به نظر من در حال حاضر سونی اریکسون بدترین روزهای خودش رو میگذرونه ، تمامی گوشیهای جدیدش بی خاصیت و به درد نخور هستند ، حتی اکسپریا ایکس ون ، اما با کمال پر رویی داره گوشیهاش رو با قیمت نجومی میفروشه !
وقتی به قول ه خودت داره میفروشه، معنیش این هست که محاسبات ه شما یک جایی غلط هست !!
ما مثلا اينجا سواد موبایلیمون بالاست ، شاید عوام این رو فکر بکنن که جاوا و ویندوز و سمبین در یک سطح هستند ، وحتی شاید جاوا از ویندوز و سمبین هم بهتر باشه چون کار کردن باهاش راحت تره ، ولی مثلا اینجا در جمع متخصص های موبایل هست ، همچنین حرفی خیلی عامیانه است مخصوصا برای شمایی که هر سه سیستم عامل رو امتحان کردی !!!!
اتفاقا مهم ، همون عوام هستن برای شرکت های سازنده ی موبایل !! به عبارتی مهم خواسته ی اون عوام ه !! نه شمایی که به قول خودت سواد ه موبایلت (!) بالاست !!
وقتی شما میگی
مثلا ویندوز موبایل بالاتر از جاوا هست ... چه دلیلی داری براش ؟ دلیلت این هست که خودت بلدی ازش استفاده کنی ؟ به نظرت چقدر طول میکشه تا اسفادش رو به یک شخص ه 40 ساله یاد بدی ؟ استفاده از گوشی جاوا چقدر طول میکشه ...؟
میبینی ؟ نمیشه گفت سیستم عامل X از سیستم عامل Y بالاتر هست . این نیاز / سطح آگاهی ه خریدار هست که همه چیز رو مشخص میکنه .
@li یه بار حرف ه خوبی توی یکی از تاپیک های مشاوره موبایل زد !! گفت برای مشاوره دادن نباید بگردیم بهترین گوشی با که با قیمت X میشه خرید رو پیدا کنیم ... باید نیاز مصرف کننده رو ببنیم ، شاید با نصف این قیمت هم نیازش برطرف میشه !!
من طرفدار برند خاصی نیستم ، ولی حد اقل این رو میدونم که فعلا سامسونگ بهترین گوشیها رو داره میسازه ، هم کیفیتشون بالاست ، هم زیبا هستند ، هم امکاناتشون فوق العاده وقیمتهاشون نسبتا مناسب هستن !
خب این نظر شخصی شماست ؛ ما هم احرام میذاریم ، شما هم یاد بگیر که به نظرات دیگران احترام بذاری !!
ولی سونی اریکسون به شدت بی کیفیت هست
منبع ؟ خودت ؟!
نوکیا هم جدیدن اینجوری شده ، از وقتی که گوشیهاش رو در چین میزنه !
یه منبع نشون بده که ثابت کنه گوشی های نوکیا افت ه کیفیت داشتند . ( حتی اگر شده از همون User های موبایلستان که خریدن و دچار مشکل شدن با گوشی های ساخت ه چین ... !! )
درسته که ان 95 وقتی اومده بود 1.2 ملیون بود ، ان 96 هم همین حدود بود ، ولی اینها اصلا با سی 905 قابل مقایسه نیستن که اینم بخواهد یه همچنین قیمتی داشته باشه !
اتفاقا اگر یادت باشه همون زمان GSM.ir پنج عدد نوکیا N95 اورده بود و هر کدوم رو 1.950.000 به فروش گذاشت !! / مدت زیادی هم روی 1.200 / 1.300 بود ... چرا ؟ چیز زیادی نسبت به مثلا N73 داشت جز 1.8 مگاپیکسل دوربین بالاتر ؟ ... فقط به خاطر اولین 5 مگاپیکسلی بازار بودن ... یا خود N73 که قیمتش مدت زیادی بین 600 ~ 700 بود / N90 / N80 و ... و ... و ... و ...
حالا داستان ه C905 هست .. اولین گوشی 8 مگاپیکسلی سونی اریکسون !! همه ی دوستان اشاره کردن ، خودت هم بهتر از همه میدونی که طی 2 ماه قیمت این گوشی نصف میشه ،
قیمت کاذب توی همه ی برند ها وجود داره!! ولی باز داری روی این موضوع مانور میدی .. !! هیچ کس نگفته الان قیمت این گوشی بسیار عادلانست / راستش رو بخوای با توجه به قیمت فعلی K850 به نظر من این گوشی 350 ارزش خرید داره ... / این نظر ه من هست .. صبر میکنم تا به این قیمت برسه و بخرمش ، شما دوست داری میتونی الان بخری ، دوست نداری میتونی نخری ! اجباری که در کار نیست !!...
//
امیر یه چند از ایکون خوشگلا واسه ما هم بزار کنار دیگه
سلام ، Dial - Up ام ولی برات آپلودشون میکنم !!