• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
به نظر من Sony یک عیب بزرگ داره نسبت به Nokia ، و اونم عدم ثبات در قیمتهاشه ...

( این عیب رو دقیقا Samsung هم داره )

مثلا همین P1 ... اول اومده بود 800 تومن ، بعد شد 500 که من خریدم ، وقتی خواستم بفروشم شده بود 290 300 یا حتی کمتر !

در حالی که همزمان مثلا N95 عرضه شده بود و قیمتش خیلی ثبات بیشتری داشت !

البته منظور من اصلا این نیست که قیمت نوکیا مناسبه یا هر چیز دیگه ای ، بلکه بحث من فقط روی ثبات قیمت هاست .

به نظر من این 30 تا 50 درصد قیمت کاذب هزینه ی خیلی زیادیه که برای استایلیش و به روز بودن باید بپردازی :D ...

N95 روزهای اولی که اومده بود بالای 1 میلیون معامله میشد و الان به 350 رسیده
ولی P1 وقتی وارد بازار شد قیمتش اینقدر نبود

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20

مثلا همین P1 ... اول اومده بود 800 تومن ، بعد شد 500 که من خریدم ، وقتی خواستم بفروشم شده بود 290 300 یا حتی کمتر !

البته منظور من اصلا این نیست که قیمت نوکیا مناسبه یا هر چیز دیگه ای ، بلکه بحث من فقط روی ثبات قیمت هاست .

به نظر من این 30 تا 50 درصد قیمت کاذب هزینه ی خیلی زیادیه که برای استایلیش و به روز بودن باید بپردازی :D ...

این قضیه احتمالا با تولید گوشی های نوکیا توی چین، برای خود_ نوکیا هم بوجود میاد !:f34r:

نمونش N96

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

N95 رو دقیقا به یاد دارم, قیمت نزدیک به 1.200.000
مدت زیادی بالا 1 میلیون قیمت داشت, حتی همون اوایل یکی از دوستان با چه حیله ای ( خدا میدونه ) یدونه گرفته بود 950.000, یا قیمت N90 رو اگر یادتون باشه ...
در کل این مورد ( قیمت اولیه بالا ) هم در SE هم نوکیا یکسان هست ( از SE به طور مثال P990 و W900 هر 2 نزدیک به 1 میلیون قیمت داشتند )

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جان مشکل شما حل نشد ؟:blush:

آره ولی یه مشکل ِ خیلی بزرگ داره ، صدای هدفونش اونقدر پایینه که موقعی کی بیرونم اصلا" صدای آهنگ رو نمیشنوم

من نگفتم الان ان 95 و ان 82 بهترین هستند !

اصلا بحث اینها نیست !

همین ایکس ون اگه اون موقع که معرفی شده بود میومد خوب بود ، الان از اون بهترهاش زیاد هستند : تاچ پرو ، ای 900 ، تاچ اچ دی ، پس دلیلی نداره که ایکس ون قیمتش از همه اینها بالاتر باشه ، تازه خیلیها خریدن و اپدیت خواستن بکنن گوشیشون رو از دست دادن !!!!!!

الان وقتی سی 905 که جاواست قیمتش بین 700 الی 800 تومنه ، ایکس ون چقدر میخواهد باشه ؟!

حتمن 1.2 - 1.3 ملیون !!!!

در حالی که تاچ پرو و ای 900 اولش هم که اومده بودن بالای 900 تومن نبودن !!!

سونی اریکسون = هیاهوی کاذب + کیفیت پایین + امکانات کم + قیمت بالا

ایکس 1 یک دستگاه ِ خوبه که فقط احتیاج به این داره که مردم اون طول دادن ِ ریلیزشو فراموش کنن ...

وگرنه دستگاه ِ خوبیه

اگه به از دست دادن ِ گوشی هست ، آی900 ِ سمسانگ داران داره نسلش منقرض میشه !!! چرا اونارو مثال نمیزنی که یه رام نتونستن روی گوشیشون بریزن ؟؟؟

جواب ندیم خب همه فکر میکنن حق با ایشون هست دیگه ..چی کار کنیم...

