• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

D34D_MAN

Registered User
لایک‌ها
6
ممنونم از رسیدگی سریع و دقیقتون!!!
ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد!!!

شما اصلا ببینید من با این کاربر معامله ای داشتم که به من امتیاز منفی داده.
آولین و آخرین باری که باهاش معامله داشتم یکسال پیش بود که بهم گرون فروخت منم بهش امتیاز منفی دادام ولی اون قبول نکردو اونم به من امتیاز منفی داد که من گزارش دادم و پاکش کردن.حالا باز دوباره اومده شروع کرده.
لطفا رسیدگی کنید دیگه.

عیبی نداره پاک نکردین هم نکردین یه امتیاز منفی چیزی از من کم نمیکنه.فقط من از این میسوزم که چطور راحت میان به بقیه فحاشی میکنن و حقشونو ضایع میکنن یه آبم روش ولی مدیرای محترم به خودشون زحمت نمیدن رسیدگی کنن.عیبی نداره.

Last edited:

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
یعنی هیچ کس توی این تاپیک نمیاد به شکایت های ما رسیدگی کنه؟ این دیگه چه وضعیه

اگر فحاشی توی این فروم آزاد هستش به ما هم بگین در جریان باشیم!

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
نمایش مشخصات: Stolen Ground - PersianTools Forums
این دوستمون یه امتیاز منفی اشتباه به ما داده
لطفاً پاکش کنید
ایشون کارش درسته
یک اشتباهی پیش اومده بود که حل شد
اگه امکان داره امتیاز منفی رو پاک کنید

با توجه به 2 پست بالا لطفاً منفی بنده رو پاک کنید

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
با سلام؛

کاربر goodjavan بدون داشتن هیچگونه خرید و فروش یا هر تبادل مالی با بنده صرفا به دلیل اعتراض بنده به تاپیک خلاف قوانینی که ایشان در بخش بازارچه درج کرده بود (نیاز به کمک و تکدّی گری و ...)، اقدام به درج امتیاز منفی برای من کرده است. از مدیریت محترم بخش خواهشمندم ضمن رسیدگی، اقدام مقتضی در جهت برخورد با کاربر خاطی را انجام دهند تا از تکرار چنین رفتارهای مجرمانه ای جلوگیری بعمل آید تا پس از این از امکانات فوروم به منظور تطمیع یا تهدید و مرعوب ساختن دیگر کاربران استفاده نشود.

پیشاپیش از توجه شما سپاسگذارم؛

goodjavan

Registered User
لایک‌ها
1,138
با سلام؛

کاربر goodjavan بدون داشتن هیچگونه خرید و فروش یا هر تبادل مالی با بنده صرفا به دلیل اعتراض بنده به تاپیک خلاف قوانینی که ایشان در بخش بازارچه درج کرده بود (نیاز به کمک و تکدّی گری و ...)، اقدام به درج امتیاز منفی برای من کرده است. از مدیریت محترم بخش خواهشمندم ضمن رسیدگی، اقدام مقتضی در جهت برخورد با کاربر خاطی را انجام دهند تا از تکرار چنین رفتارهای مجرمانه ای جلوگیری بعمل آید تا پس از این از امکانات فوروم به منظور تطمیع یا تهدید و مرعوب ساختن دیگر کاربران استفاده نشود.

درود بر شما مدیریت محترم بنده امروز تاپتیکی زدم مبنی بر کمک به دو نوشکفته و در پست اول عنوان کردم که از بحث و نظر کارشناسی ممنوع ایشون علاوه بر اینکه به نوشته های بنده توجه نداشتن بلکه 3بار پشت سر هم اقدام به تهدید و تهمت و فحاشی و استفاده از یوزر دومشون کردن دو همکار جناب عالی نمایش مشخصات: m_2t_ab - PersianTools Forums نمایش مشخصات: bahram241 - PersianTools Forums از صحت این قضیه اطلاع دارن قربان و همچنین تمامی تاپتیک اسکرین گرفته شد درصورت اقدام بفرمایید تا بنده اپلود کنم تقدیم کنم قربان احسان جان بابت اون قضیم عزیز بنده منتظر خبر شما هنوز هستم ارادتمندم قربان با تشکر از زحمات بی شائبه ی شما مدیریت محترم...درپناه حق
نمونه ای از تهدید و فحاشی ایشون :

