تایید میشه!علیرضا چند وقته نبودی....دلمون تنگ شده بود!!!!
علیرضا چند وقته نبودی....دلمون تنگ شده بود!!!!
تایید میشه!
امير و مازيار مبارک باشه
ممنون علیرضای عزیز...
----
خداوکیلی نیستی اصلا دیگه...قبلا روزی 1-2 بار سر میزدی...الان ماهی 1 بار سر میزنی...
علیرضا درگیر The Dark Knight Rises هست از الان!
علیرضا الان شبیه این اسمایلی شده :والا چی بگم :f34r: فکر کنم دوباره هم باید برم برای یه مدتی :f34r:
اوهمن موندم لامذهب ها چرا اسم بهتری برای قسمت سومش انتخاب نکردن!!
علیرضا الان شبیه این اسمایلی شده :، کجار یه مدتی برم آقا جان!اِ :دی
آره،ولی شاید فیلم رو که ببینیم به این نتیجه برسیم این بهترین اسم ه،من از الان دارم فکر میکنم یه شروع دوباره چجوری میتونه باشه!
اگر هم پلیر بهتر و باحالی برای معرفی دارید تو رو هخدا معرفی کنید
سلام دوستان
می خواستم ببینم نظرتون درباره NOKIA C6 چیه عیب خاصی نداره؟
کلا سرش به تنش می ارزه:دی
TTPod رو امتحان کردی؟ اینی که اتچ کردم رو تست کن.
سلام جواد جان
برای راهنمایی بهتر از بخش مشاوره استفاده کن،البته درباره C6 امروز یه تاپیک جدید زده شد اونجا :دی
سیستم لاک شدن خودش هم همونطوریه که گفتی، یعنی فقط وقتی روشن میشه کد میخواد. خود گوشی هم جاواست و همچین برنامه ای براش وجود نداره! میمونه از طریق هک گوشی که اونم بعید میدونم همچین هکی براش اومده باشه.. تا چند وقت پیش که نبود! در کل به احتمال 99% امکانش نیست!سلام علیکم !
من یک سوال داشتم !
2 سال پیش که یک K810 خریدم تا الان هیچوقت نیازی نبوده روش مثلا کدی چیزی بذارم ! بعد الان میخوام برم قفل بذارم برای ورود به منو و اینها که ظاهرا نداره یا من پیدا نکردم !!
تنها چیزی که من دیدم رمزی بود که برای وقتی هست که گوشی تازه روشن میشه !
این جایی نداره که بشه برای ورود به منو رمز گذاشت ؟
اگر نداره برنامه ای هست بشه این کار رو باهاش کرد ؟
سیستم لاک شدن خودش هم همونطوریه که گفتی، یعنی فقط وقتی روشن میشه کد میخواد. خود گوشی هم جاواست و همچین برنامه ای براش وجود نداره! میمونه از طریق هک گوشی که اونم بعید میدونم همچین هکی براش اومده باشه.. تا چند وقت پیش که نبود! در کل به احتمال 99% امکانش نیست!
الان گوشی های ارزون خوبی توی بازار هستن که همه این امکانات رو هم دارن..
درکل هم دیگه وقتش شده عوضش کنی!