پس بحث چیه؟ خب اون لینک یعنی اینکه از نظر ملت دنیا X1 فعلا بهترینه....متوجه میشی که: از نظر ملت و یه میانگین هست نه نظر شخصی خودت رو بخوای به همه تحمیل کنی....

ضمنا چون تو اون بحرین همه چی گرونه دلیل نمیشه قیمت ها رو خودت مقایسه کنی و نتیجه بگیری...

الان اینجا G900 حدود 400 تومنه تو میگی اونجا 530 تومنه بعد میری تو مقایسه...ربطی نداره...ما تو ایران زندگی میکنیم و با اینجا مقایسه میکنیم..

الان X1 اینجا 900 تومنه شاید هم کمتر...

شما مشکلت میدونی چیه؟ فکر میکنی سیمبین بالاتر از جاوا وایمیسه و ویندوز موبایل بالاتر از سیمبین...در صورتی که این نظر شخصی هست چرا به همه تحمیل میکنی؟

امار فروش کلی یه گوشی مشخص میکنه که موفق بوده یا نه ...شاید همون C905 به قول تو جاوا از خیلی خیلی مدل های دیگه بهتر بفروشه...چرا؟ چون نظر کلی مردم اینه...متوجه ای یا نه؟؟ چون خودت دوست نداری نمیتونی بگی هیچ کسی نمیخره..

حرفای مازی تایید میشه اما جی اس ام آرنا بعضی موقع ها جدولاش پرته ...

ولی اون زمانی که من P1 رو خریدم فیکس 480 ، N95 بود 580 ... وقتی هم خواستم بفروشمش که بود 290 300 تومن

N95 همون 580 560 بود .

حالا دیگه نییییدونم :D .

اصلا" قابل پیش بینی نیست ، از هر برند ، 2-3 مدل اینجوری میشه

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
سلام
جی پی اس توی ایران کار میکنه ، برو از کسانی که پاکت پی سی و گوشیهای سمبین جدید دارن بپرس ، گارمین نقشه زده برای ایران هم برای سمبین و هم برای پاکت پی سی و کسانی که این گوشیها رو دارن به خوبی دارن ازش استفاده میکنن .

جناب "بحرین" لطفا لینک نقشه ی ایران رو بدید من میخوام DL کنم برای N82
ممنونم.

پ.ن : اینی که من گفتم چه ربطی به C905 داشت !
2i8d4ao.gif

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من نگفتم الان ان 95 و ان 82 بهترین هستند !

اصلا بحث اینها نیست !

همین ایکس ون اگه اون موقع که معرفی شده بود میومد خوب بود ، الان از اون بهترهاش زیاد هستند : تاچ پرو ، ای 900 ، تاچ اچ دی ، پس دلیلی نداره که ایکس ون قیمتش از همه اینها بالاتر باشه ، تازه خیلیها خریدن و اپدیت خواستن بکنن گوشیشون رو از دست دادن !!!!!!

الان وقتی سی 905 که جاواست قیمتش بین 700 الی 800 تومنه ، ایکس ون چقدر میخواهد باشه ؟!

حتمن 1.2 - 1.3 ملیون !!!!

در حالی که تاچ پرو و ای 900 اولش هم که اومده بودن بالای 900 تومن نبودن !!!

سونی اریکسون = هیاهوی کاذب + کیفیت پایین + امکانات کم + قیمت بالا

بی احترامی نظر دوستان نباشه منم کاملا با این نظر مخصوصا خط آخر موافقم

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
شما مشکلت میدونی چیه؟ فکر میکنی سیمبین بالاتر از جاوا وایمیسه و ویندوز موبایل بالاتر از سیمبین...در صورتی که این نظر شخصی هست چرا به همه تحمیل میکنی؟

اصلا این نظر چه شخصی و چه غیر شخصی به نظر من اشتباهه ...اینها هیچ کدوم ربطی به هم ندارند که بخواد یکی بالاتر از اون یکی قرار بگیره....جناب بحرین شما هم یک بار نظرتون رو راجع به se گفتین همه هم نظرتون رو میدونن دیگه نیازی به تکرار نیست!!!!
اگه به از دست دادن ِ گوشی هست ، آی900 ِ سمسانگ داران داره نسلش منقرض میشه !!! چرا اونارو مثال نمیزنی که یه رام نتونستن روی گوشیشون بریزن ؟؟؟

مشکلش چیه؟!!...کامل توضیح بده!!!

