Pooriya.a
فروشنده معتبر
زمانی که من مخیوام به کسی امتیاز بدم ... اون قسمت کامنت برام وجود نداره و اجبارا لینک به عنوان کامت قراره میگیره !!
پ.ن : اون امتیاز تست رو هم یا حذفش کنید یا مثبتش کنید![]()
مشاهده پیوست 176214
زمانی که من مخیوام به کسی امتیاز بدم ... اون قسمت کامنت برام وجود نداره و اجبارا لینک به عنوان کامت قراره میگیره !!
پ.ن : اون امتیاز تست رو هم یا حذفش کنید یا مثبتش کنید![]()
مثل اینکه درست شد
ممنون، فقط اگه میشه توضیح بدید که کاربران جدید چند پست باید داشته باشن و چند روز از تاریخ عضویتشون گذشته باشه.
سلام
من با این کاربر که اصلا نمیشناسمش بر به مشکل خوردم
نمایش مشخصات: saman_24e - PersianTools Forums
ایشون امروز بدون دلیل به من امتیاز منفی داده اونم با عنوان جنس خراب و مشکل دار در صورتی که اصلا با ایشون نه معامله داشتم نه پ.خ و... بدون هیچ دلیلی امتیاز منفی دادند اگه امتیاز منفی رو پاک کنید ممنون میشم
سلام آقای عزیز...هشتمین باریه که مطرح می کنم:
یک آقایی بدون این که منو بشناسه یا من ایشون رو بشناسم به من فیدبک منفی تو بازارچه داده اند و نوشته اد که من یک دروغ گو هستم!
منن هم سعی کردم بهشون پ.خ بدم و بگم که آقا من مگر چه کاری باش ما کردم؟ اصلا من شما رو نمیشناسم...ولی انگار صندوقشون پرهو امکان دریافت پ.خ رو ندارند
مشکل ام رو تو یک تاپکی مطرح کردم و اونجا یکی از دوستا شما رو معرفی کردند و گفتند که می تونید به من کمک کنید
لطفا من رو از شر این امتیاز منفی خلاص کنید چون داره آبرومو میبره!
یوزر اون فردی که امتیاز رو داده اینه: roshan1987
با تشکر
میرحسن
جای کامنت واسه من حذف شده !!
درودسلام
من با امتیاز بازارچه مشکلی دارم!
یه کاربر دوتا امتیاز مثبت پشت سر هم برای بنده قرار داده که هر کدام مربوط یه یک خرید جداگانه بوده اما سیستم امتیازدهی فقط یک مورد رو برای بنده حساب کرده!لطفا پیگیری کنید و مشکل رو حل کنید!به عبارتی من 16 فیدبک مثبت دارم ولی الان دقت کنید زیر تصویر آواتارم 15 تا نمایش داده میشه!
با تشکر
چون از هر کاربر فقط 1امتیاز ثبت میشه.فک کنم دلیلش همینه..!سلام
مدیر من 9 تا امتیاز بازارچه دارم اما زیر اواتارم مینویسه 8
ممنون میشم رسیدگی کنید
سپاس
سلام و عرض خسته نباشید
دوستان عزیز من چنتا خرید از سایت داشتم که وقتی طرفهای معامله خواستن بهم امتیاز بدن متاسفانه موفق نشدن بررسی کردم دیدم ارور زیرو میده مشکل از کجا میتونه باشه؟؟
من فقط خرید داشتم و فروش نداشتم و تا حالا هیچ مشکلی با طرفهای معامله نداشتم و امتیاز منفی هم نگرفتم.
م سیستم
saeednot, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log Out Home
کسی نیست جواب مارو بده؟؟جالبه حالا اگه یه پست اشتباهی داده بودیم مدیران با سرعت نور برخورد میکردن..........!!!
ممنون فکر کنم دلیلش همینهچون از هر کاربر فقط 1امتیاز ثبت میشه.فک کنم دلیلش همینه..!
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=207206
ممنون فکر کنم دلیلش همینه
مدیر اگر اینطور نیست رسیدگی کنید لطفا
سپاس
یه بچه اومده الکی امتیاز منفی بهم داده
لطفا بررسی و امتیاز منفی پاک بشه
ما بارها گفتیم که امتیازات زیر عنوان کاربری هر از چندگاهی آپدیت می شوند . پس تامل کنید .
ما بارها گفتیم که امتیازات زیر عنوان کاربری هر از چندگاهی آپدیت می شوند . پس تامل کنید .
حذف شد این امتیاز
دوباره بهم امتیاز منفی داد
لطفا برخورد جدی کنید