• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

u.t.a

Registered User
لایک‌ها
54
كاربر j_king بيشتر از يك هفته هستش كه يك امتياز منفى بدون ذكر دليل و بدون هيچ لينك تاپيك و هيچ توضيحى در امتياز منفى براى من منظور كرده
تاپيك شكايت هم زدم و تاييد نشده
تو پيغام خصوصى بهم توهين كرده و فحاشى كرده گزارش دادم باز هم رسيدگى صورت نگرفته
اونجا هم ذكر كردم كه اگه يك دليل منطقى براى امتياز داشته باشه امتياز منفى رو قبول دارم
لطف كنين سريعتر رسيدگى كنين كه سابقه ى بنده بيشتر از اين خدشه دار نشه

Trade j_king(9) April 23rd, 2013

Sent from my iPad using Tapatalk HD

dvmfarshid

Registered User
لایک‌ها
36
سلام ببخشید کاربر areyou بدون دلیل به من یه امتیاز منفی دادن دلیل کارشونم به نظر خودشون بدقولی من بوده در صورتی که من چند بار بهشون گفتم تو تاپیک فروشم اعلام کنند که توسط بنده خریداری شد و من تایید کنم ولی ایشون این کارو نکردن و وقتی من لب تاپ رو فروختم اومدن مدعی شدند و به من امتیاز منفی دادن .
ممنون میشم رسیدگی و امتیاز منفی رو حذف کنید

HITLER 2

Registered User
لایک‌ها
0
خسته نباشید من از کاربر
نمایش مشخصات: ortegoli - PersianTools Forums
به دلیل امتیاز منفی دادن بدون هیچ دلیلی شکایت دارم بنده هفت هشت ماه پیش یه دریمکست دادم به ایشون حالا اومدن و میگن خرابه و امتیاز منفی به من دادن اگر خراب بوده چرا همون اول امتیاز ندادن .ممنون لطفا پیگیری کنید.

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
دیگه داره اعصابم از دست این انجمن خورد میشه اقا پس این مدیران به کجای این انجمن رسیدیگی می کنند؟
اگر تنها من بودم می گفتم خوب سرشون شلوغه وقت نمیشه بابا از هر 10 نفر 8 نفر ناراضین اخه

طبق تایپیک
شکایت از کاربر tradew با ایدی 09148003323

منده از کاربر tradew شکایت کردم

ایشون به من منفی دادن بودن بی دلیل که بار اول مدیران منفی من رو پاک کردن حالا بازم منفی داده
این کاربر که پول ما رو نداد بار 5 می پرسم چطور میشه درخواست بن کرد؟بن دائم؟
لطفا منفی من رو هم پاک کنید

دلیل منفی دادن این بار ایشون : خوردن حق بنده برای ساخت baner . دوستان مراقب این شخص پلید باشید.
و رد این حرف با مدرک

مدرک

لطفا منفی من رو پاک کنید و ایشون رو بن دئم کنید ممنون میشم

rozmad

Registered User
لایک‌ها
308
با سلام خدمت مدیران
من چند وقت پیش یه کالای رو به کاربر federal_0030 فروختم و ایشون به بنده امتیاز مثبت دادن و من هم به ایشون امتیاز دادم بعد از چند روز دوباره بدون دلیل امتیاز مثبت دادن و از من خواستن که امتیاز بدهم که من هم ندادم و با زور و دعوا و ناسزا گفتن به دلیل اینکه به من امتیاز مثبت دادن باید من هم امتیاز مثبت بدهم بعد از انکار من امتیاز منفی به من دادن لطفا این امتیاز را پاک کنید و نگذارد هر یوزره تازه واردی به خواهد با زورگیری برای خودش امتیاز کسب کند

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
سلام
يه امتياز مثبت به اين فرد نمایش مشخصات: meysam_1992 - PersianTools Forums بی شخصيت دادم حالا ميخوام برگشت بخوره

