چرا از دیجی کالا خرید نکنیم ؟ چرا اکانت دیجی پلاس نخریم ؟
دیجی پلاس کلاهبرداری جدید دیجی کالا !
دیروز 7 شهریور به خاطر عجله داشتن سفارشی در دیجی کالا ثبت کردم
فقط به خاطر اینکه با خرید اشتراک دیجی پلاس میشد کالا رو یک روزه تحویل گرفت ! یعنی امروز 8 شهریور
امروز که کالا تحویل نشد هیچی , پشتیبانی انلاین برای بررسی موضوع 40 دقیقه معطل کرده منو و اخر سر هم جواب نداده مجبور شدم دوباره بهش پیام بدم که اینه جوابش !
بعد از این موضوع من زنگ زدم به شماره تماس پشتیبانی , به بنده میگن مشکل رو ارجاع کردیم به بخش مربوطه 24 الی 48 ساعته دیگه با شما تماس میگیرن ! میگم سفارش رو لغو کنیم مبلغ کی برمیگرده میگن 24 الی 48 ساعت ( با توجه به تجربه مرجوعی کالا این زمان و برگردوندن مبلغ زیر یک هفته نیست )
یعنی من برای سفارش فوری یک هزینه اضافی اکانت دیجی پلاس دادم که از بین رفت , دو روز هم باید وقتم گرفته بشه که تازه مشخص بشه جنسی به دست ما میره یا خیر, پولمون رو هم پس بخواییم باید یک هفته حداقل صبر کنیم , کالا رو هم بخوایم مشخص هم نیست کی کالا به دست من برسه اصلا برسه ؟! منم که هر روز خونه نیستم بخوام هر وقت دیجی کالا دوست داشت کالا رو بفرسته !
در هر دو صورت این هزینه خرید اکانت دیجی پلاس چی میشه این وسط ؟ من برای ارسال فوری پول این اشتراک رو دادم ! وقتی شما نمیتونید جنس رو توی موعد مقرر تحویل بدید خیلی بیجا میکنید از مردم پول میگیرید و اشتراک دروغی میفروشید , هیچ سازمان و ارگانی هم نیست نظارت بکنه
نزدیک به 10 میلیون پول من و هزاران سفارش دیگه به همین صورت یک هفته توی حساب دیجی کالا بخوابه یه سودی هم روش بیاد استفاده شو هم ببرن بعد با منت برگردونن اخرش ام بگن عذرمیخوام ! عذرخواهی شد جواب ؟
اگر اعصابتون براتون ارزش داره , اگر وقتتون براتون ارزشمنده , اگر نمیخوایید از شما هم دزدی بشه کالا رو از بیرون بخرید ولی از دیجیکالا کلاهبردار خرید نکنید
دوستان به چه صورت میتونم به اینماد یا مراجع دیگه شکایت کنم از دیجی کالا ؟ الان هزینه ای رو برای ارسال فوری دریافت کردن و کالایی ارسال نشده معلوم هم نیست کی ارسال بشه , به فرض ام تا 48 ساعت اینده ارسال بشه پوله هزینه ارسل فوریش چی میشه ! راهنمایی بفرمایید