دوستان یک بنده خدا که نیو یوزر هست از من کینکت خریده
الان میخواد امتیاز بده این پیغامی که تو پست بالا هست براش میاد مشکل چیه.....
گویا نیو یوزرها فعلاً نمیتونن امتیازی بدن
(با اجازه مدیران جواب دادم)
دوستان یک بنده خدا که نیو یوزر هست از من کینکت خریده
الان میخواد امتیاز بده این پیغامی که تو پست بالا هست براش میاد مشکل چیه.....
گویا نیو یوزرها فعلاً نمیتونن امتیازی بدن
(با اجازه مدیران جواب دادم)
ببخشيد براي بعضي از دوستان به اين ارور بر ميخورت مشكل از كجاست :
you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
- Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log Out Home
من هم دقيقا همين مشكل رو دارم 2 تا گوشي فروختم يكي دو روز پيش بود يكيش هم فكر كنم 2 هفته ي پيش
ولي چون تازه وارد هستن من امتيازشون رو دادم ولي اونها نميتونن به من امتياز بدن
ممنون ميشم يكي بياد و جواب اين سوال من رو هم بده كه چه راهكاري براي اين موضوع هست
خوب بالاخره بايد يه راهي چيزي داشته باشه ديگه يعني از اين به بعد با تازه وارد ها معامله نكنيم
مگه شما کار میکنید برای امتیاز؟ :دی ، البته امتیاز خبلی مفید هست و تو روند کاری موثر، منتهی این کاری که مدیران انجام دادند 100% کار درستی بوده ، چون تا همین چند روز پیش یوزر ها شاکی بودن که فلان شخص 3 تا یوزر جدید ساخته و امتیاز منفی داده...
بقیه دوستان هم به کاربران تازه وارد یادآوری کنن که هر موقع Registered user شدن ، امتیاز فراموش نشه :دی
خوب اگه شما اينطوري نيستي چطوري 24+ هستي :دي
خوب تا چند روز پيش كه براي دادن امتياز مثبت و منفي بايد لينك خريد و فروش رو ارائه ميكردن خوب اون رو روش مديريت ميكردن و معلوم ميشد كي خريد داشته كي نداشته به همين ساده گي
و وقتي كاربري به كاربر ديگه اي چيزي نفروخته باشه خوب امتياز منفيش بايد پاك بشه فقط يه مديريت خيلي ساده و نظارت ميخواد كه به عهده ي مديران هست درسته يا نه ؟
حالا شرايط Registered User شدن چيه
چنا پست بايد داشته باشن يا چيز ديگه اي هم هست
یکی پست ما رو ببینه.مدیران محترم لطفا رسیدگی کنید.سلام و درود
من کمتر از شش هفته پیش در این تایپیک : فروش یا تعویض NEXUS ONE بسیار تمیز از این آقا : forrest_gump گوشی نکسوس وان خریدم که به گفته خودشون سالمه سالمه.با توجه به اینکه اون موقع هیچ امتیازی نداشتن من بیخود و بی جهت بهش اعتماد کردم و پول رو به حسابش واریز کردم.خدا رو شکر گوشی رو پست کردن.من هم به هیچ جا نشون ندادم که ببینم باز شده یا نه و سالمه یا نه.خیر سرم بهش اعتماد کرده بودم!
همین چند روز پیش که تو سایت دیگه ای فروختمش خریدارش پس فرستاد که گوشی باز شده!!!
بله گوشی باز شده و تعمییر شده بود.
در ضمن زیر ال سی دی گرد و خاک رفته بود که این آقای کلاهبردار برای اینکه من نفهمم لیبل ضدخش مات زده بودن که وقتی لیبل رو کندم متوجه شدم که گرد و خاک زیرش رفته.
من بهش امتیاز منفی دادم تا حداقل کس دیگه ای با این آقا معامله نکنه!
این آقای دروغگوی خدانشناس هم تلافی کرد و به من امتیاز منفی داده.
