• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

forrest_gump

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من کمتر از شش هفته پیش در این تایپیک : فروش یا تعویض NEXUS ONE بسیار تمیز از این آقا : forrest_gump گوشی نکسوس وان خریدم که به گفته خودشون سالمه سالمه.من بیخود و بی جهت بهش اعتماد کردم و پول رو به حسابش واریز کردم.خدا رو شکر گوشی رو پست کردن.من هم به هیچ جا نشون ندادم که ببینم باز شده یا نه و سالمه یا نه.
همین دو سه روز پیش که فروختمش خریدارش پس فرستاد که گوشی باز شده!!!
بله گوشی باز شده و تعمییر شده بود.
در ضمن زیر ال سی دی گرد و خاک رفته بود که این آقای کلاهبردار برای اینکه من نفهمم لیبل ضدخش مات زده بودن که وقتی لیبل رو کندم متوجه شدم که گرد و خاک زیرش رفته.
من بهش امتیاز منفی دادم.
مرتیکه پررو هم به من امتیاز منفی داده.
لطف کنید و امتیاز بنده رو که الکی بهم دادن رو حذف کنید و با این کاربر به شدت برخورد کنید یا در صورت امکان بنش کنید.چون آدم کلاه بردار و غیر قابل اعتماد و بی مسئولیتی
بی نهایت ممنون

اولاً که مردم عقل دارن و نمیان همین طوری حرف مفت تو رو باور کنن. بنابراین زیاد زور نزن.
ثانیاً اگر تعمیری بود چرا همون روز اول نگفتی؟ حالا که میگی، دلیل و مدرک داری که همون روز که من بهت تحویل دادم، باز شده و تعمیری بوده؟
ثالثاً مگر برچسب سیاه روش زده بودم که گرد و غبار زیر ال سی دی رو ندیدی؟ دیگه اینجا همه اینکاره هستند. این مزخرفات رو برو جای دیگه بگو که ازت باور کنن. برچسب مات ال سی دی باعث میشه که گرد و غبار دیده نشه؟؟؟؟؟؟ جل الخالق، واقعاً که پروفسوری.
رابعاً کیه که بچه بازی و اشتیاق تو به منفی دادن رو ندونه؟ توی همون تاپیکی که برای فروش این گوشی زدی، اسپمرها رو تهدید به دادن ریت منفی کردی. اینه:
HTML:
http://forum.persiantools.com/t284239.html
که اتفاقاً با اعتراض یکی از کاربرا هم روبرو شدی (پست 11 همون تاپیک).
نکته آخر اینکه هزار تا منفی هم بدی برام مهم نیست. اولاً که مثل تو دلال نیستم، ثانیاً فوقش بخوام چیزی به کسی بفروشم، با واسطه می فروشم. اما تو یکی رو ول نمی کنم تا همه بفهمند که بچه ای و نمره منفی الکی دادی.
شب بخیر کوچولو.

saeednot

Registered User
لایک‌ها
282
آقایون مشکل بنده برطرف شد.با تشکر از مدیران پاسخگوو...!

