کسی امروز بسته فرستاده؟
امروز 5 تا پاکت فرستاد 20 تومن شد |: حداقل 30 درصد رفته روش.پاکت 100 گرمی که 1800 میشده امروز 2800 فقط پول پست دادم (پیشتاز یه قبضه عادی بدون پاکتش)
نه ظاهرا این جدیده
بسته 1300 گرمی هفته پیش فرستادم برای تهران 4300 شده امروز بسته 1050 گرمی فرستادم برای تهران 6200 شده
بسته 80 گرمی برا استان همجوار امروز 2800 شده در حالی که کد رهگیری برا هفته پیش دارم پاکت 450گرمی برا استان همجوار 2200 شده
پاکت270 گرمی برا غیر همجوار امروز فرستادم3900 قبلا نهایتا 2700 میشده
تازه من همیشه پیشتاز انبوه یه قبضه میکنم که درامد تحویل حق شیفت و غیره نداره هزینه پیشتاز انبوه ارزونتر از پیشتاز معمولی که برا هر پاکت یه رسید میده میشه.
حق بیمه مالیات رو دارم چک میکنم دو برابر شده. بیمه قبلا 100بوده الان زده 200
نه دو قبضه نمیکنم.اره چند تا رسید چک کردم انبوه با بقیه فرقی نمیکنه من فک میکردم ارزونت تر میشه
خلاصه امروز 5 تا پاکت چسکی که قبلا نهایتا 12-13 میشده امروز 19.500 قیمت زده.اگر اینطوری بخواد باشه اصن نمصرفه باید بریم سمت سفارشی.پاکتا رو از فردا میبرم پست بانک محله ببینیم سیستم این چجوری حساب میکنه این پستای مرکزی خیلی عوضین.اصلا امروز رفتم قبلش گفت 30 درصد گرون شده.
هزینه ای که تو این صفحه زده برای 1000 تا 2000 گرم برا این وزن زده 3880
هزینه بیمه هم همین 200 در نظر بگیریم مالیات هم 200 در نظر بگیریم در امد تحویل (400) دو قبضه (400)شناسه الکترونیک (200) حق شیف (200) درنظر بگیریم نهایتا میشه 5480 این در بدترین حالته که طرف تیک همه خدماتو بزنه در حالی که من امروز فرستادم شده 6200 اونم یک قبضه - بقیه خدماتشو نمیدونم یارو تیک زده یا نه چون انبوه بوده مشخص نیست ولی قبلا نمیزده و احتمال زیاد هم نزده. هفته پیش بسته با وزن 1300 گرمی همونطور که گفتم شده 4300 که با اون قیمتی که تو اون صفحه زده جور درمیاد ولی این قیمت امروزه هیچ جوره جور در نمیاد مگر اینکه پست هزینه رو برده باشه بالا که احتمال زیاد همینطوره
شما کدوم شهری ؟ ویژه نزده ؟
اخه اگر قانونی باشه باید اول تهران اجرایی کنه
اگر گرون شده باشه روی فروش تاثیر گذار هست چون به زودی خرید پستی هم گرون میکنند
نه ویژه نمیکنم.
اراکم
بعد شما مطمئنی میشه برا پیشتاز انبوه اون خدمات رو اضافه زد ولی توی رسید ثبت نشه؟ توی رسید انبوه فقط دوقبضه + بیمه + مالیات + حق السهم پست هست که من دوقبضه نمیکنم. الان حساب کردم مالیات همون 5 درصده ولی حق بیمه 100 امروز 200 زده.حق السهم پست هم که خدادتومن اومده روش هفته پیش 4140 بوده امروز شده 5860
من فردا دوباره امارشو درمیارم چون هروز ارسال دارم این دفه انبوه نمیکنم رسید تکی برا هر بسته میگیرم ببینم حق السهم پست چجوری شده و خدمات چی میزنه.
شما یک چک کن ببین چطوریه
من آخرین بار شنبه بسته فرستادم و دیگه نرفتم
بروبکس سی دی رایت کن
هزینه های پستی 30 درصد زیاد شد
از تهران همیشه می فرستادم اصفهان میشد 3 تومان
امروز شد 4 تومان
به سلامتی سی دی های سوخته
بروبکس سی دی رایت کن
هزینه های پستی 30 درصد زیاد شد
از تهران همیشه می فرستادم اصفهان میشد 3 تومان
امروز شد 4 تومان
به سلامتی سی دی های سوخته
فقط هم این قضیه واسه سی دی فروشها محسوسه و باعث کاهش فروششون میشه
داداش گلم
باز هم حساب کنی
میبینی واقعا هزینه پست هنوز مفته تو ایران
تو تهران یک بسته زیر 100 گرم رو ارسال میکنی 24 ساعته میرسه چند : 2500 تومان
ولی به پیک بده حداقل 5-6 تومان میگیره تا 10 -15 تومان
مارکت سنتر تعرفه ها رو اعمال کرد
حداقل سفارشی غیرهمجوار 2250 تومن
حداقل پیشتاز غیرهمجوار 5850 تومن
پیشتاز دوبرابر شده
طرف باید مغز خر خورده باشه 6500 تومن پول پست و خدمات بده و بیاد از ما خرید کنه زنگ بزنه مغازه توی شهرشون نیم ساعته با پیک میاره 3-4 تومن
ما بفرستیم 3-4 روز بعد هم میرسه! تازه اگر پستچی بسته رو ببره
توی این یکسال که همه 3-4 مورد گرون کردندسی دی فروشی باز هم سود داره - شما هم گرون کن
تو خونه نشستیم - مالیات نمیدیم - جواز نداریم
باز هم خوبه
دوست ما یم بقالی زده هر روز یکی میاد یک روز جواز یک روز بهداشت یک روز جنس دیر میاد زود میاد ......