• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گلشیفته فراهانی

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
من این تاپیک رو توی بخش گفتگوی آزاد زده بودم. حالا که اومدم اینجا پیداش کنم دیدم
صد تا پست رد شده .
220.gif

دسیته که این گلشیفته زیاد دوست داشتنی و تو دل برو و قشنگ نیست ( قدش هم کوتاهه!)
اما بازیگر خوبیه ( حداقل در حد ایران ) بابای خوبی هم داره ( استاد تآتر است ) و تازه خواهرش (شقایق )
هم یه پا هنرمند تشریف داره. کلا خانوادگی عشق هنر دارن .

و اما بعد ...

من از بازی گلشیفته فراهانی توی اشک سرما خوشم می آد.

در مورد اون دوستی هم که گفت لیلا حاتمی تکه موافقم.

21760311_4500822c41.jpg

sepehr_talayee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنظر من به نسبت بازیگرای زن دیگه ای که داریم فراهانی خیلی بهتر از همشون هست..یه جورایی خودش رو با سنتوری یا میم مثل مادر که از بهترین کاهاش بودن وجود و استعدادخودش رو اثبات کرد.

خداییش من سنتوری رو اصلا قبول ندارم. اصلا بازی نکرد که! مثل دختربچه های 15 ساله فقط جیغ جیغ کرد!
استعداد هم که چه عرض کنم! استعداد باید خودشو خیلی قبل از 25 سالگی نشون بده.
مثلا همین دیکاپریو یه فیلم قدیمی داره با جانی دپ (درام خانوادگیه) توی اون فیلم به نظرم زیر 20 سال داشت ولی به خاطر همون نامزد اسکار شد.
حالا منظورم نیست همه باید در اون حد باشن به هر حال اینجا ایرانه و محدودیت ها خیلی دست و پای استعداد و می بنده ولی حد اقل در یه حدی باید یه چیزی نشون بده که آدم دلش خوش باشه. این بنده خدا به نظرم چیزی به اسم استعداد نداره! فقط تجربه ی خانوادش رو داره.
حالا توهین نشه ها نظر شما هم محترم منم نظرمو گفتم .

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گلشیفته فراهانی بهترین بازیگر زن ایران؟بیخیال!بازیش توی بوتیک،دیوار،سنتوری،اشک سرما کاملا Overact ه،مخصوصا تو دیوار که واقعا باعث آزار بود،کاملا از تیپ کپی برداری میکنه.تو ایران بازیگر زن خوب زیاد داریم،حتی توی جوونا من ترانه علیدوستی رو به گلشیفته فراهانی ترجیح میدم،ترجیح میدم که یعنی خیلی خوب بازی میکنه.
و البته بحث ممنوع الورود و خروج و تصویر و اینا فکر کنم الکی باشه.مشخصا تو خارج از ایران نمیتونه موفق شه واسه همینم حتما همه جوانب کارو حساب کرده.
در ضمن هر چقدر ایسن بازیگر خوبی نیست،باباش شاهکاره!

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
به این بدبختها هم خیلی گیر میدن خیلی میزنن تو سرشون .دیگه تو فلسطین و لیبی هم فکر نکنم به بازیگراشون گیر بدن برا حجاب! اخه یه خورده فکر کنید بازیگر زن با حجاب یعنی چی؟؟

omath

Registered User
لایک‌ها
1
استعداد هم که چه عرض کنم! استعداد باید خودشو خیلی قبل از 25 سالگی نشون بده.

با اين استدلال شما راجع به استعداد حتما رابرت دنيرو و آل پاچينو و جك نيكولسون و همون جاني دپ كه گفتي بازيگر نيستند!!!اصلا فكر كنم يه تعداد انگشت‌شماري با استعداد باشند.
خود من گلشيفته را زياد قبول ندارم و به نظرم توي ايران درباره‌ش خيلي اغراق هست ولي بازيگر خوبيه نسبت به بقيه‌ي همسن‌هاش هر چند منم مثل عماد عزيز ترانه را ترجيح ميدم به هزار تا دليل!
ولي عماد جان دليلت خيلي منطقي نيست براي ناموفقيش در خارج از ايران به نظرم. براي مثال خانم تسليمي اينقدر اعتبار توي تئاتر سوئد داره كه اگه گلشيفته هم اونجا بره ميتونه موفق بشه.
در مورد باباش بر خلاف همه‌ي دوستان بنده زياد قبولشون ندارم(البته نظر شخصيه!)
دوستاني هم كه ليلا حاتمي را گفته بودند شايد تك باشه ولي بازيگر خيلي خوبي نيست. احساس مي‌كنم زياد بازي هولي هانتر توي پيانو را ديده و كمي از حرف زدن دور شده!!!
به هر حال انتخابش هم توسط خود اسكات نبوده بلكه توسط آقاي سينايي استاد بنده كه در آمريكا هستند صورت گرفته انگار(مطمئن نيستم ولي اخبار حاكي از اين بود!)

Killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يه چند تا چيز هست كه مي خواستم بگم

:1. به نظر من گلشيفته بازيگر خوبيه ولي بهترين نيست من هم مثل دوستان با ليلا حاتم بيشتر موافقم ... در ضمن اينكه براي من فقط در تيپ هاي خاصي قابل قبوله شما هم دقت كنيد : نقش زن ها يا دختر هاي miserable كه شاكين ... يه تيپ خاصي داره .. در ضمن اينكه بايد يه فكري براي ابروهاش بكنه 0نمي دونم چرا اين دوتا خواهر جاي ابرو موكت مي چسبونن) ولي اگر انصافا نگاه كنيم تو سينما ي ايران يه چشمي پادشاهه !!! گفتم به نظر من 10 نيست ولي حداقل 7 رو هست.

2. اينكه گمون نكنم ممنوع التصوير بشه ..مگه اينكه يه سري ادم بي كار قضيه رو خيلي بزرگ كنن نيكي كريمي هر جشنواره خارجي كه ميره همين طوريه هيچ كي هيچي نمي گه ...

3.اگر اينقدر تو فيلم بي اهميته چرا تو تريلر هست معمولا ادم هاي يه كم مهمتر رو تو تريلر نمي گنجونند ؟

4.جاني دپ از 16 سالگي بازيگر بوده براي اطلاعات عمومي عرض مي كنم (كابوس در خيابان الم)

5. ريدلي اسكات كارگردان بزرگيه مي دونه از كي استفاده كنه من فقط اميدوارم گلشيفته اشتبلاه نكرده باشه و واسه يه نقش بي خود هلك هلك پا نشده باشه بره آمريكا يا از اون بدتر يه نقش خوب رو گند بزنه (كه يكم بعيده )

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
در اینکه یک ایرانی لیاقت رفتن به هالیوود رو نداره شکی نیس
ولی خب همین گلشیفته هم که رفته احتمالا نقش یکی از این پاکستانی های کولی یا تروریستی چیزی رو بازی کرده که از سرش هم زیاده

sepehr_talayee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اين استدلال شما راجع به استعداد حتما رابرت دنيرو و آل پاچينو و جك نيكولسون و همون جاني دپ كه گفتي بازيگر نيستند!!!اصلا فكر كنم يه تعداد انگشت‌شماري با استعداد باشند.
)

من که گفتم صد در صد نیست تازه همونها هم قبل از شروع بازیای رسمی که من و شما بشناسیم اونقدر توی تئاتر و اینور اونور اعتبار کسب کردن و تجربه نشون دادن که بعدش مورد توجه کارگردانا قرار گرفتن و به اینجا رسیدن. وگرنه کارگردانای اونور (بر خلاف اکثریت اینور) از روی خوشگلی و قیافه بازیگر انتخاب نمی کنن! (بازم دارم شکل غالب رو میگم ها!)

4.جاني دپ از 16 سالگي بازيگر بوده براي اطلاعات عمومي عرض مي كنم (كابوس در خيابان الم)
)

منم می خواستم همینو بگم که این دوستمون گفت.
منظورم این نیست که طرف توی مثلا 18 سالگیش دیگه بشه بازیگر خدا و همه چی تموم ولی لااقل باید به قول معروف راه خودشو پیدا کرده باشه که توی همون راه هی پیشرفت کنه و گنده بشه تا بشه مثلا نیکلسون یا دپ.
این خانوم (و امثالهم) هنوز دقیقا نمی دونن دارن چیکار می کنن بازی می کنن یا دستگرمیه یا چی! البته تقصیری هم ندارن ها! توی این مملکت بعد از انفجار نور مخصوصا به چی چی حرفه ای نگاه شده که به بازیگری بشه!:eek::( همه چیزمون کیلویی شده و اگرم دودی هست هنوز داره از کنده بلند میشه!