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
اولاً که مردم عقل دارن و نمیان همین طوری حرف مفت تو رو باور کنن. بنابراین زیاد زور نزن.
ثانیاً اگر تعمیری بود چرا همون روز اول نگفتی؟ حالا که میگی، دلیل و مدرک داری که همون روز که من بهت تحویل دادم، باز شده و تعمیری بوده؟
ثالثاً مگر برچسب سیاه روش زده بودم که گرد و غبار زیر ال سی دی رو ندیدی؟ دیگه اینجا همه اینکاره هستند. این مزخرفات رو برو جای دیگه بگو که ازت باور کنن. برچسب مات ال سی دی باعث میشه که گرد و غبار دیده نشه؟؟؟؟؟؟ جل الخالق، واقعاً که پروفسوری.
رابعاً کیه که بچه بازی و اشتیاق تو به منفی دادن رو ندونه؟ توی همون تاپیکی که برای فروش این گوشی زدی، اسپمرها رو تهدید به دادن ریت منفی کردی. اینه:
HTML:
http://forum.persiantools.com/t284239.html
که اتفاقاً با اعتراض یکی از کاربرا هم روبرو شدی (پست 11 همون تاپیک).
نکته آخر اینکه هزار تا منفی هم بدی برام مهم نیست. اولاً که مثل تو دلال نیستم، ثانیاً فوقش بخوام چیزی به کسی بفروشم، با واسطه می فروشم. اما تو یکی رو ول نمی کنم تا همه بفهمند که بچه ای و نمره منفی الکی دادی.
شب بخیر کوچولو.
اولا بله مردم عقل دارن.خودشون قضاوت میکنن.
ثانیا به خاطر این همون روز اول نگفتم چون نمیدونستم.من به توی کلاهبردار خیر سرم اعتماد داشتم به هیچ جا گوشی رو نشون ندادم.نه دلیل و مدرک ندارم.ولی خدا که شاهده
ثالثا بله برچسب مات چون دون دون و همه میدونن چقدر کیفیت رو پایین میاره و زیرش سه چهار تا گرد و غبار دیده نمیشه.
رابعا من هیچ اشتیاقی به امتیاز منفی دادن ندارم.واقعا بچه ای و احمق، رفته تو تایپیک من که مثلا مچم رو بگیره.
و جواب نکته آخرت: احمق اگر برات مهم نیست چرا به قول خودت بچه بازی درآوردی و تلافی امتیاز منفی منو کردی؟در ضمن من دلال نیستم و مثل تو هم کلاه بردار نیستم.یه مصرف کننده.
کوچولو تویی که مثل بچه ها تلافی میکنی!
به حق همین شبای عزیز دعا میکنم که خیر نبینی.
من نه خواستم دعوا کنم نه چیز دیگه ای.فقط امتیاز منفی به این کاربر دادم تا سر بقیه کلاه نره
از مدیران محترم سایت هم فقط درخواست حذف امتیاز منفی رو دارم.این آقا رو میسپرم به خدا.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
چند بار ریپورت زدم برای برخورد با این شخص اما رسیدگی نشده :
http://forum.persiantools.com/itrader_detail.php?ir=13488&u=146220

این آقا از سایت خرید انجام داده و ظاهرا 2 - 3 روز دیر تر محصول براش ارسال شده و اومده اینجا به من - می ده !

ادیت : با تشکر از رسیدگی

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
متاسفانه به نظر بعضی از دوستان تمایلی به حل مشکلات ندارند...
این دوستمون : http://forum.persiantools.com/itrader_detail.php?ir=13775&u=146220

با اینکه هیچ مدرکی دال بر پریدن شارژشون ارائه ندادند و فقط حرفش رو زدند اما من کل هزینه ایشون رو برگردوندم و مدیر بازارچه رای منفی ایشون رو حذف کرد.. اما این آقا دوباره اومده و رای توهین آمیزی که مشاهده می کنید رو ثبت کرده...

درخواست رسیدگی دارم.
ممنون.

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
مدیران لطف کنید و به این تایپیکتون مراجعه کنید
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
این دوستمون : http://forum.persiantools.com/itrader_detail.php?ir=13775&u=146220

با اینکه هیچ مدرکی دال بر پریدن شارژشون ارائه ندادند و فقط حرفش رو زدند اما من کل هزینه ایشون رو برگردوندم و مدیر بازارچه رای منفی ایشون رو حذف کرد.. اما این آقا دوباره اومده و رای توهین آمیزی که مشاهده می کنید رو ثبت کرده...

درخواست رسیدگی دارم.
ممنون.

ایشون باز هم اومده و رای منفی ثبت کرده :eek:
http://forum.persiantools.com/itrader_detail.php?ir=13815&u=146220

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203

درخواست رسیدگی دارم.
ممنون.

مدیر بازارچه در جریان هستند

دروغ گفتید !
لینک تاپیکش رو هم در امتیاز گذاشتم
گفتید شارژ به صورت خط به خط میفرستید ولی خط به خط نبود

در مورد پریدن هم که در تاپیک شکایت ثابت کردم که دو ماه محروم بودید!
الان هم هرکسی مدرک میخواد من میتونم مشخصات بدم تا به 700 زنگ بزنه و پیگری کنه!

اینقدر مدرک علیه شما داریم که قصد شکایت داشتیم و اگه قرار باشه تمام آثار جرم شما در فروم به صورت کاملا ناشیانه و مشکوک پاک بشه قصد شکایت همچنان خواهیم داشت . یک شکایت وسیع تر از یک شکایت شخصی !

