• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو پیرامون صندوقهای سرمایه گذاری مشترک -درآمد ثابت ، مختلط ، سهام

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
اگر دنبال سود بیشتر و البته ریسک بیشتر هستی که باید بری تو صندوقهای "سهامی" یا "مختلط" پول بزاری که بخش زیادی از دارایی شون را تو بورس گذاشتن.
ولی اگه نه، میخوای سود مطمئن بدست بیاری یا باید بری بزاری تو بانک یا همین صندوقهای "با درآمد ثابت".

الان بانک آینده تا 20% سالیانه و پارسیان تا 19% سالیانه میدن پس به نظر من باید تو صندوقهایی بزاری که تا حدی بهتر از اینها باشن وگرنه بانک خیلی مطمئنتر و راحت تره!

لیست کامل صندوقها را میتونی در سایت fipiran.ir ببینی. عملکرد چند ماه گذشته شون را بررسی کن و یکی یا دو تا را انتخاب کن. مخصوصا به درصد سهامشون دقت کن.
تا زمانی که اوضاع بورس خوب بود، اون صندوقهایی که سهامشون زیاد بود، بازدهی شون خوب بود. مثلا من تو "نیکی" پول داشتم که تا سالی 60% هم رسیده بود ولی وقتی بورس ریخت پایین، بازدهی ماهانه اش حتی منفی شد یعنی ضرر میداد که من دیگه خارج شدم ازش.

الان اون جدول بالا را نگاه کن. به نظر من بهگزین، حکمت آشنا و امین آشنا فعلا خوبن و شاید حتی البرز و اندیشه فردا هم بد نباشن.
ولی من به این نتیجه رسیدم که وقتی پول گذاشتی تو این صندوقها باید به عملکردشون هم مرتب دقت کنی چون ممکنه الان خوب باشن ولی چند وقت بعد سیاستشون را عوض کنن و عملکردشون بد بشه یا برعکس.
درسته که بعضی از بانکها سود نزدیک 20 درصد هم میدن اما به نظر من صندوقهای ثابت معتبری که حتی همین 20 درصد هم میدهند باز از بانک ها بهتر هستند. چون اگر شرایط بانکهایی را که 20 درصد میدهند را نگاه کنید اولا سود را به صورت ماه شمار حساب میکنند و اگر شما بخشی ار پولتان را حتی 29 ماه هم احتیاج داشته باشید و از حساب خارج کنید سود آن ماه را از دست میدهید و البته همین داستان در مورد واریز پول هم هست. ضمن اینکه خیلی از این بانکها که سود بالاتر میدهند حسابشان امکان واریز وجه ندارند . اما سود صندوقها روز شمار حساب میشود و از هر روزی که پولی واریز کنید سود به آن تعلق میگیرد و هنگام برداشت هم سود را تا روز قبل برایتان محاسبه میکنند و هر لحظه میتوان واریز و برداشت داشت.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
اگر دنبال سود بیشتر و البته ریسک بیشتر هستی که باید بری تو صندوقهای "سهامی" یا "مختلط" پول بزاری که بخش زیادی از دارایی شون را تو بورس گذاشتن.
صندوق های سهامی یا مختلط کدوم سودشون بیشتره؟

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
ولی اگه نه، میخوای سود مطمئن بدست بیاری یا باید بری بزاری تو بانک یا همین صندوقهای "با درآمد ثابت".

الان بانک آینده تا 20% سالیانه و پارسیان تا 19% سالیانه میدن پس به نظر من باید تو صندوقهایی بزاری که تا حدی بهتر از اینها باشن وگرنه بانک خیلی مطمئنتر و راحت تره!

لیست کامل صندوقها را میتونی در سایت fipiran.ir ببینی. عملکرد چند ماه گذشته شون را بررسی کن و یکی یا دو تا را انتخاب کن. مخصوصا به درصد سهامشون دقت کن.
تا زمانی که اوضاع بورس خوب بود، اون صندوقهایی که سهامشون زیاد بود، بازدهی شون خوب بود. مثلا من تو "نیکی" پول داشتم که تا سالی 60% هم رسیده بود ولی وقتی بورس ریخت پایین، بازدهی ماهانه اش حتی منفی شد یعنی ضرر میداد که من دیگه خارج شدم ازش.

