یکی از بهترین روشهای تبلیغات برای فروشگاه های اینترنتی تبلیغات هدفمند گوگل هست. تا حالا تبلیغات گوگل رو امتحان کردین؟
پیدا کردی؟دوستان گروه تلگرامی هست که مخصوص فروشگاه داران اینترنتی باشه؟
نهپیدا کردی؟
سلام داداشدیجیکالا اگر لینک بازاریابی که برای سایت فروشگاهی ساخته شده در جایی غیر از سایت استفاده بشه(شبکه های اجتماعی و...) پورسانت محصول حساب می شود یا مشتری حتما باید از داخل سایت وارد لینک دیجیکالا بشه؟
پیدا کردی؟
رسانه که اینطوری نمیشه ثبت کرد ، یعنی طرف روی n تا وبلاگ و انجمن مطلب اسپم میزاره نمیشه این ها رو ثبت دیجی کالا کرد ، یک سایت فروشگاهی داخل پنل ثبت شده باشه لینک های ساخته شده برای اون رو جاهای دیگه هم پخش کنیم فروش حساب میکنه؟سلام داداش
شما باید در زمان انتخاب رسانه شبکه های اجتماعی رو انتخاب کنید تا دیجیکالا برای شبکه های اجتماعی حسابتون رو فعال کنه
دوست عزیز رسانه شبکه اجتماعی عرض کردم . نه هر وبلاگ و نوشته ای در هر انجمنی.رسانه که اینطوری نمیشه ثبت کرد ، یعنی طرف روی n تا وبلاگ و انجمن مطلب اسپم میزاره نمیشه این ها رو ثبت دیجی کالا کرد ، یک سایت فروشگاهی داخل پنل ثبت شده باشه لینک های ساخته شده برای اون رو جاهای دیگه هم پخش کنیم فروش حساب میکنه؟
بازه بین 20 تا 100 میلیون خیلی اختلاف هست ولی مورد 1 بهتر هستسلام دوستان
بنظرتون راه اندازی فروشگاه اینترنتی در کدام یک از این زمینه ها بهتر جوابگو هست؛ با فرض سرمایه 20 تا 100 میلیون:
1) لوازم فانتزی و کادویی؛ لوازم تحریر بامزه و عروسک و اشیاء کادویی و بدلیجات...
2) پوشاک ترک مثل لباس خواب، راحتی، ورزشی و فری سایزها (جوراب و دستکش و شال و ...)+موارد فشن مثل ساعت و بدلیجات با کیفیت
3) شما بگید!
ممنون
ممنون، حقیقتش 100 میلیون هست اما ترجیحم اینه با 20-30 تومن شروع بشه کاربازه بین 20 تا 100 میلیون خیلی اختلاف هست ولی مورد 1 بهتر هست
ممنون، حقیقتش 100 میلیون هست اما ترجیحم اینه با 20-30 تومن شروع بشه کار
اجناس مربوط به مورد اول رو از کجا میشه تهیه کرد؟ بورسش بازار تهرانه؟
و اینکه اول با پیج شروع بشه یا سایت هم راه اندازی بشه همزمان؟
ممنونمن گمان کردم شما کسب و کار فیزیکی دو موردی که اعلام کردید رو دارید
به منظر من توی این بازه زمانی کسب و کار فیزیکی و آنلاین در کنار هم قابلیت موفق شدن رو داره
من این که فقط آنلاین بخواید کار کنید رو توصیه نمیکنیم
ممنون
خب من تو شهر ساری اگه بخوام مغازه ای داشته باشم باید 30 میلیون رهن+حداقل 4 میلیون اجاره بدم!
بنظرتون ارزش داره؟
ممنونکار جدید شروع کردن در شرایط فعلی بسیار سخت هست چه مغازه و چه آنلاین
هیچ کس هم به اندازه خودتون نمیتونه کمکتون کنه که محاسبه کنید آیا از پس هزینه ها بر میاید یا نه
من طبق تجربه میتونم بگم مغازه و سایت در کنار هم میتونه در موفق شدن بسیار کمک کنه باز به این بستگی دارد شما چقدر مهارت در راه اندازی و اداره سایت یا مغازه داشته باشید و ....
طی این سالها بسیاری از دوستان رو دیدم که مغازه زدن و جمع کردن یا سایت زدن و نتونستن کالا بفروشن و ...
ممنون
چطور میتونه کمک کنه؟ مزایایی که مغازه به همراه میاره رو میگین؟ و اینکه مغازه باید جای خوبی باشه حتما(یعنی روی فروش مغازه هم قراره حساب ویژه ای بشه؟)
ممنونبله باید روی فروش مغازه هم حساب باز کرد ,با توجه به خرابی بازار فروش فقط مغازه نمیتونه جوابگو نیاز ها باشه بنابراین فروش اینترنتی به کمک میاد که کسب و کار رو رونق ببخشه
مغازه اعتبار به کار شما میده و شما مجبور میشی به صورت جدی کار رو دنبال کنید ,همچنین از نظر اجتماعی و روحی هم به آدم کمک میکنه
درود وقت بخیر .
پرشین تولز و انجمن هاش با توجه به سابقه و قدرتی که داره میتونه تعیین کننده باشه و به سایتهای خرید فروش وزن بده یا وزن بگیره ! خیلی خلاصه میگم که مقاله نشه دیگه .
لطفا بچه ها یه بحث خیلی خیلی جامع و کامل حتی بصورت تاپیک جدا جدا برای فروشگاه های اینترنتی درست کنید یا درست کنیم !!! هر کدام در تاپیک خودش بررسی کنیم .
ولی فعلا صحبتم آنالیز و کندکاو " مالتینا " هست . اخبار ضد ونقیضی ازش تو مجازی خوندم با توجه به تحریمها و عدم دسترسی به کالاها در بازار حقیقی ، خیلی خیلی
خرید از آمازون - ایبی - چیبو - کارشتات - لیندل - علی بابا - بسیار مهم هست .
البته غیر از وب سایت نامبرده ، دیگر سایتهایی هم هستند که مشابه عمل میکنن ولی فعلا بشینیم در مورد نامبرده بحث کنیم .
مخلص : هومن
پرداخت رو آنلاین کنید و اجازه پرداخت در محل ندید. وقتی پرداخت کنه مجبوره بگیره و اونیکه مشتری واقعی باشه خرید میکنه و اونیکه دنبال پیجوندن باشه دیگه نمیتونه سفارش بدهنه زنگ هم میزنی okey میده ...بعد مبینی پست برده طرف قبول نکرده