• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
والا موبايل فروشه كه دوستمه ميگفت به خاطر تحريم و برخي مسائل برخي نرم افزاراش و امكاناتي كه دارن تو ايران كار نميكنن يا سيستم مخابراتي ايران نميتونه پاسخ گوش باشه مثل مكالمه تصويري !! ضمنا GPRS همون EDGE نيست ؟ اگه نه لطفا فرقش رو بگيد و اين كه EDGE رو سيم فعال هست يا بايد برم و درخواست فعال سازي رو بدم ؟

فروشنده بی اطلاع بوده ربطی به تحریم نداریم....مکالمه تصویری مخصوص شبکه های نسل 3 ام هست یا همون 3G هست که تو ایران کلا فعلا اپراتوری که نسل سوم باشه نداریم...البته این اپراتور جدید که قراره چند ماه دیگه بیاد قراره نسل سوم باشه

EDGE پر سرعت تر از GPRS هست....EDGE الان بیشتر در مراکز استان ها و شهرهای بزرگ ارایه میشه و GPRS هم در شهرهای کوچک تر ...کلا با فعال سازی gprs در صورتی که گوشی تون EDGE داشته باشه ( که الان تمام مدل های جدید دارن) و به شرطی که در منطقه مخابراتی باشید که EDGEارایه بشه خودش اتوماتیک سوییچ میکنه از GPRS به EDGE شما لازم نیست کار خاصی انجام بدید.
ممکنه منظور فروشنده از تحریم و.. دسترسی به مارکت اندروید بوده باشه!

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
ممکنه منظور فروشنده از تحریم و.. دسترسی به مارکت اندروید بوده باشه!

حالا نميدونم منظورش چي بوده ولي به هر حال.

دوستان من ميخوام C5 بگيرم (C5-03 نه ها !! ) ميخواستم ببينم كسايي هستند كه ازش استفاده كردن ؟ كلا چجور گوشي هست و هنگ و منگش چطوريه ؟ من الان يه گوشي تاچ دارم ولي با اين كه ماهي 2 هزار تا SMS ميزنم زياد با تاچ نميتونم راحت باشم و بسازم.برا همين ميخوام C5 بگيرم.دوربين و ... برام مهم نيست و فقط هنگ نكردن گوشي و پرسرعت بودن برام مهمه :blink:

اگه كسي استفاده كرده مزايا و معايبش رو بگه ممنون ميشم.مرسي

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یه برنامه بود تحت ویندوز فکر کنم اپن سورس هم بود برای مدیریت تماسها! اسمش یادم نمیاد.
برای P1 میخوام! میخوام شماره ها رو مرتب کنم اضافه هارو پاک کنم و بکاپ بگیرم.

jean michel

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان بزرگوار در عرصه موبایل من از همین الان سر تعظیم فرود میاورم چون من تو این بخش تخصص آ«چنانی ندارم من از بخش موسیقی مراجعه کردیم.از شما خواهش دارم کمکم کنید در خرید گوشی.چند تا سوال فنی دارم ممنون میشم توضییح مختصری بدید.
1-حسگر شتاب سنج چیه2-ویژگی دالبی چیه3- سنسور که در گوشی n8به کا رفته چیه که تعریف میکنند4-در مورد قیمت تا 400 تومن مشکل ندارم و چیز هایی که برام مهمه کیفیت فیلم برداری و عکس و برنامه های ردیف که از سیمبین سیستم عامل کمتر نباشه. من زیاد با گوشی به اینترنت وصل نمیشم و دوست دارم گوشی دستم آخرت فیلمبرداری باشه من قبلا ال جی مدل ویوتی داشتم که با فرمت aviفیلمبرداری میکرد و کیفیتش خوی بود ولی کیفیت عکسش جالب نبود خواستم یه گوشی که فیلمبرداریش از ویوتی بهتر باشه معرفی کنید .آیا این گوشی های HDکه تو بازار هستند در حد ویوتی کیفیت فیلوبرداریشون خوب هست؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تا 400 تومن همون N8 خوبه...البته از 400 گرونتره ولی به هرحال چیز خوبیه....عکس و فیلم عالی داره...سیمبین هم هست...لمسی هم هست و کلا مناسب و خوبه.

حسگر شتاب سنج منظورتون همون Accelerometer sensor هست؟ برای تشخیص افقی یا عمودی بودن گوشی به کار میکنه و صفحه نمایش رو با توجه به اون میچرخونه.

ویژگی دالبی در مورد صدا و کیفیت صدای خروجی روی باندهای تلویزیون هست با استفاده از خروجی تلویزیون.

سنسور خاصی نداره N8 که بقیه گوشی های جدید نداشته باشن.دقیق بگید.

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
حالا نميدونم منظورش چي بوده ولي به هر حال.

دوستان من ميخوام C5 بگيرم (C5-03 نه ها !! ) ميخواستم ببينم كسايي هستند كه ازش استفاده كردن ؟ كلا چجور گوشي هست و هنگ و منگش چطوريه ؟ من الان يه گوشي تاچ دارم ولي با اين كه ماهي 2 هزار تا SMS ميزنم زياد با تاچ نميتونم راحت باشم و بسازم.برا همين ميخوام C5 بگيرم.دوربين و ... برام مهم نيست و فقط هنگ نكردن گوشي و پرسرعت بودن برام مهمه :blink:

اگه كسي استفاده كرده مزايا و معايبش رو بگه ممنون ميشم.مرسي

نبود ؟ :rolleyes:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بچه ها بنظرتون aspen ارزش خریدن داره؟ برای کسی که ویندوز موبایل ارزون میخواد!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
نوکیا معمولا تو هر مقطع زمانی یه گوشی خیلی خوب و پر فروش با طراحی ساده داره، یکی دو سال پیش 6220 بود الان C5 ه. کلا با توجه به نیازت و با توجه به قیمتش، گوشی ای نیست که از خریدش پشیمون بشی!
ضمنا با قدرت پردازش گوشی های امروزی تر هم بحث هنگ کردن و غیره داره به صفر میرسه.
بچه ها بنظرتون aspen ارزش خریدن داره؟ برای کسی که ویندوز موبایل ارزون میخواد!
اگه به طراحیش علاقه داری که هیچی ولی در غیر این صورت انتخاب عاقلانه ای نیست!

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
سلام خدمت عزیزان

آقا من یه دیزایر اچ دی جدیدا خریدم ولی هی می زنه که مموری کارت ناگهانی ریموو شده

لطفا در این مورد بهم کمک کنید آیا از مموری هست یه مموری دیگه هم داشتم و نو خریده بودم اونم گذاشتم بازم همین طور شد

ممنون

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اگه به طراحیش علاقه داری که هیچی ولی در غیر این صورت انتخاب عاقلانه ای نیست!
خیلی شبیه P1ه نه
icon10.gif

چیز دیگه این مدلی میشناسی همین حدود قیمت باشه؟ زیاد نمیخوام خرج کنم. میخوام هم تاچ باشه هم کیبورد + ویندوز. همینا
icon10.gif

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خیلی شبیه P1ه نه
icon10.gif

چیز دیگه این مدلی میشناسی همین حدود قیمت باشه؟ زیاد نمیخوام خرج کنم. میخوام هم تاچ باشه هم کیبورد + ویندوز. همینا
icon10.gif
لول میخوای شبیه P1 باشه؟! خب X1 بخر! میشه گفت کپی ه پی وانه.
این لینک رو ببین، درسته که X1 دو سال قدیمی تر از گوشی مد نظرته ولی اون هیج برتری خاصی به جز CPU نداره! کمااینکه با انتخاب X1 ال سی دی بزرگتر و با رزولوشن بهتری داری! هم کیبورد کامل داره + ویندوز که رام هاش هم ریخته دیگه! ++ اینکه اندروید رو هم به خوبی اجرا میکنه!

البته با این شرایط که میخوای X2 هم میتونی بگیری که از بودجه ت بالاتره!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
لول میخوای شبیه P1 باشه؟! خب X1 بخر! میشه گفت کپی ه پی وانه.
این لینک رو ببین، درسته که X1 دو سال قدیمی تر از گوشی مد نظرته ولی اون هیج برتری خاصی به جز CPU نداره! کمااینکه با انتخاب X1 ال سی دی بزرگتر و با رزولوشن بهتری داری! هم کیبورد کامل داره + ویندوز که رام هاش هم ریخته دیگه! ++ اینکه اندروید رو هم به خوبی اجرا میکنه!

البته با این شرایط که میخوای X2 هم میتونی بگیری که از بودجه ت بالاتره!
ایکس1 شنیدم کنده. حالا نمیدونم راسته یا دروغ!
همین پی1 که این همه سال دارمش تنها مشکلش همین کند بودنشه تنها مشکلی که من از این گوشی دیدم همینه بوده و بس. فقط همین عامل باعث میشه فکر گوشی جدید بیوفتم
icon10.gif

ایکس2 چند شده؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
همین پی1 که این همه سال دارمش تنها مشکلش همین کند بودنشه تنها مشکلی که من از این گوشی دیدم همینه بوده و بس. فقط همین عامل باعث میشه فکر گوشی جدید بیوفتم
icon10.gif

ایکس2 چند شده؟

x2 هم دیگه ارزش خریدن نداره .
بنظر من اگه همون p1 رو نگه داری بهتره یا هم برو تو مایه 400 -500 یه چیز خوب انتخاب کن.
چون اگه بیای مثلا x2 بگیری فک کنم پشیمون بشی. البته شایدم نشی این از دیدگاهمن به. :)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
icon10.gif

ایکس2 چند شده؟
یادمه یه سال پیش شایدم بیشتر قرار بود همین P1 رو به خودم بفروشی!
icon10.gif

کلا اون سری گوشی های سونی اریکسون از P990 به بعد تا W960 که فکر کنم آخریشون بود CPUی 200 مگاهرتزی داشتن که خیلی کند بود. ولی کلا با X1 قابل مقایسه نیست سرعتش
@li مدت زیادی X1 داشته قبلش هم P1 داشته، میتونی ازش سوال کنی! در کل به نظر من خرید aspen اشتباهه.

آخرین باری که قیمتش رو داشتم بین 280 تا 300 بود فکر کنم، و البته جنس بدنه ش هم اصلا خوب نیست و رنگ قسمت پایین بعد از مدتی میپره!

من کلا نظرم اینه که یه X1 بخر 170-180 تومن.. بعد که دیدی ویندوز موبایل کلا به دردت نمیخوره اونوقت بیا به اپل و iOS بپیوند! :کریزی:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام خدمت عزیزان

آقا من یه دیزایر اچ دی جدیدا خریدم ولی هی می زنه که مموری کارت ناگهانی ریموو شده

لطفا در این مورد بهم کمک کنید آیا از مموری هست یه مموری دیگه هم داشتم و نو خریده بودم اونم گذاشتم بازم همین طور شد

ممنون

به احتمال خیلی زیاد از خود گوشیه....احتمالا گوشی شما داغ نمیکنه شدید بعد ری استارت بشه؟....این مورد رو میتونید با اجرای یک بازی مثل angry birds و بازی کردن مداوم امتحان کنید!!!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
یادمه یه سال پیش شایدم بیشتر قرار بود همین P1 رو به خودم بفروشی!
icon10.gif

کلا اون سری گوشی های سونی اریکسون از P990 به بعد تا W960 که فکر کنم آخریشون بود CPUی 200 مگاهرتزی داشتن که خیلی کند بود. ولی کلا با X1 قابل مقایسه نیست سرعتش
@li مدت زیادی X1 داشته قبلش هم P1 داشته، میتونی ازش سوال کنی! در کل به نظر من خرید aspen اشتباهه.

آخرین باری که قیمتش رو داشتم بین 280 تا 300 بود فکر کنم، و البته جنس بدنه ش هم اصلا خوب نیست و رنگ قسمت پایین بعد از مدتی میپره!

من کلا نظرم اینه که یه X1 بخر 170-180 تومن.. بعد که دیدی ویندوز موبایل کلا به دردت نمیخوره اونوقت بیا به اپل و iOS بپیوند! :کریزی:

تایید میشه....سرعت ایکس وان با رام ارجینال 6.1 و همچنین کوک شده 6.5 البته بدون مانیلا و سنس خیلی بالا بود....البته سیستم عاملها فرق میکنه و نمیشه درست مقایسه کرد ولی سرعت کلی ایکس وان خیلی بالاتر بود هم به خاطر سی پی یو هم به خاطر رم و رامش!!!!!:cool:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
تایید میشه....سرعت ایکس وان با رام ارجینال 6.1 و همچنین کوک شده 6.5 البته بدون مانیلا و سنس خیلی بالا بود....البته سیستم عاملها فرق میکنه و نمیشه درست مقایسه کرد ولی سرعت کلی ایکس وان خیلی بالاتر بود هم به خاطر سی پی یو هم به خاطر رم و رامش!!!!!:cool:
خب با این حساب ایکس1 مناسب تره
icon10.gif

/
راستی بچه ها قیمت اچ تی سی پرو/ پرو2 چند شده!؟ تو این رنج قیمت هست یا نه؟
icon10.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
خب با این حساب ایکس1 مناسب تره
icon10.gif

/
راستی بچه ها قیمت اچ تی سی پرو/ پرو2 چند شده!؟ تو این رنج قیمت هست یا نه؟
icon10.gif

بهتره ولی منطقی نیست....این روزها با وجود اندروید کلا خرید پی پی سی ویندوزموبایل دار حتی همون 7 جالب نیست به نظر من(درسته ایکس وان اندروید رو اجرا میکنه ولی باز هم بیس ویندوز موبایله) .....من تا وقتی که امتحان نکرده بودم نمیدونستم....الان با تجربه ای که از اندروید دارم فعلا سراغ ویندوز موبایل نمیرم!!!!!:cool:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بهتره ولی منطقی نیست....این روزها با وجود اندروید کلا خرید پی پی سی ویندوزموبایل دار حتی همون 7 جالب نیست به نظر من(درسته ایکس وان اندروید رو اجرا میکنه ولی باز هم بیس ویندوز موبایله) .....من تا وقتی که امتحان نکرده بودم نمیدونستم....الان با تجربه ای که از اندروید دارم فعلا سراغ ویندوز موبایل نمیرم!!!!!:cool:
اندروید که میره بالای 300
icon10.gif
همتون دارین وسوسه م میکنید 300-400 تا پیاده بشم
icon10.gif

/
امیر بیا اینجا ببینم
icon10.gif
دلایلت بابت اینکه میگی اسپن مناسب نیست چیه؟
icon10.gif
شاید یه دلایلی باشه که برای من مهم نیست. مثلا اسکرین کوچیک؟
خداوکیلی من خوشم اومده از استیلش
icon10.gif
دقیقا مثل پی، قلم داره، هم تاچه هم کیبورد. با تمام تاچ مشکل اساسی دارم. کلا تاچ بیشتر از چندتا فشاردادن لازم باشه انگشتم نمیکشه : ))
مشکل خاصی داره این گوشی؟ از نظر مد نبودنش میگی؟ چی؟
icon10.gif

11744-0.jpg

Last edited:
بالا