علی جان منتقل کردم به PPC
باز هم ممنون
مرسی، آره
از اینجا هم یکی دوتا گرفتم بازم نشد.. کلا iBooks یه چیز دیگهست ولی معلوم نیست چه مرگشه! :|
تبریک تبریک!!!!....فوره؟.....من اغفال شدم ولی مایه نیست!!!!
علی جان منتقل کردم به PPC
مرسی، آره
از اینجا هم یکی دوتا گرفتم بازم نشد.. کلا iBooks یه چیز دیگهست ولی معلوم نیست چه مرگشه! :|
ای باباامیر صداشو در نیاری یه وقت! :|
مبارکه
مرسی! نه بابا تو هم ما رو مایه دار فرض کردی ها!تبریک تبریک!!!!....فوره؟.....من اغفال شدم ولی مایه نیست!!!!
سلام
من یک گوشی c510 سونی اریکسون دارم که صدای پخش موسیقی آن کم است
آیا مدل های w سونی اریکسون هم همین مشکل را دارند ؟
آیا باید گوشی با قابلیت پخش استریو باشد تا صدای پخش آن بالا باشد ؟
مبارک باشه...علی تو به قصد ایفون رفتی سر از اندروید دراوردی؟! چی شد؟ اغفال شدی؟!
یعنی همه قابلیت ها و بند و بساط آیفون یه طرف.. این Plants Vs. Zombie فول ادیشنی که براش هست یه طرف! خداست.
//
تبریک مجدد علی.
یعنی همه قابلیت ها و بند و بساط آیفون یه طرف.. این Plants Vs. Zombie فول ادیشنی که براش هست یه طرف! خداست.
قضیه چیه؟:دی، همه آیفون خریدن صداشو درنمیارن مثل اینکه :دی
علی مبارکه :دی
قضیه چیه؟:دی، همه آیفون خریدن صداشو درنمیارن مثل اینکه :دی
اره علیرضا منم اون رو بازی کردم...خیلی با حال بود و 90 درصد شبیه بازی PC اش هم بود.....کلا خیلی حال داد...حتما بازی کنید دوستان...
آها پس قراره بگیرینه آقا من نخریدمگوشی یکی از رفقا چند روزی دستم بود و شدیدا با اون بازی حال کردم. آخه قدیم نسخه PC اش رو بازی می کردم. البته نسخه سیمبینی و آندرویدی هم داره
3Gs الان دیگه آک فقط 8 گیگ توی بازار هست که حدود 750 ه.راستی قیمت تری جی اس الان چنده؟
مرسی علیرضا!مبارک باشه امیر
فایلت رو روی اپلیکیشنی که میخوای باهاش کار کنی تنظیم و بعد سینک کن. اگر نسخه برنامه ات ایراد داره بگو چند تا eBook Reader دیگه رو اینجا اپلود کنم
3Gs الان دیگه آک فقط 8 گیگ توی بازار هست که حدود 750 ه.
مرسی علیرضا!
دستت درد نکنه خود iBooks رو از اپل استور دانلود کردم، راحت داره کار میکنه دیگه و نیازی به برنامه های جانبی نداره
در مورد بازی هم که گفتین باید بگم واقعا بازی های آیفون شاهکارن! یعنی قشنگ با PSP برابری میکنن گاهی حتی زیبا تر!
من الان معتاد Angry Birds هستم! از اون ور NFS Undercover روی آیفون بی نظیره! هم کنترلش هم کیفیت بازی!
لول توی این مرحله Angry Birds گیر کردم:
//
علی گوشیت مبارک!