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
نمیدونم دلیل انتخاب فراهانی چی بوده ولی اگه من بودم یه بازیگر مرد انتخاب میکردم مثلا رادان.
بی ربط که نبود؟:D

/

3.اگر اينقدر تو فيلم بي اهميته چرا تو تريلر هست معمولا ادم هاي يه كم مهمتر رو تو تريلر نمي گنجونند ؟
این سوال خود من هم هست.چون بچه ها میگفتن چندثانیه ای بیشتر نیست ولی...
ها! توی این مملکت بعد از انفجار نور مخصوصا به چی چی حرفه ای نگاه شده که به بازیگری بشه! همه چیزمون کیلویی شده و اگرم دودی هست هنوز داره از کنده بلند میشه!
دوست عزیز قرار نیست بحث رو سیاسیش کنیم..اصلا ربطی نداره.بحث های مشابهی در تاپیک فیلم 300 داشتیم که منجر به بستنش شد...لطفا از بحث های اینچنینی خودداری کنید

ببخشد جسارت نشه..:)

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
خبر جدید:

ممانعت از خروج گلشیفته فراهانی از کشور

گل شیفته فراهانی، بازیگر جوان و با استعداد سینمای ایران که بازی وی در فیلم “مجموعه دروغ ها” به کارگردانی
‏رایدلی اسکات، کارگردان پرآوازه انگلیسی،‎ ‎توجهات زیادی را به خود جلب کرده است، دیروز در حالیکه برای بررسی
‏پیشنهادهای تازه ای عازم هالیوود بود در فرودگاه با حکم ممنوع الخروجی روبه رو شد و از سفر بازماند.‏‎ ‎گفته می
شود ‏مسئولین وزارت ارشاد به این علت مانع سفر وی شده اند که به اعتقاد آنان بازیگران ایرانی برای بازی در فیلم
های ‏خارجی نیز باید از ارشاد”‏‎ ‎مجوز” بگیرند.‏

خبر ساخت فیلم سینمایی” مجموعه دروغ ها” بر اساس کتابی به همین نام به کارگردانی ریدلی اسکات از مدت ها
پیش ‏مطرح بود تا اینکه هفته گذشته اعلام شد که این فیلم مراحل پایانی خود را طی می کند و یک بازیگر ایرانی نیز
در آن ‏ایفای نقش کرده است. این فیلم هالیوودی که به گفته کارگردانش برای اکران در اسکار آماده می شود داستان
یک روزنامه ‏نگار ـ با بازی لئوناردو دی کاپریو ـ رابیان می کند که طی جنگ عراق برای کشتن یک **** القاعده از سوی
سازمان ‏سیا استخدام می شود و به اردن می رود. ‏

در برگردان سینمایی این رمان تغییرات چندی داده شد که یکی از مهم ترین آنها اضافه شدن شخصیتی به
نام “عایشه” ‏بود که در داستان اصلی با نام “آلیس” وجود داشت. شخصیتی که قهرمان داستان در جریان پیدا کردن
سلیمان دلباخته ‏اش می شود. ویلیام موناهان فیلمنامه نویس و برنده اسکار که به خاطر نگارش فیلمنامه فیلم
معروف “مردگان” مارتین ‏اسکورسیزی شهرتی جهانی دارد، شخصیت عایشه را در قالب یک پرستار تصویر کرده که
البته هنوز جزئیات آن ‏اعلام نشده است. گفته می شود بعد از انتخاب گلشیفته فراهانی برای بازی در این فیلم
سازندگان آن تغییراتی در فیلمنامه ‏اولیه انجام داده اند تا حضور وی در فیلم با موازین خاص حقوقی و قانونی جمهوری
اسلامی در تضاد نباشد. از دیگران ‏بازیگران این فیلم می توان به راسل کرو اشاره کرد.‏