این فرد بی فرهنگ دوباره به بنده امتیاز منفی داده.
بنده باید چکار کنم؟
چرا اجازه میدین این افراد که فرهنگ استفاده از فروم رو ندارن ازاد بچرخن و هر کار دلشون میخواد بکنن؟ این کاربر هر روز چند بار امتیاز منفی میده و توهین میکنه
باید بن دائم بشه . در این رایطه باید با چه کسی صحبت کنم؟
بعد از 1 هفته موش بازی امروز سر و کلش پيداش شده و امده امتياز منفی داده
http://forum.persiantools.com/t389053.html

hossein_mokhte

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
10
اقا چرا رسیدگی میکنید خوب چرا میزارید حق 4تا ادم بی گناه الکی پایمال بشه .:grrr:
اگه رسیدگی میکردن خوب بود:p
http://forum.persiantools.com/itrade...44759&u=222780 ممنون میشم امتیازی بی پایه و اساسی که ایشون دادن رو پاک کنید

http://forum.persiantools.com/itrade...44759&u=222780 ممنون میشم امتیازی بی پایه و اساسی که ایشون دادن رو پاک کنید

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلام عزیز
تازه گیا یه کاربر پیدا شده به خودی به ملت امتیاز میده و از اونا میخواد بهشون امتیاز بده ایشون به منم گفتن که قبول نکردم صبح امتیازشون 7 بود حالا شده 18
درخواست برخورد با ایشون وکاربرهایی که بی خودی امتیاز دادن رو دارم شاید ایشون کلاه بردای کنن
ممنون
مشخصاتش اینه نامه ای هم که به من داده موجوده :نمایش مشخصات: feng - PersianTools Forums

ایشون الان دارن توی تایپیک ها به شرط ارسال جنس میخرن

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
اقا یکی به من بگه این بچه بازی ها چیه؟
این اقا نمایش مشخصات: cutebox68 - PersianTools Forums اومده به من امتیاز منفی داده چون بنده الان سرکارم و نمیتونستم جواب ایشون رو 1ثانیه ای بدم....
ساعت 1 شب از من انتظار تصمیم گیری دارن ایشون...
والله بخدا ادم هست 2 روزه که بنده نتونستم پول واسه جنسشون بریزم منتظر شدن حیرون شدن ولی اخر سر خیلی با احترام به بنده تذکر دادن و بنده دنبال رفع مشکل و عذرخواهی از ایشون هستم اما این اقا بدون تذکر امتیاز منفی دادن چرا این بچه ها رو راه میدید :evil2:

اینم لینک تاپیک http://forum.persiantools.com/t387031.html مدیران این فروم کجان؟؟ میشه رسیدگی کنید ببینید من باید چکار کنم؟؟؟

امتیاز منفی من رو لطفا بردارید

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
دادا شما خودت خبر بده نمیدونم پایلوت چیه و کجاست
این پست قرار بود تو تاپیکی کاربر farshad10 عزیز زدند اطلاع داده بشه ولی مدیران به جای انتقال ،پاکش کردنند؟؟؟؟؟؟
من به خاطر اپ یک هفته بن بودم اونوقت ایشون همچنان بن نشده واقعا افرین به این مدیریت p.t.

سلامت خدمت دوستان گل پرشن تولز
یه جمع اوری میکنیم واسه دوستانی که حوصله ندارن بخونن.
این کاربر محترم
نمایش مشخصات: feng - PersianTools Forums
به بقیه امتیاز میداده و ازشون امتیاز میگرفته واقعا افرین به پشتکارش.
1-ایشون گفتن قصدم کلاه برداری نبوده بعد میرفتن تو تاپیک ها میگفتن اول ارسال بعد واریز !!!!!!!!!
2-ایشون گفتن قصدم کلاه برداری نبوده و واسه مغازم جنس میخواستم !!!!!!
3- در ادامه گفتن 16 سالمه !!!!
4-ازشون اسکن کارت ملی خواستن گفتن الان شبه گوشیم خاموشه بقیه خوابن نورش بقیه رو بیدار میکنه .
در صورتی که چندتا پست قبل تر به یکی از گاربران گفتن شماره تو بده من زنگ میزنم کارت دارم؟؟؟؟
5- اسم خودشون رو علی بنکی و ساکن لشکر اباد اهواز عنوان کردن .
6-گفتن دیگه تو این فروم فعالیت نمیکنن ؟؟؟
(نه تورو خدا بیا فعالیت کن؟؟ مرد حسابی مگه امثال من امتیاز بازارچشون رو همینجوری الکی مثل تو بدست اوردن ؟ خداییش من با این امتیاز هر چند پایینم بازم روم نمیشه به یکی بگم اول ارسال بعد واریز
بعد شما رفتی گفتی ایفنو 4اس اول ارسال بعد واریز)
بعدشم همه کسایی که به ایشون گفتن کلاه بردار رو به خدا واگذار کردنند .
در اخر تشکر میکنم از farshad10 محترم واقعا ایشون لطف بزرگی کردن در حق دوستان .

