• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
همینجا!
angry.gif

کی که جواب بده! :دی
شما برو اونور اون آیفون رو نزدیک نیار من آلرژی دارم!
:دی

خب سوال اینه که... با بلوتوث میخوایم گوشی رو به پی سی متصل کنیم کد یکسان نمیده... شونصد دفعه امتحان کردم دریغ از یک رقم مشترک!

چه کنیم؟!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
متوجه نشدم درست...بلوتوث با PC میخواد شیر بشه برای رد و بدل کردن اطلاعات داخل گوشی یا بلوتوث میخواد با PC شیر بشه برای اینترنت؟

بعد کی کد یکسان نمیده؟ تا جایی که من میدونم کد رو خودمون میدیم نه اون....

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
اااااا چه جالب شما 3 نفری که 3 تا پست آخر رو دادی 3 نفری هستید که تو کارت زرد من نقش داشتید :D
خب سوال اینه که... با بلوتوث میخوایم گوشی رو به پی سی متصل کنیم کد یکسان نمیده... شونصد دفعه امتحان کردم دریغ از یک رقم مشترک!

چه کنیم؟!
موقع اتصال تیک Use authentication رو بردارید.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اااااا چه جالب شما 3 نفری که 3 تا پست آخر رو دادی 3 نفری هستید که تو کارت زرد من نقش داشتید :D

من؟؟:blink:

کی؟ کدوم پست؟ کجا؟ من که اصلا اختیارات مدیریتی ندارم....:blink:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
برای چی اپرا استفاده میکنی؟ به خاطر رد شدن از فیل؟
UC رو دانلود کن، هم با صفحات فارسی مشکل نداره و هم از فیل رد میشه.
این صفحه پلتفروم های جاواست، یکیشون رو بگیر//یا اینجا بر حسب برند/مدل گوشیت، خودش نسخه مناسب رو میده.
به جز جاوا، همه‎ی پلتفروم‎های موبایل رو هم پوشش میده

همینجا!
angry.gif

کی که جواب بده! :دی
مرسی امیر جان

دیشب دانلود کردم ولی فونت فارسی رو داغون نشون می ده، سرعتش هم نسبت به اپرا پایین تره.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
متوجه نشدم درست...بلوتوث با PC میخواد شیر بشه برای رد و بدل کردن اطلاعات داخل گوشی یا بلوتوث میخواد با PC شیر بشه برای اینترنت؟

بعد کی کد یکسان نمیده؟ تا جایی که من میدونم کد رو خودمون میدیم نه اون....
گوشی از طریق بلوتوث به پی سی میخواد وصل بشه... برای ارسال اطلاعات از پی سی به گوشی و بالعکس ... اینترنت نه...

گوشی داداشم رو که وصل کردم تو پی سی کد داد همون کد رو تو گوشی وارد کردم درست شد و متصل شد...

اما گوشی خودم که رو که پیدا می کنه... یه کد تو پی سی میده ، یه کد هم تو گوشی... هر دو طرف هم میپرسن که همین کد هست یا نه؟ اما بیش از 20 بار تست کردم کد یکسان نداده... !

موقع اتصال تیک Use authentication رو بردارید.
من که تو کار کارت و اینا نیستم... اگه کارت دادم هم به درخواست همکارا بوده :D

این گزینه کجاست!؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
^ گوشی تون چیه؟

بعد هم من بارها و بارها گوشی ها مختلف رو وصل کردم به بلوتوث PC ..برای اولین بار هست که میشنوم خودش کد میده شما وارد میکنی تو گوشی....من هر موقع خواستم وصل کنم....کد رو خودم دادم...مثلا 1111 زدم تو PC بعد تو گوشی هم زدم 1111..یعنی خودم دستی کد میدم...چرا برای شما خودش کد میده؟!!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
^ گوشی تون چیه؟

بعد هم من بارها و بارها گوشی ها مختلف رو وصل کردم به بلوتوث PC ..برای اولین بار هست که میشنوم خودش کد میده شما وارد میکنی تو گوشی....من هر موقع خواستم وصل کنم....کد رو خودم دادم...مثلا 1111 زدم تو PC بعد تو گوشی هم زدم 1111..یعنی خودم دستی کد میدم...چرا برای شما خودش کد میده؟!!
نمی دونم والا !

تو help خوندم همینو نوشته بود... که بعضی ها رو خودتون کد میدین، بعضی ها رو پی سی کد میده مثل گوشی داداشم، بعضی ها هم مثل من کد یکسان میخواد!

X10 ... :eek:

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
گوشی از طریق بلوتوث به پی سی میخواد وصل بشه... برای ارسال اطلاعات از پی سی به گوشی و بالعکس ... اینترنت نه...

گوشی داداشم رو که وصل کردم تو پی سی کد داد همون کد رو تو گوشی وارد کردم درست شد و متصل شد...

اما گوشی خودم که رو که پیدا می کنه... یه کد تو پی سی میده ، یه کد هم تو گوشی... هر دو طرف هم میپرسن که همین کد هست یا نه؟ اما بیش از 20 بار تست کردم کد یکسان نداده... !

من که تو کار کارت و اینا نیستم... اگه کارت دادم هم به درخواست همکارا بوده :D

این گزینه کجاست!؟
دوستمون Wiseman که من به شخصه خیلی دوسشون دارم پس از اخطار های مکرر ، لطف کردن و شما هم عنایت کردید تا روی هم رفته یه کارت اسپم بگیریم ما.البته اسپم کار منه.گریزی نیست. :happy:
-
تو گوشی دنبالش نگردید این گزینه تو تنظیمات بلوتوث کامپیوتره.
اگه از برنامه ی بلوتوث خود ویندوز 7 استفاده کنید بهتره.
اینجوری اینجا میتونید پیداش کنید :
وقتی روی یه فایل کلیک راست کنید وارد Send to شوید و گزینه ی Bluetooth رو بزنید پنجره ای به شکل زیر باز میشه که با کلیک روی یه گوشی که تو لیست پیدا شده همون گزینه که گفتم رو میتونید ببینید.
92542419395729588152.jpg

--
راستی اگه تو وارد کردن کدی که تو pc میده مشکل دارید علتش احتمالا اینه که چیزی که شما وارد میکنید حروف الفبا هست و عدد نیست.مثلا اگه کد 1234 رو میخواید وارد کنید نباید دکمه های 1 و 2 و 3 و 4 که روی صفحه ی گوشی هست رو 1 بار بزنید.
بلکه هر کدوم رو باید نگه دارید . در غیر این صورت شما عبارت " نقطه - A - D - G " رو وارد کردید .

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستمون Wiseman که من به شخصه خیلی دوسشون دارم پس از اخطار های مکرر ، لطف کردن و شما هم عنایت کردید تا روی هم رفته یه کارت اسپم بگیریم ما.البته اسپم کار منه.گریزی نیست. :happy:
-
تو گوشی دنبالش نگردید این گزینه تو تنظیمات بلوتوث کامپیوتره.
اگه از برنامه ی بلوتوث خود ویندوز 7 استفاده کنید بهتره.
اینجوری اینجا میتونید پیداش کنید :
وقتی روی یه فایل کلیک راست کنید وارد Send to شوید و گزینه ی Bluetooth رو بزنید پنجره ای به شکل زیر باز میشه که با کلیک روی یه گوشی که تو لیست پیدا شده همون گزینه که گفتم رو میتونید ببینید.
...
--
راستی اگه تو وارد کردن کدی که تو pc میده مشکل دارید علتش احتمالا اینه که چیزی که شما وارد میکنید حروف الفبا هست و عدد نیست.مثلا اگه کد 1234 رو میخواید وارد کنید نباید دکمه های 1 و 2 و 3 و 4 که روی صفحه ی گوشی هست رو 1 بار بزنید.
بلکه هر کدوم رو باید نگه دارید . در غیر این صورت شما عبارت " نقطه - A - D - G " رو وارد کردید .
هم از بلوتوث خود ویندوز استفاده کردم ، هم از برنامه ی BlueSoleil و هم از PC Suite !

هیچ کدومش وصل نمیشه... برنامه ی PC Suite که بعد از این آپدیت آخرش دقیقا ذکر کرده که اتصال با بلوتوث همه ی گوشی ها غیر Android !!!
flat.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام به بچه های گل پرشین تولز مخصوصا مازیار جان.مخلصیم.
بخش آندروئید داره این فروم؟پیداش نکردم من!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
به!سلام حامد جان ، چطوری؟:دی

درمورد بخش آندروید کارگران مشغول کارند همچنان! چند ماه پیش درخواست داده بودیم اضافه بشه ولی خبری نیست :دی

Last edited:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

:D

به به سلام اقا حامد عزیز...بابا خداوکیلی یه موقع هایی یه سر بزن اخه...چه وضعیه....الان 2 سال هست نیومدی نه؟

خیلی چاکریم :)

اگر حالش رو داری و گوشیت اندروید هست میتونی فعالیت کنی میتونیم به موزمار بگیم درست کنیم بخش اندروید رو....

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یه بخش آندروید راه بیوفته بد نیست
یه سالی پیش پیشنهادشو دادیم اما استقبالی نشد!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
:D

به به سلام اقا حامد عزیز...بابا خداوکیلی یه موقع هایی یه سر بزن اخه...چه وضعیه....الان 2 سال هست نیومدی نه؟

خیلی چاکریم :)

اگر حالش رو داری و گوشیت اندروید هست میتونی فعالیت کنی میتونیم به موزمار بگیم درست کنیم بخش اندروید رو....

من هم حمایت میکنم:cool:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام بچه ها

خوبید ؟

چه طورین ؟ چه خبرا ! ببینم کسی از ما سراغ میگیره .... اخبار اینجا رو دنبال میکنید ؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام بچه ها

خوبید ؟

چه طورین ؟ چه خبرا ! ببینم کسی از ما سراغ میگیره .... اخبار اینجا رو دنبال میکنید ؟
محمد جان چطوری؟ اتفاقا چند وقت پیش داشتم فکر میکردم کم پیدایی چند وقته، اوضاع چطوره ؟:دی

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به!سلام حامد جان ، چطوری؟:دی

درمورد بخش آندروید کارگران مشغول کارند همچنان! چند ماه پیش درخواست داده بودیم اضافه بشه ولی خبری نیست :دی
قربان شما.خوب.

به به.به سلامتی.استارت رو بزنید دیگه.من گفتم اینجا پیش رو هست!

خیلی چاکریم

مخلصم.آره.فکر کنم 1-2 سالی میشه نیومدم.از زمانی که فیلتر شد:)
من هم الان تو کار اندروئیدم ولی خوب مثل سابق نمیتونم فعالیت زیادی داشته باشم .پیر شدیم دیگه:دی ولی هستم!:دی

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
محمد جان چطوری؟ اتفاقا چند وقت پیش داشتم فکر میکردم کم پیدایی چند وقته، اوضاع چطوره ؟:دی
الحمدلله ما بدک نیستیم

منتها وضع این کشور خوب نیست اصلا ، پروازها و تماسهای تلفنی رو به ایران کاملا قطع کردن !

شب و نصف شب به منزل مردم یورش میبرن ، مردم رو توی ایست های بازرسی تحقیر میکنن !

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان شدیدا بخش آندروید نیاز هست

بالا