• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه در واقع یک سری دستکاری های سیستمی هست که در حالت عادی خود گوشی اجازه اون کار رو نمیده بهتون....مثلا داشتن رادیو بدون هدست...یا تغییر فونت های سیستم .....یا پاک کردن پوشه های سیستم...یا هرکاری از این قبیل که نیاز به دستکاری پیشرفته دارند.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آهان !

ممنونم مازیار جان.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
منم سوال داشتم: :happy:
زیاد آشنا نیستم با این بخش ، جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم سوال کنم :)

قیمت iphone4 توی ایران و توی آمریکا (آنلاک فکتوری) چقدره ؟
اگه کسی که از مسافرت آمریکا برمیگرده بخواد 2 تا iphone با خودش بیاره باید گمرکی بده ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تمام ایفون 4 های امریکا بدون استثنا لاک هستند....همگی مربوط به AT&T هستند و لاک//

DRAGANOV

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان این گوشی من خودش وصل میشه اینترنت هی پول میندازه دارم ور شکست میشم میشه کمکم کنید (مدلVIBRANT(

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مدل vibrant چیه؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
چینی ها تلفن همراه ویژه ایرانیان ساختند
در نمایشگاه تلکام معرفی شد

یک شرکت چینی در یازدهمین نمایشگاه تلکام گوشی تلفن همراهی معرفی کرده و ادعا می‌کند این گوشی را وی‍ژه کاربران ایرانی طراحی کرده است.

به گزارش موبنا، این شرکت چینی که با نام Mulam به نمایشگاه تلکام ایران آمده هیچ نمایندگی یا فروشگاهی در ایران ندارد.
به گفته مسوولان این شرکت، گوشی فوق دارای نرم افزار قرآنی است و تمامی آیات این کتاب مقدس به 28 زبان دنیا وجود دارد. این گوشی همانند گوشی‌های هوشمند بلک‌بری دارای صفحه کلید کامل QWERTY است و علاوه بر آیات کلام الله مجید دارای سیستم موقعیت‌یاب جهانی است.
اینگوشی دو سیمکارته بوده و با قیمت 100 هزار تومان و یک سال گارانتی در اختیار کاربران ایرانی قرار می گیرد
در غرفه شرکت Mula چند مدل گوشی و دستگاه GPS وجود دارد که از این دستگاه‌ها می توان به عنوان دستگاه پخش موسیقی بهره برد.

منبع موبایل دارا

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

یک شرکت چینی در یازدهمین نمایشگاه تلکام گوشی تلفن همراهی معرفی کرده و ادعا می‌کند این گوشی را وی‍ژه کاربران ایرانی طراحی کرده است.

به گزارش موبنا، این شرکت چینی که با نام Mulam به نمایشگاه تلکام ایران آمده هیچ نمایندگی یا فروشگاهی در ایران ندارد.
به گفته مسوولان این شرکت، گوشی فوق دارای نرم افزار قرآنی است و تمامی آیات این کتاب مقدس به 28 زبان دنیا وجود دارد. این گوشی همانند گوشی‌های هوشمند بلک‌بری دارای صفحه کلید کامل QWERTY است و علاوه بر آیات کلام الله مجید دارای سیستم موقعیت‌یاب جهانی است.
اینگوشی دو سیمکارته بوده و با قیمت 100 هزار تومان و یک سال گارانتی در اختیار کاربران ایرانی قرار می گیرد
در غرفه شرکت Mula چند مدل گوشی و دستگاه GPS وجود دارد که از این دستگاه‌ها می توان به عنوان دستگاه پخش موسیقی بهره برد.

منبع موبایل دارا

+1
تشکر هم از شما و هم از چینیهای عزیز

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام دوستان ....لیست درویدهایی رو میخوام که آپگرید 2.2 براشون اومده یا خواهد آمد!!!!!!

