• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو پیرامون صندوقهای سرمایه گذاری مشترک -درآمد ثابت ، مختلط ، سهام

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
به نظر من صندوق های مختلط خوب هستند، ولی در بازار (قابل معامله) تعدادشان خیلی کم است.
درود

و بدبختانه کمتر هم که دارد میشود انگار! :rolleyes:داشتم به همین نتیجه می رسیدم که خوبند و به هنگام بررسی انها دیدم صندوق ثروتم هم که گویا از مختلط به سهام تغییر داده شده!!! :oops::oops: میخواستم از دوستانی که تجربه کرده اند در مورد میزان رضایتشان بپرسم که دیدم این گونه شده...:rolleyes::rolleyes:

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
از لحاظ اعتبار و سد دهی چطوره؟
بعد یه سوال دیگه چجوری باید پول بریزیم به این صندوق یعنی نحوه سرمایه گذاریش چطوره؟
جواب این سوالات توی سایت موجوده . خودش گفته شیوه خرید اوراق صندوق به چه شکله . قدم به قدم توضیح داده
و همینطور بقیه بخش های همین سایت رو مطالعه بکنید ، کامل توضیح داده شده

شما اوراق رو که بخری ، هر ماه سود به حساب بانکیتون میریزه
نرخ بازدهی گذشته صندوق هم مجدد از سایتش مشخصه . خیلی ساده بخواید عمل بکنید ، از نمودار پایین سایت که دندونه دندونست ، قیمت آماری بالای هر دندونه رو منهای قیمت آماری ابتدای شروع دندونه ( پایینش ) بکنید و عدد به دست اومده رو تقسیم بر قیمت آماری پایینیه بکنید و در نهایت عدد به دست اومده رو ضرب در 100 . این بازده اون ماه میشه

از سال 92 بازدهی ماه ها رو به دست بیارید ، میانگین بگیرید ، احتمالا بازدهی آینده اون طی 7 سال اینده ، ماهیانه اون درصد محاسبه شده میشه

چندتا صندوق بازدهی رو بررسی بکنید ، بعد ارکان صندوق ( مدیر صندوق ، متولی ، ضامن نقد شوندگی ) رو هم یه نیم نگاهی بندازید . در نهایت اون صندوقی که به نظر بهتر میاد رو انتخاب بکنید . اگه سرمایتون بالای 100 تومنه میتونید برای کاهش ریسک مثلا از 2 تا صندوق استفاده بکنید ;)

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
جواب این سوالات توی سایت موجوده . خودش گفته شیوه خرید اوراق صندوق به چه شکله . قدم به قدم توضیح داده
و همینطور بقیه بخش های همین سایت رو مطالعه بکنید ، کامل توضیح داده شده

شما اوراق رو که بخری ، هر ماه سود به حساب بانکیتون میریزه
نرخ بازدهی گذشته صندوق هم مجدد از سایتش مشخصه . خیلی ساده بخواید عمل بکنید ، از نمودار پایین سایت که دندونه دندونست ، قیمت آماری بالای هر دندونه رو منهای قیمت آماری ابتدای شروع دندونه ( پایینش ) بکنید و عدد به دست اومده رو تقسیم بر قیمت آماری پایینیه بکنید و در نهایت عدد به دست اومده رو ضرب در 100 . این بازده اون ماه میشه

از سال 92 بازدهی ماه ها رو به دست بیارید ، میانگین بگیرید ، احتمالا بازدهی آینده اون طی 7 سال اینده ، ماهیانه اون درصد محاسبه شده میشه

چندتا صندوق بازدهی رو بررسی بکنید ، بعد ارکان صندوق ( مدیر صندوق ، متولی ، ضامن نقد شوندگی ) رو هم یه نیم نگاهی بندازید . در نهایت اون صندوقی که به نظر بهتر میاد رو انتخاب بکنید . اگه سرمایتون بالای 100 تومنه میتونید برای کاهش ریسک مثلا از 2 تا صندوق استفاده بکنید ;)
همه چیزو خوندم یه چندتا چیز برام مبهم بود
ببینین من توی صندوق به صورت اینترنتی ثبت نام کردم العان فقط باید پول رو به حساب صندوق بریزم؟یا قبل از واریز وجه باید با مدیر صندوق هماهنگ کنم یا کار خاصی رو توی سایت انجام بدم؟
چجوری پول رو باید بریزم به حساب صندوق؟از حساب خودم ساتنا کنم؟یا به صورت آنلاین پرداخت کنم؟

Last edited:

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
همه چیزو خوندم یه چندتا چیز برام مبهم بود
چجوری پول رو باید بریزم به حساب صندوق؟از حساب خودم ساتنا کنم؟یا به صورت آنلاین پرداخت کنم؟

این صندوق - برخلاف برخی صندوق‌های دیگه - نیاز به احراز هویت حضوری داره. به طور خلاصه ثبت نام در سایت > احراز هویت در دفاتر پیشخوان منتخب درج شده در سایت > ورود به سایت و بخش واریز آنلاین از طریق درگاه > 2 روز کاری انتظار برای ثبت مبلغ و صدور واحد. ابتدای هر ماه NAV صندوق ریست می‌شه و 2 روز کاری بعد سود رو واریز می‌کنه.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
این صندوق - برخلاف برخی صندوق‌های دیگه - نیاز به احراز هویت حضوری داره. به طور خلاصه ثبت نام در سایت > احراز حویت در دفاتر پیشخوان منتخب درج شده در سایت > ورود به سایت و بخش واریز آنلاین از طریق درگاه > 2 روز کاری انتظار برای ثبت مبلغ و صدور واحد. ابتدای هر ماه NAV صندوق ریست می‌شه و 2 روز کاری بعد سود رو واریز می‌کنه.
سرمایه گذارانی که دارای احراز هویت سجام هستند نیازی به احراز هویت صندوق در دفاتر پیشخوان نمیباشند
من کد سجام دارم احراز هویت هم کردم دیگه فکر نکنم نیاز به احراز هویت حضوری باشه

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
سرمایه گذارانی که دارای احراز هویت سجام هستند نیازی به احراز هویت صندوق در دفاتر پیشخوان نمیباشند
من کد سجام دارم احراز هویت هم کردم دیگه فکر نکنم نیاز به احراز هویت حضوری باشه

با این حساب شاید اخیرا این مدلی شده باشه. 2، 3 ماه پیش تو همین صندوق حساب باز کردم و اون موقع احراز هویت حضوری نیاز داشت.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
با این حساب شاید اخیرا این مدلی شده باشه. 2، 3 ماه پیش تو همین صندوق حساب باز کردم و اون موقع احراز هویت حضوری نیاز داشت.
ممنون از راهنماییتون چجوری پول رو باید واریز کنیم؟از طریق ساتنا یا آنلاین؟شما به حساب بانک دی که معرفی کردین ریختین پول رو؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
ممنون از راهنماییتون چجوری پول رو باید واریز کنیم؟از طریق ساتنا یا آنلاین؟شما به حساب بانک دی که معرفی کردین ریختین پول رو؟

ابتدا تو سایت ثبت‌نام کنید. بعدش از منوی سمت راست «صدور» رو بزنید. اگر باز بود، یعنی امکان پرداخت بود، معنی‌اش اینه که حساب شما تایید شده. اگر نه، باید حضوری (یا شایدم تلفنی) حساب رو به تایید برسونید. اگر مبلغ بیش از حد مجاز تراکنش روزانه و سقف کارت بانکی هست و به جای آنلاین دستی تو بانک پرداخت کردید، اسکن یا تصویر قبض رو از طریق قسمت «فیش واریزی» بذارید. اگر نه، مستقیم و آنلاین از طریق درگاه پرداخت کنید:

fovs_1.jpg

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
ابتدا تو سایت ثبت‌نام کنید. بعدش از منوی سمت راست «صدور» رو بزنید. اگر باز بود، یعنی امکان پرداخت بود، معنی‌اش اینه که حساب شما تایید شده. اگر نه، باید حضوری (یا شایدم تلفنی) حساب رو به تایید برسونید. اگر مبلغ بیش از حد مجاز تراکنش روزانه و سقف کارت بانکی هست و به جای آنلاین دستی تو بانک پرداخت کردید، اسکن یا تصویر قبض رو از طریق قسمت «فیش واریزی» بذارید. اگر نه، مستقیم و آنلاین از طریق درگاه پرداخت کنید:

fovs_1.jpg
بازم تشکر
تاچه مبلغی میشه انلاین پرداخت کرد؟
اگه بخوام دستی توی بانک واریز کنم باید ساتنا کنم به همون حساب بانک دی که شماره شباش رو گذاشتن؟
همین شماره حسابه:

دیکوی نصر0105123176007IR۴۳ ۰۶۶۰ ۰۰۰۰ ۰۰۱۰ ۵۱۲۳ ۱۷۶۰ ۰۷

Last edited:

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
بازم تشکر
تاچه مبلغی میشه انلاین پرداخت کرد؟
اگه بخوام دستی توی بانک واریز کنم باید ساتنا کنم به همون حساب بانک دی که شماره شباش رو گذاشتن؟
همین شماره حسابه:

دیکوی نصر0105123176007IR۴۳ ۰۶۶۰ ۰۰۰۰ ۰۰۱۰ ۵۱۲۳ ۱۷۶۰ ۰۷

تا چند وقت پیش که 50 میلیون تومان بود. نمی‌دونم تغییر کرده یا نه. البته اگر شخص چند تا کارت داشته باشه هم طبیعتا می‌شه آنلاین واریز کنه. برای پرداخت دستی به شکل حضوری فرق نمی‌کنه، هر روشی که بانک می‌پذیره. بازم حتما قبلش زنگ بزنید سوال کنید، یه وقت به فرض (البته بعیده) می‌گن این شماره حساب عوض شده. در مجموع یه تماس بگیرید، ضرری نداره. با توجه به اینکه این صندوق اول ماه اصطلاحا ریست می‌شه و 2 روز کاری بعد واریز می‌کنه، بهترین زمان صدور واحد جدید حوالی سه‌شنبه هفته آینده است اگر درست حساب کرده باشم. راجع به کلیت صندوق‌ها و سودی که می‌دن هم قبلش تحقیق کنید. این صندوق، از نوع درآمد ثابت هست و سود پرداختی‌اش (لینک) رقیب بانک، و نه به فرض بورس. و البته به همون نسبت هم ریسک کمتری داره.

Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
تا چند وقت پیش که 50 میلیون تومان بود. نمی‌دونم تغییر کرده یا نه. البته اگر شخص چند تا کارت داشته باشه هم طبیعتا می‌شه آنلاین واریز کنه. برای پرداخت دستی به شکل حضوری فرق نمی‌کنه، هر روشی که بانک می‌پذیره. بازم حتما قبلش زنگ بزنید سوال کنید، یه وقت به فرض (البته بعیده) می‌گن این شماره حساب عوض شده. در مجموع یه تماس بگیرید، ضرری نداره. با توجه به اینکه این صندوق اول ماه اصطلاحا ریست می‌شه و 2 روز کاری بعد واریز می‌کنه، بهترین زمان صدور واحد جدید حوالی سه‌شنبه هفته آینده است اگر درست حساب کرده باشم. راجع به کلیت صندوق‌ها و سودی که می‌دن هم قبلش تحقیق کنید. این صندوق، از نوع درآمد ثابت هست و سود پرداختی‌اش (لینک) رقیب بانک، و نه به فرض بورس. و البته به همون نسبت هم ریسک کمتری داره.
شما مگه تو همین صندوق سرمایه گذاری نکردید؟آنلاین واریز کردید یا دستی؟
شما به همین حساب بانک دی صندوق واریز کردید؟

Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
ایا حساب من تایید شده با توجه به این عکس؟
zbvp_2020-12-17_12-47-51.png

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
نکته ای خدمت شما و تمام دوستانی که تمایل دارند در صندوق های سرمایه گذاری وارد شوند عرض میکنم

قبل از هرگونه واریز وجه و خرید با امور مشتریان صندوق مورد نظر حتما تماس بگیرید
گاهی ابلاغیه ای صادر میشه
یا تصمیمات درون سازمانی گرفته میشه
و موارد این چنینی که باعث میشه نوشته های درون سایت با واقعیت دارای اختلاف باشه و باعث بدبینی بین کاربر و کارفرما میشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام
نکته ای خدمت شما و تمام دوستانی که تمایل دارند در صندوق های سرمایه گذاری وارد شوند عرض میکنم

قبل از هرگونه واریز وجه و خرید با امور مشتریان صندوق مورد نظر حتما تماس بگیرید
گاهی ابلاغیه ای صادر میشه
یا تصمیمات درون سازمانی گرفته میشه
و موارد این چنینی که باعث میشه نوشته های درون سایت با واقعیت دارای اختلاف باشه و باعث بدبینی بین کاربر و کارفرما میشه
تشکر از شما
ولی متاسفانه هر چی تماس میگیرم اصلا جواب تلفن رو نمیدن

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

عرض کردم به مبلغ واریزی بستگی داره. مثلا من می‌خواستم معادل 900 واحد حساب باز کنم، آنلاین ریختم. شاید یکی بخواد به فرض 400 میلیون تومان بریزه، طبیعتا نمی‌تونه آنلاین پرداخت کنه. مگر با چند کارت یا در چند روز.

بالا