• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اندروید که میره بالای 300
icon10.gif
همتون دارین وسوسه م میکنید 300-400 تا پیاده بشم
icon10.gif

/
امیر بیا اینجا ببینم
icon10.gif
دلایلت بابت اینکه میگی اسپن مناسب نیست چیه؟
icon10.gif
شاید یه دلایلی باشه که برای من مهم نیست. مثلا اسکرین کوچیک؟
خداوکیلی من خوشم اومده از استیلش
icon10.gif
دقیقا مثل پی، قلم داره، هم تاچه هم کیبورد. با تمام تاچ مشکل اساسی دارم. کلا تاچ بیشتر از چندتا فشاردادن لازم باشه انگشتم نمیکشه : ))
مشکل خاصی داره این گوشی؟ از نظر مد نبودنش میگی؟ چی؟
icon10.gif

11744-0.jpg

شما میتونید به ایکسپریا ایکس 8 فکر کنید قیمت هم زیر 300 هستش:cool:....البته باید اول به تاچ هم عادت کنید....اگر نه x10 mini pro هم هست که کیبورد داره جمع و جور هم هست!!!!!

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
به احتمال خیلی زیاد از خود گوشیه....احتمالا گوشی شما داغ نمیکنه شدید بعد ری استارت بشه؟....این مورد رو میتونید با اجرای یک بازی مثل angry birds و بازی کردن مداوم امتحان کنید!!!!!

ممنون از پاسختون

والا با انگري برد که داغ نمي کنه ولي با آسفالت ۶ چرا

اين مشکل خيلي رو اعصابه اگه کسي بتگنه راهنمايي کنه ممنون ميشم الان هم وسط بيابونم اين پست هم بت خود موبايل دارم ميزنم

يکي مي گفت مموريت تقلبيه ممکن هست از همين باشه يکي ديگه هم مي گفت رام ات مشکل داره

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ممنون از پاسختون

والا با انگري برد که داغ نمي کنه ولي با آسفالت ۶ چرا

اين مشکل خيلي رو اعصابه اگه کسي بتگنه راهنمايي کنه ممنون ميشم الان هم وسط بيابونم اين پست هم بت خود موبايل دارم ميزنم

يکي مي گفت مموريت تقلبيه ممکن هست از همين باشه يکي ديگه هم مي گفت رام ات مشکل داره

خواهش....داغ کردن گوشی به حدی میرسه که گوشی ری استارت بشه؟.....شما با چند تا رم مختلف امتحان کنید ولی فکر نمیکنم از مموری کارت باشه ماژول مموری کارت گوشیتون احتمالا مشکل داره جهت اطمینان کامل رام گوشی رو هم آپدیت کنید الان 2.1 روشه؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
نوکیا معمولا تو هر مقطع زمانی یه گوشی خیلی خوب و پر فروش با طراحی ساده داره، یکی دو سال پیش 6220 بود الان C5 ه. کلا با توجه به نیازت و با توجه به قیمتش، گوشی ای نیست که از خریدش پشیمون بشی!
ضمنا با قدرت پردازش گوشی های امروزی تر هم بحث هنگ کردن و غیره داره به صفر میرسه.

متشكرم دوست عزيز ;)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
الارقم (علی رقم؟ الی رقم؟
icon10.gif
) میل باتنی امیر و بچه ها، رفتم همون اسپن رو خریدم
icon10.gif
ایکس1 هم دقیقا برانداز کردم ولی استیل اسپن رو بیشتر پسندیدم. الان امیر میاد میگه اشتباه کردی
icon10.gif

در کل تا الان که خوشم اومده ازش. منتها یک مشکل اساسی داره اونم اینکه فارسی ساپورت نمیکنه چیزی هم براش پیدا نکردم.

قضیه آنتی ویروس و برنامه هم که همهتون میدونید. طرف آخرسر یه نیم ساعت داشت برای من تعریف میکرد برات از اینا بریزم. آخرش گفتم نه نمیخوام یهو جا خورد
icon10.gif
گفت اینطوری نمیشه!! ما سودمون روی همین چیزاست!! اگر نخوای نمیشه!! منو میگی :blink:
خلاصه از یطرف میگفت گوشی رو باز کردم از یطرف هم بزور میخواست پول الکی بگیره! یه وعضی بود:D

آقا این فارسی رو چیکار کنم؟ برای وین6.5 اصلا چیزی نیست؟ یکی بود ریختم گوشی نابود شد مستر ریست کردم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
25r30wi.gif

توی تاچ/کیبوردا که این مدلی هستن فقط همین بود با اسنپ. ایکس1 باید کیبوردش رو هی بکشی بیرون هی بدی تو
crazy.gif
بکار من نمی یومد
crazy.gif
مبارکت باشه! :دی
حالا حتما میخوای یه 4 سال هم اینو نگه داری!
crazy.gif

