• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
lol :lol: راست میگه مازی ، گفتم چقدر آشناستا :D

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
اووووف اوووووف اووووف ...

Touch HD هم که به سلامتی Available شد ...

حالا باید بریم تو صف انتظار اینکه کی قیمتش مثل آدم ، آدمیزادی بشه !

( شد قیاس مع الفارق )

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا رادیان جان من هم توی صف ِ HD بودم ولی کلا" مایوس شدم و میخوام تا ویندوز موبایل 7 یعنی 2 سال دیگه پاکت پی سی دستم نگیرم ! ببین اچ دی میتونه تا 640 در 480 رو بدون ِ پرش و لگ پخش کنه ! میدونی یعنی چی ؟! یعنی 900 تومن به دستگاهی میدی که به این امیدی که توی 3.8 اینچ اسکرینش 2 قسمت لاست یا پریزن برک ببینی ، اما هیچی ...

D-Pad نداشتنشم اذیت کرده بود ، بزرگی صفحه + ال سی دی خیلی به فشار حساس نیست باعث میشه کاری که توی ویندوز موبایل های عادی 30 ثانیه طول بکشه بشه 1 دقیقه ...

اینارو که توی ریویو ها تقریبا" همه گفتن ، صب نکردم تا بیاد ...

......................

سوال : دوستان صدای e71 از توی هدفون خیلی کمه ... هدفون ِ حرفه ای هم گرفته م خیلی کمه ...

Loadnessشو on کردم ، یه ثانیه صدا بلند شد ، دیگه نشد :( همچنان توی شلوغی صدای بیرون حسابی میاد

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
والا رادیان جان من هم توی صف ِ HD بودم ولی کلا" مایوس شدم و میخوام تا ویندوز موبایل 7 یعنی 2 سال دیگه پاکت پی سی دستم نگیرم ! ببین اچ دی میتونه تا 640 در 480 رو بدون ِ پرش و لگ پخش کنه ! میدونی یعنی چی ؟! یعنی 900 تومن به دستگاهی میدی که به این امیدی که توی 3.8 اینچ اسکرینش 2 قسمت لاست یا پریزن برک ببینی ، اما هیچی ...

D-Pad نداشتنشم اذیت کرده بود ، بزرگی صفحه + ال سی دی خیلی به فشار حساس نیست باعث میشه کاری که توی ویندوز موبایل های عادی 30 ثانیه طول بکشه بشه 1 دقیقه ...

اینارو که توی ریویو ها تقریبا" همه گفتن ، صب نکردم تا بیاد ...

......................

سوال : دوستان صدای e71 از توی هدفون خیلی کمه ... هدفون ِ حرفه ای هم گرفته م خیلی کمه ...

Loadnessشو on کردم ، یه ثانیه صدا بلند شد ، دیگه نشد :( همچنان توی شلوغی صدای بیرون حسابی میاد

این جوری که خیلی ستمه ... البته من بیشتر مد نظرمه منتظر شم تا هم قیمت Diamond یا اون رنج بشه بعد

بخرمش ... وگرنه این دایاموند هم خووووراکه :D

پ.ن :البته من دقیقا اون تیکه سریال دیدنشو متوجه نشدم !

Last edited:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خب آدم واسه چی یه دستگاهی بگیره که 3.8 اینجه ؟
اسکرینش که به گرد ِ پای آیفون هم نمیرسه چون خازنی نیست و نمیشه باهاش راحت کار کرد
پس 1 : وب سرفیک - کجا ؟ توی ایران ؟ نصف ِ نمره ای که گرفته واسه پلاگینیه که فیلمای یو توب رو میتونی روش ببینی ، بیرون که نمیتونی ! ایرانیم . توی خونه هم که یه پی سی پیدا میشه دیگه به زور لازم نیست وایرلس کنی .
2 : فیلم دیدن و سریال دیدن جاهایی که وقت داری : وقتی بیشتر از VGA ، ریپ میزنه ، که چی بشه آخه :(

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
فردا دست ِ هر کسی نمیبینی

این طرز فکرو دوس دارم در مورد انتخاب گوشی
نمونه ی بارز و دوست داشتنی این گوشیا بنظر من W950 بود.( منظورم از این گوشیا، همونایی هس که فردا دست هر کسی نمی بینی:blush: )
البته شما که یه تجربه ی ناموفق با M600 داشتین !:D
و فکر نمی کنم دیگه سراغ UIQ برید.:lol:

