amirrezan95
Registered User
- نوشتهها
- 3,064
- لایکها
- 9,192
سایت کدالپرتفوی صندوقهای سهامی رو از کجا میشه دید؟
سایت کدالپرتفوی صندوقهای سهامی رو از کجا میشه دید؟
کدوم قسمتش ؟ توی سرچ که فقط اطلاعیه ها میاد
داخل همون اطلاعیه ها وضعیت پرتفوی صندوق هم هست.کدوم صندوق مد نظرتونه تا براتون لینکش کنمکدوم قسمتش ؟ توی سرچ که فقط اطلاعیه ها میاد
افق ملت .یعنی باید توی اطلاعیه ها گشت و پیدا کرد؟داخل همون اطلاعیه ها وضعیت پرتفوی صندوق هم هست.کدوم صندوق مد نظرتونه تا براتون لینکش کنم
افق ملت .یعنی باید توی اطلاعیه ها گشت و پیدا کرد؟
آره،الان افق ملت رو جستجو کنی اولین اطلاعیه پرتفوی منتهی به 30.10.1399 هستافق ملت .یعنی باید توی اطلاعیه ها گشت و پیدا کرد؟
بله "یک روزه" منفی شده ولی نباید یک روزه نگاه کرد به عملکردشون. بهتره ماهانه نگاه کنیم.صندوق مشترک اندیشه فردا داره رو به منفی میره
از اصل سرمایه هم کم شده
صندوق مشترک اندیشه فردا داره رو به منفی میره
از اصل سرمایه هم کم شده
این صندوق ها احتمال ریزش هم زیاد دارند درسته ؟اوضاعش خراب من ابطال زدم خیلی هم طول میده تا پول رو پرداخت کنه شنبه ابطال زدم ۳ شنبه پرداخت کرد.
نه چندان!این صندوق ها احتمال ریزش هم زیاد دارند درسته ؟
بنظرتون باز اضافه کنم بهش؟ یا روی یکی دیگه سرمایه گذاری کنمنه چندان!
چون بیشتر دارایی هاشون در سپرده بانکی و اوراق مشارکت است که سودشون تقریبا ثابت و تضمینی است.
اون بخشی که میبرن تو بورس مشخصه ریسک داره و میتونه منفی بشه ولی معمولا این مقدار کمه مثلا 3 یا 4 درصد.
هرچی درصد دارایی شون به شکل سهام باشه، ریسک منفی شدنشون بیشتره.
موقع سرمایه گذاری باید به این موضوع دقت کنید.
مثلا همین "صندوق سرمايهگذاري امين يكم فردا" الان فقط حدود 1 یا 2 درصد سهام داره.
ادرس صندوق رو میدین لطفا؟اگر اهل ریسک نیستید صندوق های سرمایه گذاری درامد ثابت از مجموعه نیب مارکت میتونه گزینه خوبی باشه بخصوص اینکه همه مراحل رو میشه انلاین انجام داد و مجموعه منظمی هم هستند سودشون هم معقوله
صندوق مشترک اندیشه فردا داره رو به منفی میره
از اصل سرمایه هم کم شده
بله "یک روزه" منفی شده ولی نباید یک روزه نگاه کرد به عملکردشون. بهتره ماهانه نگاه کنیم.
من تو اندیشه فردا سرمایه گذاری کردم جدیدا ولی نمیدونم چرا بازدهیش یه کمی از ماههای قبلی اومده پایین تر درحالیکه ظاهرا درصد سهام بورسی اش را کم کرده و این یعنی از منفی شدن بورس زیاد ضرر نمیکنه.
ولی بهرحال فکر کنم اوضاعش بهتر بشه. باید صبر کرد و زیر نظر داشت رفتارش را.
بنظرتون باز اضافه کنم بهش؟ یا روی یکی دیگه سرمایه گذاری کنم
اصل پول هم میتونه کم بشه! وقتی بازدهی ماهانه یک صندوق منفی باشه یعنی اصل پول کم میشه دیگه، بدیهیه!اصل پول که در نهایت کم نمیشه. آخر ماه (اگر کل ماه دست نخوره) از سودش کم میشه. اما در مجموع خاطرم مکدر شد! روز اول که تو اندیشه فردا حساب باز کردم بهم گفتن کفِ 20% تضمینی هست، ولی سود بهمن نشون داد چنین نیست. دارایی «در سهام» صندوق رو چک نکردم ولی به شکلی غیر طبیعی وابسته به شاخص بورس هست و برای کسی که مستقیم هم تو بورس مشغوله، زیاد توجیهی نداره. احتمال داره بخشی از واحدهام رو منتقل کنم جای دیگه.
ادرس صندوق رو میدین لطفا؟
اصل پول هم میتونه کم بشه! وقتی بازدهی ماهانه یک صندوق منفی باشه یعنی اصل پول کم میشه دیگه، بدیهیه!
مثلا الان "نیکی" منفی است!
ولی جالبه بدونید همین نیکی تا چند ماه پیش، ماهانه 10% مثبت هم بازدهی داشت!