• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام بچه ها

خوبید ؟

چه طورین ؟ چه خبرا ! ببینم کسی از ما سراغ میگیره .... اخبار اینجا رو دنبال میکنید ؟

:)
سلام...چی شده دوستان قدیم همگی امروز اینجا پست میدن؟!:دی

خوبی؟ خبری نیست خیلی وقته ازت؟

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
محمد جان تولد رو تبریک میگم !

می بینم که هم سند و سال هستیم :دی

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام...چی شده دوستان قدیم همگی امروز اینجا پست میدن؟!:دی

خوبی؟ خبری نیست خیلی وقته ازت؟

سلام مازیار جان !

خیلی ممنون

ولا مدتیه دل و دماغ ندارم ، مخصوصا با این اتفاقاتی که اینجا میفته هر روز

موبایلستان هم خیلی کم میرم !

محمد جان تولد رو تبریک میگم !

می بینم که هم سند و سال هستیم :دی

خیلی ممنون !

مرسی .

Hrithik

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوستان

يه سوال داشتم :
من چندين ماه هست كه يه سيم كارت همراه اول از يه موبايل فروشي خريدم كه همونجا ازش پرسيدم بايد برم دفتر خدمات پستي ؟ گفت : نه , من اينارو به نام خودم ثبت كردم !!!
حالا كه تبليغات همراه اول رو ديدم با خودم گفتم اگه اومديم و ما تو قرعه كشي ها برنده شيم , جايزش نصيب اون كسي ميشه كه سند سيم كارت به نامش هست ديگه آره ؟
حالا ميخوام ببينم واقعا اينجوريه ؟

يه چيز ديگه , معمولا همراه اول پيامهاي مناسبتي زيادي ميفرسته , درسته ؟ ولي از وقتي من اين سيم كارتو گرفتم اصلا يه پيام هم از همراه اول دريافت نكردم !!!!!!!!

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام محمد جان
تولدت مبارک
چه خبر اونجا؟ در امن امانی؟

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام محمد جان
تولدت مبارک
چه خبر اونجا؟ در امن امانی؟

سلام عزیز

مرسی ممنون !

بله الحمدلله ، فعلا که در امانیم ولی کلا اوضاع مملکت زیاد ایده عال نیست

ما که سعی میکنیم زیاد بیرون نریم مخصوصا جاهای شلوغ !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
منم خوش آمد و تبریک میگم تولدت رو محمد عزیز

پ ن:حالا که اومدی یک حالی به تاپیک آخرین عکسی که گرفتم بده مخصوصا با وجود اتفاقات اخیر!!!!!

Hrithik

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوستان

يه سوال داشتم :
من چندين ماه هست كه يه سيم كارت همراه اول از يه موبايل فروشي خريدم كه همونجا ازش پرسيدم بايد برم دفتر خدمات پستي ؟ گفت : نه , من اينارو به نام خودم ثبت كردم !!!
حالا كه تبليغات همراه اول رو ديدم با خودم گفتم اگه اومديم و ما تو قرعه كشي ها برنده شيم , جايزش نصيب اون كسي ميشه كه سند سيم كارت به نامش هست ديگه آره ؟
حالا ميخوام ببينم واقعا اينجوريه ؟

يه چيز ديگه , معمولا همراه اول پيامهاي مناسبتي زيادي ميفرسته , درسته ؟ ولي از وقتي من اين سيم كارتو گرفتم اصلا يه پيام هم از همراه اول دريافت نكردم !!!!!!!!

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

دوستان , خواهشا يكي راهنمايي كنه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
^ دقیقا همین جوریه که خودتون میگید....اگر برنده بشه کسی که سند به نامش هست جایزه رو میگیره.

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.مرسي از پاسختون.آخه اين طرف از نوكيا اونقدر بد گفت و منو مجبور كرد ال جي بگيرم منم فكر كردم ديگه ال جي چيه !! جز طراحي و شيك بودن چيز ديگه اي نداره متاسفانه،فقط شما فرمودين
نوكيا كيفيت بالايي نداره اينو از چه لحاظ گفتيد ؟ و اين كه كدودم برند كيفيت خوبي داره ؟ منتظرم.مرسي

دوستان خواهشا يكيتون منو راهنمايي كنه ؟ :(

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کیفیت ساخت بالا الان اپل هست و بعدش هم HTC و سامسونگ.....بعد نوکیا و سونی اریکسون

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
کیفیت ساخت بالا الان اپل هست و بعدش هم HTC و سامسونگ.....بعد نوکیا و سونی اریکسون

خدا خيرت بده دوست عزيز چون چند هفته بود منتظر بودم كسي بهم جواب بده !! مرسي بابت جواب ولي بابا اپل و اچ تي سي كه گرونن ماشالاه !! البته امكانات خوبي دارن ولي واسه ايران كه بيشتر امكانات كار نميكنه :( بازم مرسي

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چرا کار نمیکنه...تمام امکاناتشون اگر GPRS یا EDGE رو فعال کنید روی سیم کارتتون کار میکنن..مشکلی نداره.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
هیچی برو بگو بیاد سند رو به نام شما بکنه..پولش رو که کامل گرفته برای چی باید به نام اون باشه؟!

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
چرا کار نمیکنه...تمام امکاناتشون اگر GPRS یا EDGE رو فعال کنید روی سیم کارتتون کار میکنن..مشکلی نداره.

والا موبايل فروشه كه دوستمه ميگفت به خاطر تحريم و برخي مسائل برخي نرم افزاراش و امكاناتي كه دارن تو ايران كار نميكنن يا سيستم مخابراتي ايران نميتونه پاسخ گوش باشه مثل مكالمه تصويري !! ضمنا GPRS همون EDGE نيست ؟ اگه نه لطفا فرقش رو بگيد و اين كه EDGE رو سيم فعال هست يا بايد برم و درخواست فعال سازي رو بدم ؟

Last edited:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فروشنده بی اطلاع بوده ربطی به تحریم نداریم....مکالمه تصویری مخصوص شبکه های نسل 3 ام هست یا همون 3G هست که تو ایران کلا فعلا اپراتوری که نسل سوم باشه نداریم...البته این اپراتور جدید که قراره چند ماه دیگه بیاد قراره نسل سوم باشه

EDGE پر سرعت تر از GPRS هست....EDGE الان بیشتر در مراکز استان ها و شهرهای بزرگ ارایه میشه و GPRS هم در شهرهای کوچک تر ...کلا با فعال سازی gprs در صورتی که گوشی تون EDGE داشته باشه ( که الان تمام مدل های جدید دارن) و به شرطی که در منطقه مخابراتی باشید که EDGEارایه بشه خودش اتوماتیک سوییچ میکنه از GPRS به EDGE شما لازم نیست کار خاصی انجام بدید.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام . فك كنم جاش اينجا نباشه ولي يه مشكلي واسم پيش اومده . امروز صبح شار‍ باتريم تمون شد الان كه روشنش كردم نوشته مموري كارتت مشكل داره و گالري رو برام باز نمي كنه ولي موزيك رو باز مي كنه و از فايل منجر مي تونم عكسا و ويديوهاي توي گالري رو ببينم . الان دقيقآ مشكل كجاست ؟ مموري كارت سوخته ؟ يا يه چيز ديگه .
موبايل هم اچ تي سي ديزاير هست .
:(
ممنون ميشم كمك كنيد.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
کارت حافظه microsd چی مارکی پیشنهاد می‌کنید؟

بالا