سلام سلام
خوب من بالاخره 2روز پیش موفق شدم یه تردمیل عالی با یه قیمت مناسب پیدا کنم!:happy:
قبل از هرتوضیح اضافه ای پاستیل جان ازت ممنون بخاطر پاسخ هات
من یه دونه DKCity SX8-47 گرفتم، امکاناتش کامل و کارائه... سرعت0 تا 16 کیلومتر همراه کلیدهای پرشی سرعت، شیب برقی 0تا10درصد در 15 درجه، 6تا برنامه در 3 سطح(18تا)، موتور 1.5hp ، حداکثر وزن 110 کیلو، و عرض تسمه 44 سانتیمتر. این دستگاه گارانتی ارکید نیست، از نمایندگی فروشگاه جام جم تو مشهد گرفتم، خودشون می گفتن که ما داریم 50تومن زیر قیمت تهران می دیم، ولی آقای افشار صاحب فروشگاه جام جم می گفت که قیمت در مشهد حداقل 40تومن بالای قیمت تهرانه به خاطر هزینه حمل و نقل...دیگه نمی دونم کدوم یکیشون راست می گفتن ولی در هر صورت من که شدیداً راضیم از قیمتش
... 560 هزار تومن!!
این دستگاه های DK City رو اگه از نزدیک ببینید خودتون در یک نگاه می تونید از کیفیت عالی ساختشون مطمئین شید... اگه هم روش بدوئید می بینید که ضربه گیر های خیلی خوبی دارن... نکته اینکه گارانتی ارکید به نظر من دستگاه هاش
خیلی گرونتر بود. و این SX8-47 که من گرفتم ظاهراً بعضی قطعاتش در چین تولید شده تحت لیسانس خود dkcity ، در حالی که اینطور که می گفتن دستگاه های ارکید اکثراً ساخت و مونتاژ چین هستن و مثلاً اون DKCity روی تسمه شون بعد یه مدت دویدن پاک می شه...حالا دیگه راست و دروغش با خودشون...البته اینو هم بگم، که دستگاه های DKCity وارد شده از طرف آقای افشار فقط 12 ماه گارانتی دارن، در صورتی که دستگاه های ترکید 30 ماه گارانتی قطعات الکترونیکی و 5 سال گارانتی موتور دارن...ولی قیمت ها...ممم
یه مدل DK بود قیمتش 1ملیون(افشار، DK-425) ، یه امکانی داشت به نام HRC وقتی می بستینش به کمرتون (بیسیم) و شروع می کردین به دویدن، دستگاه ضربان قلب و .. رو به صورت خودکار روی اسکرین نشون می داد و اگه یه وقت ضربان قلب زیاد می شد خودش سرعت و شیب رو کم می کردو... موتورش 2.5hp بود با عرض تسمه +50
از مارک های خوب دیگه هم می شه به proteus و horizon و kettler و شایدم inray (که سایتش تمام چینی بود!)اشاره کرد... ولی این ها دستگاه هاشون با امکانات مشابه خیلی خیلی گرون بودن... البته مثلاً من روی یه مدل هرایزن مدل htm-4500 با قیمت 890 و موتور (به گمانم) 2 و بدون hrc ، دویدم، به نظرم خیلی نرم تر اومد موقع دویدن، فروشنده که فرد بسیار محترمی هم بود گفتن که اینا ضربه گیرهاش خیلی استثنایی و خوبه، ولی من فکر می کنم به خاطر تسمه بود، تسمه های dk city آسفالتیه و این ها از جنس دیگه ای و هر کدوم ظاهراً مزیت ها و معایب خاص خودشون رو دارن... قابل توجه که به من اجازه می دادن فقط با جوراب بدوم روی دستگاه ها!!! با اینکه از horizon htm-4500خیلی خوشم اومده بود، یه اشکال دیگه ای که من بهش وارد دونستم، این بود که با این قیمتش، مدل سال 2002 هستش! کلاً این تیپ دستگاه ها که کیفیتشون همه خوبه ولی قیمتشون نموره ای بالاست رو "آیکان" تهران ارائه می ده...
