• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من از اولش هم میدونستم که مال پسر خاله شماست ، ولی میخواستم خودت بیایی وراستش رو بگی !
ولی اینجوری جالب شد ، شما با مازیار فامیل از اب در اومدی و خبر نداشتی !
چون پسر خاله تو بابای مازیاره !

قبل از اینکه دست به جیب بشم, همین 48 ساعت پیش در PM از شما خواستم که کمی بهتر با دوستان برخورد کنید, نظر دادن آزاد هست, همونطور که همه در این چند سال نظر میدن و مشکلی هم پیش نمیاد, همونطور که کسی نمیگه و نمیتونه بگه چرا امضای شما الان این هست - اما - قسمت آخر این Post شما مناسب یک انجمن اینترنتی نیست, همین طور پست قبل از اون که پاک شد

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
قبل از اینکه دست به جیب بشم, همین 48 ساعت پیش در PM از شما خواستم که کمی بهتر با دوستان برخورد کنید, نظر دادن آزاد هست, همونطور که همه در این چند سال نظر میدن و مشکلی هم پیش نمیاد, همونطور که کسی نمیگه و نمیتونه بگه چرا امضای شما الان این هست - اما - قسمت آخر این Post شما مناسب یک انجمن اینترنتی نیست, همین طور پست قبل از اون که پاک شد

آقا بنده همین جا از طریق همین تریبون همه چیو تکذیب میکنم :f34r: :D

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
در مورد قیمت هم بیشتر از 1000 بار بحث شده که وقتی یه گوشی تازه وارد بازار میشه خوب مسلما قیمتش بالاست.یه بخشی از اون بالا بودن قیمت هم بر میگرده به فروشنده.طرف به خودش میگه فقط من این گوشی رو دارم و هرکس طالب گوشی باشه میاد میخره.این دیگه مقصر اون شرکت نیست.بعد از یکی 2 ماه هم قیمتها به سرعت کم میشه تا برسه به اون قیمت مناسب برای خرید.
کسی که میتونه میخره کسی هم کخه نمیتونه صبر میکنه.

این مساله در ایران صحت داره ، اما در بحرین خیلی صحت نداره ، اینجا هنوز مغازه هایی داریم که جی 900 سونی اریکسون رو میفروشه 535 تومن ، جایی هم داریم که میفروشه 400 تومن !

هنوز جایی رو داریم که کا 850 رو میده 550 تومن !!!

تی 650 رو میده 470 تومن !

از اول که اومده هنوز قیتمهاش رو اپدیت نکرده !!!!

البته قیمت سونی اریکسون واقعا توی ایران مناسبه !

وقتی به قول ه خودت داره میفروشه، معنیش این هست که محاسبات ه شما یک جایی غلط هست !!

درسته داره میفروشه ! ولی مهم اینه که چه جور جنسی داره دست مردم میده و با چه قیمتی ؟ و با چه امکاناتی !

اتفاقا مهم ، همون عوام هستن برای شرکت های سازنده ی موبایل !! به عبارتی مهم خواسته ی اون عوام ه !! نه شمایی که به قول خودت سواد ه موبایلت (!) بالاست !!
وقتی شما میگی مثلا ویندوز موبایل بالاتر از جاوا هست ... چه دلیلی داری براش ؟ دلیلت این هست که خودت بلدی ازش استفاده کنی ؟ به نظرت چقدر طول میکشه تا اسفادش رو به یک شخص ه 40 ساله یاد بدی ؟ استفاده از گوشی جاوا چقدر طول میکشه ...؟
میبینی ؟ نمیشه گفت سیستم عامل X از سیستم عامل Y بالاتر هست . این نیاز / سطح آگاهی ه خریدار هست که همه چیز رو مشخص میکنه .
@li یه بار حرف ه خوبی توی یکی از تاپیک های مشاوره موبایل زد !! گفت برای مشاوره دادن نباید بگردیم بهترین گوشی با که با قیمت X میشه خرید رو پیدا کنیم ... باید نیاز مصرف کننده رو ببنیم ، شاید با نصف این قیمت هم نیازش برطرف میشه !!

