• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
مثل اینکه درست شد ;)

ممنون، فقط اگه میشه توضیح بدید که کاربران جدید چند پست باید داشته باشن و چند روز از تاریخ عضویتشون گذشته باشه.

10 روز از ثبت نام باید گذشته باشه و تعداد پست ها هم بیشتر از 70 باشه.

سلام
من با این کاربر که اصلا نمیشناسمش بر به مشکل خوردم
نمایش مشخصات: saman_24e - PersianTools Forums
ایشون امروز بدون دلیل به من امتیاز منفی داده اونم با عنوان جنس خراب و مشکل دار در صورتی که اصلا با ایشون نه معامله داشتم نه پ.خ و... بدون هیچ دلیلی امتیاز منفی دادند اگه امتیاز منفی رو پاک کنید ممنون میشم

حذف کردم.

سلام آقای عزیز...هشتمین باریه که مطرح می کنم:
یک آقایی بدون این که منو بشناسه یا من ایشون رو بشناسم به من فیدبک منفی تو بازارچه داده اند و نوشته اد که من یک دروغ گو هستم!
منن هم سعی کردم بهشون پ.خ بدم و بگم که آقا من مگر چه کاری باش ما کردم؟ اصلا من شما رو نمیشناسم...ولی انگار صندوقشون پرهو امکان دریافت پ.خ رو ندارند
مشکل ام رو تو یک تاپکی مطرح کردم و اونجا یکی از دوستا شما رو معرفی کردند و گفتند که می تونید به من کمک کنید
لطفا من رو از شر این امتیاز منفی خلاص کنید چون داره آبرومو میبره!
یوزر اون فردی که امتیاز رو داده اینه: roshan1987
با تشکر
میرحسن

حذف کردم.
جای کامنت واسه من حذف شده !!

امتیاز تست رو حذف کردم.
در ضمن دوستان دارن الان استفاده میکنن از سیستم و مشکلی هم ندارن.
اگه شما مشکل دارین، اسکرین شات بدین تا چک کنم.

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
سلام و درود
امتیاز های من به جز یکی که اشتباهی وارد شده به میزان خودشون نیست
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من با امتیاز بازارچه مشکلی دارم!
یه کاربر دوتا امتیاز مثبت پشت سر هم برای بنده قرار داده که هر کدام مربوط یه یک خرید جداگانه بوده اما سیستم امتیازدهی فقط یک مورد رو برای بنده حساب کرده!لطفا پیگیری کنید و مشکل رو حل کنید!به عبارتی من 16 فیدبک مثبت دارم ولی الان دقت کنید زیر تصویر آواتارم 15 تا نمایش داده میشه!
با تشکر

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
من با امتیاز بازارچه مشکلی دارم!
یه کاربر دوتا امتیاز مثبت پشت سر هم برای بنده قرار داده که هر کدام مربوط یه یک خرید جداگانه بوده اما سیستم امتیازدهی فقط یک مورد رو برای بنده حساب کرده!لطفا پیگیری کنید و مشکل رو حل کنید!به عبارتی من 16 فیدبک مثبت دارم ولی الان دقت کنید زیر تصویر آواتارم 15 تا نمایش داده میشه!
با تشکر
درود
یه همچین مشکلی هم من دارم یزگواران
ممنون میشم راهنمایی کنید

saeednot

Registered User
لایک‌ها
282
سلام و عرض خسته نباشید
دوستان عزیز من چنتا خرید از سایت داشتم که وقتی طرفهای معامله خواستن بهم امتیاز بدن متاسفانه موفق نشدن بررسی کردم دیدم ارور زیرو میده مشکل از کجا میتونه باشه؟؟
من فقط خرید داشتم و فروش نداشتم و تا حالا هیچ مشکلی با طرفهای معامله نداشتم و امتیاز منفی هم نگرفتم.
م سیستم

saeednot, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log Out Home

کسی نیست جواب مارو بده؟؟جالبه حالا اگه یه پست اشتباهی داده بودیم مدیران با سرعت نور برخورد میکردن..........!!!

Last edited:

economist

Registered User
لایک‌ها
165

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام و عرض خسته نباشید
دوستان عزیز من چنتا خرید از سایت داشتم که وقتی طرفهای معامله خواستن بهم امتیاز بدن متاسفانه موفق نشدن بررسی کردم دیدم ارور زیرو میده مشکل از کجا میتونه باشه؟؟
من فقط خرید داشتم و فروش نداشتم و تا حالا هیچ مشکلی با طرفهای معامله نداشتم و امتیاز منفی هم نگرفتم.
م سیستم

saeednot, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log Out Home

کسی نیست جواب مارو بده؟؟جالبه حالا اگه یه پست اشتباهی داده بودیم مدیران با سرعت نور برخورد میکردن..........!!!