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
آقا دهن ما سرویس شد سر این موضوع
توی انتقادات گفتیم به آقا سینا هم پ.خ زدم بازم جواب درستی نگرفتم
کاربر آسپرین یا همون سامان براری کلاهبردار معروف مخصوصا تو انجمن آشیانه، بخاطر بحثی که داشتیم اومدن بهم امتیاز منفی دادن منم شدیدا روش حساسم ممنون میشم حذفش کنید
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=200864
من هیچگونه معامله ای با ایشون نداشتم

حذف شد.

سلام

شما امروز صبح امتیاز منفی که کاربر b3datarin به بنده داده بود رو حذف کردین. الان این فرد بی فرهنگ دوباره به بنده امتیاز منفی داده. بنده باید چکار کنم؟چرا اجازه میدین این افراد که فرهنگ استفاده از فروم رو ندارن ازاد بچرخن و هر کار دلشون میخواد بکنن؟ این کاربر هر روز چند بار امتیاز منفی میده و توهین میکنه

باید بن دائم بشه . در این رایطه باید با چه کسی صحبت کنم؟این که نشد کار بنده هی وقت بزارم بیام اینجا مطرح کنم و بعد از مدتی شما زحمت بکشین امتیاز منفی رو پاک کنید باز این اقا بیاد امتیاز منفی بده و مزاحم خرید و فروش های بنده بشه

این کاربر باید بن دائم بشه و ای پی شون هم بسته بشه

لطفا رسیعا رسیدگی کنید!!!!!:mad:

منتظرم

حذف شد.

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
آقا دهن ما سرویس شد سر این موضوع
توی انتقادات گفتیم به آقا سینا هم پ.خ زدم بازم جواب درستی نگرفتم
کاربر آسپرین یا همون سامان براری کلاهبردار معروف مخصوصا تو انجمن آشیانه، بخاطر بحثی که داشتیم اومدن بهم امتیاز منفی دادن منم شدیدا روش حساسم ممنون میشم حذفش کنید
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=200864
من هیچگونه معامله ای با ایشون نداشتم

سلام اقا از قبل نوروز که امتیاز منفیم رو پاک کردید این اقا دوباره منفی داده که در خواست دادم هنوز پیگیری نکردید(هیچ معامله باهاشون صورت نگرفته که اومدن منفی دادن - نام کاربری :
Buyer
hosein_b
(
38
) March 5th, 2013
icon_negative.png
مارو سرکار گذاشته و امتیاز منفی هم میده!!! جالبه واقعا

لطفا امتیاز بنده به کاربر armin_ رو حذف نکنید ایشون ضمن اهانت به بنده 20 تومن حق ساخت بنر رو ندادن

و**امتیاز مثبتی که به ایشون دادم رو پاک کنید.

كاربر j_king بيشتر از يك هفته هستش كه يك امتياز منفى بدون ذكر دليل و بدون هيچ لينك تاپيك و هيچ توضيحى در امتياز منفى براى من منظور كرده
تاپيك شكايت هم زدم و تاييد نشده
تو پيغام خصوصى بهم توهين كرده و فحاشى كرده گزارش دادم باز هم رسيدگى صورت نگرفته
اونجا هم ذكر كردم كه اگه يك دليل منطقى براى امتياز داشته باشه امتياز منفى رو قبول دارم
لطف كنين سريعتر رسيدگى كنين كه سابقه ى بنده بيشتر از اين خدشه دار نشه

Trade j_king(9) April 23rd, 2013

Sent from my iPad using Tapatalk HD

سلام
يه امتياز مثبت به اين فرد نمایش مشخصات: meysam_1992 - PersianTools Forums بی شخصيت دادم حالا ميخوام برگشت بخوره

