توجیه بی توجیه ، قیمتش گرونه و ارزش خرید نداره ، تمام !
ان 96 من یادمه 1.100 بود !
خوب نخر!توجیه بی توجیه ، قیمتش گرونه و ارزش خرید نداره ، تمام !
خوب بابا اولین سری هست که وارد ایران شده.
جدی نگیرید این مسائل رو ، یکی دو روز دیگه به Joker بر میگردن !!
یه مدت حالا این باشه
نمیخواین آتیشش کنین ؟! / البته توی قسمت ه اصلی نباشه بهتره !!نظرتون در مورد همچین تاپیکی در بخش موبایل چیه ؟!
این عکس من
من زیاد مزاحم نشدم تاپیک بزنم، می خواستم بدونم شیشه ی روی گوشی که خش افتاده رو عوض می کنن؟ نوکیا
من یک عتیقه پیدا کردم...یک گوشی(بهتره بگم پاکت پی سی) موتورولا mpx220 هستش که آک هست...از اول که من شروع به گوشی بازی کردم آرزوی داشتن این گوشی رو داشتم حالا بهش رسیدم ولی فکر میکنم یک کم دیر باشه واسه خرید همچین گوشی چون اگر خریدمش مشتری اول و آخرش خودم خواهم بود گذشته از اون الان جزء اجداد پاکت پی سی ها حساب میشه...با این تفاسیر به نظرتون چقدر میارزه؟!!!
سلام !!
آواتار نو مبارک
هیچ قیمت آک/دست 2 نداری ازش !؟ یک سری تاپیک قدیمی برای Mpx220 هم تو PT هست :
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=7601
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=8627
ولی در نظر بگیر چنین اسمارت فون قدیمی ه با اون صفحه نمایش و امکانات واقعا ارزش خرید یجورایی نداره
ممنون علی رضا...خودم هم میدونم قیمت آک رو به من داده 170 تومن....یه جورایی دارم بیخیالش میشم....باز هم لطف کردی !!!
راستی دبلیو 960 شده 285 تومن...واقعا میارزه!!!!
شما قربانی ه یک توطئه شدی متاسفانه !!:lol:این عکس من:f34r:
بابا بیخیال علی ! همین پول رو بذار روی P1 خودت به W960 یا یه چیزه بهتر تبدیلش کن !!ممنون علی رضا...خودم هم میدونم قیمت آک رو به من داده 170 تومن....یه جورایی دارم بیخیالش میشم....باز هم لطف کردی !!!!
چه گوشی ای ؟!من زیاد مزاحم نشدم تاپیک بزنم، می خواستم بدونم شیشه ی روی گوشی که خش افتاده رو عوض می کنن؟ نوکیا
سلام علی جان
آواتار جدید مبارک
285 شده؟ کجا؟
لوووووول!!/ خریدارم گوشیت رو !!:lol::lol::lol:
چه حالی میده از اسمایل های پیش فرض استفاده کردن !! :lol: :lol: :lol:
چه گوشی ای ؟!
شیشه ی خالی نمیدونم گیر بیاد یا نه ! ولی چرا قاب رو کلا عوض نمیکنی ؟ اگه تقلبی بگیری که خیلی ارزون ه ، اگر بخوای اصلی بگیری هم بین 10 تا 30 هزار تومن ممکنه خرجت بشه !