چقدر انتخاب های ما شبیه همدیگه هستش!
یکم بزار روش یه 3GS بگیر 16 گیگ....
نخواستی میتونی Satio بگیری یا N97/N97 mini
توی تاپیک مشاوره می نوشتی بهتر بود.های
دوستان با 400 الی 450 تومن چه گزینه ای رو پیشنهاد می کنین ؟!!
راستش حسابی گیج شدم :دی
موندم چی بگیرم....
پ.ن: حال کنید برو بکس، تا یه ماه پیش نوکیا 6020 داشتم، حالا دارم مشاوره میدم در حد المپیک!
محمود جان میگم پس من که 1200 دارم باید برم بوق بزنم چند بار قصد کردم حداقل یه موزیک فون بگیرم ولی نشد! فعلا هم وضع مالی ام در حدی نیست که بخوام یه گوشی درست و حسابی بگیرم، یعنی اولویت اش الان پایینه.
:blush:نوکیا 1200 داری؟ ایول بابا! :دی
مشکل اینجاست که من اون دوتا رو هم ندارم، برای همین گفتم فعلا بودجه ام نمیرسه یه گوشی خوب بگیرم! چون میخواستم یه گوشی بگیرم که کار اونها رو هم برام انجام بده ولی دیدم قیمت خیلی بالا میره!علت این که من خودم مدتها گوشی ام رو عوض نمی کردم این بود که فکر می کردم چون دوربین دیجیتال و MP3 Player و پی اس پی و ... دارم دیگه گوشی پیشرفته به کارم نمیاد،
آره با این گوشی های پیشرفته و تاچ کار کردم واقعا کار باهاشون لذت بخشه، بزرگ بودن صفحه نمایش و تاچ بودن خیلی کار کردن با گوشی رو راحت میکنه، امکانات دیگه اش که بماند!این شد که نظرم عوض شد و از حدود 2 سال پیش به این نتیجه رسیدم که گوشی موبایل خوب لازم هستش!
من دیگه عادت کردمامیدوارم اوضاع احوال به زودی خوب بشه و iPhone 5 بگیری. :happy:
ممنون مازیار جان.. 360 با گارانتی کامتل...ایول...مبارک باشه امیر....چند گرفتی؟
یک عدد Vivaz Pro مشکی ابتیاع شد!
صفحه کلید خیلی خوبی داره! تاچ اسکرینش هم با اینکه مقاومتیه، ولی جدا نرمه و خوب کار میکنه، احتیاجی به فشار دادن نداره مثل ستیو!
فعلا گذاشتم روی شارژ.. شارژرش هم جالبه، اصلا سیم نداره و همون کابل USB بهش وصل میشه و از اون و هم به پورت مینی USB گوشی وصل میشه! در کل خوبه! :دی
یک عدد Vivaz Pro مشکی ابتیاع شد!
صفحه کلید خیلی خوبی داره! تاچ اسکرینش هم با اینکه مقاومتیه، ولی جدا نرمه و خوب کار میکنه، احتیاجی به فشار دادن نداره مثل ستیو!
فعلا گذاشتم روی شارژ.. شارژرش هم جالبه، اصلا سیم نداره و همون کابل USB بهش وصل میشه و از اون و هم به پورت مینی USB گوشی وصل میشه! در کل خوبه! :دی
پ ن:مازیار یک اس ال 45 تمیز گیرم اومد یارو دید چشمو گرفته به قیمت خون باباش داد....ولی ارزششو داشت.....هنوزم که هنوزه خدای آنتن دهیه....لامصب گوشی طرف خاموش هم باشه اس ام اس رو دلیور میکنه....لول....الان شده گوشی اصلیم ....ایکس وان داره استراحت میکنه.....لول
ممنونمبارکت باشه !
X6 رو چیکارش کردی ؟ :دی
ممنون علی! آره خیلی خوش دسته!تبریک تبریک....گوشی خوشدستیه....اگر سیمبین نبود منم حتما میگرفتم!!!!
پ ن:مازیار یک اس ال 45 تمیز گیرم اومد یارو دید چشمو گرفته به قیمت خون باباش داد....ولی ارزششو داشت.....هنوزم که هنوزه خدای آنتن دهیه....لامصب گوشی طرف خاموش هم باشه اس ام اس رو دلیور میکنه....لول....الان شده گوشی اصلیم ....ایکس وان داره استراحت میکنه.....لول
مرسیامیر مبارک ه
ممنونامیر و علی هر دو تا تون مبارکه.
آره هستن!امیر اگه هنوز هر دو در دسترسن، یه مقایسه ی کوچولو بین دوربیناشون بکن !
چند تا عکس باهاشون بگیر ... UL کن / خواهشا Resize نکنی !
اگه تونستی یه فیلمم با Vivaz بگیر ( در حد 10 تا 20 ثانیه )
با تشکر :دی