به نظر من شمایی که دیر به دیر گوشی عوض میکنی باید هر دفعه یه گوشی High End بگیری و چند سال هم نگه‎‎‎ش داری نه گوشی متوسط...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
مبارکت باشه! :دی
حالا حتما میخوای یه 4 سال هم اینو نگه داری!
crazy.gif

به نظر من شمایی که دیر به دیر گوشی عوض میکنی باید هر دفعه یه گوشی High End بگیری و چند سال هم نگه‎‎‎ش داری نه گوشی متوسط...
مرسی
icon12.gif

آره فکر کنم این یکی رو 7-8 سالی نگه دارم به امید خدا!
crazy.gif

میدونی من زیاد گوشی باز نیستم همون روز اول چندتا برنامه ثابت که میخوام روی گوشی نصب بشه کافیه. اهل گیمینگ هم نیستم. برای اینم یه چندتا برنامه میخوام نصب بشه بره به سلامت
crazy.gif
اینم برای خودش یه روزگاری های اند بوده دیگه
crazy.gif

این فارسیش بد ضدحالی بود فقط
icon10.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
الارقم (علی رقم؟ الی رقم؟
icon10.gif
) میل باتنی امیر و بچه ها، رفتم همون اسپن رو خریدم
icon10.gif
ایکس1 هم دقیقا برانداز کردم ولی استیل اسپن رو بیشتر پسندیدم. الان امیر میاد میگه اشتباه کردی
icon10.gif

در کل تا الان که خوشم اومده ازش. منتها یک مشکل اساسی داره اونم اینکه فارسی ساپورت نمیکنه چیزی هم براش پیدا نکردم.

قضیه آنتی ویروس و برنامه هم که همهتون میدونید. طرف آخرسر یه نیم ساعت داشت برای من تعریف میکرد برات از اینا بریزم. آخرش گفتم نه نمیخوام یهو جا خورد
icon10.gif
گفت اینطوری نمیشه!! ما سودمون روی همین چیزاست!! اگر نخوای نمیشه!! منو میگی :blink:
خلاصه از یطرف میگفت گوشی رو باز کردم از یطرف هم بزور میخواست پول الکی بگیره! یه وعضی بود:D

آقا این فارسی رو چیکار کنم؟ برای وین6.5 اصلا چیزی نیست؟ یکی بود ریختم گوشی نابود شد مستر ریست کردم.

مبارکه....چرا هست فارسی ساز علیرضا معروفه توی هارد نداشتم آپ کنم براتون لینک پیدا کردم:
http://dl2.asandownload.com/Mobile/Application/Palm_Pocket-Pc/AlirezA_Multilingual_Support_3.0_www.AsanDownload.com.zip

پسورد فایل زیپ:www.asandownload.com

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
مبارکه....چرا هست فارسی ساز علیرضا معروفه توی هارد نداشتم آپ کنم براتون لینک پیدا کردم:
http://dl2.asandownload.com/Mobile/...ilingual_Support_3.0_www.AsanDownload.com.zip

پسورد فایل زیپ:www.asandownload.com
مرسی
icon12.gif

اینو تست کرده بودم مشکل داره با اسپن. کامل هم پاک نشد پیغام میده کیبورد در حال استفاده است رریست کنید و مجددا حذف کنید:blink: خب کیبورد که همیشه در حال استفاده است:lol:

منتها راه حلش رو بلاخره پیدا کردم: Mersad Persian Language pack + SPBKeyboard این دوتا خوب کار میکنن روی اسپن، مشکل فارسی کاملا برطرف گردید:cool:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مبارک باشه

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
دوستان سیستم عامل Galaxy P1000 قابل ارتقا به نسخه ی جدید هست؟
یعنی از 2.2 به 2.3 ؟

ادیت : من هم تبریک میگم :دی

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
با عرض سلام، بدبخت شدم!
2822967qt4ddv1dqc.gif

مازیار بیا اینجا ببینم چیکار باید بکنم!

من امروز میخواستم iPhone 3G رو به دوستم بدم بره.. بعد حوصله نداشتم کانتکت ها رو یکی یکی پاک کنم، از توی setting>general>reset>erase all contact and setting رو زدم! یه خطی اومدم و پر شد و گوشی هم ریسارت شد و حالا دیگه بالا نمیاد! یعنی روی لوگوی اپل می مونه.

