در مورد قیمت هم بیشتر از 1000 بار بحث شده که وقتی یه گوشی تازه وارد بازار میشه خوب مسلما قیمتش بالاست.یه بخشی از اون بالا بودن قیمت هم بر میگرده به فروشنده.طرف به خودش میگه فقط من این گوشی رو دارم و هرکس طالب گوشی باشه میاد میخره.این دیگه مقصر اون شرکت نیست.بعد از یکی 2 ماه هم قیمتها به سرعت کم میشه تا برسه به اون قیمت مناسب برای خرید.
کسی که میتونه میخره کسی هم کخه نمیتونه صبر میکنه.
این مساله در ایران صحت داره ، اما در بحرین خیلی صحت نداره ، اینجا هنوز مغازه هایی داریم که جی 900 سونی اریکسون رو میفروشه 535 تومن ، جایی هم داریم که میفروشه 400 تومن !
هنوز جایی رو داریم که کا 850 رو میده 550 تومن !!!
تی 650 رو میده 470 تومن !
از اول که اومده هنوز قیتمهاش رو اپدیت نکرده !!!!
البته قیمت سونی اریکسون واقعا توی ایران مناسبه !
وقتی به قول ه خودت داره میفروشه، معنیش این هست که محاسبات ه شما یک جایی غلط هست !!
درسته داره میفروشه ! ولی مهم اینه که چه جور جنسی داره دست مردم میده و با چه قیمتی ؟ و با چه امکاناتی !
اتفاقا مهم ، همون عوام هستن برای شرکت های سازنده ی موبایل !! به عبارتی مهم خواسته ی اون عوام ه !! نه شمایی که به قول خودت سواد ه موبایلت (!) بالاست !!
وقتی شما میگی مثلا ویندوز موبایل بالاتر از جاوا هست ... چه دلیلی داری براش ؟ دلیلت این هست که خودت بلدی ازش استفاده کنی ؟ به نظرت چقدر طول میکشه تا اسفادش رو به یک شخص ه 40 ساله یاد بدی ؟ استفاده از گوشی جاوا چقدر طول میکشه ...؟
میبینی ؟ نمیشه گفت سیستم عامل X از سیستم عامل Y بالاتر هست . این نیاز / سطح آگاهی ه خریدار هست که همه چیز رو مشخص میکنه .
@li یه بار حرف ه خوبی توی یکی از تاپیک های مشاوره موبایل زد !! گفت برای مشاوره دادن نباید بگردیم بهترین گوشی با که با قیمت X میشه خرید رو پیدا کنیم ... باید نیاز مصرف کننده رو ببنیم ، شاید با نصف این قیمت هم نیازش برطرف میشه !!
درسته استفاده از گوشی جاوا خیلی راحت تر از استفاده از سمبین و همچنین ویندوز هست ، ولی ما داریم سر امکانات بحث میکنیم ، در این که ویندوز حرفه ای تر و بالاتر از جاواست که شکی نیست ، میایم سر استفاده ، اونی که بلده استفاده بکنه میخره ، و اونی که بلد نیست استفاده بکنه نمیخره ! دعوا نداریم ، ولی نمیشه گفت که جاوا از ویندوز بهتره چون راحت تره ، چون به همون مقدار که راحت تره ساده تره ، و کاراییهای کمتری داره !
الان یه کامپیوتر دستکتاپ با سی پیوی سلرون کامپیوتره ومیشه باهاش تایپ کرد ، اینترنت رفت ، کارهای ساده انجام داد ، با یه کامپیوتر لپتاپ با سیپیوی سنترینو 2 کور 2 دیو هم میشه این کارها رو انجام داد ، حالا درسته بگیم که چون با هر دوی اینها میشه این کارها رو کرد فرقی بین اینها نیست ؟ و ایا میشه کسی بیاد این کامپیوتر دسکتاپ رو با قیمت اون لپتاپ بفروشه ؟؟؟
خب این نظر شخصی شماست ؛ ما هم احرام میذاریم ، شما هم یاد بگیر که به نظرات دیگران احترام بذاری !!
این که نمیشه ، شما احرام بزاری ما احترام !!!!
یا هر دو احترام میزاریم و یا احرام !!
بارها راجع به کیفیت پایین ساخت سونی اریکسون در جاهای مختلف صحبت شده ، نمونه اش هم همینجا ، بارها درباره جنس بد کیپد سونی اریکسون اس 500 بحث و گفتگو شده ، در سایتهای عربی در باره کیفیت پایین جنس بدنه و کیپد سی 905 صحبت شده ، جی 900 هم خودم داشتم اون هفته ، یکماه استفاده شده بود ، اون تیکه سیاه بالا از پشتش کاملا زخمی شده بود در حالی که اصلا نیفتاده بود زمین که بخواهد اینجوری رنگش بره !
بابام سی 702 خریده به عنوان اینکه گوشی ضد اب و ضد خش هست ، در حالی که یکبار این گوشی خیس شد ، تا چند روز درست کار نمیکرد !
البته مدلهای قدیم خوب بودن ، مثل کا 800 !
یه منبع نشون بده که ثابت کنه گوشی های نوکیا افت ه کیفیت داشتند . ( حتی اگر شده از همون User های موبایلستان که خریدن و دچار مشکل شدن با گوشی های ساخت ه چین ... !! )
والا من جایی ندیدم که کسی ان 96 خریده باشه و راضی بوده ، همه به بی کیفیتی جنس بدنه اش اذعان دارن ، و خیلی از کسانی که این گوشی رو خریدن رفتن با ضرر زیاد فروختن تا فقط از شرش راحت بشن !!!
هم تو موبایلستان گفنت ، و هم تو سایتهای عربی !
اتفاقا اگر یادت باشه همون زمان GSM.ir پنج عدد نوکیا N95 اورده بود و هر کدوم رو 1.950.000 به فروش گذاشت !! / مدت زیادی هم روی 1.200 / 1.300 بود ... چرا ؟ چیز زیادی نسبت به مثلا N73 داشت جز 1.8 مگاپیکسل دوربین بالاتر ؟ ... فقط به خاطر اولین 5 مگاپیکسلی بازار بودن ... یا خود N73 که قیمتش مدت زیادی بین 600 ~ 700 بود / N90 / N80 و ... و ... و ... و ...
حالا داستان ه C905 هست .. اولین گوشی 8 مگاپیکسلی سونی اریکسون !! همه ی دوستان اشاره کردن ، خودت هم بهتر از همه میدونی که طی 2 ماه قیمت این گوشی نصف میشه ، قیمت کاذب توی همه ی برند ها وجود داره!! ولی باز داری روی این موضوع مانور میدی .. !! هیچ کس نگفته الان قیمت این گوشی بسیار عادلانست / راستش رو بخوای با توجه به قیمت فعلی K850 به نظر من این گوشی 350 ارزش خرید داره ... / این نظر ه من هست .. صبر میکنم تا به این قیمت برسه و بخرمش ، شما دوست داری میتونی الان بخری ، دوست نداری میتونی نخری ! اجباری که در کار نیست !!... //
شما هم مثل اینکه همچنین سواد موبایلی ای نداری (ببخشید البته)
ان 95 فقط فرقش نسبت به ان 73 دوربینش هست که 1.8 مگ بالاتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس وای فای و جی پی اس ، و تی وی اوت ، ورژن سمبین بالاتر ، کیفیت بهتر صفحه نمایش (16ملیون رنگ) مموری بیشتر ، HSDPA ، 3.5 mm audio output jack و خیلی جیزهای دیگه !
درضمن اون موقع که قیمت ان 95 حدود 1.9 ملیون بود ، توی هیچ کدوم از کشورهای خاورمیانه به طوری رسمی نیومده بود ، به این خاطر قیمتش اینجوری بود !
وقتی هم رسما اومد ، قضیه ریجستر مطرح شده بود ، به این خاطر قیمتش مدت زیادی 1.2 - 1.3 ملیون بود ، اون موقع ان 73 هم از 400 تومن به 650 تومن قیمتش بیشتر شده بود !
وقتی ریجستر رو برداشتن ان 95 شد حدود 600 تومن ، ان 73 هم شد 350 تومن !
اما دقت کنید ان 95 اولین 5 مگاپیکسلی بود با امکانات کامل مثل جی پی اس و وای فای !
اما سی 905 اولین 8 مگاپیکسلی نیست که توی بازار اومده باشه ، سامسونگ ای 8510 حدودا یکماه زودتر از این اومد ، بعد خیلی نقصها داره نسبت به مدل مشابه سامسونگ ، قیمت سامسونگ الان میگن به 675 تومن هم رسیده ، اما سی 905 هنوز 780 تومنه !