من از این آقا هیچ چشم داشتی ندارم و نمیخوام ضررم رو جبران کنه.چون معلوم نیست پولی هم که این آقا در میاره از کجا و به چه صورتی به دست اومده.
جواب این آقا رو هم میدونم.این آقا میگن که آیا من مدرک دارم که از اول اینطوری بوده؟من مدرک ندارم ولی چه دلیلی داره که بعد از دو ماه بیام و این حرفو بزنم؟
اشتباه من این بود که گوشی رو همون موقع به هیچ جا نشون ندادم که ببینم باز شده یا نه!فقط هم به این آقا امتیاز منفی دادم که کس دیگه ای با ایشون معامله نکنه.
لطف کنید و امتیاز بنده رو که الکی بهم دادن رو حذف کنید.من این کاربر رو میسپرم به خدا.
View Complete Feedbacks for ah.gh
بی نهایت ممنون
سلام و درود
من کمتر از شش هفته پیش در این تایپیک : فروش یا تعویض NEXUS ONE بسیار تمیز از این آقا : forrest_gump گوشی نکسوس وان خریدم که به گفته خودشون سالمه سالمه.با توجه به اینکه اون موقع هیچ امتیازی نداشتن من بیخود و بی جهت بهش اعتماد کردم و پول رو به حسابش واریز کردم.خدا رو شکر گوشی رو پست کردن.من هم به هیچ جا نشون ندادم که ببینم باز شده یا نه و سالمه یا نه.خیر سرم بهش اعتماد کرده بودم!
همین چند روز پیش که تو سایت دیگه ای فروختمش خریدارش پس فرستاد که گوشی باز شده!!!
در ضمن زیر ال سی دی گرد و خاک رفته بود که این آقای کلاهبردار برای اینکه من نفهمم لیبل ضدخش مات زده بودن که وقتی لیبل رو کندم متوجه شدم که گرد و خاک زیرش رفته.
من از این آقا هیچ چشم داشتی ندارم و نمیخوام ضررم رو جبران کنه.چون معلوم نیست پولی هم که این آقا در میاره از کجا و به چه صورتی به دست اومده.
جواب این آقا رو هم میدونم.این آقا میگن که آیا من مدرک دارم که از اول اینطوری بوده؟من مدرک ندارم ولی چه دلیلی داره که بعد از دو ماه بیام و این حرفو بزنم؟
اشتباه من این بود که گوشی رو همون موقع به هیچ جا نشون ندادم که ببینم باز شده یا نه!فقط هم به این آقا امتیاز منفی دادم که کس دیگه ای با ایشون معامله نکنه.
لطف کنید و امتیاز بنده رو که الکی بهم دادن رو حذف کنید.من این کاربر رو میسپرم به خدا.
بی نهایت ممنون
چرا امتیازی که برای کاربر rezidentevil ثبت کردم بی اثر شده؟!
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=146220
آقا مدیر کدوم ادعا؟این ادعا و اختلاف شما رو نمیشه یه طرفه قضاوت کردسلام و درود
بی نهایت ممنون
اول سعی کنید طرفین توافق کنید خصوصی، نشد تو روابط تاپیک بزنید تا نوبت بررسی و.. برسه
آقا مدیر کدوم ادعا؟
من که از این آقای کلاه بردار چیزی نخواستم! گوشی رو به قیمت پایین تر رد کردم رفته
فقط این امتیاز منفی رو که این کلاه بردار دروغگو بهم داده حذف کنید
با کی به توافق برسم؟اون آقا انکار میکنه و میگه مدرک داری از روز اول اینطور بوده؟من هیچ مدرکی ندارم.از این آقا هم خسارت نمیخوام.فقط بهش امتیاز منفی دادم که کسی به این دروغگوی بی مسئولیت معامله نکنه.همین.