سلام ببخشید کاربر areyou بدون دلیل به من یه امتیاز منفی دادن دلیل کارشونم به نظر خودشون بدقولی من بوده در صورتی که من چند بار بهشون گفتم تو تاپیک فروشم اعلام کنند که توسط بنده خریداری شد و من تایید کنم ولی ایشون این کارو نکردن و وقتی من لب تاپ رو فروختم اومدن مدعی شدند و به من امتیاز منفی دادن .
ممنون میشم رسیدگی و امتیاز منفی رو حذف کنید

خسته نباشید من از کاربر
نمایش مشخصات: ortegoli - PersianTools Forums
به دلیل امتیاز منفی دادن بدون هیچ دلیلی شکایت دارم بنده هفت هشت ماه پیش یه دریمکست دادم به ایشون حالا اومدن و میگن خرابه و امتیاز منفی به من دادن اگر خراب بوده چرا همون اول امتیاز ندادن .ممنون لطفا پیگیری کنید.

سلام
دیگه داره اعصابم از دست این انجمن خورد میشه اقا پس این مدیران به کجای این انجمن رسیدیگی می کنند؟
اگر تنها من بودم می گفتم خوب سرشون شلوغه وقت نمیشه بابا از هر 10 نفر 8 نفر ناراضین اخه

طبق تایپیک
شکایت از کاربر tradew با ایدی 09148003323

منده از کاربر tradew شکایت کردم

ایشون به من منفی دادن بودن بی دلیل که بار اول مدیران منفی من رو پاک کردن حالا بازم منفی داده
این کاربر که پول ما رو نداد بار 5 می پرسم چطور میشه درخواست بن کرد؟بن دائم؟
لطفا منفی من رو هم پاک کنید

دلیل منفی دادن این بار ایشون : خوردن حق بنده برای ساخت baner . دوستان مراقب این شخص پلید باشید.
و رد این حرف با مدرک

مدرک

لطفا منفی من رو پاک کنید و ایشون رو بن دئم کنید ممنون میشم

این فرد بی فرهنگ دوباره به بنده امتیاز منفی داده.
بنده باید چکار کنم؟
چرا اجازه میدین این افراد که فرهنگ استفاده از فروم رو ندارن ازاد بچرخن و هر کار دلشون میخواد بکنن؟ این کاربر هر روز چند بار امتیاز منفی میده و توهین میکنه
باید بن دائم بشه . در این رایطه باید با چه کسی صحبت کنم؟
بعد از 1 هفته موش بازی امروز سر و کلش پيداش شده و امده امتياز منفی داده
http://forum.persiantools.com/t389053.html

حذف کردم.

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
سَلام , خسته نباشیـد ..
امتیـاز مثبـت من به کاربر مورد نظـر رو حـذف کنیــد .
( تایپـک شکایـت براش زدنــ ) مورد تاییـد نیسـت .
Parsian_Exchanger

HITLER 2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام اقا این کاربر ortegoli باز هم بعد حذف شما بهمن امتیاز منفی داده لطفا یه فکری به حالش بکنید اخه مگه من چیکار کردم که هی این کاربر مریض این کارو میکنه.http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=251892

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
عرض سلام وادب

یه فیدبک منفی دارم و تقریبا یک ماه میشه که اون کاربری که این فیدبک رو داده آنلاین نشده
قرار بود خبرتون کنم تا زحمت بکشید و حذفش کنید
باتشکر

عرض سلام وادب
محبت کنید به این درخواست بنده هم در پست 987 رسیدگی کنید
باتشکر

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
دوستان من یک تبلت فروختم به نمایش مشخصات: MafiaGame - PersianTools Forums حالا ایشون میگه که شما باید باطریشو بفروشی تا بهت امتیازتو بدم!!

تمامی موارد اشکال دار هم درhttp://forum.persiantools.com/t368397.html نوشته شده بوده و درست بوده

تازه توی تاپیک نوشته بودم که پست با خریداره ولی بعد ارسال میگن باید نصف پول ارسال رو هم بدی!!!(که قبول نکردم،پولو ریخته بودن میتونستم برگشت بدم بسته رو تا بسوزن!)

درخواست گرفتنن امتیازمو دارم
من پست این آقا رو تا الان ندیدم.
ایشون یه تبلت به بنده فروختن،که صد البته در جریان بودیم که باطریش خرابه ولی همین آقا در تاپیک مورد نظر گفته بودن باطریش در مشهد موجوده وقتی ما کل کرمانشاه رو زیر و رو کردیم و باطریش پیدا نشد به آقا پیام دادم و گفتم اگه میشه لطف کنید یه باطری از مشهد برامون خریداری کنید پول پست و باطری رو هم حساب میکنیم که این آقا زیر بار نرفت.بنده نیز همون موقع مشکوک شدم که این آقا احتمالا دروغ گفته که باطریش تو مشهد موجوده به همین خاطر امتیازو بهش ندادم.در صورتیکه بنده قبل از ارسال ایشون در عرض یه ساعت براشون پول واریز کردم پس از نظر امتیاز نباید امتیاز مثبت داده شده به من پاک میشد.
در مورد پول پستم که گفتن باید بگم این آقا میگفت تبلت رو چون شکستنی اداره پست تحویل نگرفته و 15000 هزار تومان از ما پول باربری گرفت واسه همین ما بهش گفتیم چون با پست نفرستادیش وهزینه زیاد شده باید نصف کنیم که البته ایشون قبول نکردن و ما نیز چیزی نگفتیم.در صورتیکه من همین تبلتو دو روز پیش با پست به خرم آباد ارسال کردم و هزینه اشن 7500 شد پس در مورد پست هم ایشون دروغ گفتن.
حالا من کشته مرده این یه امتیاز آقا نیستم و کلا مایه ننگه که همچین آدم دروغگویی به من امتیاز مثبت بده چون بنده تا الان با بهترینهای فروم معامله داشتم و اعتماد این آقایون هزار بار ارزشش بیشتره از امتیاز این آقا ولی بحث من سر اینهاین مدیران عزیز تا یه پست مظلومانه دیدن سریع جبهه گیری نکن و امتیاز های مثبتی رو که داده شده رو پاک کنن.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سلام

کاربری به اسم tak-graph دیروز تاپیک در اختیار گذاشتن رایگان 60 الی 80 هزار ایمیل رو زده بودن ( البته الان تاپیک پاک شده و ایشون هم بن شدن ) خیلی از کاربرها هم به ایشون به خاطر این لیست ایمیل امتیاز مثبت داده بودن ! امیدوارم ایشون برای گرفتن این امتیازها نظر سو نداشته باشن

اینم متن پیغام خصوصی ایشون که به من زدن :

بیش از 60 هزار ایمیل و جیمیل فعال بصورت رایگان برای شما (Tak-Graph)
سلام .
دوست عزیز من این لیست رو خریداری کردم و رایگان در اختیارتون قرار میدم و فقط شما دوکار زیر رو محبت کن و انجام بده :
1- یه امتیاز بازارچه بهم بدید :
امتیاز بازارچه

2- این لیست رو به هیچ عنوان پخش نکنید و فقط مورد استفاده خودتون باشه

بعد از دادن امتیاز همین پ.خ رو جواب بدید که تقدیم کنم لینک دانلود رو .
فقط امتیاز رو در مورد ایمیل ندهید و مثلا از مرامم بگید ! دی:
ممنون .

یا حق

DarkSoroush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با یکی از دوستان یک معامله کردیم ولی خب نتونستم بهش امتیاز بدم. میگه دسترسی نداری. تعداد پست خاصی باید داشته باشم تا بتونم به بقیه امتیاز بدم؟ ایشون قبلا به من امتیاز داده.

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
با یکی از دوستان یک معامله کردیم ولی خب نتونستم بهش امتیاز بدم. میگه دسترسی نداری. تعداد پست خاصی باید داشته باشم تا بتونم به بقیه امتیاز بدم؟ ایشون قبلا به من امتیاز داده.
داداش تعداد پست هات باید بیشتر از 70 تا باشه.وقتی به 70 رسید یه بار نام کاربریتو لاگ اوت کن و دوباره لاگ این کن،و بعدش با خیال راحت امتیاز بده.

بالا