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

ما مثلا اينجا سواد موبایلیمون بالاست ، شاید عوام این رو فکر بکنن که جاوا و ویندوز و سمبین در یک سطح هستند ، وحتی شاید جاوا از ویندوز و سمبین هم بهتر باشه چون کار کردن باهاش راحت تره ، ولی مثلا اینجا در جمع متخصص های موبایل هست ، همچنین حرفی خیلی عامیانه است مخصوصا برای شمایی که هر سه سیستم عامل رو امتحان کردی !!!!

تو جی اس ام ارینا چرت وپرت زیاده اینی هم که گفتید یه نمونه اش ، اصلا چیز مهمی نیست !

من طرفدار برند خاصی نیستم ، ولی حد اقل این رو میدونم که فعلا سامسونگ بهترین گوشیها رو داره میسازه ، هم کیفیتشون بالاست ، هم زیبا هستند ، هم امکاناتشون فوق العاده وقیمتهاشون نسبتا مناسب هستن !

ولی سونی اریکسون به شدت بی کیفیت هست ، نوکیا هم جدیدن اینجوری شده ، از وقتی که گوشیهاش رو در چین میزنه !

درسته که ان 95 وقتی اومده بود 1.2 ملیون بود ، ان 96 هم همین حدود بود ، ولی اینها اصلا با سی 905 قابل مقایسه نیستن که اینم بخواهد یه همچنین قیمتی داشته باشه !

تا حالا کدوم گوشی جاوا 800 تومن بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا من نه قصدم اینه که کسی رو ناراحت بکنم ، نه اینکه نظرم رو به مردم تحمیل بکنم ، ولی خواهشا الکی دفاع بیجا از سونی اریکسون نکنید ،

هر وقت گوشی خوبی زد با کیفیت مناسب و امکانات خوب و قیمت مناسب ، میگیم خوبه ، ولی وقتی که گوشیهاش گرون و بی خود و بی کیفیت و بدون امکانت خاص هست چرا باید بگیم بهترینه ؟؟؟

Last edited by a moderator:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مشکلش چیه؟!!...کامل توضیح بده!!!

یه سری مشکلات داره که قابل حله ، موقع نصب رام ارور هایی میده که کمتر کسی میدونه یعنی چی و واسه چیه ...

رام های کوک شده ش کمه و نمیتونن واسه ش فرت و فرت رام بدن .

واسه همین خیلی فراگیر نیست مدل های نصبش ، خیلیا دستگاهشون نابود شده رسما" حین ِ اینکار

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ما مثلا اينجا سواد موبایلیمون بالاست ، شاید عوام این رو فکر بکنن که جاوا و ویندوز و سمبین در یک سطح هستند ، وحتی شاید جاوا از ویندوز و سمبین هم بهتر باشه چون کار کردن باهاش راحت تره ، ولی مثلا اینجا در جمع متخصص های موبایل هست ، همچنین حرفی خیلی عامیانه است مخصوصا برای شمایی که هر سه سیستم عامل رو امتحان کردی !!!!

تو جی اس ام ارینا چرت وپرت زیاده اینی هم که گفتید یه نمونه اش ، اصلا چیز مهمی نیست !

منم نگفتم سواد موبایل مون پایینه...دقت کن به پست من...دقیقا همونی رو گفتم که خودت داری میگی...حرف های عامیانه...

من نگفتم جاوا در حقیقت بالاتر از اینها هست به امکانات و ضعف های تمام سیستم عامل ها تا حدی زیادی واقفم و اصلا منظورم نیست که جاوا بهترینه......گفتم از نظر مردم عادی یا همون حرف های عامیانه هیچ فرقی بین اینها قایل نیستن....یعنی ممکنه یه C902 همون قدر خوب بفروشه که یه N82 میفروشه...شاید هم بیشتر...

ماها میایم و این جاها از این بحث ها میکنیم و میدونیم WIFI چیه..GPS کدومه...GPRS یعنی چی و...مردم عادی فقط نگاه میکنن قیافه ظاهری گوشی و اینکه مگاپیکسل کدوم بیشتره و کدوم نازک تره و از این چیزها...کسی اصلا نمیدونه مثلا الان جاوا های سونی A200 هست و قراره به A300 تبدیل بشه...فقط چیزی که میبینن اینه که کدوم مثلا با فلان تم خیلی زیباست...نمونه T650 ..با تم دیفالت خودش واقعا معرکه است...اون رقص نوری که میزنه دکمه هاش باید اعتراف کنم بار اول که دیدیم دست یکی از اشناها واقعا حسودیم شد...ولی واقعا وقتی بری تو بطن اش مثلا میبینی چیز خاضی نداره..بدنه استیل و دوربین 3.2 و کمی نازک...همین...ولی اینها باعث نمیشه نفروشه :)

شما هم تو تصمیم گیری هاتون میتونید موقع خرید برای خودت بهترین رو از بین سامسونگ ها جدا کنی ولی نمیتونی تعیین کنی که چون C905 انقدر گرونه پس نمیارزه...خب نخر...ولی خیلی ها میخرن...و مهم هم همون خیلی ها هستن برای سونی اریکسون

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
کاشکی پست منم انتقال میدادی اینجا علیرضا جان!
حال ندارم دوباره پست بدم:دی
عجب رویی دارما!

پ ن: بعضی دوستان طوری رفتار میکنن آدم فکر میکنه شاید از بعضی شرکتها سودی بهشون میرسه!

Last edited:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
آقا همتون اغفال شدین :D ... ماله پسر خاله ی منه :happy::f34r:
من از اولش هم میدونستم که مال پسر خاله شماست ، ولی میخواستم خودت بیایی وراستش رو بگی !

ولی اینجوری جالب شد ، شما با مازیار فامیل از اب در اومدی و خبر نداشتی !

چون پسر خاله تو بابای مازیاره !

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
البته طرفداری از یه برند به نظرم ربطی به این چیزها نداره که بعضی دوستان میگن.شما طرفداری سامسونگ رو میکنی چیزی به شما میرسه.

من میشناسم کسی رو که هیچ سر رشته ای از موبایل نداره ولی میگه از تولیدات فلان شرکت خوشم نماد یا کلا ظاهرش رو نمیپسندم.هرکس توی ذهن خودش یه معیارهایی برای خرید داره نه تنها گوشی هر وسیله ای.
به هرحال شما هرچی بگی فلان برند گوشی های بدی تولید میکنه و فلانه اونها فروش خودشون رو دارن و اهمیتی به حرف من و شما نمیدن.

در مورد قیمت هم بیشتر از 1000 بار بحث شده که وقتی یه گوشی تازه وارد بازار میشه خوب مسلما قیمتش بالاست.یه بخشی از اون بالا بودن قیمت هم بر میگرده به فروشنده.طرف به خودش میگه فقط من این گوشی رو دارم و هرکس طالب گوشی باشه میاد میخره.این دیگه مقصر اون شرکت نیست.بعد از یکی 2 ماه هم قیمتها به سرعت کم میشه تا برسه به اون قیمت مناسب برای خرید.
کسی که میتونه میخره کسی هم کخه نمیتونه صبر میکنه.

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
به نظر من در حال حاضر سونی اریکسون بدترین روزهای خودش رو میگذرونه ، تمامی گوشیهای جدیدش بی خاصیت و به درد نخور هستند ، حتی اکسپریا ایکس ون ، اما با کمال پر رویی داره گوشیهاش رو با قیمت نجومی میفروشه !

4907.gif

وقتی به قول ه خودت داره میفروشه، معنیش این هست که محاسبات ه شما یک جایی غلط هست !!

4907.gif

اتفاقا مهم ، همون عوام هستن برای شرکت های سازنده ی موبایل !! به عبارتی مهم خواسته ی اون عوام ه !! نه شمایی که به قول خودت سواد ه موبایلت (!) بالاست !!
وقتی شما میگی مثلا ویندوز موبایل بالاتر از جاوا هست ... چه دلیلی داری براش ؟ دلیلت این هست که خودت بلدی ازش استفاده کنی ؟ به نظرت چقدر طول میکشه تا اسفادش رو به یک شخص ه 40 ساله یاد بدی ؟ استفاده از گوشی جاوا چقدر طول میکشه ...؟
میبینی ؟ نمیشه گفت سیستم عامل X از سیستم عامل Y بالاتر هست . این نیاز / سطح آگاهی ه خریدار هست که همه چیز رو مشخص میکنه .
@li یه بار حرف ه خوبی توی یکی از تاپیک های مشاوره موبایل زد !! گفت برای مشاوره دادن نباید بگردیم بهترین گوشی با که با قیمت X میشه خرید رو پیدا کنیم ... باید نیاز مصرف کننده رو ببنیم ، شاید با نصف این قیمت هم نیازش برطرف میشه !!
من طرفدار برند خاصی نیستم ، ولی حد اقل این رو میدونم که فعلا سامسونگ بهترین گوشیها رو داره میسازه ، هم کیفیتشون بالاست ، هم زیبا هستند ، هم امکاناتشون فوق العاده وقیمتهاشون نسبتا مناسب هستن !
خب این نظر شخصی شماست ؛ ما هم احرام میذاریم ، شما هم یاد بگیر که به نظرات دیگران احترام بذاری !!
ولی سونی اریکسون به شدت بی کیفیت هست
منبع ؟ خودت ؟!
نوکیا هم جدیدن اینجوری شده ، از وقتی که گوشیهاش رو در چین میزنه !
یه منبع نشون بده که ثابت کنه گوشی های نوکیا افت ه کیفیت داشتند . ( حتی اگر شده از همون User های موبایلستان که خریدن و دچار مشکل شدن با گوشی های ساخت ه چین ... !! )
درسته که ان 95 وقتی اومده بود 1.2 ملیون بود ، ان 96 هم همین حدود بود ، ولی اینها اصلا با سی 905 قابل مقایسه نیستن که اینم بخواهد یه همچنین قیمتی داشته باشه !
اتفاقا اگر یادت باشه همون زمان GSM.ir پنج عدد نوکیا N95 اورده بود و هر کدوم رو 1.950.000 به فروش گذاشت !! / مدت زیادی هم روی 1.200 / 1.300 بود ... چرا ؟ چیز زیادی نسبت به مثلا N73 داشت جز 1.8 مگاپیکسل دوربین بالاتر ؟ ... فقط به خاطر اولین 5 مگاپیکسلی بازار بودن ... یا خود N73 که قیمتش مدت زیادی بین 600 ~ 700 بود / N90 / N80 و ... و ... و ... و ...
حالا داستان ه C905 هست .. اولین گوشی 8 مگاپیکسلی سونی اریکسون !! همه ی دوستان اشاره کردن ، خودت هم بهتر از همه میدونی که طی 2 ماه قیمت این گوشی نصف میشه ، قیمت کاذب توی همه ی برند ها وجود داره!! ولی باز داری روی این موضوع مانور میدی .. !! هیچ کس نگفته الان قیمت این گوشی بسیار عادلانست / راستش رو بخوای با توجه به قیمت فعلی K850 به نظر من این گوشی 350 ارزش خرید داره ... / این نظر ه من هست .. صبر میکنم تا به این قیمت برسه و بخرمش ، شما دوست داری میتونی الان بخری ، دوست نداری میتونی نخری ! اجباری که در کار نیست !!...

//

امیر یه چند از ایکون خوشگلا واسه ما هم بزار کنار دیگه
سلام ، Dial - Up ام ولی برات آپلودشون میکنم !!
hungry.gif

بالا