پ ن:اساتید این تاپیک رو هم دریابید: http://forum.persiantools.com/t178402.html

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سلام

من یک گوشی c510 سونی اریکسون دارم که صدای پخش موسیقی آن کم است

آیا مدل های w سونی اریکسون هم همین مشکل را دارند ؟

آیا باید گوشی با قابلیت پخش استریو باشد تا صدای پخش آن بالا باشد ؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
برای دیدن PDF روی iPhone باید از iBooks استفاده کنم؟ یا برنامه‎ی دیگه‎ای؟
iBooks رو دارم ولی بعد از سینک شدن گوشی با iTunes ، نشون داده نشدن توی iBooks...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مبارک باشه امیر ایفون گرفتی؟

من حقیقت اصلا PDF نمیخونم ولی PDF Word Excel File Viewer رو تست کن فکر کنم کارت رو راه بندازه...توی http://apptrackr.org/ سرچ کن گیر میاد

soosood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان مشکلی برام پیش اومده وخواهش میکنم که راهنماییم کنید.دیروز با موبایل نوکیا n97 فیلم برداری کردم وبعد از اتمام فیلم برداری متوجه شدم که کلیه فیلمهایی که تاحالا گرفته بودم پاک شده و فیلم جدید در شاخه e:\Videos\Camera جایگزین قبلیها شده . وقتی موبایل رو به کامپیوتر وصل کردم متوجه شدم که یک فایل با نام عجیب -W*ة)G( .&≡% با حجم 3،917،021 کیلوبایت (نزدیک به 4 گیگ) ویک فایل سیستمی با حجم 986،052 کیلوبایت وجود داره که از داخل خود موبایل بابرنامه های مدیریت فایل قابل دسترسی نیستند . لازم به ذکر است که بگم یکسری ازاین فیلم ها رو قفل گذاشته بودم وهمچنین در شاخه Videos شاخه های دیگری ایجاد کرده بودم و چندتا فیلم کارتونی توش بود که دیگه اثری ازاونا هم نیست . در ضمن اون دو تا فایل عجیب هم قابل کپی کردن و کات کردن نیستند . فیلم هایی که داشتم برام خیلی با ارزشند از اساتید خواهش میکنم راهنماییم کنید. با تشکر

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
سلام دوستان مشکلی برام پیش اومده وخواهش میکنم که راهنماییم کنید.دیروز با موبایل نوکیا n97 فیلم برداری کردم وبعد از اتمام فیلم برداری متوجه شدم که کلیه فیلمهایی که تاحالا گرفته بودم پاک شده و فیلم جدید در شاخه e:\Videos\Camera جایگزین قبلیها شده . وقتی موبایل رو به کامپیوتر وصل کردم متوجه شدم که یک فایل با نام عجیب -W*ة)G( .&≡% با حجم 3،917،021 کیلوبایت (نزدیک به 4 گیگ) ویک فایل سیستمی با حجم 986،052 کیلوبایت وجود داره که از داخل خود موبایل بابرنامه های مدیریت فایل قابل دسترسی نیستند . لازم به ذکر است که بگم یکسری ازاین فیلم ها رو قفل گذاشته بودم وهمچنین در شاخه Videos شاخه های دیگری ایجاد کرده بودم و چندتا فیلم کارتونی توش بود که دیگه اثری ازاونا هم نیست . در ضمن اون دو تا فایل عجیب هم قابل کپی کردن و کات کردن نیستند . فیلم هایی که داشتم برام خیلی با ارزشند از اساتید خواهش میکنم راهنماییم کنید. با تشکر

سلام دوست عزیز
به نظر میاد فایل فیلم برداری آخر دیگه قابل استفاده نباشه،
شاید ویروس از PC به گوشی منتقل شده و فایل های ویدیویی رو خراب کرده باشه
شما اون برنامه ای که برای قفل گذاشتن استفاده کرده بودی رو پاک کن و دوباره فیلم برداری کن ببین مشکل حل میشه یا نه ، اگر نشد اطلاعات مورد نیاز رو از روی حافظه به PC منتقل کن و مموری 32 گیگ رو با گوشی فرمت کن

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
مبارک باشه امیر ایفون گرفتی؟

من حقیقت اصلا PDF نمیخونم ولی PDF Word Excel File Viewer رو تست کن فکر کنم کارت رو راه بندازه...توی http://apptrackr.org/ سرچ کن گیر میاد
مرسی، آره
از اینجا هم یکی دوتا گرفتم بازم نشد.. کلا iBooks یه چیز دیگه‎ست ولی معلوم نیست چه مرگشه! :|

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21

منبع موبایل دارا
شگفت است! آیا از ایرانیان مسلمان‌تر و عرب‌زبان‌تر دیگر کسی نبود که این گوشی را ویژهٔ ایرانیان نامیده‌اند؟؟؟!

بالا