• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوست عزیز من که اینهمه خرید فروش داشتم(بالای ۵ ۶ عدد) چرا امتیاز بازارچه ندارم ؟؟؟ (به امضام رجوع شود )

همین دیروزم یه فروش داشتم تو قسمت موبایل

این علامتیم که گفتین دقیقا کجاست؟

خوب بهتون امتیاز ندادن!
خیلی عجیبه؟! :D

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
164.gif
من منظورم موردی که شما پرسیدی نیست و این موارد درست نیست شفاف گفته بشه و من بررسی نکردم ولی ممکن بعضی اوقات خود فیدبک دهنده ریپورت برای حذف بده حالا به هرعلتی یا طبق بررسی همه یا بعضی ریپورت های داده شده توسط کاربری حذف بشه
زیاد حساس نباشید هیچ فیدبکی بی جهت حذف نمیشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من منظورم موردی که شما پرسیدی نیست و این موارد درست نیست شفاف گفته بشه و من بررسی نکردم ولی ممکن بعضی اوقات خود فیدبک دهنده ریپورت برای حذف بده حالا به هرعلتی یا طبق بررسی همه یا بعضی ریپورت های داده شده توسط کاربری حذف بشه

ممنون بابت پاسخ ،

ببینید اصلا امتیاز برای من مهم نیست / برای من علت حذفش مهم ِ ، چون امتیاز دهنده هم مطمئن هستم که درخواست حذف نداده ، چون خودش مایل بود امتیاز بده و من هم بابت فروشی که به ایشون داشتم ، بهشون امتیاز دادم

در مورد گزارش هم بنده امتیازی رو به یکی از کاربران داده بودم که به دلیل یه سری از مسائل درخواست حذف امتیاز رو کردم اما موافقت نشد.. :)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

ممنون بابت پاسخ ،

ببینید اصلا امتیاز برای من مهم نیست / برای من علت حذفش مهم ِ ، چون امتیاز دهنده هم مطمئن هستم که درخواست حذف نداده ، چون خودش مایل بود امتیاز بده و من هم بابت فروشی که به ایشون داشتم ، بهشون امتیاز دادم

در مورد گزارش هم بنده امتیازی رو به یکی از کاربران داده بودم که به دلیل یه سری از مسائل درخواست حذف امتیاز رو کردم اما موافقت نشد.. :)

H+R جان، من چندی پیش به آقای Captive بابت خرید آلرت پی امتیاز مثبت داده بودم که ایشون دیروز به من گفتند که امتیاز پاک شده ...
والا من هرچی فکر می کنم یادم نمیاد که درخواستی مبنی بر پاک کردن امتیاز ایشون داده باشم، اگر هم دادم خواهش می کنم که برش گردونید چون واقعا یادم نمیاد که همچین درخواستی داده بوده باشم!

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
آقا مدیر
لطفا امتیاز منفی بنده رو که این آقا forrest_gump دادن رو حذف کنید
امتیاز منفی رو هم که من به ایشون دادم رو هم حذف کنید
دیگه ازین بهتر؟بازم مشکلی هست؟
اینجا عدالت که نیست.یکی دیگه کلاه برداری میکنه بعد من باید زبون درازیهاش رو تحمل کنم!
امتیاز مفی هردو مون حذف کنید
ایشون هم راضی هستن
لطفا سریع اقدام کنید و برای یه بارم که شده پست بنده رو ببینید!
ممنون

Last edited:

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
آقا مدیر
لطفا امتیاز منفی بنده رو که این آقا forrest_gump دادن رو حذف کنید
امتیاز منفی رو هم که من به ایشون دادم رو هم حذف کنید
دیگه ازین بهتر؟بازم مشکلی هست؟
اینجا عدالت که نیست.یکی دیگه کلاه برداری میکنه بعد من باید زبون درازیهاش رو تحمل کنم!
امتیاز مفی هردو مون حذف کنید
ایشون هم راضی هستن
لطفا سریع اقدام کنید و برای یه بارم که شده پست بنده رو ببینید!
ممنون

حذف کردم

با سلام خدمت مدیران محترم من با تعدادی از دوستان معاملاتی داشتم و خدا رو شکر راضی بودن
برای امتیاز بازارچه دادن به من اقدام کردن ظاهرا ارور داده شده

در صورت امکان برسی بشه
با تشکر از زحمات مدیران محترم
http://forum.persiantools.com/private.php?do=showpm&pmid=4573516
http://forum.persiantools.com/private.php?do=showpm&pmid=4574019

ما به پی ام های شما دسترسی نداریم.
ولی دوستانی که new user هستن نمیتونن امتیاز بدن.

shahruzkia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
به نظر من این قسمت واقعا برای انجمن الزامی هست و باعث امنیت بیشتر برای خریداران محسوب میشه

