forrest_gump
Registered User
- نوشتهها
- 365
- لایکها
- 40
سلام
من کمتر از شش هفته پیش در این تایپیک : فروش یا تعویض NEXUS ONE بسیار تمیز از این آقا : forrest_gump گوشی نکسوس وان خریدم که به گفته خودشون سالمه سالمه.من بیخود و بی جهت بهش اعتماد کردم و پول رو به حسابش واریز کردم.خدا رو شکر گوشی رو پست کردن.من هم به هیچ جا نشون ندادم که ببینم باز شده یا نه و سالمه یا نه.
همین دو سه روز پیش که فروختمش خریدارش پس فرستاد که گوشی باز شده!!!
بله گوشی باز شده و تعمییر شده بود.
در ضمن زیر ال سی دی گرد و خاک رفته بود که این آقای کلاهبردار برای اینکه من نفهمم لیبل ضدخش مات زده بودن که وقتی لیبل رو کندم متوجه شدم که گرد و خاک زیرش رفته.
من بهش امتیاز منفی دادم.
مرتیکه پررو هم به من امتیاز منفی داده.
لطف کنید و امتیاز بنده رو که الکی بهم دادن رو حذف کنید و با این کاربر به شدت برخورد کنید یا در صورت امکان بنش کنید.چون آدم کلاه بردار و غیر قابل اعتماد و بی مسئولیتی
بی نهایت ممنون
اولاً که مردم عقل دارن و نمیان همین طوری حرف مفت تو رو باور کنن. بنابراین زیاد زور نزن.
ثانیاً اگر تعمیری بود چرا همون روز اول نگفتی؟ حالا که میگی، دلیل و مدرک داری که همون روز که من بهت تحویل دادم، باز شده و تعمیری بوده؟
ثالثاً مگر برچسب سیاه روش زده بودم که گرد و غبار زیر ال سی دی رو ندیدی؟ دیگه اینجا همه اینکاره هستند. این مزخرفات رو برو جای دیگه بگو که ازت باور کنن. برچسب مات ال سی دی باعث میشه که گرد و غبار دیده نشه؟؟؟؟؟؟ جل الخالق، واقعاً که پروفسوری.
رابعاً کیه که بچه بازی و اشتیاق تو به منفی دادن رو ندونه؟ توی همون تاپیکی که برای فروش این گوشی زدی، اسپمرها رو تهدید به دادن ریت منفی کردی. اینه:
HTML:
http://forum.persiantools.com/t284239.html
نکته آخر اینکه هزار تا منفی هم بدی برام مهم نیست. اولاً که مثل تو دلال نیستم، ثانیاً فوقش بخوام چیزی به کسی بفروشم، با واسطه می فروشم. اما تو یکی رو ول نمی کنم تا همه بفهمند که بچه ای و نمره منفی الکی دادی.
شب بخیر کوچولو.