دوستان نزدیک 1000 تا دی وی دی پرینتیبل می خوام
آخر چیکار کنم
برم از فینال شاپ بگیرم؟(دیتارایت رو میگه 435)
نظر شخصی من زنگ بزنید تهران ببینید اونجا چقدر میدن اگه اختلاف سر دیسکی 50 تومن هم باشه میرزه از تهران بگیرید
دوستان نزدیک 1000 تا دی وی دی پرینتیبل می خوام
آخر چیکار کنم
برم از فینال شاپ بگیرم؟(دیتارایت رو میگه 435)
از دوستان در ارتباط با گرفتن درگاه بانکی کسی می تونه راهنمایی کنه ؟ اینکه ملت یا سامان یا پارسیان ؟ سامان که می گه باید نماد اعتماد الکترونیکی بگیری و داستان داره
لطفا راهنمایی کنید
مگه بقیه بانکها نیاز ندارن؟
البته اطلاع دقیقی ندارم ولی فکر می کنم تا نماد اعتماد نگیرید نمی تونید درگاه بانک داشته باشید, مگر اینکه از زرین پال استفاده کنید که درصد می گیره.
بانكها براي اعطاي درگاه نماد ميخوان ، قانون شده و تا نداشته باشي درگاه نميدن... داستان درست كردن ، خود نمادم داستانه
هم داستانه هم کلی خرج داره. ولی به هرحال چاره ای نیست باید نماد و درگاه رو گرفت.بانكها براي اعطاي درگاه نماد ميخوان ، قانون شده و تا نداشته باشي درگاه نميدن... داستان درست كردن ، خود نمادم داستانه
سلام
دوستان فروشگاه دار و کسانی که سیستم همکاری در فروش دارند ، وضع بازار چطوره؟
من یه 7-8 ماهی میشه که تعطیل کردم .
تو فکرم دوباره بیام تو کار و سیستم همکاری در فروش هم بالا بیارم و جنس بفروشم .
سلام
دوستان فروشگاه دار و کسانی که سیستم همکاری در فروش دارند ، وضع بازار چطوره؟
من یه 7-8 ماهی میشه که تعطیل کردم .
تو فکرم دوباره بیام تو کار و سیستم همکاری در فروش هم بالا بیارم و جنس بفروشم .
مگه قرار نبود بری خارج شما!
در مورد نماد اعتماد دوست عزیز باید خدمتتون عرض کنم ، دفعه اولی که نامه اش برای سیستم های واسطه اومده بود هنوز اجباری نبود و هر کسی میتونست اقدام به ثبت نام کنه و بعدش اقدام به دریافت نماد کنه، در حال حاضر هم میتونید اقدام به ثبت نام کنید ، منتها بعد از اینکه ثبت نام کردید بلافاصبه باید برای دریافت نماد اقدام کنید ،بچا من پارس پیک بودم چن سال. مشکلی باهاش نداشتم. خوب بود. ولی الان وقت تمدیدم رسیده. جدیدا دیدم خیلی از فروتل تعریف میشه. میخوام بدونم فروتل چه مزیت هایی نسبت به پارس پیک داره؟ شما توصیه تون چیه؟ راستی فروتل موقع ثبت نام گیر میده به اینکه باید نماد اعتماد بگیریم یا نه؟
دلار افت 1000 تومنی داشته؟!!!
دیسک خام چند شده؟
کی گفته ؟
دلار در مرکز مبادله ای امروز ۲۴,۹۵۰
دلار دیروز در بازار آزاد بین 3080 تا 3150
کی گفته ؟
دلار در مرکز مبادله ای امروز ۲۴,۹۵۰
دلار دیروز در بازار آزاد بین 3080 تا 3150
الان لیست واردات کلاهای لوکس و غیر ضروری رو میدیم
دی وی دی و لوازم کامپیوتر جزش بود
احتمالا این باعث گرونتر شدن دی وی دی میشه :
لیست کالاهایی که ثبت سفارش واردات آنها ممنوع شد