• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

oranoos_mta

Registered User
لایک‌ها
33
سلام. خسته نباشد.
من بخاطر انتقاد از کاربر hossein_mokhte2 در تایپیک http://forum.persiantools.com/t423801.html مورد حمله ایشون قرار گرفتم و به بنده امتیاز منفی دادن.
لطفا اگه ممکنه این امتیاز منفی که ایشون به بنده دادن رو پاک کنید. من هیچ معامله ای با ایشون نداشتم و نخواهم داشت.

جدی باید این سیستم امتیاز دهی را یه فکری به حالش بکنید.
ما که میخوایم از اینجا خرید کنید خیلی وقتا میریم امتیاز طرف رو نگاه میکنیم. اونوقت از کجا بدونیم که کاربرای دیگه بهش امتیاز دادن یا خودش یا دوستاش؟
واقعا نمیشه به امتیازها اعتماد کرد

آقا این امتیاز منفی مارو نمیخواید پاک کنید؟ آخه من با کسی که هیچ معامله ای نداشتم چطوری باید امتیاز منفی بخورم

Old Master

Registered User
لایک‌ها
27
مهم : کاربران باید حداقل 70 پست داشته باشند و باید 10 روز از تاریخ عضویتشون گذشته باشه تا بتونن امتیاز بدن. در غیر این صورت دسترسی دادن امتیاز رو ندارند.

بنده هردو شرایط مذکور را دارم ولی بازهم دسترسی به امتیازدهی ندارم
تعدادی از دوستان هستن که باید بشون امتیازدهی کنم تا شرمنده و دین دارشون نشم
ممنون میشم رسیدگی یا راهنمایی بفرمایید،

hamedperfects

Registered User
لایک‌ها
18
سلام.وقت بخیر. من یه کالایی رو خریداری کردم ولی دیگه نمی تونم امتیاز بدم . قبلا امتیاز می دادم ولی الان نمیتونم.

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
درود و خسته نباشید

دوستی امتیاز بی مورد و بی پایه اساس از روی عصبانیت و کمی هم حسادت نثار مون کرده لطفا رسیدگی کنید

سپاسگذارم

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
وقت بخیر

مدیریت محترم لطفا امتیاز منفی بی دلیلی که دوست عزیزمون محبت کردن رو پاک کنید , با تشکر

par3web

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
مدیر محترم من 2تا امتیاز منفی دارم از دو نفر
منم به جفتشون امتیاز منفی دادم که حداقل کسی که مال منو میخونه بره تو امتیاز های طرف مقابل و ببینه چی بوده قضیه
حالا من با جفتشون صحبت کردم که امتیاز های همو پاک کنیم
یکی کاربر naseri18 و slr560
اگه میشه امتیاز منفی هامونو پاک کنید

playstation 3

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من با اين كه 10 روط از عضويتم گذشته و بيش از 70 پست دارم بازم قادر به امتياز دهي نيستم لطفا رسيدگي كنيد چند نفر بايد امتياز مثبت بدم ممنون از مديران محترم

emperor280

Registered User
لایک‌ها
40
من هم همین مشکل دارم ! 3 سال میشه که تو فروم عضوم + تعداد پست ها از 70 هم گذشته ! با این حال نمیتونم امتیاز بدم

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
بنده توسط این تاپیک از کاربر عزیز "farzad.sadeshi" خریدی انجام دادم که امتیاز هم ردو بدل شد ولی با توجه به موضوعاتی که پیش اومد اون کالا برگشت داده شد.
پس هیچ لزومی نمیبینم که امتیازی که بنده به ایشون دادم و یا ایشون به من دادن، در قسمت امتیازهای من و ایشون باشه.
لطفن پاک کنید.

در ضمن بنده از طریق گزارش دهی در کنار امتیاز هم اقدام کردم که متاسفانه هیچ اتفاقی رخ نداد!

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان از دکمه قرمز کنار امتیازاتون استفاده کنید زودتر رسیدگی میشه

amin_ir

Registered User
لایک‌ها
17
این قضیه ی امتیاز دادن خیلی خوبه ، فقط اینکه گذاشتین کاربرانی که 70 پست به بالا دارند فقط میتونند امتیاز بدهند کمی مشکل داره ، بعنوان مثال من از سال 2009 عضو این سایت هستم و بیشتر از مطالب سایت استفاده میکنم تا اینکه پست بدهم و تا به حال دو خرید از این بازارچه داشتم که بنا به دلایل کافی فروشنده نسبت به اطلاعات کالایی که گذاشته خیلی انصاف را رعایت نکرده و متاسفانه امتیاز 100% گرفته و من هم نتونستم بهش امتیازی که عادلانه بود را بهش بدم .
در کل اگر کاربرانی که اجازه ی امتیاز دهی و کلا اینجور امتیازها را باید دسته بندی نمایید ، لطفا فقط تعداد پست را در نظر نگیرید ، من بعید میدونم تا 1 سال دیگه هم 70 پست بزنم ، مگر اینکه از همین الان شروع کنم و پست های بی محتوی بزنم

ortegoli

Registered User
لایک‌ها
226
مدیر محترم نمیخواهید امتیاز منفی منو پا کنید از طرف تو انجمن شکایت کردم طرف بهم منفی داد آخر سر هم خودشون ممنوع المعامله شدن

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
سلام ما سر قضیه ای با دوستمون اختلاف پیدا کردیم و به هم امتیاز منفی دادیم.الان هردو مون رضایت کامل داریم پس خواهشا امتیاز منفیه جفتمونو پاک کنید ممنون :

[h=1]شکایت از کاربر SAEID1372[/h]جناب دکتر الان کاربر
نمایش مشخصات: jalaldavood - PersianTools Forums بی دلیل بهم امتیاز منفی داده!!!! بعد اومده با یوزر دیگه هم امتیاز منفی داده!!!! نمیدونم قصدش چیه !! وقتی ازش میپرسم مشکلت چیه میگه منکه دیگه تو سایت معامله نمیخوام بکنم پس تورو هم نمیذارم معامله کنی!!!! الان هم اومده با یوزر 7727320 بهم منفی داده!!! خواهشا رسیدگی کنین!!!

Last edited:

amirsardari

Registered User
لایک‌ها
16
مدیریت محترم . امتیاز منفی ایشون حتما پاک بشه . این بنده خدا تاپیک شکایت زده : http://forum.persiantools.com/t435461.html

طبق معمول تاپیک بدون عکس و عدم رسیدگی همکاران بخش مربوطه !!!

مدیریت محترم نمیخواید اقدام کنید ؟؟ جناب دکتر هم که زحمت کشیدن گفتن امتیاز منفیمو پاک کنید . دوبار هم ریپورت کردم

David Zheng Zhi

Registered User
لایک‌ها
106
مدیر محترم نمیخواهید امتیاز منفی منو پا کنید از طرف تو انجمن شکایت کردم طرف بهم منفی داد آخر سر هم خودشون ممنوع المعامله شدن
حرفای ایشون تائید میشد ‏‏!‏ من در جریانی شکایتشون بودم, اسمی طرفم فک میکونم هیتلر بود ...

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام و خسته نباشید
می خواستم درخواست کنم یه تدبیری برای امتیاز های بازارچه ببینین که نشه روی هوا امتیاز داد
مشکل ما حل شد با تشکر

Last edited:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
بالا