الان اون جدول بالا را نگاه کن. به نظر من بهگزین، حکمت آشنا و امین آشنا فعلا خوبن و شاید حتی البرز و اندیشه فردا هم بد نباشن.
ولی من به این نتیجه رسیدم که وقتی پول گذاشتی تو این صندوقها باید به عملکردشون هم مرتب دقت کنی چون ممکنه الان خوب باشن ولی چند وقت بعد سیاستشون را عوض کنن و عملکردشون بد بشه یا برعکس.

صندوق های سهامی الان مثل باتلاق میمونه! یه موجی تو سال ۹۸ و اوایل سال ۹۹ اومد و شاخص رو چندین برابر کرد و قیمت سهم ها حبابی شد ۶ ماهه بازار نزولی هست و هنوز حباب کاملا تخلیه نشده شما هم پیشنهادت راجب به صندوق سهامی در حال حاضر اشتباهه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
صندوق های سهامی الان مثل باتلاق میمونه! یه موجی تو سال ۹۸ و اوایل سال ۹۹ اومد و شاخص رو چندین برابر کرد و قیمت سهم ها حبابی شد ۶ ماهه بازار نزولی هست و هنوز حباب کاملا تخلیه نشده شما هم پیشنهادت راجب به صندوق سهامی در حال حاضر اشتباهه
این صندوق های که تامین سرمایه سپهر ضامن نقد شوندگیشون هستن معتبر هستن؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان یه سوال؟
اگه من توی یه صندوق درآمد ثابت قابل معامله سرمایه گذاری کنم و مثلا بعد از 6 ماه بخوام اصل پول و سودم رو بردارم باید توی بورس بفروشم واحد های صندوقم رو یا همون که ابطال بزنم بعد از چند روز پولم با سودش داده میشه؟

Arashnz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان ممکنه یکی راجع به صندوق های سرمایه گذاری توضیح بده ؟ من یه مقدار پول اومده دستم و زیاد هم اهل ریسک کردن نیستم، الان دیدم بانک ملت یه صندوق سرمایه گذاری داره، فرق این ها چیه که هر بانکی برای خودش داره ؟ من چند ساله با بانک ملت کار می کنم و دوست دارم در صندوق همین بانک سرمایه گذاری کنم. فقط سودش رو باید از کجا ببینم چقدر هست و اینکه چه تفاوت هایی با هم دارند ؟ اگر توضیح بدید ممنون میشم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان ممکنه یکی راجع به صندوق های سرمایه گذاری توضیح بده ؟ من یه مقدار پول اومده دستم و زیاد هم اهل ریسک کردن نیستم، الان دیدم بانک ملت یه صندوق سرمایه گذاری داره، فرق این ها چیه که هر بانکی برای خودش داره ؟ من چند ساله با بانک ملت کار می کنم و دوست دارم در صندوق همین بانک سرمایه گذاری کنم. فقط سودش رو باید از کجا ببینم چقدر هست و اینکه چه تفاوت هایی با هم دارند ؟ اگر توضیح بدید ممنون میشم
سلام
کدوم صندوق بانک ملت رو میگین؟

Arashnz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان الان من تاریخچه NAV مربوط به صندوق گسترش فردای ایرانیان رو دریافت کردم و در سال 1399 قیمت NAV از حدود 102000 تومن شده الان 128000 تومن . این در حالیه که صندوق بانک ملت تقریبا از اول کارش تا الان NAV اش روی حدود 100000 تومن بوده. با توجه به چیزهایی که توی این تایپک خوندم ایا این موضوع یعنی ریسک این صندوق در حال حاضر برای سرمایه گذاری بالاست ؟ و کلا لطفا نظرتون رو راجع به سرمایه گذاری در این صندوق بدید. خودم به خاطر ضامن نقدشونگی که بانک آینده هست تمایل دارم تو این صندوق سرمایه گذاری کنم..

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان جرا سایت دارا الگوریتم و ارمغان ایرانیان جایی برای ثبت نام نداره یعنی به عمد گزینه ثبت نانش رو برداشتن که کسی نتونه ثبت نام کنه یا باید تماس بگیریم با دفترشون از طریق تلفن ثبت نام کنیم

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
اوضاعش خراب من ابطال زدم خیلی هم طول میده تا پول رو پرداخت کنه شنبه ابطال زدم ۳ شنبه پرداخت کرد.
سه روز که خوبه برای بعضی ها رو تا ۶ یا ۷ روز طول کشیده تا پولو پس داده
معمولن تو همه صندوق ها بعد از ابطال دو روز بعد پول واریز میشه

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان جرا سایت دارا الگوریتم و ارمغان ایرانیان جایی برای ثبت نام نداره یعنی به عمد گزینه ثبت نانش رو برداشتن که کسی نتونه ثبت نام کنه یا باید تماس بگیریم با دفترشون از طریق تلفن ثبت نام کنیم
این صندوقها از نوع قابل معامله یا همان (ETF) هستند و خرید و فروششان از طریق سامانه انلاین کارگزاری ها انجام میشود و نیازی به ثبت نام جداگانه ندارند

Arashnz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان من تازه دو روز بود از یکی از این صندوق ها خرید کرده بودم که که کل سود ماه رو ریختن برام. یکی میتونه توضیح بده دلیلشو ؟ این نرخ NAV که بالا میره دلیلش همین هست که سود کامل واریز میکنن آخر ماه ؟ به همین خاطر بوده ؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
صندوق های که قابل معامله در بورس هستن بهترن یا صندوق های معمولی؟
مثلا صندوق درامد ثابت دو مدل داریم نوع معمولی و نوع قابل معامله در بورس کدام بهتر هستن؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
صندوق های که قابل معامله در بورس هستن بهترن یا صندوق های معمولی؟
مثلا صندوق درامد ثابت دو مدل داریم نوع معمولی و نوع قابل معامله در بورس کدام بهتر هستن؟
سلام
دوست عزیز سوالات شما خیلی کلی هست امکان پاسخ دادن وجود نداره چون به استراتژی شما بستگی داره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام
دوست عزیز سوالات شما خیلی کلی هست امکان پاسخ دادن وجود نداره چون به استراتژی شما بستگی داره
سلام سوال سختی نیست که
میگم صندوق های ساده بهترن یا صندوق های قابل معامله
مگه فرمول فیزیک کوانتوم پرسیدم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام سوال سختی نیست که
فیزیک کوانتوم نیست منتهی سوالات کلی پاسخ های دقیقی ندارند
چراکه هر شخص استراتژی و دیدگاه خاصی داره

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
سلام سوال سختی نیست که
ولی تو کلا خیلی سوال میپرسی!

من از چند سال پیش یادم میاد سوال زیاد میپرسی! علتش چیه واقعا؟ تو اینهمه مطلب را میخوای بدونی برای چی؟
از همه چیزهایی که میپرسی و جواب میگیری، استفاده میکنی تو زندگیت؟!

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان الان من تاریخچه NAV مربوط به صندوق گسترش فردای ایرانیان رو دریافت کردم و در سال 1399 قیمت NAV از حدود 102000 تومن شده الان 128000 تومن . این در حالیه که صندوق بانک ملت تقریبا از اول کارش تا الان NAV اش روی حدود 100000 تومن بوده. با توجه به چیزهایی که توی این تایپک خوندم ایا این موضوع یعنی ریسک این صندوق در حال حاضر برای سرمایه گذاری بالاست ؟ و کلا لطفا نظرتون رو راجع به سرمایه گذاری در این صندوق بدید. خودم به خاطر ضامن نقدشونگی که بانک آینده هست تمایل دارم تو این صندوق سرمایه گذاری کنم..
بازدهی صندوق گسترش فردای ایرانیان چند وقتی است که خیلی افت کرده، به نظرم ارزش نداره سرمایه گذاری کنی توش. میتونی بری حساب بلند مدت 20% بانک آینده باز کنی که پس از یک ماه میتونی برداشت کنی ازش.
الان صندوقهای خیلی بهتری هم هستن مثل حکمت آشنا یا امین آشنا یا بهگزین. همه این صندوقها معتبرن و مهم نیست که بانک آینده پشتشون باشه یا نه

بالا