واقعا چه دلیلی داره که بعد دو ماه بیام بگم گوشی این آقا تعمیری بوده و من ساده به هیچ جا نشون ندادم که ببینم تعمیریه یا نه؟؟؟هیچ خسارتی هم که نخواستم.تو این سایت هم نفروختم که مثلا بگید دارم صحنه سازی میکنم.
اون آقا فقط این رو میگه که کی حرف من رو باور میکنه و اینکه مدرک داری؟بد دهن و پررو و دروغگو هم هست
من فقط از شما در خواست حذف این امتیاز منفی رو دارم که این آقا به من داده
خیلی ممنون
کلاه بردار احمق گوشی تعمیر شده رو فروختم ولی انقدر وجدان داشتم که مقداری از پول رو به اون آقای محترم پس دادم.بددهن، پررو، دروغگو، و همه مزخرفات دیگه ای که گفتی قطعاً خودتی.
واقعاً کدوم خری باور میکنه توی ... گوشی مشکل دار رو فروختی رفته، بعد اومدی فقط نمره منفی دادی.
اگر واقعاً گوشی مشکل داشت، تو تا به اطلاع خواجه حافظ شیرازی هم نمیرسوندی، ول کن نبودی.
جالب اینجاست که میگه بیرون از فروم هم فروخته که گند دروغش در نیاد. واقعاً مردم رو چی فرض کردی؟
برو عمو جون. برو این کاسبی رو جای دیگه راه بنداز.
کلاه بردار احمق گوشی تعمیر شده رو فروختم ولی انقدر وجدان داشتم که مقداری از پول رو به اون آقای محترم پس دادم.
برام مهم نیست توی بی وجدان باور کنی!چون خودت میدونی.
اگر بیرون از فروم نفروختم شما یک نفر رو پیدا کن که که گوشی رو تو این فروم از من خریده باشه.برو تایپیکم رو نگاه کن.اگر غیر از این فکر میکنی تایپیک بزن تو قسمت خرید و فروش که آیا کسی از من این گوشی رو خریده؟نترس گند کارت در اومده.
کوچولو اینجا کاسبی نمیکنم.درخواست کردم.
بله فقط نمره منفی دادم.کار دیگه ای با تو داشتم؟جایی شکایت کردم ازت؟وقتی تو بچه بازی در آوردی و تلافی کردی من اومدم و فقط درخواست حذف امتیاز تو رو کردم.غیر از این بود؟
مردم رو عاقل فرض کردم.این توی بددهن بی شئوری که همه رو خر فرض کردی.
گوشی از نظر فنی هیچ مشکلی نداشت.ولی تعمیر شده بود و پلمپش هم سوراخ بود.زیر ال سی دی هم گرد و غبار بود که زیر لیبل ضد خش مات معلوم نبود!بله اگر همون موقع به یه جا نشون میدادم و میفهمیدم گوشی تعمیریه و به توی خدانشناس اعتماد نمیکردم به گوش خواجه حافظ شیرازی هم میرسوندم.حیف که مدتی گذشته و مدرکی در دست ندارم.
راستی مگه خودت تو یکی از پستات تو قسمت در خواست کاربران ننوشتی که امتیاز منفی رو که تو به من دادی حذف کنن؟الان مشکلت چیه؟
من باز هم از مدیران درخواست حذف امتیاز منفی رو دارم.ممنون
سلام به مدیران محترم بازارچه و دیگر نقاط :>
دوست عزیزی چند ماه پیش به من امتیاز بازارچه دادن که حتی 2-3 ماه هم من امتیاز رو میدیدم ، اما دیشب به صورت اتفاقی متوجه شدم که امتیاز پاک شده :O ، حتی در صورتی که خود امتیاز دهنده هم میخواسته نمیتونسته امتیاز رو پاک کنه!!!!
این یک اتفاق ناجوانمردانه هست که بنده درخواست رسیدگی فوری را از مدیران محترم خواستارم ، با امید اینکه دیگر شاهد چنین اتفاق های ناگواری نباشیم :دی
مرسی