بهتون پیام دادم مدیر عزیز
لطفا رسیدگی بفرمایید و ما رو از این بدبختی نجات بدید .
با تشکر.
همچنان منتظر پاسخ مدیران عزیز هستیم .....
بهتون پیام دادم مدیر عزیز
لطفا رسیدگی بفرمایید و ما رو از این بدبختی نجات بدید .
با تشکر.
ممنونم از رسیدگی سریع و دقیقتون!!!
ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد!!!
شما اصلا ببینید من با این کاربر معامله ای داشتم که به من امتیاز منفی داده.
آولین و آخرین باری که باهاش معامله داشتم یکسال پیش بود که بهم گرون فروخت منم بهش امتیاز منفی دادام ولی اون قبول نکردو اونم به من امتیاز منفی داد که من گزارش دادم و پاکش کردن.حالا باز دوباره اومده شروع کرده.
لطفا رسیدگی کنید دیگه.
نمایش مشخصات: Stolen Ground - PersianTools Forums
این دوستمون یه امتیاز منفی اشتباه به ما داده
لطفاً پاکش کنید
یک اشتباهی پیش اومده بود که حل شد
اگه امکان داره امتیاز منفی رو پاک کنید
با سلام؛
کاربر goodjavan بدون داشتن هیچگونه خرید و فروش یا هر تبادل مالی با بنده صرفا به دلیل اعتراض بنده به تاپیک خلاف قوانینی که ایشان در بخش بازارچه درج کرده بود (نیاز به کمک و تکدّی گری و ...)، اقدام به درج امتیاز منفی برای من کرده است. از مدیریت محترم بخش خواهشمندم ضمن رسیدگی، اقدام مقتضی در جهت برخورد با کاربر خاطی را انجام دهند تا از تکرار چنین رفتارهای مجرمانه ای جلوگیری بعمل آید تا پس از این از امکانات فوروم به منظور تطمیع یا تهدید و مرعوب ساختن دیگر کاربران استفاده نشود.
پیشاپیش از توجه شما سپاسگذارم؛
درود بر شما مدیریت محترم بنده امروز تاپتیکی زدم مبنی بر کمک به دو نوشکفته
با سلام؛
کاربر goodjavan بدون داشتن هیچگونه خرید و فروش یا هر تبادل مالی با بنده صرفا به دلیل اعتراض بنده به تاپیک خلاف قوانینی که ایشان در بخش بازارچه درج کرده بود (نیاز به کمک و تکدّی گری و ...)، اقدام به درج امتیاز منفی برای من کرده است. از مدیریت محترم بخش خواهشمندم ضمن رسیدگی، اقدام مقتضی در جهت برخورد با کاربر خاطی را انجام دهند تا از تکرار چنین رفتارهای مجرمانه ای جلوگیری بعمل آید تا پس از این از امکانات فوروم به منظور تطمیع یا تهدید و مرعوب ساختن دیگر کاربران استفاده نشود.
پیشاپیش از توجه شما سپاسگذارم؛
لطفاً پاکش کنید
میدونی جالب چیه ؟
درود بر شما مدیریت محترم بنده امروز تاپتیکی زدم مبنی بر کمک به دو نوشکفته و در پست اول عنوان کردم که از بحث و نظر کارشناسی ممنوع ایشون علاوه بر اینکه به نوشته های بنده توجه نداشتن بلکه 3بار پشت سر هم اقدام به تهدید و تهمت و فحاشی و استفاده از یوزر دومشون کردن دو همکار جناب عالی نمایش مشخصات: m_2t_ab - PersianTools Forums نمایش مشخصات: bahram241 - PersianTools Forums از صحت این قضیه اطلاع دارن قربان و همچنین تمامی تاپتیک اسکرین گرفته شد درصورت اقدام بفرمایید تا بنده اپلود کنم تقدیم کنم قربان احسان جان بابت اون قضیم عزیز بنده منتظر خبر شما هنوز هستم ارادتمندم قربان با تشکر از زحمات بی شائبه ی شما مدیریت محترم...درپناه حق
نمونه ای از تهدید و فحاشی ایشون :
مشاهده پیوست 368527
میدونی جالب چیه ؟
تو جزیره بن شدگان ایشون رو بن دائم کردند
بعد معلوم نی با چه پارتی بازی الان آزاد هستن و به بددهنیشون ادامه میدن :|
ما بن شدیم 10 روز خودمون جر دادیم هیشکی جواب مارو هم نداد !!!! :|
الانم امتیاز منفی ایشون رو پاک کردن
ماله من که قبل ایشون درخواست داده بودم هنوز حذف نشده !!!
پارتی بازی از این بیشتر ؟ :|
نباشه چی میشه ؟
اینم مدرک !!!!
خون ایشون رنگین تره آیا ؟؟؟
میتونی همونطور که خودت گفتی به "جر دادن" خودت ادامه بدی تا بشی مضحکه و ملعبه ای برای خنده دیگران.
اینو کوت میکنم
جوابتم نمیدم تا مدیرا ببینن![]()
میدونی جالب چیه ؟
تو جزیره بن شدگان ایشون رو بن دائم کردند
بعد معلوم نی با چه پارتی بازی الان آزاد هستن و به بددهنیشون ادامه میدن :|
ما بن شدیم 10 روز خودمون جر دادیم هیشکی جواب مارو هم نداد !!!! :|
الانم امتیاز منفی ایشون رو پاک کردن
ماله من که قبل ایشون درخواست داده بودم هنوز حذف نشده !!!
پارتی بازی از این بیشتر ؟ :|
لطفاً پاکش کنید
عرفان جان بیخیال داداش جواب ایلهان خاموشیست این دنیارو پاک کنه داداش اون دنیارو چی همون بهتر که داداش با اینجور افراد جوابشونو ندی خودشون میفهمند یعنی چی ماشالله امتیازشونم که پاک شده حق مظلوم نباید خورده بشه داداش اما افسوس که دنیا.... ارادت حاجی...التماس دعا
احسان جان لطفا موضوع درون پخ را پیگیری فرمایید قربان اسناد و مدارک هم موجوده که خدمتتون ارسال شده با تشکر از شما