نه در واقع یک سری دستکاری های سیستمی هست که در حالت عادی خود گوشی اجازه اون کار رو نمیده بهتون....مثلا داشتن رادیو بدون هدست...یا تغییر فونت های سیستم .....یا پاک کردن پوشه های سیستم...یا هرکاری از این قبیل که نیاز به دستکاری پیشرفته دارند.
تمام ایفون 4 های امریکا بدون استثنا لاک هستند....همگی مربوط به AT&T هستند و لاک//
چینی ها تلفن همراه ویژه ایرانیان ساختند
در نمایشگاه تلکام معرفی شد
یک شرکت چینی در یازدهمین نمایشگاه تلکام گوشی تلفن همراهی معرفی کرده و ادعا میکند این گوشی را ویژه کاربران ایرانی طراحی کرده است.
به گزارش موبنا، این شرکت چینی که با نام Mulam به نمایشگاه تلکام ایران آمده هیچ نمایندگی یا فروشگاهی در ایران ندارد.
به گفته مسوولان این شرکت، گوشی فوق دارای نرم افزار قرآنی است و تمامی آیات این کتاب مقدس به 28 زبان دنیا وجود دارد. این گوشی همانند گوشیهای هوشمند بلکبری دارای صفحه کلید کامل QWERTY است و علاوه بر آیات کلام الله مجید دارای سیستم موقعیتیاب جهانی است.
اینگوشی دو سیمکارته بوده و با قیمت 100 هزار تومان و یک سال گارانتی در اختیار کاربران ایرانی قرار می گیرد
در غرفه شرکت Mula چند مدل گوشی و دستگاه GPS وجود دارد که از این دستگاهها می توان به عنوان دستگاه پخش موسیقی بهره برد.
منبع موبایل دارا
علی جان منتقل کردم به PPCهیچ کس جواب منو نداد علیرضا لطف میکنی این تاپیک رو به بخش پی پی سی منتقل کنی؟
http://forum.persiantools.com/t178402.html
سلام دوستان مشکلی برام پیش اومده وخواهش میکنم که راهنماییم کنید.دیروز با موبایل نوکیا n97 فیلم برداری کردم وبعد از اتمام فیلم برداری متوجه شدم که کلیه فیلمهایی که تاحالا گرفته بودم پاک شده و فیلم جدید در شاخه e:\Videos\Camera جایگزین قبلیها شده . وقتی موبایل رو به کامپیوتر وصل کردم متوجه شدم که یک فایل با نام عجیب -W*ة)G( .&≡% با حجم 3،917،021 کیلوبایت (نزدیک به 4 گیگ) ویک فایل سیستمی با حجم 986،052 کیلوبایت وجود داره که از داخل خود موبایل بابرنامه های مدیریت فایل قابل دسترسی نیستند . لازم به ذکر است که بگم یکسری ازاین فیلم ها رو قفل گذاشته بودم وهمچنین در شاخه Videos شاخه های دیگری ایجاد کرده بودم و چندتا فیلم کارتونی توش بود که دیگه اثری ازاونا هم نیست . در ضمن اون دو تا فایل عجیب هم قابل کپی کردن و کات کردن نیستند . فیلم هایی که داشتم برام خیلی با ارزشند از اساتید خواهش میکنم راهنماییم کنید. با تشکر
مرسی، آرهمبارک باشه امیر ایفون گرفتی؟
من حقیقت اصلا PDF نمیخونم ولی PDF Word Excel File Viewer رو تست کن فکر کنم کارت رو راه بندازه...توی http://apptrackr.org/ سرچ کن گیر میاد
امیر صداشو در نیاری یه وقت! :|مرسی، آره
از اینجا هم یکی دوتا گرفتم بازم نشد.. کلا iBooks یه چیز دیگهست ولی معلوم نیست چه مرگشه! :|
شگفت است! آیا از ایرانیان مسلمانتر و عربزبانتر دیگر کسی نبود که این گوشی را ویژهٔ ایرانیان نامیدهاند؟؟؟!چینی ها تلفن همراه ویژه ایرانیان ساختند
در نمایشگاه تلکام معرفی شد
یک شرکت چینی در یازدهمین نمایشگاه تلکام گوشی تلفن همراهی معرفی کرده و ادعا میکند این گوشی را ویژه کاربران ایرانی طراحی کرده است.
به گزارش موبنا، این شرکت چینی که با نام Mulam به نمایشگاه تلکام ایران آمده هیچ نمایندگی یا فروشگاهی در ایران ندارد.
به گفته مسوولان این شرکت، گوشی فوق دارای نرم افزار قرآنی است و تمامی آیات این کتاب مقدس به 28 زبان دنیا وجود دارد. این گوشی همانند گوشیهای هوشمند بلکبری دارای صفحه کلید کامل QWERTY است و علاوه بر آیات کلام الله مجید دارای سیستم موقعیتیاب جهانی است.
اینگوشی دو سیمکارته بوده و با قیمت 100 هزار تومان و یک سال گارانتی در اختیار کاربران ایرانی قرار می گیرد
در غرفه شرکت Mula چند مدل گوشی و دستگاه GPS وجود دارد که از این دستگاهها می توان به عنوان دستگاه پخش موسیقی بهره برد.
منبع موبایل دارا