و اما نکات! دوستان موقع خرید تردمیل به این نکات توجه کنید:
گارانتی خوب: مهم ترین نکته ای باید بهش توجه کنید قبل از خرید هر دستگاه الکترونیکی اینچنینی!
قدرت موتور : دو عدد به شما داده می شه، peak و continous . چیزی که مهمه continous هستش و در جاهای مختلفی از جمله about.com توصیه کرده بودن که قدرت موتور از 1.5 اسب بخار کمتر نباشه
حداکثر وزن قابل تحمل: فکر نمی کنم اکثر ماها بیشتر از 110 وزن داشته باشیم! و موتورهای 1.5 واقعی، جواب می دن این مقدار رو
عرض تسمه: اگه بزرگ اندام هستید (رودربایستی که نداریم، اگه چاق و چرب و چیلی هستین :blush: ) ممکنه این تسمه های 38 و 40 سانتیمتری جواب ندن خوب... به هر حال هرچی این عرض بیشتر باشه بهتره! اگه مثلاً تعادلتون رو یه وقت داشتید از دست می دادید اگه تسمه عریض تر باشه راحت تر می تونین نیفتین!!
سرعت: معمولاً تا 16km دارن دستگاه ها. اگه می خواید در حد عرق کردن و حال کردن بدویید اصلاً و ابداً به این ماکزیموم سرعت 12km ها دل ندید ها!! بعدم توجه کنید که کلید پرشی سرعت داشته باشه وگرنه مجبورید یک دهم یک دهم اضافه کنید سرعت رو
برنامه های از پیش تعیین شده: این مورد در اوایل اصلاً به کارتون نمی یاد. یعنی همه ترجیح می دن خودشون سرعت و شیب رو تنظیم کنن. ولی بعد 3-4 ماه، ممکنه این کار براتون تکراری و خسته کننده شه، هرچی برنامه های از پیش تعیین شده تنوعشون بیشتر باشه، کشش دستگاه هم بیشتر می شه برای شما در دراز مدّت!
تسمه: زیر بعضی تسمه ها حالت کتونی داره. ولی بعضی ها پشت و روشون پلاستیک هست. اون هایی که کتون داره بهترن ظاهراً.
نویز: دستگاهتون چقدر سروصدا راه می ندازه؟ حتماً می خواید در حین تمرین یه فیلمی آهنگی چیزی نگاه کنید دیگه، صدای بلند دستگاه می تونه خیلی اعصاب خورد کن بشه!!
شیب برقی: این نکته به استفاده ی شما بر می گرده. اگه فقط واسه پیاده روی و ورزش ساده می خواید، شیب دستی بگیرید چون به شیب برقی اصلاً نیاز پیدا نمی کنید...ولی اگه می خواید حسابی عرق خودتون رو در بیارید و تمرین های جذاب بکنید، حتماً یه دستگاه با شیب برقی بگیرید...
و مهم تر از همه، قیمت!: هزینه که در نظر دارید صرف کنید حرف آخر رو می زنه...
* قسمت عقب دوطرف دستگاه دوتا تیکه پلاستیکی هست، هیچوقت روی اون ها نرید، ممکنه بشکن یا خم شن و گیر کنن به تسمه
*از کسی براتون دستگاه رو نصب می کنه بخواید رگلاژ کردن تسمه رو بهتون یاد بده
*ضربه گیر های خوب و انعطاف پذیر بودن دستگاه، خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه!!! اگه یه دستگاهی رو بگیرید که به اندازه ی کافی زیر پاتون بازی نکنه و سفت باشه، می تونه مشکلات جدی برای زانوتون به وجود بیاره... از فروشنده بخواید خودش بره روی دستگاه با سرعت 12 بدوئه و شما زیر دستگاه رو نگاه کنید... باید حالت فنری داشته باشه...
* زیر بعضی دستگاه ها بسته هستش و بعضی ها باز...تاجایی که من فهمیدم این مساله چندان مهم نیست...
