من سه تا از بسته هام قم توقیف شدند
قضیه چیه ؟
بازی هم بودند و مشکلی نداتشتند
توقیف میکنند پیگیری میکنند یا نه ؟
قضیه چیه ؟
من سه تا از بسته هام قم توقیف شدند
قضیه چیه ؟
دوستان وبمستر که در زمینه تعویض مکرر دامین فیلی مهارت دارن یه پخ میدن یه سوال دارم.
ممنون
یه بسته دارم توو سایت پست مقصد نهایش رو زده "صندوقهاي شخصي رشت"
بسته بدست طرف نرسیده ادرس هم صندوق پستی نبوده
کسی میدونه این قضیه صندوق های شخصی چیه؟
یه بسته دارم توو سایت پست مقصد نهایش رو زده "صندوقهاي شخصي رشت"
بسته بدست طرف نرسیده ادرس هم صندوق پستی نبوده
کسی میدونه این قضیه صندوق های شخصی چیه؟
تنها تغییری که دیدم این بود تاریخ واریزی رو اشتباه زدند :دوستان مارکت سنتری یک نگاه به لیست واریزیها و پیش بینی بکنن!
تغییری میبنید؟!
ببینم کی میتونه سریع پی به موضوع ببره
درسته...حالا باید دید هدفشون چی بوده...آیا سهوی بوده یا عمدی!!!
راستی...چند وقتی هست جمله بندیهاشون رو تصحیح کردن...بعد از اینکه دو هفته پیش یه ایمیل براشون فرستادم و بازخواستشون کردم...توضیحات کسر واریزی رو درست کردن! قبلاً می نوشتن تخلف!!!
تا وقتی کسی اعتراض نکنه اینها کار خودشون رو میکنن.
فروشندگان عزیز که با مارکت سنتر کار میکنید...بیایید فشار بیاریم پرداخت آنلاین رو راه اندازی بکنن به چند دلیل:
1-کاهش برگشتی
2-کاهش هزینه پست چون دیگه حق cod نداره
3-افزایش فروش
مدام تماس بگیرید و ایمیل بزنید و به بقیه هم بگید که اینکار رو بکنن تا شرکت مجاب بشه پرداخت آنلاین رو به سیستمش اضافه بکنه.
مهمترین دلیل که تا حالا انجام نداده اینه که خود مارکت سنتر از برگشت خوردن بسته ها سود میکنه و حق cod رو به فروشنده نمیده و خودش برمیداره و این مبلغ در سال بالای 400-500 میلیون هستش همین مبلغ باعث شده که پرداخت آنلاین نداشته باشیم و برگشتی ها روند نزولی نداشته باشه و همچنان 15-30 درصد سفارشات برگشت میخوره.
درسته...حالا باید دید هدفشون چی بوده...آیا سهوی بوده یا عمدی!!!
راستی...چند وقتی هست جمله بندیهاشون رو تصحیح کردن...بعد از اینکه دو هفته پیش یه ایمیل براشون فرستادم و بازخواستشون کردم...توضیحات کسر واریزی رو درست کردن! قبلاً می نوشتن تخلف!!!
تا وقتی کسی اعتراض نکنه اینها کار خودشون رو میکنن.
فروشندگان عزیز که با مارکت سنتر کار میکنید...بیایید فشار بیاریم پرداخت آنلاین رو راه اندازی بکنن به چند دلیل:
1-کاهش برگشتی
2-کاهش هزینه پست چون دیگه حق cod نداره
3-افزایش فروش
مدام تماس بگیرید و ایمیل بزنید و به بقیه هم بگید که اینکار رو بکنن تا شرکت مجاب بشه پرداخت آنلاین رو به سیستمش اضافه بکنه.
مهمترین دلیل که تا حالا انجام نداده اینه که خود مارکت سنتر از برگشت خوردن بسته ها سود میکنه و حق cod رو به فروشنده نمیده و خودش برمیداره و این مبلغ در سال بالای 400-500 میلیون هستش همین مبلغ باعث شده که پرداخت آنلاین نداشته باشیم و برگشتی ها روند نزولی نداشته باشه و همچنان 15-30 درصد سفارشات برگشت میخوره.