حالا احتمالا راهی جز ریستور کردن نیست.. من گوشی رو میبرم تو حالت ریکاوری و وصل میکنم به آیتونز، وقتی میخوام ریستور کنم ارور 3194 میده! این رو نمیدونم چیکارش کنم!
لازم به ذکره که فریم ویر 4.2.1 روش بود.. ولی من الان این رو ندارم. دو تا فریم ویر الان دارم که 4.1 و 4.0.1 هستن...
هر کدوم رو که میزنم همون ارور 3194 رو میده! (فکر نکنم ربطی به ورژن فریم ویر داشته باشه. نهایتا 4.2.1 رو هم دانلود میکنم)

منتظر راهکار های شما هستیم!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب این رو یادتون باشه ای کسانی که ایفون دارید و جیل بریک میکنید:دی

به هیچ وجه در هیچ شرایطی setting>general>reset>erase all contact and setting نکنید....کلا هرکسی که جیل بریک میکنه دیگه کاری با این منوی reset نداشته باشه.

شما الان نیاز به ریستور دارید....الان اخرین ورژن موجود 4.3.3 هست....اگر shsh دارید مربوط به نسخه های قبلی یعنی اگر اون موقع ها shsh نسخه های قبل رو گرفتید میتونید ریستور کنید به اونها در غیر اینصورت راهی ندارید جز رفتن به 4.3.3

ضمنا اگر گوشی تون انلاک هست که هیچ مشکلی نیست...ریستور میکنید و بعد هم جیل بریک میکنید. اگر انلاک فکتوری نیستی یادت باشه به هیچ وجه توسط ایتونز اپگرید نکنید که بیس باند گوشی اپدیت خواهد شد و دیگه انتن نمیده.باید ورژن کاستوم بریزی.

حالا بگو ببینم shsh داری یانه؟

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
آیا app اکسل واسه ی آیپد وجود داره؟ یه اپلیکیشن تر و تمیز
اگر نه یه تبلت خوب که بشه باهاش راحت اکسل کار کرد رو میشه معرفی کنید؟
کلا تب با سیستم عامل اندروید رو پیشنهاد میدید یا آیپد یا ....؟
ممنون.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خب این رو یادتون باشه ای کسانی که ایفون دارید و جیل بریک میکنید:دی

به هیچ وجه در هیچ شرایطی setting>general>reset>erase all contact and setting نکنید....کلا هرکسی که جیل بریک میکنه دیگه کاری با این منوی reset نداشته باشه.

شما الان نیاز به ریستور دارید....الان اخرین ورژن موجود 4.3.3 هست....اگر shsh دارید مربوط به نسخه های قبلی یعنی اگر اون موقع ها shsh نسخه های قبل رو گرفتید میتونید ریستور کنید به اونها در غیر اینصورت راهی ندارید جز رفتن به 4.3.3

ضمنا اگر گوشی تون انلاک هست که هیچ مشکلی نیست...ریستور میکنید و بعد هم جیل بریک میکنید. اگر انلاک فکتوری نیستی یادت باشه به هیچ وجه توسط ایتونز اپگرید نکنید که بیس باند گوشی اپدیت خواهد شد و دیگه انتن نمیده.باید ورژن کاستوم بریزی.

حالا بگو ببینم shsh داری یانه؟

مرسی
مازیار این آیفون 3G ه.. اصلا shsh نمیخواد فکر کنم
من گشتم 4.2.1 رو پیدا کردم توی هاردم.(iPhone1,2_4.2.1_8C148_Restore) دیگه ارور نمیده و میره تو کار ریستور! ولی اواخرش ارور 1015 میده.. من سرچ کردم چند جا نوشته بود با iREB-r4 حل میشه، که نشد! چند جا هم نوشته بود که این ارور اصلا مهم نیست و دستگاه ریستور شده و شما باید از حالت ریکاوری خارجش کنید!

مرحله پنجم

حالا منتظر بمونید که آیتونز بقیه کار ها رو براتون انجام بده.
دقت کنید هیچ کار اضافه ای انجام ندید و فقط بزارید آیتونز کارش رو انجام بده. در این مرحله باید صبور باشید چون ممکنه عملیات یکم طول بکشه...
حالا در بعضی مواقع ممکنه آیتونز به شما این ارورها (1011, 1013 یا 1015) بده.
خب نگران نباشید این طبیعی هست گوشی شما با موفقیت ریستور شده.

مرحله ششم

حالا شما باید به طریقی گوشیتونو از ریکاوری مد خارج کنید.
برای این از برنامه RecBoot که لینکش رو در زیر میبینید باید استفاده کنید.
RELEASED: RecBoot 1.1
لینک کمکی دانلود
کافیه فقط روی Exit recovery mode کلیک کنید...
i2701_RecBoot.jpg

مشکل اینه که Recboot رو سیستمم باز نمیشه!
ولی کلا نظرت راجب به اینی که نوشته چیه؟

ضمنا دستگاه لاک at&t ه

Last edited:
بالا