تو دفترچه ش فقط گفته بود کلید رو نگه دارید تا روشن بشه بعد هم کد 0000 رو وارد کنین! امروز 10 ثانیه نگه داشتم چراغش ثابت موند و پیدا شد! :دیاحتمالا باید ریست بشه...دفترچه اش رو بخون ببین چطوریه...
ممنون :happy:سلام
مبارک باشه امیر
//
ما هم که فعلا به همین x6 بسنده کردیم تا ببینیم چی پیش میاد!
خفه کردی من رو با زیمنس....دی:
چیه اخه اون....گرفتی دستت....صفحه نمایش سیاه سفید...یادش میفتم حالم بد میشه...مخصوصا اون خاطره تلخی که با sl45داشتم قبلا...گفتم که بهت....
ممنون
اونم هست!
ممنون علی! آره خیلی خوش دسته!
میگم زیمنس Sx1 دیگه گیر نمیاد؟ من از اون خیلی خوشم می اومد! چیز ردیفی بود واقعا!
مرسی
امیر و علی هر دو تا تون مبارکه.
مبارک باشه مازیاریک عدد ایفون 4 امروز خریداری شد....فعلا میتونم بگم باتری فوق العاده ای داره علاوه بر صفحه نمایش بی نظیری که داره...
تا بعد...
آقا مبارکه شدیدا! دستت رو روی سر ما نیز بکش! :دیچاکریم....یه اشنا پیدا کردم...پلمپ انلاک رو داد بهم 1100 البته 32 گیگ هست ها....
آقا مبارکه شدیدا! دستت رو روی سر ما نیز بکش! :دی
گوشیه 1 میلیون تومنی جرات ندارم بخرم! :دیممنون
شما که خودت 2 تا 2تا گوشی میخری میفروشی باید دست رو سرما بکشی برادر
مبارک باشه مازیار :happy:
یک عدد ایفون 4 امروز خریداری شد....فعلا میتونم بگم باتری فوق العاده ای داره علاوه بر صفحه نمایش بی نظیری که داره...
تا بعد...
تبریک تبریک به مازیار عزیز....منتظر ریویو هستیم!!!!
چاکریم
انشالله ریویو هم اگر فرصت شد چشم...
فعلا صفحه نمایش کماکان زیر نور مستقیم افتاب عالیه....صدای اسپیکر خوبه...بلند نیست خیلی ولی با کیفیت و خوبه...
باتری فوق العاده هست....
صفحه نمایش بهترین صفحه ای هست که دیدم تا به حال....با رزولوشنی که داره واقعا جای هیچ بحثی نمیزاره...فوق العاده شفاف وبا کیفیت
سرعت کلی گوشی در منوها و کار باهاش از 3GS ام خیلی خیلی بهتره....
دوربین بسیار خوبی هم داره....واقعا عکس های عالی میگیره...
یک عدد ایفون 4 امروز خریداری شد....فعلا میتونم بگم باتری فوق العاده ای داره علاوه بر صفحه نمایش بی نظیری که داره...
من هم تبریک میگم
---------
کسی از دوستان اطلاعاتی از گوشی S006 سونی اریکسون با دوربین 16.2 مگاپیکسل داره ؟؟