خدا اجرتون بده

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
فقط دو راه است که از دزدی جلوگیری میکنه
1-تو شهرهای اصلی کشور ، نمایندگی بگیرین(میشه داوطلبی باشه، میشه با یک کمیسیون 5درصد از پرداختها باشه یا هر دو، حتی میشه گفت خریدار : اگه میخواین تحت نظارت ما صورت بگیره، یه مبلغی-از 10 تومان تا 20 تومان اضافه پرداخت کنید) که فروشنده ها محصولشون رو به اونها بدن و خود نمایندگان سایت محصول رو برای خریدارها ارسال کنند. اینجوری مشخصه که محصول رو فروشنده داده و خریدار باید تا 24 یا 48 ساعت نسبت به پرداخت پول (به حساب سایت و پس از اون همون موقع به فروشنده)اقدام کنه وگرنه امتیاز منفی میخوره(برای کم شدن سرکاریها و جدیت بیشتر خریدکنندگان نسبت به تقاضاهای که برای خریدشون کردند)، بعد از پرداخت پول توسط خریدار ، محصول توسط نمایندگی سایت فرستاده میشه. قیمت نهایی توافقی "باید"،یک بار دیگه میگم چون مهمه "باید" ، در آخرین پست طرفین توی خود سایت نه با ایمیل و مسنجر و اینا، باشه تا نمایندگی بدونه قیمت پرداختی برابر با قیمت توافقیه و در ضمن محصول همونه و نیز فروشنده هم کمتر از یک ساعت بعد از پرداخت خریدار، به پولش برسه
اگه بتونین سیستم بالا رو راه بندازین، دزدی خیلی کم میشه و در ضمن اولین بار تو ایران میشه که خرید و فروش "با امنیت" میشه، برای طرفین

یک سیستم مثل سیستم escrow ساخته بشه(خارجی و ضعیف تر از بالایی ولی قابل اجرا برای تمامی فروشندگان در هر جای کشئر،نه فقط مراکز استانها یا شهرهای بزرگ). طرز کار اینجوریه که خود سایت ، یه حساب تو بانکهای مختلف داره، فرد پرداخت کننده از طریق اینترنت ،پرداخت آنلاین انجام میده و پول به حساب سایت واریز میشه، و "پرداخت کننده پرداخت را انجام داده است) برای فروشنده فرستاده میشود، زمانیکه بسته پستی یا محصول به دست خریدار رسید و خریدار گزینه " بسته بدستم رسید" را زذ، پول به حساب فروشنده ریخته شود. اما در مورد کیفیت محصول جدا فیدبک گذاشته شود(چون میبینی طرف به دستش رسیده ولی چون ازش خوشش نمیاد یا میگه اونی نیست که میخواستم یا خیال میکردم اینجوریه یا کیفیت پایینه، نمیره بزنه "محصول بدستم رسید" ، هر چند که از کد رهگیری و پیگیری اداره پست قابل فهمیدنه که پست و محصول به طرف رسیده
البته تو اینکار سایت هم باید قابل اعتماد باشه چون نمونه کلاهبرداریهای چند صد میلیونی و ملیاردی از این سیستم به کار رفته با کمتر از دو هفته پرداخت نکردن به فروشنده و همچنان دریافت پول از خریدار و فلنگو بستن داشتیم که با سابقه پی تی ، انشالله هم این سیستمو میشه راه انداخت، هم میشه اعتماد کرد

feiz

Registered User
لایک‌ها
8
...............

Last edited:

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
عزیز ما نمیتوانیم امتیاز بدهیم
میگویند نیویوزر هستین
چه حرکتیه برادر من
حالا چون بقیه زودتر عضو شدن امتیاز بدن من ندم؟
لطفا تبعیض قائل نشوید
اگه میشوید بگین ما بریم یه یوزر کهنه بخریم (آخه یکی اومده بود یوزرمونو بخره :blink:)
ممنون

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
با درود ،

من 9 تا فیدبک دارم اما در مقابل امتباز بازارچه عدد 6 نشون داده میشه

ebi1985

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
جناب ادمین عزیز چرا سیستم امتیاز دهی برای من غیر فعاله و تا کی باید صبر کنم؟

masuod_ATI

Registered User
لایک‌ها
40
سلام خدمت اساتید

من هر موقع میخوام به کسی امتیاز بدم با این
پیغام روبرو میشم.
لطفأ راهنمایی کنید تا مشکلم حل بشه
ممنون

1348, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation
.

reddown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم همین مشکل بالا رو دارم و از سال 2008 عضو هستم

تا 70 پست که بخوام بدم که باید همشون رو اسپم بدم ایا این کار درسته

بالا