• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گلشیفته فراهانی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این رو مهدی (
rainbowf.gif
) گذاشته بود :

body_of_lies.jpg

-
فراهانی

مثل اینکه اونقدر ها هم فرعی نیست نقش اش... میدونی حدودا چقدر رول داره در این فیلم؟

(با وجود اینکه سینمای ایران رو دیگه دنبال نمیکنم، برام خیلی جالب و هیجان انگیزه دیدن یه بازیگر ایرانی در فیلمی از اسکات کبیر کنار بازیگرایی مثل کراو و دیکاپریو

241.gif
)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مثل اینکه اونقدر ها هم فرعی نیست نقش اش... میدونی حدودا چقدر رول داره در این فیلم؟

(با وجود اینکه سینمای ایران رو دیگه دنبال نمیکنم، برام خیلی جالب و هیجان انگیزه دیدن یه بازیگر ایرانی در فیلمی از اسکات کبیر کنار بازیگرایی مثل کراو و دیکاپریو

241.gif
)

راستش اطلاعی ندارم (
352nmsp.gif
) فعلا IMDB لیست نقش بازیگران رو آپدیت کرده ولی گلشیفته رو جا انداخته! ( نقش Aisha )
WiKi هم زده : Rogers Nurse In Jordan

-
واقعا اتفاق بزرگ و زیبایی ه

Killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اميدوارم خيلي هم فرعي نباشه بهر حال اگه رفته باشه آمريكا كه خيلي به نفعشه اگه تصميمات درستي بگيره و عجله نكنه مي تونه بازيگر خوبي بشه ...

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
تصویر فراهانی و دیکاپریو.....

golshifte_farahani__leonardo_dicaperio_body_of_lies.jpg

این دیکاپریوئه؟ چقد عوض شده! من آخرین باری که دیدمش توی تایتانیک بود
89.gif

این عکس داستانش چیه؟ دیکاپریو اومده بوده ایران؟

حالا که بحث تایتانیک شد یه سئوالی دارم از همون سالها تو دلمه که بپرسم ولی نه ارزش تاپیک زدن داشت و نه موقعیتش پیش اومده بود. اگه اسپم تلقی میشه بگید تا پاکش کنم
سئوال: رز وقتی می افته تو آب چرا به فارسی میگه کمک؟ هوم؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این دیکاپریوئه؟ چقد عوض شده! من آخرین باری که دیدمش توی تایتانیک بود
89.gif

این عکس داستانش چیه؟ دیکاپریو اومده بوده ایران؟

نه آقا گلشیفته رفته اونور:D . داستانش هم ظاهرا دی کاپریو یک خبرنگاه که از طرف cia برای ترور یه نفر مامور میشه و ...

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
راستش اطلاعی ندارم (
352nmsp.gif
) فعلا IMDB لیست نقش بازیگران رو آپدیت کرده ولی گلشیفته رو جا انداخته! ( نقش Aisha )
WiKi هم زده : Rogers Nurse In Jordan

-
اينو من يك جاي ديگه پيدا كردم معلوم نيست درست باشه

She plays an Iranian nurse named Aisha, who is the love interest of Leonardo DiCaprio's characters Roger Ferris.

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
حالا که بحث تایتانیک شد یه سئوالی دارم از همون سالها تو دلمه که بپرسم ولی نه ارزش تاپیک زدن داشت و نه موقعیتش پیش اومده بود. اگه اسپم تلقی میشه بگید تا پاکش کنم
سئوال: رز وقتی می افته تو آب چرا به فارسی میگه کمک؟ هوم؟

به فارسي نميگه كمك...
كلا دقت كرده باشي تو فيلم تايتانيك تلاش شده از همه جا و همه قشر نشون داده بشه...تو يه صحنشم يه سري مسلمونو نشون ميده كه دارن به جاي تلاش واسه نجات دعا ميكنن!:f34r:
اون صداي درخواست كمك هم صداي يه زن ديگه اس كه اون صحنه اي كه جك دست رزو گرفته و داره دلداريش ميده به عنوان صداي بكگراند مياد...:
((كمكم كن!))
يه بنده خدايي ميگفت كامرون از اين كار هدف سياسي داشته!!من كه شخصا نفهميدم سياستش چي بوده!!!!!!!!!!

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
body_of_lies_movie_poster.jpg

گویا این اولین پوستر منتشر شده از فیلم هست...