بازی گل شیفته در این فیلم توجه بسیاری را جلب کرد؛ به دنبال آن بود که پیشنهادات تازه ای به وی داده شد و وی
‏دیروز برای بررسی این پیشنهادها عازم سفر بود که براثر ممانعت مسئولین وزارت ارشاد از سفر بازماند. جالب این
‏است که گل شیفته فراهانی نیز در فروگاه متوجه ممنوع الخروجی خود شد در حالیکه پیش از این بارها از کشور خارج
‏شده و هرگز مسئله ای نیز نداشته است.‏

ریدلی اسکات کارگردان کهنه کار انگلیسی در فیلم هایش همواره تلاش داشته نگاهی چندجانبه به مضامین داشته
باشد که ‏گواه آن فیلم معروف “ملکوت آسمان” است که در آن تصویری واقع گرایانه از مسلمانان ارائه و به طور ضمنی
از ‏صلاح الدین ایوبی ستایش می شود. ‏

در این فیلم بازیگران مسلمان دیگری چون بیژن دانشمند، علی سلیمان، عمر بردونی، مهدی نبو و علی خلیل نیز
بازی ‏کرده اند.

پیام رهنما
روزآنلاین

- منبع خبر -

یادداشت : خب گلزار که ممنوع التصویر شد . گلشیفته فراهانی هم ممنوع الخروج شده . دیروز هم که به خاطر
قضیه جمع آوری پول برای حقوق بشر عزت الله انتظامی و پرویز پرستویی به دادگاه احضار شدن . انشااله به زودی
بساط این سینمای کفرخیز برچیده خواهد شد و ملت به آغوش زندگی واقعی باز خواهند گشت

mog.gif

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
آقا موافقید اسم تاپیک رو عوض کنم بذارم گلشیفته فرهانی؟!

الان هم که جهانی شده احتمالآ بعدها ازش بیشتر خواهیم شنید

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
در برگردان سینمایی این رمان تغییرات چندی داده شد که یکی از مهم ترین آنها اضافه شدن شخصیتی به نام “عایشه” ‏بود که در داستان اصلی با نام “آلیس” وجود داشت. شخصیتی که قهرمان داستان در جریان پیدا کردن سلیمان دلباخته ‏اش می شود. شخصیت عایشه را در قالب یک پرستار تصویر کرده که البته هنوز جزئیات آن ‏اعلام نشده است.
خب یه جورای مشکوک میزنه..:D..این پرستار چکار به این دیکاپریو داره؟:D
براثر ممانعت مسئولین وزارت ارشاد از سفر بازماند. جالب این ‏است که گل شیفته فراهانی نیز در فروگاه متوجه ممنوع الخروجی خود شد در حالیکه پیش از این بارها از کشور خارج ‏شده و هرگز مسئله ای نیز نداشته است
من نمیدونم این چه صغه ای هست که یانها بکار میبرن...آقا بذارین بره نهایتش ممنوع التصویر میشه...یه بازیگر باید استقلال از خودش داشته باشه..اصلا دلش مخواد کار کنه ..اگه خلاف عرف جامعه اسلامی عمل کر اونوقت خفت گیرش کنن..
خب گلزار که ممنوع التصویر شد . گلشیفته فراهانی هم ممنوع الخروج شده . دیروز هم که به خاطر قضیه جمع آوری پول برای حقوق بشر عزت الله انتظامی و پرویز پرستویی به دادگاه احضار شدن . انشااله به زودی بساط این سینمای کفرخیز برچیده خواهد شد و ملت به آغوش زندگی واقعی باز خواهند گشت
بحث خارج تاپیک نکنیم فقز دز حد یهجمله کوتاه:"گلزار به درد لای جرز هم نمیخوره همون بهتر که ممنونع التصویر بشه"

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اینکه هیچ علاقه ای به سینمای ایران و بازیگرانش ندارم، اما امیدوارم برای گلشیفته فراهانی مشکلی پیش نیاد
اصلا نمیدونم این دختر با خودش چی فکر کرده که بعد از بازی در این فیلم برگشته؟ میدونید که جو داخل چطوریه؟!
بعد از این احتمالا دوستان و اطرافیانش دیگه چشم دیدنش رو ندارند و سعی میکنن که خرابش کنند
از طرف دیگه ارشاد و کیهان و کفن پوشان
به نظرم باید هر چه سریع تر و قبل از اکران فیلم خودش رو از این جهنم نجات بده

