سلام بچه ها
خوبید ؟
چه طورین ؟ چه خبرا ! ببینم کسی از ما سراغ میگیره .... اخبار اینجا رو دنبال میکنید ؟
سلام...چی شده دوستان قدیم همگی امروز اینجا پست میدن؟!:دی
خوبی؟ خبری نیست خیلی وقته ازت؟
سلام بچه ها
خوبید ؟
چه طورین ؟ چه خبرا ! ببینم کسی از ما سراغ میگیره .... اخبار اینجا رو دنبال میکنید ؟
سلام...چی شده دوستان قدیم همگی امروز اینجا پست میدن؟!:دی
خوبی؟ خبری نیست خیلی وقته ازت؟
محمد جان تولد رو تبریک میگم !
می بینم که هم سند و سال هستیم :دی
سلام محمد جان
تولدت مبارک
چه خبر اونجا؟ در امن امانی؟
سلام دوستان
يه سوال داشتم :
من چندين ماه هست كه يه سيم كارت همراه اول از يه موبايل فروشي خريدم كه همونجا ازش پرسيدم بايد برم دفتر خدمات پستي ؟ گفت : نه , من اينارو به نام خودم ثبت كردم !!!
حالا كه تبليغات همراه اول رو ديدم با خودم گفتم اگه اومديم و ما تو قرعه كشي ها برنده شيم , جايزش نصيب اون كسي ميشه كه سند سيم كارت به نامش هست ديگه آره ؟
حالا ميخوام ببينم واقعا اينجوريه ؟
يه چيز ديگه , معمولا همراه اول پيامهاي مناسبتي زيادي ميفرسته , درسته ؟ ولي از وقتي من اين سيم كارتو گرفتم اصلا يه پيام هم از همراه اول دريافت نكردم !!!!!!!!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام.مرسي از پاسختون.آخه اين طرف از نوكيا اونقدر بد گفت و منو مجبور كرد ال جي بگيرم منم فكر كردم ديگه ال جي چيه !! جز طراحي و شيك بودن چيز ديگه اي نداره متاسفانه،فقط شما فرمودين
نوكيا كيفيت بالايي نداره اينو از چه لحاظ گفتيد ؟ و اين كه كدودم برند كيفيت خوبي داره ؟ منتظرم.مرسي
کیفیت ساخت بالا الان اپل هست و بعدش هم HTC و سامسونگ.....بعد نوکیا و سونی اریکسون
^ دقیقا همین جوریه که خودتون میگید....اگر برنده بشه کسی که سند به نامش هست جایزه رو میگیره.
هیچی برو بگو بیاد سند رو به نام شما بکنه..پولش رو که کامل گرفته برای چی باید به نام اون باشه؟!
چرا کار نمیکنه...تمام امکاناتشون اگر GPRS یا EDGE رو فعال کنید روی سیم کارتتون کار میکنن..مشکلی نداره.