درسته استفاده از گوشی جاوا خیلی راحت تر از استفاده از سمبین و همچنین ویندوز هست ، ولی ما داریم سر امکانات بحث میکنیم ، در این که ویندوز حرفه ای تر و بالاتر از جاواست که شکی نیست ، میایم سر استفاده ، اونی که بلده استفاده بکنه میخره ، و اونی که بلد نیست استفاده بکنه نمیخره ! دعوا نداریم ، ولی نمیشه گفت که جاوا از ویندوز بهتره چون راحت تره ، چون به همون مقدار که راحت تره ساده تره ، و کاراییهای کمتری داره !

الان یه کامپیوتر دستکتاپ با سی پیوی سلرون کامپیوتره ومیشه باهاش تایپ کرد ، اینترنت رفت ، کارهای ساده انجام داد ، با یه کامپیوتر لپتاپ با سیپیوی سنترینو 2 کور 2 دیو هم میشه این کارها رو انجام داد ، حالا درسته بگیم که چون با هر دوی اینها میشه این کارها رو کرد فرقی بین اینها نیست ؟ و ایا میشه کسی بیاد این کامپیوتر دسکتاپ رو با قیمت اون لپتاپ بفروشه ؟؟؟

خب این نظر شخصی شماست ؛ ما هم احرام میذاریم ، شما هم یاد بگیر که به نظرات دیگران احترام بذاری !!

این که نمیشه ، شما احرام بزاری ما احترام !!!!

یا هر دو احترام میزاریم و یا احرام !!

منبع ؟ خودت ؟!

بارها راجع به کیفیت پایین ساخت سونی اریکسون در جاهای مختلف صحبت شده ، نمونه اش هم همینجا ، بارها درباره جنس بد کیپد سونی اریکسون اس 500 بحث و گفتگو شده ، در سایتهای عربی در باره کیفیت پایین جنس بدنه و کیپد سی 905 صحبت شده ، جی 900 هم خودم داشتم اون هفته ، یکماه استفاده شده بود ، اون تیکه سیاه بالا از پشتش کاملا زخمی شده بود در حالی که اصلا نیفتاده بود زمین که بخواهد اینجوری رنگش بره !

بابام سی 702 خریده به عنوان اینکه گوشی ضد اب و ضد خش هست ، در حالی که یکبار این گوشی خیس شد ، تا چند روز درست کار نمیکرد !

البته مدلهای قدیم خوب بودن ، مثل کا 800 !

یه منبع نشون بده که ثابت کنه گوشی های نوکیا افت ه کیفیت داشتند . ( حتی اگر شده از همون User های موبایلستان که خریدن و دچار مشکل شدن با گوشی های ساخت ه چین ... !! )

والا من جایی ندیدم که کسی ان 96 خریده باشه و راضی بوده ، همه به بی کیفیتی جنس بدنه اش اذعان دارن ، و خیلی از کسانی که این گوشی رو خریدن رفتن با ضرر زیاد فروختن تا فقط از شرش راحت بشن !!!

هم تو موبایلستان گفنت ، و هم تو سایتهای عربی !

اتفاقا اگر یادت باشه همون زمان GSM.ir پنج عدد نوکیا N95 اورده بود و هر کدوم رو 1.950.000 به فروش گذاشت !! / مدت زیادی هم روی 1.200 / 1.300 بود ... چرا ؟ چیز زیادی نسبت به مثلا N73 داشت جز 1.8 مگاپیکسل دوربین بالاتر ؟ ... فقط به خاطر اولین 5 مگاپیکسلی بازار بودن ... یا خود N73 که قیمتش مدت زیادی بین 600 ~ 700 بود / N90 / N80 و ... و ... و ... و ...
حالا داستان ه C905 هست .. اولین گوشی 8 مگاپیکسلی سونی اریکسون !! همه ی دوستان اشاره کردن ، خودت هم بهتر از همه میدونی که طی 2 ماه قیمت این گوشی نصف میشه ، قیمت کاذب توی همه ی برند ها وجود داره!! ولی باز داری روی این موضوع مانور میدی .. !! هیچ کس نگفته الان قیمت این گوشی بسیار عادلانست / راستش رو بخوای با توجه به قیمت فعلی K850 به نظر من این گوشی 350 ارزش خرید داره ... / این نظر ه من هست .. صبر میکنم تا به این قیمت برسه و بخرمش ، شما دوست داری میتونی الان بخری ، دوست نداری میتونی نخری ! اجباری که در کار نیست !!... //
شما هم مثل اینکه همچنین سواد موبایلی ای نداری (ببخشید البته)

ان 95 فقط فرقش نسبت به ان 73 دوربینش هست که 1.8 مگ بالاتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس وای فای و جی پی اس ، و تی وی اوت ، ورژن سمبین بالاتر ، کیفیت بهتر صفحه نمایش (16ملیون رنگ) مموری بیشتر ، HSDPA ، 3.5 mm audio output jack و خیلی جیزهای دیگه !

