vahidrk
کاربر قدیمی پرشین تولز
سیستمی هست که برای کاهش برگشتی ها تایید پیامکی داشته باشه؟دوستان گرامی به نظرتون انتخاب سیمو می تونه بهترین انتخاب باشه؟
سیستمی هست که برای کاهش برگشتی ها تایید پیامکی داشته باشه؟دوستان گرامی به نظرتون انتخاب سیمو می تونه بهترین انتخاب باشه؟
سیستمی هست که برای کاهش برگشتی ها تایید پیامکی داشته باشه؟
چه مارک dvd برای رایت و فروشش مناسبه؟ هم از نظر کیفیت و هم قیمت
اگر سایت فروشش هم هست آدرس بدید لطفا
دوستان نظرشون رو درباره فروشگاه بنده بگن،
پدرم زنبورداره و من هم کمکش می کنم ،رشتمم چون کامپیوتر بوده این فروشگاه رو راه انداختم برای فروش محصولاتمون بی واسطه.
لطفاً نفد و پیشنهاداتتون رو بفرمایید.
با سپاس
برای تبلیغات چه کارهایی انجام دادید ؟سلام دوستان عزیز من به همراه چند تا از دوستام فروشگاه دی وی دی زدیم و متاسفانه هیچی فروش نداریم اگه میشه راهنمایی کنید چهجوری زودتر به مقصود برسیم چون زیاد وقت گذاشتیم و ...
طراحی سایتتون در یک کلام میتونم بگم خیلی ضعیف هست و من از 10 بهش 2 میدم!دوستان نظرشون رو درباره فروشگاه بنده بگن،
پدرم زنبورداره و من هم کمکش می کنم ،رشتمم چون کامپیوتر بوده این فروشگاه رو راه انداختم برای فروش محصولاتمون بی واسطه.
لطفاً نفد و پیشنهاداتتون رو بفرمایید.
با سپاس
در واقع من برای همین این سوالو اینجا پرسیدم تا ببینم چی کار میشه و چی کار کنمبرای تبلیغات چه کارهایی انجام دادید ؟
خیلی ممنون ،نظراتتون مفید بود ،تغییرات رو اعمال می کنم.بازم خیلی ممنونطراحی سایتتون در یک کلام میتونم بگم خیلی ضعیف هست و من از 10 بهش 2 میدم!
برای سایتتون اعتماد سازی کنید! تو صفحه ارتباط با ما شماره ایرانسل و یه ایمیل گذاشته شده که اصلا کافی نیست. حداقل شماره دائمی جایگزین اش کنید. اگر خودتون مغازه برای فروش دارید آدرس اش رو بنویسید. مغازه داشته باشید میتونید نماد اعتماد هم بگیرید.
شما این سایت رو با هدف فروشگاه زدی پس بهتر هست وقتی کاربر وارد سایت میشه اولین چیزی که مشاهده میکنه محصولات باشه نه پست هایی که ارسال کردید! بهتره پست ها رو از فروشگاه حذف کنید و یک بلاگ برای فروشگاه بزنید و در اون قسمت به ارسال اون پست ها بپردازید.
به چشمای بازدید کننده احترام بذار :دی گرافیک سایت (محصولات و رنگ نوشته ها و بنرها) وضع اش خراب هست! برای نمونه این دکمه رو ببین
کلا فروشگاه شما ضعف هاش خیلی خیلی زیاد هست و اگر میخواهید فروش اینترنتی داشته باشید شک نکن نیاز به تغییر داره. نمیدونم دانش از شما از راه اندازی وب سایت چقدر هست ولی یکم در این زمینه تحقیق کنید و سایر فروشگاه ها رو بررسی کنید تا بتونید سایتی بهتر راه اندازی کرده و به فروش خوبی نیز برسید.
در واقع من برای همین این سوالو اینجا پرسیدم تا ببینم چی کار میشه و چی کار کنم
طبق تجربه ی من برای محصولات دی وی دی بهترین راه ورودی از گوگل هست
من روی محصولات آموزشی از طریق گوگل فروش خوبی داشتم
با سیمو شروع کن خوبهدوستان گرامی به نظرتون انتخاب سیمو می تونه بهترین انتخاب باشه؟
ادرس و شماره تلفن درسایت قرار دهیددوستان برای اعتماد سازی چه راهکاری دارید ؟
هر محصولی که فکرشو بکنی تو نت فروش میرهسلام
منم میخوام فروشگاه راه بندازم
بنظرتون خوبه؟؟؟
چه محصولاتی؟
من دارم خوب هست. جواب میدهکسی تجربه فروشگاه اسباب بازی داشته؟؟؟