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
رود. ‏
"]- منبع خبر -[/URL]

یادداشت : خب گلزار که ممنوع التصویر شد . گلشیفته فراهانی هم ممنوع الخروج شده . دیروز هم که به خاطر
قضیه جمع آوری پول برای حقوق بشر عزت الله انتظامی و پرویز پرستویی به دادگاه احضار شدن . انشااله به زودی
بساط این سینمای کفرخیز برچیده خواهد شد و ملت به آغوش زندگی واقعی باز خواهند گشت

mog.gif

جدا؟ همین هفته ی پیش بود گمونم که تو روزنومه خوندم گلشیفته فراهانی سفیر مبارزه با بیماری سل در ایران شده و حالا به خاطر یه فیلم میگید ممنوع الخروج شده؟:blink:
آف تاپیک : در مورد گلزار هم که این هفته تو مصاحبه ش با شهروند گفته بود که خودش هم این هبر رو شنیده ولی هنوز که اطلاعی بهش ندادن و داره فعلا چند تا کار پیشنهاد شده بهش رو بررسی میکنه!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
جدا؟ همین هفته ی پیش بود گمونم که تو روزنومه خوندم گلشیفته فراهانی سفیر مبارزه با بیماری سل در ایران شده و حالا به خاطر یه فیلم میگید ممنوع الخروج شده؟:blink:
آف تاپیک : در مورد گلزار هم که این هفته تو مصاحبه ش با شهروند گفته بود که خودش هم این هبر رو شنیده ولی هنوز که اطلاعی بهش ندادن و داره فعلا چند تا کار پیشنهاد شده بهش رو بررسی میکنه!

آف تاپیک: احسنت! شهروند میخونی؟!

در همین راستاها بخوانید

خبر در روزنامه ایران هم بود به گمانم! (شاید هم جام و جم)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
بعد از این احتمالا دوستان و اطرافیانش دیگه چشم دیدنش رو ندارند و سعی میکنن که خرابش کنند
از طرف دیگه ارشاد و کیهان و کفن پوشان
به نظرم باید هر چه سریع تر و قبل از اکران فیلم خودش رو از این جهنم نجات بده
اتفاقا برعکس..بنظر من بازی کردن در کنار دیکاپریو و راسل براش افتخار بزرگیه...همینجوریش داره بهش پیشنهاد کار میشه...دلیلی نداره که از ایران بره..بره اونور چکار کنه؟

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا برعکس..بنظر من بازی کردن در کنار دیکاپریو و راسل براش افتخار بزرگیه

موافقم، نه تنها برای اون حتی برای یک بازیگر هالییودی هم میتونه افتخار باشه

همینجوریش داره بهش پیشنهاد کار میشه...دلیلی نداره که از ایران بره..بره اونور چکار کنه؟

مثل اینکه یا من منظورم رو درست منتقل نکردم یا اینکه شما با عجله خوندید...

اینجا ایران است!

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
موافقم، نه تنها برای اون حتی برای یک بازیگر هالییودی هم میتونه افتخار باشه
چراکه نه؟بالاخره با یه بازیگر ایرانی همراه شدن اصلا به فرض در پیتی بودنش هم میتونه خاطره خوبی باشه...
مثل اینکه یا من منظورم رو درست منتقل نکردم یا اینکه شما با عجله خوندید...

اینجا ایران است!
یه جور میگی ایران آدم ندونه فکر میکنه گوینده رادیویی هستی:D(شوخی)
خب بنظر من ربطی نداره..این همه اومدن برای هدیه تهرانی و مهران مدیری و نیکی کریمی و گلزار و غره درآوردن چی شد؟هیچی...

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
گلشيفته فراهانی ممنوع الخروج شد

گلشيفته فراهانی، بازيگر جوان سينمای ايران که در فيلم جديد ريدلی اسکات با نام «مجموعه دروغ ها» بازی کرده است، توسط دولت ايران ممنوع الخروج شد.

روز چهارشنبه، خبرگزاری جمهوری اسلامی، ايرنا، گزارش داد که در پی اقدام گلشيفته فراهانی برای بازی در يک فيلم هاليوودی وی ممنوع الخروج شد.