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
من از مدیران یک سوال دارم
یکی بیاد 2-3 ماه رو مخ آدم باشه،کلی توهین و فحش ببنده به آدم،بعد بیاد پولشو بده،هم باید فیدبکشو پاک کرد هم تاپیک شکایتشو؟
این رسم درستیه؟
اون اعصابی که از طرف مقابل خورد شده پس چی؟
اون توهین هایی که بهش شده چی؟

پ.ن:مورد بند ه هم مانند دوستمون میلاد بوده.من از اون آقا پولو به شرطی قبول میکردم که ابتدا عذر خواهی کنن.ولی بالاخره با کلی منت به یک جمله "یادم نمیاد هم به شما فحشی داده باشم !!!! اگه همچین کاری کردم عضر خواهی می کنم! " بسنده کردن
در هر حال من پذیرفتم و گفتم اون مقدار ناچیز پول رو هم بندازن صدقه (البته اومدم بگم،که دیدم بن شدن و نمیشه بهشون پیام داد)پس برادر من،همینجا بهتون میگم،اون پولو شما بنداز صدقه

در مجموع حرف اینه:
1-چرا قبل از عذرخواهی ایشون محرومیتشون برداشته شد؟
2-چرا هنگامی که آماده بود پول رو بریزه،به جای اینکه خودش بهم پیام بده،مدیر بهم پیام داد؟به غرورش بر میخورد؟
3-به چه علت تاپیکهای شکایت و فیدبکهای منفی پاک شد؟یکی بیاد با اعصاب ملت بازی کنه و توهین کنه بهشون،آخرش اون پولی که خورده بود رو برگردونه و هیچی به هیچی؟فکر نمیکنم این رسم جالبی باشه تو فروم

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
من از مدیران یک سوال دارم
یکی بیاد 2-3 ماه رو مخ آدم باشه،کلی توهین و فحش ببنده به آدم،بعد بیاد پولشو بده،هم باید فیدبکشو پاک کرد هم تاپیک شکایتشو؟
این رسم درستیه؟
اون اعصابی که از طرف مقابل خورد شده پس چی؟
اون توهین هایی که بهش شده چی؟

پ.ن:مورد بند ه هم مانند دوستمون میلاد بوده.من از اون آقا پولو به شرطی قبول میکردم که ابتدا عذر خواهی کنن.ولی بالاخره با کلی منت به یک جمله "یادم نمیاد هم به شما فحشی داده باشم !!!! اگه همچین کاری کردم عضر خواهی می کنم! " بسنده کردن
در هر حال من پذیرفتم و گفتم اون مقدار ناچیز پول رو هم بندازن صدقه (البته اومدم بگم،که دیدم بن شدن و نمیشه بهشون پیام داد)پس برادر من،همینجا بهتون میگم،اون پولو شما بنداز صدقه

در مجموع حرف اینه:
1-چرا قبل از عذرخواهی ایشون محرومیتشون برداشته شد؟
2-چرا هنگامی که آماده بود پول رو بریزه،به جای اینکه خودش بهم پیام بده،مدیر بهم پیام داد؟به غرورش بر میخورد؟
3-به چه علت تاپیکهای شکایت و فیدبکهای منفی پاک شد؟یکی بیاد با اعصاب ملت بازی کنه و توهین کنه بهشون،آخرش اون پولی که خورده بود رو برگردونه و هیچی به هیچی؟فکر نمیکنم این رسم جالبی باشه تو فروم

در مورد فیدبک جواب بهتون داده شده (پی ام بالا هم همینطور چون پی ام پرسیده بودید)
در مورد بقیه موارد اینجا جای مطرح کردن نیست

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
در مورد فیدبک جواب بهتون داده شده (پی ام بالا هم همینطور چون پی ام پرسیده بودید)

من هم جواب پیامتون رو دادم
ولی یه چیز باید روشن بشه!

شما گفتید امتیاز منفی برای مواقعی هست که طرف پول رو پس نداده باشه

ولی تاجایی که ما میدونیم کسی که کلاهبرداری کرده محروم از فعالت تجاری میشه!

پس امتیاز منفی برای چنین مواقعی هست

حالا اگه کسی خواست این امتیاز منفی رو پاک کنه و یا بی اثر کنه در همین تاپیک مشخص کنه

چون کلا به این تاپیک مربوطه، زیـــرا ! با حذف یا بی اثر کردن کلا خاصیت امتیاز منفی رو زیر سوال میبرید!

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
مورد "1-چرا قبل از عذرخواهی ایشون محرومیتشون برداشته شد؟" رو میشه جواب بدید؟
بذارید یه جور دیگه بپرسم،اگه شخصی به شخصی در بازارچه توهین کنه،بن میشه یه مدت و یا محروم از فعالیت؟
فک کنم اینجوری واضح تره
بابت جوابها هم ممنون
انصافاً با صبر و حوصله جواب میدید،جدا از اینکه گاهی قضاوتتون رو قبول ندارم،ولی همیشه متین و صبور هستید.ممنون:)

حالا اگه کسی خواست این امتیاز منفی رو پاک کنه و یا بی اثر کنه در همین تاپیک مشخص کنه

چون کلا به این تاپیک مربوطه، زیـــرا ! با حذف یا بی اثر کردن کلا خاصیت امتیاز منفی رو زیر سوال میبرید!

