

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
صفحه کلید خیلی خوبی داره! تاچ اسکرینش هم با اینکه مقاومتیه، ولی جدا نرمه و خوب کار میکنه، احتیاجی به فشار دادن نداره مثل ستیو!
فعلا گذاشتم روی شارژ.. شارژرش هم جالبه، اصلا سیم نداره و همون کابل USB بهش وصل میشه و از اون و هم به پورت مینی USB گوشی وصل میشه! در کل خوبه! :دی

تبریک تبریک....گوشی خوشدستیه....اگر سیمبین نبود منم حتما میگرفتم!!!!

پ ن:مازیار یک اس ال 45 تمیز گیرم اومد یارو دید چشمو گرفته به قیمت خون باباش داد....ولی ارزششو داشت.....هنوزم که هنوزه خدای آنتن دهیه....لامصب گوشی طرف خاموش هم باشه اس ام اس رو دلیور میکنه....لول....الان شده گوشی اصلیم ....ایکس وان داره استراحت میکنه.....لول:cool::cool::cool:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

امیر مبارک ه
icon10.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
پ ن:مازیار یک اس ال 45 تمیز گیرم اومد یارو دید چشمو گرفته به قیمت خون باباش داد....ولی ارزششو داشت.....هنوزم که هنوزه خدای آنتن دهیه....لامصب گوشی طرف خاموش هم باشه اس ام اس رو دلیور میکنه....لول....الان شده گوشی اصلیم ....ایکس وان داره استراحت میکنه.....لول

خفه کردی من رو با زیمنس....دی:

چیه اخه اون....گرفتی دستت....صفحه نمایش سیاه سفید...یادش میفتم حالم بد میشه...مخصوصا اون خاطره تلخی که با sl45داشتم قبلا...گفتم که بهت....

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
مبارکت باشه !

X6 رو چیکارش کردی ؟ :دی
ممنون
اونم هست!
تبریک تبریک....گوشی خوشدستیه....اگر سیمبین نبود منم حتما میگرفتم!!!!

پ ن:مازیار یک اس ال 45 تمیز گیرم اومد یارو دید چشمو گرفته به قیمت خون باباش داد....ولی ارزششو داشت.....هنوزم که هنوزه خدای آنتن دهیه....لامصب گوشی طرف خاموش هم باشه اس ام اس رو دلیور میکنه....لول....الان شده گوشی اصلیم ....ایکس وان داره استراحت میکنه.....لول:cool::cool::cool:
ممنون علی! آره خیلی خوش دسته!

میگم زیمنس Sx1 دیگه گیر نمیاد؟ من از اون خیلی خوشم می اومد! چیز ردیفی بود واقعا!

sx1_black_in_hand.jpg

مرسی
icon10.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
امیر و علی هر دو تا تون مبارکه. :)

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
امیر اگه هنوز هر دو در دسترسن، یه مقایسه ی کوچولو بین دوربیناشون بکن !
icon10.gif

چند تا عکس باهاشون بگیر ... UL کن / خواهشا Resize نکنی !:D

اگه تونستی یه فیلمم با Vivaz بگیر ( در حد 10 تا 20 ثانیه )

با تشکر :دی

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
امیر و علی هر دو تا تون مبارکه. :)
ممنون
امیر اگه هنوز هر دو در دسترسن، یه مقایسه ی کوچولو بین دوربیناشون بکن !
icon10.gif

چند تا عکس باهاشون بگیر ... UL کن / خواهشا Resize نکنی !:D

اگه تونستی یه فیلمم با Vivaz بگیر ( در حد 10 تا 20 ثانیه )

با تشکر :دی
آره هستن!
چشم، اتفاقا خودمم میخواستم همینکارو بکنم!

//

یه هدست بلوتوث هست که با چند تا گوشی پیداش نمیتونم بکنم! فول شارژه، روشن هم میشه، ولی پیدا نمیشه! چیکارش کنم؟!
icon10.gif

بالا