درضمن اون موقع که قیمت ان 95 حدود 1.9 ملیون بود ، توی هیچ کدوم از کشورهای خاورمیانه به طوری رسمی نیومده بود ، به این خاطر قیمتش اینجوری بود !

وقتی هم رسما اومد ، قضیه ریجستر مطرح شده بود ، به این خاطر قیمتش مدت زیادی 1.2 - 1.3 ملیون بود ، اون موقع ان 73 هم از 400 تومن به 650 تومن قیمتش بیشتر شده بود !

وقتی ریجستر رو برداشتن ان 95 شد حدود 600 تومن ، ان 73 هم شد 350 تومن !

اما دقت کنید ان 95 اولین 5 مگاپیکسلی بود با امکانات کامل مثل جی پی اس و وای فای !

اما سی 905 اولین 8 مگاپیکسلی نیست که توی بازار اومده باشه ، سامسونگ ای 8510 حدودا یکماه زودتر از این اومد ، بعد خیلی نقصها داره نسبت به مدل مشابه سامسونگ ، قیمت سامسونگ الان میگن به 675 تومن هم رسیده ، اما سی 905 هنوز 780 تومنه !

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

اینی که من گفتم شوخی بوده ، نه توهین و بی احترامی !

فکر کنم اخطار به خاطر همون امضا بوده !

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
این مساله در ایران صحت داره ، اما در بحرین خیلی صحت نداره ،
قبلا هم گفتم ... اینجا یک فروم ایرانی / فارسی ه !!
boredsmiley.gif

درسته داره میفروشه ! ولی مهم اینه که چه جور جنسی داره دست مردم میده و با چه قیمتی ؟ و با چه امکاناتی !
مردم اگر راضی نباشن که نمیخرن !! لابد شما شخصا مشکل داری باهاش !! در ثانی ؛ شما وکیل وصی ه مردمی ؟!
boredsmiley.gif

در این که ویندوز حرفه ای تر و بالاتر از جاواست که شکی نیست ، میایم سر استفاده ، اونی که بلده استفاده بکنه میخره ، و اونی که بلد نیست استفاده بکنه نمیخره ! دعوا نداریم ،
خب عوام ه مردم هم اون هایی هستن که بلد نیستن !! / الان مشکل کجاست ؟!
این که نمیشه ، شما احرام بزاری ما احترام !!!!

یا هر دو احترام میزاریم و یا احرام !!

لووول!!
302.gif

بارها راجع به کیفیت پایین ساخت سونی اریکسون در جاهای مختلف صحبت شده ، نمونه اش هم همینجا ، بارها درباره جنس بد کیپد سونی اریکسون اس 500 بحث و گفتگو شده ، در سایتهای عربی در باره کیفیت پایین جنس بدنه و کیپد سی 905 صحبت شده ، جی 900 هم خودم داشتم اون هفته ، یکماه استفاده شده بود ، اون تیکه سیاه بالا از پشتش کاملا زخمی شده بود در حالی که اصلا نیفتاده بود زمین که بخواهد اینجوری رنگش بره !