يک «منبع آگاه» به اين خبرگزاری گفته است: «گلشيفته فراهانی، بازيگر سينمای ايران که پيش از اين در فيلم سنتوری ايفای نقش کرده بود، به دنبال بازی در فيلم آمريکايی « Body of Lies » در کنار بازيگران هاليوود چون لئوناردو دی کاپريو و راسل کرو و کارکردانی ريدلی اسکات، پيشنهاد جديدی را برای بازی در يک فيلم هاليوودی دريافت داشت.»

وی افزود: «گلشيفته فراهانی روز سه شنبه برای بررسی اين پيشنهاد تازه عازم هاليوود بود که در فرودگاه از سوی دستگاه های ذيربط با حکم ممانعت از خروج مواجه شد.»

«گلشيفته فراهانی، بازيگر سينمای ايران که پيش از اين در فيلم سنتوری ايفای نقش کرده بود، به دنبال بازی در فيلم آمريکايی « Body of Lies » در کنار بازيگران هاليوود چون لئوناردو دی کاپريو و راسل کرو و کارکردانی ريدلی اسکات، پيشنهاد جديدی را برای بازی در يک فيلم هاليوودی دريافت داشت.»
یک مقام دولت ایران
اين خبرگزاری به نام دستگاه های ذيربط اشاره ای نکرده است ولی نوشته است: «بازيگران ايرانی برای بازی در فيلم های خارجی موظف به اخذ مجوز از وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.»

خبر بازی گلشيفته فراهانی در کنار لئوناردو دی کاپريو و راسل کرو در فيلم «مجموعه دروغ ها»، آخرين اثر ريدلی اسکات، برنده سه جايزه اسکار، نخستين بار توسط سايت سينمايی معتبر imdb انتشار يافت و سپس علاقمندان با ديدن تيزر فيلم در سايت های مختلف صحت خبر را هنگامی که در صحنه ای از آن گلشيفته فراهانی در کنار دی کاپريو قرار دارد، به چشم ديدند.

اگر چه اين فيلم قرار است روز جمعه ۱۰ اکتبر ۲۰۰۸ برابر با ۱۹ مهرماه سال ۱۳۸۷ به روی پرده سينماهای آمريکا و انگلستان برود اما به واسطه حضور بازيگران معروف در فيلمی از يک سينماگر کهنه کار، از هم اکنون منتقدين و تماشاگران انتظار ديدن اين فيلم را می کشند.

انتشار گسترده خبر بازی گلشيفته فراهانی در اين فيلم در ميان ايرانيان نشان از استقبال آن ها از اين موضوع می داد؛ استقبالی که به نظر می رسد چندان خوشايند مسئولين امور سينمايی جمهوری اسلامی نبوده است.

برخی صاحبنظران سينمای ايران می گويند مسئولان ايران، جهانی شدن بازيگران ايرانی را بر نمی تابند به ويژه در مراکز سينمايی همچون هاليود.

اين کارشناسان می افزايند: آنچه مسئله گلشيفته فراهانی را کمی بيشتر حساس می کند اين است که او نخستين زن لژيونر سينمای است.

فشارهای تازه بر سينماگران و بازيگران ايرانی، به ويژه بازيگران زن، کار گلشيفته فراهانی را لااقل برای مدتی با دشواری همراه خواهد کرد.

http://www.radiofarda.com/Article/2008/08/20/o2_iran_ban_movie_star.html

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه جور میگی ایران آدم ندونه فکر میکنه گوینده رادیویی هستی

اصطلاح TIA یا همون This is Africa در فیلم Blood Diamond یادت هست؟ (DiCaprio چند بار این جمله رو گفت)
خب من هم از این جمله در موقعیت های مشابه استفاده میکنم و میگم: اینجا ایران است!

خب بنظر من ربطی نداره..این همه اومدن برای هدیه تهرانی و مهران مدیری و نیکی کریمی و گلزار و غره درآوردن چی شد؟هیچی...

امیدوارم این یکی هم شانس بیاره و اذیتش نکنند، هر چند موقعیت ها یکسان نیست (حوصله توضیح بیشتر ندارم)
شاید بهتر باشه صبر کنیم تا فیلم اکران بشه و بعد نظر بدیم

بالا