حرف منم همینه عزیز

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
با سلام . در خواست حذف فیدبک منفی رو که کاربر
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=172017
به من دادند بردارید
این امتیاز منفی فقط به خاطر بد قولی ایشون بود . چند ماه پیش ایشون اکانت بالاترین بنده رو افزایش امتیاز دادند و قراتر شد بنده 6 تومن به ایشون بدم . ولی من فردا که اومدم واریز کنم دیدم که اکانتم مسدود شده :O

من هم پول رو ندادم . ایشون هم این امتیاز رو به من داد

بعد ه ها به ایشون پخ دادم که من حاضرم دو برابر اون مبلغ رو به حسابشون واریز کنم و ایشون حذف کنن که جوابی دریافت نکردم . و این امتیاز برای من مشکل شده . شما اگر به سابقه بنده نگاه کنید . معهامله های چند صد هزار تومانی داشتم

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408

البته این انتقاد که چارچوبی برای فیبدبک دادن مشخص نشده وارد هست
ولی به طور کلی منفی برای مواقعی هست بحث کیفی باشه یعنی کیفیت کالا و خدمات اونی نباشه که در تاپیک ذکر شده یا اینکه کلا کلاهبرداری باشه
در این فروشنده n تومن گرفته شما راضی نبودید به هرشکل حالا با فشار ما بوده یا هرچی این n تومن برگشت داده شده و اعلام رضایت کردید
حالا شما از کیفیت معامله از این کاربر راضی نبودید (طول کشیدن، نگفتن سورس و...) همونطور که گفتم باذکر جزییات میتونید فیدبک بی اثر یا اطلاع رسانی بدید و دقیقا به همین خاطر باید بی اثر که مرز که خط اول گفتم جدا بشه و همون خاصیتی که میگید حفظ بشه
مورد "1-چرا قبل از عذرخواهی ایشون محرومیتشون برداشته شد؟" رو میشه جواب بدید؟
بذارید یه جور دیگه بپرسم،اگه شخصی به شخصی در بازارچه توهین کنه،بن میشه یه مدت و یا محروم از فعالیت؟
فک کنم اینجوری واضح تره
بابت جوابها هم ممنون
انصافاً با صبر و حوصله جواب میدید،جدا از اینکه گاهی قضاوتتون رو قبول ندارم،ولی همیشه متین و صبور هستید.ممنون:)

حرف منم همینه عزیز
در این سوال هم برای عذرخواهی و.. پرسیده بودید یه بار تو پی ام قبلا جواب داده بودم
این که برخورد توهین و... چی هست جاش تو این تاپیک نیست پی ام بدید

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
البته این انتقاد که چارچوبی برای فیبدبک دادن مشخص نشده وارد هست
ولی به طور کلی منفی برای مواقعی هست بحث کیفی باشه یعنی کیفیت کالا و خدمات اونی نباشه که در تاپیک ذکر شده یا اینکه کلا کلاهبرداری باشه
در این فروشنده n تومن گرفته شما راضی نبودید به هرشکل حالا با فشار ما بوده یا هرچی این n تومن برگشت داده شده و اعلام رضایت کردید
حالا شما از کیفیت معامله از این کاربر راضی نبودید (طول کشیدن، نگفتن سورس و...) همونطور که گفتم باذکر جزییات میتونید فیدبک بی اثر یا اطلاع رسانی بدید و دقیقا به همین خاطر باید بی اثر که مرز که خط اول گفتم جدا بشه و همون خاصیتی که میگید حفظ بشه

در این سوال هم برای عذرخواهی و.. پرسیده بودید یه بار تو پی ام قبلا جواب داده بودم
این که برخورد توهین و... چی هست جاش تو این تاپیک نیست پی ام بدید

خوب کیفیت اونی نبوده که تو تاپیک گفته(خط به خط)
باید امتیاز منفی بدم

a.abbas

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشيد براي بعضي از دوستان به اين ارور بر ميخورت مشكل از كجاست :

you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Log Out Home

a.abbas

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشيد براي بعضي از دوستان به اين ارور بر ميخورت مشكل از كجاست :

you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Log Out Home

كسي نميدونه اين پيغام براي چي هست

MoHaMaD9394

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان یک بنده خدا که نیو یوزر هست از من کینکت خریده
الان میخواد امتیاز بده این پیغامی که تو پست بالا هست براش میاد مشکل چیه.....

بالا