بابام سی 702 خریده به عنوان اینکه گوشی ضد اب و ضد خش هست ، در حالی که یکبار این گوشی خیس شد ، تا چند روز درست کار نمیکرد !
جاهای مختلف کجا هستن ؟ لینک ه معتبر لطفا . ( جنس ه کیبورد S500 رو با بدنه ی N76 مقایسه کنیم بی حساب میشیم !! :D ) ، اون G900 ه شما هم که دست ه دوم بوده به عبارتی !!
boredsmiley.gif

لووول!! / انگار خانوادگی ارادت دارید به سونی اریکسون پس !!
302.gif

والا من جایی ندیدم که کسی ان 96 خریده باشه و راضی بوده ، همه به بی کیفیتی جنس بدنه اش اذعان دارن ، و خیلی از کسانی که این گوشی رو خریدن رفتن با ضرر زیاد فروختن تا فقط از شرش راحت بشن !!!
چه ربطی داره ؟
huhsmileyf3.gif
... N96 کلا گوشی موفقی نبود ، حالا اگر در فنلاند ساخته میشد Cpu قدرتمند تری براش انتخاب میشد ؟!
huhsmileyf3.gif
/ N78 رو میتونی مثال بزنی از چین که گوشی موفقی هست و جایگزین N73 !!
شما هم مثل اینکه همچنین سواد موبایلی ای نداری (ببخشید البته)

ان 95 فقط فرقش نسبت به ان 73 دوربینش هست که 1.8 مگ بالاتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس وای فای و جی پی اس ، و تی وی اوت ، ورژن سمبین بالاتر ، کیفیت بهتر صفحه نمایش (16ملیون رنگ) مموری بیشتر ، HSDPA ، 3.5 mm audio output jack و خیلی جیزهای دیگه !
در نظر ه عوام ه مردم منظورم بود . خیلی ها رو دیدم که این گوشی رو با قیمت بالای یک میلیون می خریدن و حتی کار کردن باهاش رو بلد نبودن ، / ولی به خاطر جو ه اولین 5 مگاپیکسلی بودنش گوشی رو خریدن ( مانور اصلی ه تبلیغات روی دوربین بود ) . در ضمن خیلی از امکاناتی که فرمودین همچنان توی ایران استفاده نمیشه متاسفانه ... ( یا در حد ه محدود ) . // ( بحث روی قیمت بالای C905 بود ، به کجا کشید !!
boredsmiley.gif
)
اما سی 905 اولین 8 مگاپیکسلی نیست که توی بازار اومده باشه ، سامسونگ ای 8510 حدودا یکماه زودتر از این اومد ، بعد خیلی نقصها داره نسبت به مدل مشابه سامسونگ ، قیمت سامسونگ الان میگن به 675 تومن هم رسیده ، اما سی 905 هنوز 780 تومنه !
به هر حال قبلا چندین بار گفته شده ، این قیمت ثابت نیست ، افتش هم خیلی سریع هست ، / از طرفی گفتم ، اولین 8 مگاپیکسلی سونی اریکسون ه . اینجا باهاتون موافقم ، فعلا ارزش خرید نداره ، شخصا اگر کسی رو دیدید که خواست بخره سعی کنید منصرفش کنید !!
302.gif

//

PS : نکته ی مبهمی فکر نمیکنم باقی مونده باشه ( هرچند خیلی موارد بود که برای جلوگیری از ادامه این بحث ه بی نتیجه ، ذکر نکردم !!
2753.gif
) ... پس اگر بحث ِ قیمت ِ C905 رو ادامه ندید ازتون ممنون میشیم .
2753.gif

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
N78 رو میتونی مثال بزنی از چین که گوشی موفقی هست و جایگزین N73 !!

خیلیها هم این گوشی رو گرفتن گفتن مشکل نرم افزاری داره همش ریست میشه !

در نظر ه عوام ه مردم منظورم بود . خیلی ها رو دیدم که این گوشی رو با قیمت بالای یک میلیون می خریدن و حتی کار کردن باهاش رو بلد نبودن ، / ولی به خاطر جو ه اولین 5 مگاپیکسلی بودنش گوشی رو خریدن ( مانور اصلی ه تبلیغات روی دوربین بود )

بله کاملا موافقم ، جالبه یه چیزی بگم ، پارسال تقریبا این موقع که حدود 6-7 ماه از اومدن ان 95 گذشته بود ، یه روحانی اومده بود خونه امون ، ان 95 داشت ، حتی بلد نبود اخرین مکالمات دریافتی و مکالمات بی پاسخ رو ببینه !!!!!!

... پس اگر بحث ِ قیمت ِ C905 رو ادامه ندید ازتون ممنون میشیم

باشه چشم دیگه ادامه نمیدیم ولی این شما بودی که دوباره پی قضیه رو گرفتی ولا من ول کرده بودم !

