• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
من سه تا از بسته هام قم توقیف شدند
قضیه چیه ؟
بازی هم بودند و مشکلی نداتشتند
توقیف میکنند پیگیری میکنند یا نه ؟

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
من سه تا از بسته هام قم توقیف شدند
قضیه چیه ؟
بازی هم بودند و مشکلی نداتشتند
توقیف میکنند پیگیری میکنند یا نه ؟

بله
بازرسی قم حسابی به کار افتاده

از من هم 7 تا بسته توقیف شده است

چیزی هم نبوده بازی بوده

از منصور قیامت بپرسید اون بچه قمه

بیشتر خبر داره

125

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان وبمستر که در زمینه تعویض مکرر دامین فیلی مهارت دارن یه پخ میدن یه سوال دارم.

ممنون

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
شهر قم

دیگه بسته نفرستید

عجب وضعی شده

همه چی رو دارن توقیف میکننن

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
یه بسته دارم توو سایت پست مقصد نهایش رو زده "صندوقهاي شخصي رشت"
بسته بدست طرف نرسیده ادرس هم صندوق پستی نبوده
کسی میدونه این قضیه صندوق های شخصی چیه؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348

یعنی با صندوق پستی فرق داره؟!

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

ممکنه یک مسیر فرعی باشه واسه بازرسی بسته
مثلا تجزیه لشگر تهران هم اگر بسته رو بخواد نگه داره مقصد بعدی رو میزنه تجزیه مبادلات خدمات ماشینی
یک زنگ بزن تجارت الکترونیک رشت آمارشو بگیر

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
دوستان مارکت سنتری یک نگاه به لیست واریزیها و پیش بینی بکنن!
تغییری میبنید؟!

:D
ببینم کی میتونه سریع پی به موضوع ببره

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
دوستان مارکت سنتری یک نگاه به لیست واریزیها و پیش بینی بکنن!
تغییری میبنید؟!

:D
ببینم کی میتونه سریع پی به موضوع ببره
تنها تغییری که دیدم این بود تاریخ واریزی رو اشتباه زدند :
1348/10/11

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
درسته...حالا باید دید هدفشون چی بوده...آیا سهوی بوده یا عمدی!!!

راستی...چند وقتی هست جمله بندیهاشون رو تصحیح کردن...بعد از اینکه دو هفته پیش یه ایمیل براشون فرستادم و بازخواستشون کردم...توضیحات کسر واریزی رو درست کردن! قبلاً می نوشتن تخلف!!!
تا وقتی کسی اعتراض نکنه اینها کار خودشون رو میکنن.
فروشندگان عزیز که با مارکت سنتر کار میکنید...بیایید فشار بیاریم پرداخت آنلاین رو راه اندازی بکنن به چند دلیل:
1-کاهش برگشتی
2-کاهش هزینه پست چون دیگه حق cod نداره
3-افزایش فروش

مدام تماس بگیرید و ایمیل بزنید و به بقیه هم بگید که اینکار رو بکنن تا شرکت مجاب بشه پرداخت آنلاین رو به سیستمش اضافه بکنه.

مهمترین دلیل که تا حالا انجام نداده اینه که خود مارکت سنتر از برگشت خوردن بسته ها سود میکنه و حق cod رو به فروشنده نمیده و خودش برمیداره و این مبلغ در سال بالای 400-500 میلیون هستش همین مبلغ باعث شده که پرداخت آنلاین نداشته باشیم و برگشتی ها روند نزولی نداشته باشه و همچنان 15-30 درصد سفارشات برگشت میخوره.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

راستی...چند وقتی هست جمله بندیهاشون رو تصحیح کردن...بعد از اینکه دو هفته پیش یه ایمیل براشون فرستادم و بازخواستشون کردم...توضیحات کسر واریزی رو درست کردن! قبلاً می نوشتن تخلف!!!
فروشندگان عزیز که با مارکت سنتر کار میکنید...بیایید فشار بیاریم پرداخت آنلاین رو راه اندازی بکنن به چند دلیل:
1-کاهش برگشتی
3-افزایش فروش

مدام تماس بگیرید و ایمیل بزنید و به بقیه هم بگید که اینکار رو بکنن تا شرکت مجاب بشه پرداخت آنلاین رو به سیستمش اضافه بکنه.

