AmirHossein.M
Registered User
هزینه ارسال دیجی کالا کرده 20 هزار تومن با پست
من از 7 فروردین تا الان دارم این پیامو میبینم
به دلیل افزایش حجم سفارشها در روزهای اخیر، همه بازههای زمانی ارسال در روزهای پیش رو رزرو شده است. در تلاش هستیم که ظرفیت ارسال را افزایش دهیم. از شکیبایی شما سپاسگزاریم.
به مرحله انتخاب زمان و هزینه سفارش اصلا نمیرسه ! هرچیزی ام انتخاب کرده بودیم قیمتش افزایش خورده یا داره از سبد خرید حذف و ناموجود میشه
بامیلو خدابیامرز پارسال همین موقعه ها بود نفسای اخرو می کشید , پوست انداخت شد اسنپ مارکت
حالا راهی که بامیلو توش شکست خورده رو دیجی کالا داره ادامه میده ! ببینیم با این روند به کجا میرسه , البته اگه سرمایه گذار نداشت خیلی زودتر از اینها به خاطره ها پیوسته بود
کم کم با ایجاد فروشگاه های تخصصی توی هر زمینه ای فکر میکنم دیجی کالا از دور خارج شه , نظارت کافی روی اجناس نداره
جنس تقلبی به مردن میدن فروشنده ها ! ما عکس فرستادیم که عطر تقلبی بهمون دادن تنها کاری که کرده اینه که محصول رو ناموجود کرده !
انقدر توی هر موضوعی گسترش داده زمینه فعالیت رو , توی هیچ زمینه ای تکمیل نیست , اجناس اساسی که ناموجود میشه دیگه معلوم نیست کی موجود میشه
بعضی اجناس قیمت هاش خیلی بیشتر از ارزش واقعی کالاس ! برای مثل یه جنس 220 هزار تومنی توی دیجی کالا 380 هزار تومن در حال فروشه ! با کدوم فاکتور ؟ با چه دلاری این اجناس به این قیمت محاسبه شده ؟ چند درصد سود ؟ داشتیم با دوستان حساب می کردیم دیدیم اگر جنس رو با دلار روز هم وارد میکردن و 20 درصد صود هم می کشیدن روش اون جنسی که گفتم مثلا میشد 285 هزار تومن نه 380 هزار تومن !
نمیدونم سامانه تعزیرات http://tazirat135.ir این مسائل رو پیگیری میکنه یا نه ! اما عملا این سایت درحال تخلفه ! گرانفروشی , کم فروشی , اجناس تقلبی ! به تازگی هم که احتکار ماسک و ...
بی قانونی باعث شده این سایت و امثال این سایت ها سر مردم کلاه بذارن و تقصییر رو گردن عوامل فروش بندازن !