پرونده قیمت سی 905 فعلا بسته میشه ، البته اینی که گفتید توی ایران تا 2 ماه دیگه افت قیمت میکنه درسته کاملا ، اما توی بحرین بعید میدونم تا 5-6 ماه دیگه زیر 650 تومن بشه !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
آواتار جدید رو خدمت علی رضای عزیز مدیر محترم بخش موبایل تبریک میگم!!!

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
مگه با وجود این همه مشکلات (بحران اقتصادی ، سونی اریکسون ، .....) میشه زندگی هم شیرین باشه !

Last edited by a moderator:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خیلیها هم این گوشی رو گرفتن گفتن مشکل نرم افزاری داره همش ریست میشه !
لول! / عرض کنم که از سیمبین 9.2 به اینور (!) ، این قابلیت روی گوشی های نوکیا دیده میشه !! ربطی هم به چینی بودنش نداره !! نمونش 5700 که خودم داشتم // چرا میگم قابلیت ؟ سادست ...
وقتی گوشی های جدید نوکیا هنگ میکنن، به سرعت ریست میشن ، دیگه شما رو در حالت هنگ نگه نمیدارن !! ، بزرگ ترین دلیلش هم به هدر نرفتن باطری در هنگامی ه که گوشی در حال ه جان دادن هست و تا زمانی که شما اقدامی انجام ندین گوشی با حداکثر توانش در حال ه مصرف باطری هست ... !!
مثلا در نظر بگیر N73 وقتی هنگ میکنه یا باید باطری رو در بیاری یا 10 ثانیه دستت رو روی Power بگیری ، ولی 5700 / N78 به سرعت خودشون ریستارت میشن .
البته اینی که گفتید توی ایران تا 2 ماه دیگه افت قیمت میکنه درسته کاملا ، اما توی بحرین بعید میدونم تا 5-6 ماه دیگه زیر 650 تومن بشه !
We Are In Iran, Unfortunately
208.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
مگه با وجود این همه مشکلات (بحران اقتصادی ، سونی اریکسون ، .....) میشه زندگی هم شیرین باشه !
اینها که مال ماست.مگه اونجا هم از اینها دارید؟مورد 1 و3
crazy.gif

Last edited by a moderator:

jeegh3033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه درگیری شدیدی بین سامسونگ نوکیا و سونی اریکسون شروع شده
توبه

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

ایضا تبریک میگم !
302.gif

بنده هم همین طور :D

جدی نگیرید این مسائل رو ، یکی دو روز دیگه به Joker بر میگردن !!
302.gif

-
راستی علیرضا جان عصری داشتم توی DA میچرخیدم این 2 تا طرح رو دیدم !!
302.gif

Why_so_serious___Bat_and_Joker_by_PYdiyudie.jpg

Joker_Nurse_Batman_SLASH_by_Perkygrl91.jpg

البته حقیقتا نمیدونم این 2 تا عکس رو چرا توی این تاپیک دارم میذارم !!
302.gif

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
نظرتون در مورد همچین تاپیکی در بخش موبایل چیه ؟!:f34r:

خیلی جالب و خوب میشه

-
پیشنهاد Man U.T.D خوب بودها, عکس هارو در این تاپیک داشته باشیم, بعد که جمع شد در یک تاپیک مرجع

این پیشنهاد عالیه ! البته اگر همه همکاری کنن !!
biggrin.gif
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

ایضا تبریک میگم !

بنده هم همین طور

rose.gif

جدی نگیرید این مسائل رو ، یکی دو روز دیگه به Joker بر میگردن !!

یه مدت حالا این باشه
icon10.gif

کلا این dA خیلی عالیه!! جون میده طرح هاش برای آواتار انتخاب کردن

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
اواتار عوض كردن هم تبریک داره ؟ اگه داره پس ما هم تبریک میگیم خدمت علیرضای عزیز !

راستی کسی نمیخواهد به خاطر امضای جدیدمان تبریک از خودش دروکنه !!!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خوب بابا اولین سری هست که وارد ایران شده.باز این از N96 در بدو ورود بهتر نیست؟از نظر قیمت.
راستی طرف نوشته بود 2 نفر در حال خریدن بوبدن.

بالا