* اینطور که فروشنده ی دستگاه من می گفت، گذاشتن دستگاه روی فرش باعث ایجاد الکتریسیته ی ساکن می شه و ممکنه یه وقت lcd رو بسوزونه... اگه خواستید روی قالی بزارید دستگاه رو، یه تیکه مشما زیر قسمت جلوی دستگاه بندازید بد نیست...
* از دستگاهی با mp3 player یا قابلیت پخش vcd\dvd و تلویزیون و... خوشتون اومده؟! پیشنهاد می کنم یه بار دیگه فکر کنید درموردش!! بهتر نیست یه dvd player ال جی 80تومنی با قابلیت پخش "همه چی" بگیرید و دستگاه رو بزارید جلوی tv یا ماهواره یا مثلاً یه mp3 player جدا بگیرید؟ چرا؟ چونکه هم اینجوری ارزون تر در می یاد، هم کیفیتش بهتر در میاد، همم اینکه توی دردسر و هزینه های ان تومنی تعمیر این قطعات در صورت بروز مشکل نمی رید...
*یکی از خوبی های ورزش، اعتیاد آور بودنشه! پس سعی کنید در 3-4 هفته ی اول استفاده تون از دستگاه، جدیت داشته باشید و در زمان های مشخص برای مدت زمان های معین تمرین کنید، بعدش براتون عادت می شه، و اگه ورزش نکنید احساس کرختی شدیدی بهتون دست می ده!!:f34r:
*برای انجام یک تمرین و ورزش نسبتاً کامل، حتماً یه Gym Ball هم بخرید. قیمتش حدود 10-15 تومنه و کلّـــــــــی نرمش های جالب می شه روش انجام داد. درضمن برخلاف تصور بعضی دوستان، این توپ ها اصلاً "زنونه" نیستن! مردهای بدن ساز و قوی هیکل هم حتی ازشون استفاده می کنن(شاید توی ایران نه، ولی توی آمریکا خیلی رایجه، کافیه یه سرچ بکنید و ببینید). همراهشون هم معمولاً یه کتابچه و یه سی دی آموزشی هست
*فکر نکنید که دویدن (که یکی از بهترین ورزش های چربی و کالری سوزه)، می تونه به تنهایی شما رو روی فرم بیاره و لاغر کنه! مهم ترین نکته اینه که باید یه **** غذایی مناسب داشته باشید. با مقادیر زیادی میوه و سبزیجات، و مواد غذایی دیگه، دوستان متخصص در این زمینه توی همین فروم هستن، مراجعه بفرمایید حتماً پاسختون رو می گیرید
فقط نکته اینکه، روحی ساوجی می گفت اگه زیاد چربی و شیرینی می خورید، سعی کنید حداقل واسه ی 1 یا 2 ماه استفاده ازین مواد رو به حداقل برسونید و یه **** غذایی سالم بگیرید، بعد این مدت، هم شما شاداب تر می شید و هم کششتون به سمت اون مواد کمتر می شه، در واقع همه چی بسته به neuroassociation ها یا همون ارتباط های منطقی-احساسی شماست، اگه کاری کنید که مواد غذایی مضری که می خورید از حالت لذت بخش خارج شن در ذهن و احساس شما، و مقادیر زیادی درد رو نسبت بدید به این رفتارها، می تونید خیلی ساده تر از اون چیزی که فکر می کنید لاغز شید. فقط باید
بخواید، و به طور
دائم به
افکار و
احساسات خودتون نظارت داشته باشید(Personal Power II, Tony Robbins )
در انتها، از دوستان خواهش می کنم اگه دستگاهی رو خریدن، یا اگه دستگاه با امکانات و قیمت خوبی دیدن، همین جا همراه معرفیش کنن تا کم کم یه لیست هرچند کوچیک از دستگاه های خوب و از قبل تست شده داشته باشیم...محل فروشش رو هم بگین...
خوب و خوش باشید:happy: