Wiseman
مدیر بازنشسته
من هر وقت خریدم Transcend با گارانتی (پک دار) خریدم هیج وقت هم مشکلی نداشتن.کارت حافظه microsd چی مارکی پیشنهاد میکنید؟
من هر وقت خریدم Transcend با گارانتی (پک دار) خریدم هیج وقت هم مشکلی نداشتن.کارت حافظه microsd چی مارکی پیشنهاد میکنید؟
والا موبايل فروشه كه دوستمه ميگفت به خاطر تحريم و برخي مسائل برخي نرم افزاراش و امكاناتي كه دارن تو ايران كار نميكنن يا سيستم مخابراتي ايران نميتونه پاسخ گوش باشه مثل مكالمه تصويري !! ضمنا GPRS همون EDGE نيست ؟ اگه نه لطفا فرقش رو بگيد و اين كه EDGE رو سيم فعال هست يا بايد برم و درخواست فعال سازي رو بدم ؟
ممکنه منظور فروشنده از تحریم و.. دسترسی به مارکت اندروید بوده باشه!فروشنده بی اطلاع بوده ربطی به تحریم نداریم....مکالمه تصویری مخصوص شبکه های نسل 3 ام هست یا همون 3G هست که تو ایران کلا فعلا اپراتوری که نسل سوم باشه نداریم...البته این اپراتور جدید که قراره چند ماه دیگه بیاد قراره نسل سوم باشه
EDGE پر سرعت تر از GPRS هست....EDGE الان بیشتر در مراکز استان ها و شهرهای بزرگ ارایه میشه و GPRS هم در شهرهای کوچک تر ...کلا با فعال سازی gprs در صورتی که گوشی تون EDGE داشته باشه ( که الان تمام مدل های جدید دارن) و به شرطی که در منطقه مخابراتی باشید که EDGEارایه بشه خودش اتوماتیک سوییچ میکنه از GPRS به EDGE شما لازم نیست کار خاصی انجام بدید.
ممکنه منظور فروشنده از تحریم و.. دسترسی به مارکت اندروید بوده باشه!
حالا نميدونم منظورش چي بوده ولي به هر حال.
دوستان من ميخوام C5 بگيرم (C5-03 نه ها !! ) ميخواستم ببينم كسايي هستند كه ازش استفاده كردن ؟ كلا چجور گوشي هست و هنگ و منگش چطوريه ؟ من الان يه گوشي تاچ دارم ولي با اين كه ماهي 2 هزار تا SMS ميزنم زياد با تاچ نميتونم راحت باشم و بسازم.برا همين ميخوام C5 بگيرم.دوربين و ... برام مهم نيست و فقط هنگ نكردن گوشي و پرسرعت بودن برام مهمه :blink:
اگه كسي استفاده كرده مزايا و معايبش رو بگه ممنون ميشم.مرسي
نوکیا معمولا تو هر مقطع زمانی یه گوشی خیلی خوب و پر فروش با طراحی ساده داره، یکی دو سال پیش 6220 بود الان C5 ه. کلا با توجه به نیازت و با توجه به قیمتش، گوشی ای نیست که از خریدش پشیمون بشی!نبود ؟
اگه به طراحیش علاقه داری که هیچی ولی در غیر این صورت انتخاب عاقلانه ای نیست!بچه ها بنظرتون aspen ارزش خریدن داره؟ برای کسی که ویندوز موبایل ارزون میخواد!
خیلی شبیه P1ه نهاگه به طراحیش علاقه داری که هیچی ولی در غیر این صورت انتخاب عاقلانه ای نیست!
لول میخوای شبیه P1 باشه؟! خب X1 بخر! میشه گفت کپی ه پی وانه.خیلی شبیه P1ه نه
چیز دیگه این مدلی میشناسی همین حدود قیمت باشه؟ زیاد نمیخوام خرج کنم. میخوام هم تاچ باشه هم کیبورد + ویندوز. همینا
ایکس1 شنیدم کنده. حالا نمیدونم راسته یا دروغ!لول میخوای شبیه P1 باشه؟! خب X1 بخر! میشه گفت کپی ه پی وانه.
این لینک رو ببین، درسته که X1 دو سال قدیمی تر از گوشی مد نظرته ولی اون هیج برتری خاصی به جز CPU نداره! کمااینکه با انتخاب X1 ال سی دی بزرگتر و با رزولوشن بهتری داری! هم کیبورد کامل داره + ویندوز که رام هاش هم ریخته دیگه! ++ اینکه اندروید رو هم به خوبی اجرا میکنه!
البته با این شرایط که میخوای X2 هم میتونی بگیری که از بودجه ت بالاتره!
ایکس1 شنیدم کنده. حالا نمیدونم راسته یا دروغ!
همین پی1 که این همه سال دارمش تنها مشکلش همین کند بودنشه تنها مشکلی که من از این گوشی دیدم همینه بوده و بس. فقط همین عامل باعث میشه فکر گوشی جدید بیوفتم
ایکس2 چند شده؟
یادمه یه سال پیش شایدم بیشتر قرار بود همین P1 رو به خودم بفروشی!ایکس1 شنیدم کنده. حالا نمیدونم راسته یا دروغ!
همین پی1 که این همه سال دارمش تنها مشکلش همین کند بودنشه تنها مشکلی که من از این گوشی دیدم همینه بوده و بس. فقط همین عامل باعث میشه فکر گوشی جدید بیوفتم
ایکس2 چند شده؟
سلام خدمت عزیزان
آقا من یه دیزایر اچ دی جدیدا خریدم ولی هی می زنه که مموری کارت ناگهانی ریموو شده
لطفا در این مورد بهم کمک کنید آیا از مموری هست یه مموری دیگه هم داشتم و نو خریده بودم اونم گذاشتم بازم همین طور شد
ممنون
یادمه یه سال پیش شایدم بیشتر قرار بود همین P1 رو به خودم بفروشی!
کلا اون سری گوشی های سونی اریکسون از P990 به بعد تا W960 که فکر کنم آخریشون بود CPUی 200 مگاهرتزی داشتن که خیلی کند بود. ولی کلا با X1 قابل مقایسه نیست سرعتش
@li مدت زیادی X1 داشته قبلش هم P1 داشته، میتونی ازش سوال کنی! در کل به نظر من خرید aspen اشتباهه.
آخرین باری که قیمتش رو داشتم بین 280 تا 300 بود فکر کنم، و البته جنس بدنه ش هم اصلا خوب نیست و رنگ قسمت پایین بعد از مدتی میپره!
من کلا نظرم اینه که یه X1 بخر 170-180 تومن.. بعد که دیدی ویندوز موبایل کلا به دردت نمیخوره اونوقت بیا به اپل و iOS بپیوند! :کریزی:
خب با این حساب ایکس1 مناسب ترهتایید میشه....سرعت ایکس وان با رام ارجینال 6.1 و همچنین کوک شده 6.5 البته بدون مانیلا و سنس خیلی بالا بود....البته سیستم عاملها فرق میکنه و نمیشه درست مقایسه کرد ولی سرعت کلی ایکس وان خیلی بالاتر بود هم به خاطر سی پی یو هم به خاطر رم و رامش!!!!!
خب با این حساب ایکس1 مناسب تره
/
راستی بچه ها قیمت اچ تی سی پرو/ پرو2 چند شده!؟ تو این رنج قیمت هست یا نه؟
اندروید که میره بالای 300بهتره ولی منطقی نیست....این روزها با وجود اندروید کلا خرید پی پی سی ویندوزموبایل دار حتی همون 7 جالب نیست به نظر من(درسته ایکس وان اندروید رو اجرا میکنه ولی باز هم بیس ویندوز موبایله) .....من تا وقتی که امتحان نکرده بودم نمیدونستم....الان با تجربه ای که از اندروید دارم فعلا سراغ ویندوز موبایل نمیرم!!!!!