احتمال زیاد دوستان شما تازه وارد هستند ، باید مدتی از عضویتشون بگذره ف و همین طور فکر میکنم تعداد پست هاشونم زیاد باشه. :)

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من نه قبول دارم سیستم رو ! نه گذاشتم کسی رای بده !
فقط 100 تا دستبند ، نزدیک 200 300 تا مشتری دانلود داشتم !
وقتی اعتقادی ندارم ، انجام نمی دم ! با آدمش معامله می کنم که کمترین ضرر ممکن برسه بهم

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30

babolsarcity

Registered User
لایک‌ها
79
یه بچه اومده الکی امتیاز منفی بهم داده
لطفا بررسی و امتیاز منفی پاک بشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ممنون فکر کنم دلیلش همینه
مدیر اگر اینطور نیست رسیدگی کنید لطفا
سپاس

ما بارها گفتیم که امتیازات زیر عنوان کاربری هر از چندگاهی آپدیت می شوند . پس تامل کنید .

یه بچه اومده الکی امتیاز منفی بهم داده
لطفا بررسی و امتیاز منفی پاک بشه

حذف شد این امتیاز

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
ما بارها گفتیم که امتیازات زیر عنوان کاربری هر از چندگاهی آپدیت می شوند . پس تامل کنید .

از هر کاربر فقط 1 امیتاز + ثبت میشه :)

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام ،

قبلاً برای ثبت امتیاز حتماً نیاز به لینک از تاپیک معامله بود ، در حال حاضر چند روزی هست که لینک درخواست نمیکنه ، یعنی هر کسی میتونه بدون اینکه معامله ای انجام داده باشه فیدبک بده ...

Alios

Registered User
لایک‌ها
591
دوباره بهم امتیاز منفی داد
لطفا برخورد جدی کنید

امتیاز منفی ایشون توسط من بوده در این تاپیک

[h=1]^~^ فــــــــــروش گــــوشی SonyEricsson XPERIA X8 ^~^[/h]
و بی مورد هم نبوده بلکه چندین بار تذکر داده بودم اما متاسفانه هدف ایشون فقط خراب کردن تاپیک هست. لطفا بررسی کنید و طبق قوانین بازارچه برخورد کنید
[h=1]
دستورالعمل فعالیت در بازارچه ( خرید و فروش )
[/h]
ایشون امتیاز منفی بدون دلیل به من دادند. لطفا این مورد هم بررسی کنید

nimakhalili

Registered User
لایک‌ها
0
سلام مدیر محترم . دوست عزیز من توی 1 تاپیک فروش داشتم ولی امتیازش رو دریافت نمیتونم کنم . ممنون میشم راهنماییم کنین
http://forum.persiantools.com/t271632.html

saeednot

Registered User
لایک‌ها
282
آقایون مدیر من همچنان مشکلم پابرجاست خواهش میکنم یه جواب درست حسابی بدید.
یه پیام از طرف مدیر به من اومد که متوجه نشدم چی نوشته شده بود توش.

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
من کمتر از شش هفته پیش در این تایپیک : فروش یا تعویض NEXUS ONE بسیار تمیز از این آقا : forrest_gump گوشی نکسوس وان خریدم که به گفته خودشون سالمه سالمه.من بیخود و بی جهت بهش اعتماد کردم و پول رو به حسابش واریز کردم.خدا رو شکر گوشی رو پست کردن.من هم به هیچ جا نشون ندادم که ببینم باز شده یا نه و سالمه یا نه.
همین دو سه روز پیش که فروختمش خریدارش پس فرستاد که گوشی باز شده!!!
بله گوشی باز شده و تعمییر شده بود.
در ضمن زیر ال سی دی گرد و خاک رفته بود که این آقای کلاهبردار برای اینکه من نفهمم لیبل ضدخش مات زده بودن که وقتی لیبل رو کندم متوجه شدم که گرد و خاک زیرش رفته.
من بهش امتیاز منفی دادم.
مرتیکه پررو هم به من امتیاز منفی داده.
لطف کنید و امتیاز بنده رو که الکی بهم دادن رو حذف کنید و با این کاربر به شدت برخورد کنید یا در صورت امکان بنش کنید.چون آدم کلاه بردار و غیر قابل اعتماد و بی مسئولیتی
بی نهایت ممنون

بالا