مهمترین دلیل که تا حالا انجام نداده اینه که خود مارکت سنتر از برگشت خوردن بسته ها سود میکنه و حق cod رو به فروشنده نمیده و خودش برمیداره و این مبلغ در سال بالای 400-500 میلیون هستش همین مبلغ باعث شده که پرداخت آنلاین نداشته باشیم و برگشتی ها روند نزولی نداشته باشه و همچنان 15-30 درصد سفارشات برگشت میخوره.

من خودم درگاه از بانک پارسیان گرفتم و تقریبا نصف فروشم خرید نقدی و واریز از طریق درگاه هست کارمزد بانک پارسیان هم صفره
ولی درگاه در خرید پستی دردسر زیاده داره
مزایا داره که cod دیگه نداره و هزینه پستی کمتر میشه ولی سفارشات پرداخت انلاین رو نمیشه انصرافی زد یا ویرایش کرد و تغییری در محصول ایجاد کرد
خیلی موارد دیده شده پرداخت انلاینها رو بازم پستچی رفته پول گرفته از مشتری
برگشتی های پرداخت انلاینی قضیه اش چطوری میشه ؟ پول پست رو کی میده به چه نحوی پول کالا به خریدار برمیگرده ؟ کی برمیگرده ؟
یک خورده به نظر میاد دردسرهای فروشنده رو هم زیاد کنه

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
فردی که با پخش فيلم‌های مستهجن در اينترنت، افراد را به گمراهی دعوت می‌کرد ظرف مدت 24 ساعت توسط پليس فتا خراسان جنوبی شناسايی و دستگير شد.

پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: رئيس پليس فتا استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار ما اعلام کرد: در پی رصد صورت گرفته توسط کارشناسان اين پليس در فضای مجازی به منظور کاهش تخلفات، وب‌سايتی را که اقدام به فروش و توزيع فيلمهای مبتذل و غير مجاز می‌کرد، شناسايی کردند و ماموران پليس اقدامات خود را برای شناسايی و دستگيری اعضای وب‌سايت آغاز کردند.
رييس پليس فتا استان خراسان جنوبی ادامه داد: با انجام اقدامات فنی و تخصصی و پس از 24 ساعت تلاش ماموران، متهم شناسايی و دستگير شد.
وی ادامه داد: متهم پس از مشاهده مدارک موجود به جرم خود در خصوص توزيع فيلم‌های غيرمجاز اعتراف کرد.
پليس فتا هشدار داد: خريد و فروش فيلم‌های غيرمجاز، مبتذل و نيز فيلم‌های قانونی بدون مجوز وزارت ارشاد اسلامی در فضای مجازی جرم تلقی شده و پليس با عاملان آن برخوردی قانونی خواهند داشت.
منبع:
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
دوستان یه راهنمایی ازتون می خوام.

دارم بسته های ویژه ولنتاین آماده می کنم که توش کارت تبریک - نیم ست گوشواره و دستبند - آویز موبایل و یه گوشواره تک هستش.
من 8 بسته مختلف اماده کردم که از 25 یا 30 شروع می شه تا 140 تومن که سرویس های نقره هستش.

می خواستم ببینم چه حدودی قیمتی معمولا مشتری ها برای این بسته ها می دن؟

arash company

Registered User
لایک‌ها
128

1-کاهش برگشتی
3-افزایش فروش

تایید............

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
قبل از تاسوعا 10بسته سفارش داشتم تک تک زنگ زدم تایید کردن و گفتم ببینین فلان روز میرسه
5تاش برگشت خورد
واقعا بایر بریم فکری به حال شعور ملت بکنیم که الکی برگشت نزنن

بالا