مشاهده پیوست 368527

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482

درود بر شما مدیریت محترم بنده امروز تاپتیکی زدم مبنی بر کمک به دو نوشکفته

درج تاپیک هایی با عناوین نظرسنجی، خرید گروهی، نیاز به کمک و تکدّی گری و ... خلاف قوانین بازارچه است.

با سلام؛

امیدوارم مدیران رسیدگی کنند که استفاده از امکانات سایت دستاویزی نباشه برای هر کودکی که با پول تو جیبی باباش کارت اینترنت خریده و اومده تو اینترنت.

mamad67

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به شما مدیر عزیز

یکی از دوستان به من امتیاز منفی داده که فکر کنم واقعا حق من نباشه میخواستم اگه میشه پیگیری کنید

کاربر afpakro به من زنگ زد برای خرید تبلت که من پول ندارم و من درک کن!!!!! و تبلتت ارزون تر بفروش به من منم گفتم واسم مقدور نیست و کلی التماس کرد تا شنبه برام نگه دار بدون بیانه و هیچی که من پولم جور بشه منم گفتم اگه تا شنبه فروش نرفت به شما میفروشم که مشتری پیدا شد فروختم الان زنگ زده من تحدید میکنه واسه این کارت بهت امتیاز منفی میدم اومدم دیدم بهم داده

اینم لینک فروش تبلت که به خوبی اجام شده:
فروش تبلت Axtrom Axpad V1

ممنون میشم رسیدگی کنید

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
لطفاً پاکش کنید
ایشون کارش درسته

درود بر شما مدیریت محترم بنده امروز تاپتیکی زدم مبنی بر کمک به دو نوشکفته و در پست اول عنوان کردم که از بحث و نظر کارشناسی ممنوع ایشون علاوه بر اینکه به نوشته های بنده توجه نداشتن بلکه 3بار پشت سر هم اقدام به تهدید و تهمت و فحاشی و استفاده از یوزر دومشون کردن دو همکار جناب عالی نمایش مشخصات: m_2t_ab - PersianTools Forums نمایش مشخصات: bahram241 - PersianTools Forums از صحت این قضیه اطلاع دارن قربان و همچنین تمامی تاپتیک اسکرین گرفته شد درصورت اقدام بفرمایید تا بنده اپلود کنم تقدیم کنم قربان احسان جان بابت اون قضیم عزیز بنده منتظر خبر شما هنوز هستم ارادتمندم قربان با تشکر از زحمات بی شائبه ی شما مدیریت محترم...درپناه حق
نمونه ای از تهدید و فحاشی ایشون :

مشاهده پیوست 368527
میدونی جالب چیه ؟
تو جزیره بن شدگان ایشون رو بن دائم کردند
بعد معلوم نی با چه پارتی بازی الان آزاد هستن و به بددهنیشون ادامه میدن :|
ما بن شدیم 10 روز خودمون جر دادیم هیشکی جواب مارو هم نداد !!!! :|
الانم امتیاز منفی ایشون رو پاک کردن
ماله من که قبل ایشون درخواست داده بودم هنوز حذف نشده !!!
پارتی بازی از این بیشتر ؟ :|

Last edited:

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
میدونی جالب چیه ؟

شما خودتو "جر دادی" یا هرچی به بنده ارتباطی نداره. بهتره حرف خودت رو بزنی و سرت به کار خودت باشه ;)

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
نباشه چی میشه ؟
اینم مدرک !!!!
خون ایشون رنگین تره آیا ؟؟؟

میتونی همونطور که خودت گفتی به "جر دادن" خودت ادامه بدی تا بشی مضحکه و ملعبه ای برای خنده دیگران.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
اینو کوت میکنم
جوابتم نمیدم تا مدیرا ببینن ;)

کوت کن مشکلی نداره. من حرف بدی نزدم که از عواقبش بترسم. شما گفتی "خودمو جر دادم" منم گفتم اشکالی نداره بده. مشکلت اینه که دماغت رو وارد مسائلی میکنی که بهت ارتباط معناداری نداره. خودت پست های اخیرت رو بخون ببین خندت میگیره یا نه

میدونی جالب چیه ؟

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
لطفاً پاکش کنید
ایشون کارش درسته

با توجه به 2 پست بالا لطفاً منفی بنده رو پاک کنید

goodjavan

Registered User
لایک‌ها
1,138
عرفان جان بیخیال داداش جواب ایلهان خاموشیست این دنیارو پاک کنه داداش اون دنیارو چی همون بهتر که داداش با اینجور افراد جوابشونو ندی خودشون میفهمند یعنی چی ماشالله امتیازشونم که پاک شده حق مظلوم نباید خورده بشه داداش اما افسوس که دنیا.... ارادت حاجی...التماس دعا
احسان جان لطفا موضوع درون پخ را پیگیری فرمایید قربان اسناد و مدارک هم موجوده که خدمتتون ارسال شده با تشکر از شما

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
عرفان جان بیخیال داداش جواب ایلهان خاموشیست این دنیارو پاک کنه داداش اون دنیارو چی همون بهتر که داداش با اینجور افراد جوابشونو ندی خودشون میفهمند یعنی چی ماشالله امتیازشونم که پاک شده حق مظلوم نباید خورده بشه داداش اما افسوس که دنیا.... ارادت حاجی...التماس دعا
احسان جان لطفا موضوع درون پخ را پیگیری فرمایید قربان اسناد و مدارک هم موجوده که خدمتتون ارسال شده با تشکر از شما

داداش من اصلا حرفای این برام مهم نیست
از این حرص میخورم پارتی بازی میشه هیشکی پاسخگو نی :)

th_hessam

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
این موضوع خیلی مهم راجع به سو استفاده از rating هست . کاربری که تازه شروع کرده به فروش در این بازار مجازی با کاربری که Rate بالا داره ولی متاسفم براش :
در تاپیک >> فروش دو عدد هارد 1tra , 2tra
یوزری با نام نمایش مشخصات: brayanbarni - PersianTools Forums
ابتدا در تاپیک اعلام قیمت کرد بعد در pm اعلام خرید کرد من در استارت قید کرده بودم تهران تحویل میدم و مزایده تا شب هست ایشان در pm ارسال کردن که شمال قادر به دریافت هستند و در گفتگوی تلفنی گفتند برای تحویل تهران فردا اطلاع می دهند . و مبلغی هم واریز نکردند
دو عدد هارد فروخته شد به شخص دیگری که در تهران بودند . امروز تماس گرفتند با من و من اطلاع دادم که فروخته شد . بعد از تماس نمره منفی به بنده دادند . بنده از این یوزر شکایت دارم . به دو علت :
1.اتهام زده و باعث بی اعتباری بنده شده
1. خرید طبق قوانین فروشنده انجام نداده و امتیاز منفی داده
تقاضا دارم برخورد شود .

اسکرین از pm هم اضافه کردم .

Last edited:

gfi

Registered User
لایک‌ها
34
سلام همكاران عزيز خسته نباشين
ببخشيد من و يوزر عزيز m.e_shahangei بخاطره خريد و فروش هاردي كه ديروز انجام داديم براي هم امتياز بازارچه ثبت كرديم
ولي متاسفانه اين اميتاز براي بازارچه ثبت نشده
blinksmiley.gif
و روي امتيازهاي total ما حساب شده
ميشه بيزحمت اين مشكل رو برطرف كنين و امتياز بازارچه مارو اصلاح کنین چون شاید 2 نفر یا چند نفر قطعات یا اجناس زیادی رو به طور قانونی بهم تو فروم بفروشن، چرا جزو Total حساب میشه؟؟؟
از توجه شما بينهايت ممنونم
لينك تاپيك:
فروش هارد 80 ساتا سیگیت

بالا