، تازه من از این طرح ها خیلی خوشم میاد ... سلیقه م ضایع ست ، چرا میزنی تو ذوقم

منم عکساشو که توی نت میدیدم از کیبردش خوشم اومد، ولی وقتی پشت ویترین مغازه دیدم حالم بهم خورد !:D

به هرحال مبارکت باشه ... ایشاا... که چرخاش برات بچرخه & زود خسته کننده نشه.:f34r:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اقا من تم نمیتونم بریزم ، میریزیم Certificate ارور میده ...

تاریخ گوشی رو هم 1 سال برگردوندم ، Expired میده ...

چه کنم ؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
خب آدم واسه چی یه دستگاهی بگیره که 3.8 اینجه ؟
اسکرینش که به گرد ِ پای آیفون هم نمیرسه چون خازنی نیست و نمیشه باهاش راحت کار کرد
پس 1 : وب سرفیک - کجا ؟ توی ایران ؟ نصف ِ نمره ای که گرفته واسه پلاگینیه که فیلمای یو توب رو میتونی روش ببینی ، بیرون که نمیتونی ! ایرانیم . توی خونه هم که یه پی سی پیدا میشه دیگه به زور لازم نیست وایرلس کنی .
2 : فیلم دیدن و سریال دیدن جاهایی که وقت داری : وقتی بیشتر از VGA ، ریپ میزنه ، که چی بشه آخه :(

در مورد سکرین مطمینی ؟:f34r:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
در مورد سکرین مطمینی ؟:f34r:
اینایی که گفتم 100 درصده ...

ادیت : ویندوز موبایل نمیتونه اسکرین های خازنی رو بفهمه ...

اسکرین ِ آیفون Capacitive هست ( خازنی ) و با کوچیکترین تماسی عمل میکنه و قابلیت ِ مولتی تاچ داره . اما اینا هیچ کدوم در سکرین های ویندوز موبایل عملی نیست چون تا ویندوز موبایل 7 نیاد ، ورژن هایی که روی هسته 5 هستند ( WM5-WM6-WM6.1 و در آینده WM6.5 ) نمیتونن اینارو درک کنن

Last edited:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستشو بخواید ، اسکرین ِ آیفون برای دنیای تاچ اسکرین یک الگو و معیار هست ...

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
منم دقیقا یاد N100 مرحومم میافتم هردفعه میبینمش....

من که خریدمش ....گوشی فوق العاده خوش دستیه!!!!

پ ن:مرخصیهام تموم شد...کمتر میام ولی هستم در کنارتون:cool:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
به نظر من در حال حاضر سونی اریکسون بدترین روزهای خودش رو میگذرونه ، تمامی گوشیهای جدیدش بی خاصیت و به درد نخور هستند ، حتی اکسپریا ایکس ون ، اما با کمال پر رویی داره گوشیهاش رو با قیمت نجومی میفروشه !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر من در حال حاضر سونی اریکسون بدترین روزهای خودش رو میگذرونه ، تمامی گوشیهای جدیدش بی خاصیت و به درد نخور هستند ، حتی اکسپریا ایکس ون ، اما با کمال پر رویی داره گوشیهاش رو با قیمت نجومی میفروشه !

یه سر بزن به صفحه اول gsmarena ببین X1 بالاتر از مدل های N82 و N95 واساده :p

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
واسم جالب ه مازیار جان ... شما که هدف ه ایشون رو کاملا میدونی ، اصلا چرا جوابشون رو میدی ؟

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20

برای کپی کردن 785 مگابایت فایل توی N82 باید 31 Min صبر کنم.
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

ولی اگه همون G900 مسخره ای که شما میگی داشتم فقط 7 دقیقه طول میکشد !

واسم جالب ه مازیار جان ... شما که هدف ه ایشون رو کاملا میدونی ، اصلا چرا جوابشون رو میدی ؟

Ghelyon.gif

برای منم جالبه !
4fvfcja.gif

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
من نگفتم الان ان 95 و ان 82 بهترین هستند !

اصلا بحث اینها نیست !

همین ایکس ون اگه اون موقع که معرفی شده بود میومد خوب بود ، الان از اون بهترهاش زیاد هستند : تاچ پرو ، ای 900 ، تاچ اچ دی ، پس دلیلی نداره که ایکس ون قیمتش از همه اینها بالاتر باشه ، تازه خیلیها خریدن و اپدیت خواستن بکنن گوشیشون رو از دست دادن !!!!!!

الان وقتی سی 905 که جاواست قیمتش بین 700 الی 800 تومنه ، ایکس ون چقدر میخواهد باشه ؟!

حتمن 1.2 - 1.3 ملیون !!!!

در حالی که تاچ پرو و ای 900 اولش هم که اومده بودن بالای 900 تومن نبودن !!!

سونی اریکسون = هیاهوی کاذب + کیفیت پایین + امکانات کم + قیمت بالا

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

جواب ندیم خب همه فکر میکنن حق با ایشون هست دیگه ..چی کار کنیم...

من نگفتم الان ان 95 و ان 82 بهترین هستند !

اصلا بحث اینها نیست !

همین ایکس ون اگه اون موقع که معرفی شده بود میومد خوب بود ، الان از اون بهترهاش زیاد هستند : تاچ پرو ، ای 900 ، تاچ اچ دی ، پس دلیلی نداره که ایکس ون قیمتش از همه اینها بالاتر باشه ، تازه خیلیها خریدن و اپدیت خواستن بکنن گوشیشون رو از دست دادن !!!!!!

الان وقتی سی 905 که جاواست قیمتش بین 700 الی 800 تومنه ، ایکس ون چقدر میخواهد باشه ؟!

حتمن 1.2 - 1.3 ملیون !!!!

در حالی که تاچ پرو و ای 900 اولش هم که اومده بودن بالای 900 تومن نبودن !!!

سونی اریکسون = هیاهوی کاذب + کیفیت پایین + امکانات کم + قیمت بالا

پس بحث چیه؟ خب اون لینک یعنی اینکه از نظر ملت دنیا X1 فعلا بهترینه....متوجه میشی که: از نظر ملت و یه میانگین هست نه نظر شخصی خودت رو بخوای به همه تحمیل کنی....

ضمنا چون تو اون بحرین همه چی گرونه دلیل نمیشه قیمت ها رو خودت مقایسه کنی و نتیجه بگیری...

الان اینجا G900 حدود 400 تومنه تو میگی اونجا 530 تومنه بعد میری تو مقایسه...ربطی نداره...ما تو ایران زندگی میکنیم و با اینجا مقایسه میکنیم..

الان X1 اینجا 900 تومنه شاید هم کمتر...

شما مشکلت میدونی چیه؟ فکر میکنی سیمبین بالاتر از جاوا وایمیسه و ویندوز موبایل بالاتر از سیمبین...در صورتی که این نظر شخصی هست چرا به همه تحمیل میکنی؟

امار فروش کلی یه گوشی مشخص میکنه که موفق بوده یا نه ...شاید همون C905 به قول تو جاوا از خیلی خیلی مدل های دیگه بهتر بفروشه...چرا؟ چون نظر کلی مردم اینه...متوجه ای یا نه؟؟ چون خودت دوست نداری نمیتونی بگی هیچ کسی نمیخره..

Last edited:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من Sony یک عیب بزرگ داره نسبت به Nokia ، و اونم عدم ثبات در قیمتهاشه ...

( این عیب رو دقیقا Samsung هم داره )

مثلا همین P1 ... اول اومده بود 800 تومن ، بعد شد 500 که من خریدم ، وقتی خواستم بفروشم شده بود 290 300 یا حتی کمتر !

در حالی که همزمان مثلا N95 عرضه شده بود و قیمتش خیلی ثبات بیشتری داشت !

البته منظور من اصلا این نیست که قیمت نوکیا مناسبه یا هر چیز دیگه ای ، بلکه بحث من فقط روی ثبات قیمت هاست .

به نظر من این 30 تا 50 درصد قیمت کاذب هزینه ی خیلی زیادیه که برای استایلیش و به روز بودن باید بپردازی :D ...

بالا