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
پوستر قشنگيه...خدا رو شكر تو بازيگراش نوشته فراهاني نه فهاراني!!!:D

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
من تا حالا گلشیفته فراهانی رو نمیشناختم(منظورم به اسم نیست) و در نتیجه حسی نسبت بهش نداشتم..
چند ساعت پیش مصاحبش رو با شهروند امروز خوندم و باید بگم متحیر شدم..
این دختر بیست و پنج ساله قد یک زن باشکوه شصت ساله چیز حالیش میشه.
باید بگم از معدود آدم حسابی هایی هست که در این کشور میشناسم ..کلی هم از بیضایی گفته بود.
موزیسین بزرگی هم هست.ویولن و پیانو میزنه.
خدا میدونه که گلشیفته-مشهورترین بازیگر حال حاضر ایران که هم بین مردم عامی و هم بین طرفداران جدی سینما برد داره- در سی و پنج سالگی و پس از حضورهای بین المللی چه جور آدمی میشه.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
گلشیفته فراهانی در ایران است

تکذیب شایعه سفر به آمریکا

Golshifteh_Farahani_2_702191.jpg

گلشیفته فراهانی برخلاف اخبار ضد و نقیض مطرح شده این روزها در ایران به سر می برد.
در حالی که دو هفته قبل خبری در خبرگزاری فارس مبنی بر سفر گلشیفته فراهانی به آمریکا منتشر شده بود، روز گذشته شنیدیم این بازیگر همچنان در ایران به سر می برد و از کشور خارج نشده است.
نزدیکان گلشیفته فراهانی این موضوع را تایید و عنوان کردند که این بازیگر طی یکی دو ماه گذشته در ایران حضور داشته است. بعد از انتشار خبر بازی او در فیلم "مجموعه دروغ ها" به کارگردانی ریدلی اسکات، خبرگزاری ایرنا، خبر ممنوع الخروج بودن این بازیگر را روی خروجی خود قرار داد که با واکنش های مختلف اهالی سینما و حتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روبرو شد.
صفار هرندی در گفت و گویی کوتاه عنوان کرد ممنوع الخروج کردن بازیگران ارتباطی به وزارت ارشاد ندارد. نکته جالب اینجاست که بعد از انتشار این اخبار گلشیفته فراهانی درباره این اتفاقات هیچ اظهار نظر رسمی نکرده و یکی دو گفتگو و یادداشت منتشر شده از او نیز متعلق به مصاحبه های قدیمی و چاپ نشده او بوده است.
گلشیفته فراهانی در حالی این روزها در انتظار نمایش عمومی فیلم "مجموعه دروغ ها" نشسته که فیلم "درباره الی: به کارگردانی اصغر فرهادی را در نوبت اکران دارد و طی سه چهار هفته گذشته برای بازی در یکی دو پروژه سینمایی مذاکراتی نیز داشته است.
گفته می شود جیم جارموش بعد از دیدن فیلم "نیوه مانگ" و بخش هایی از "اشک سرما" گلشیفته فراهانی را به ریدلی اسکات برای بازی در فیلم جدیدش معرفی کرده است. فیلمی که قرار است اکران گسترده آن اواسط مهرماه در آمریکا آغاز شود.

منبع: بانی فیلم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بالاخره رفته يا نه پس اون عكس چي بود

اگه عکس فیلم رو میگی که رفته و بازی کرده بعد به ایران برگشته و برای خروج مجدد اون صحبتها و جریانات اتفاق افتاده

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
بالاخره رفته يا نه پس اون عكس چي بود
اینطور که از اخبار پیداست:

فراهانی در فیلم ریدلی اسکات بازی کردهبعدش که به ایران اومده بنا به درخواستهایی برای بازی میخواسته مجددا به آمریکا سفر کنه که گویا ممنوع الخروج شده...ولی مدتی بعد باز خبر رسید که بالاخره به آمریکا رفته در حالیکه با گذشت حدود 2 هفته که الان هست خبر رسیده که الا نرفته و فعلا در ایران بسر میبره..

ولی خدایی خیلی مسخره هستا..یعنی تازه بعد از دو هفته باید بیان خبر بدن که سفر به آمریکا شایعه بوده؟خیلی مسخره هست..

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من فکر ميکنم اين شايعات رو روزنامه ها ساختند گمونم خود مسئولين هم نميدونن باهاش ميخوان چه کار کنن!
ولی واقعاً کار خيلی خوبی کرده با اين وضعی که سينمای ايران داره منم بودم ميرفتم و موندگار هم ميشدم!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
امروز تریلر این فیلم رو دیدم عجب اکشن خفنی بود!

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
من فکر ميکنم اين شايعات رو روزنامه ها ساختند گمونم خود مسئولين هم نميدونن باهاش ميخوان چه کار کنن!
ولی واقعاً کار خيلی خوبی کرده با اين وضعی که سينمای ايران داره منم بودم ميرفتم و موندگار هم ميشدم!
خب مسئله اینجاس که حتی اگه روزنامه ها هم شایعه کرده باشن چرا بعد از دو هفته خبر تکذیب و ذروغش باید منتشر بشه؟:blink:

ما هر گشتیم بلکه دو تا تصویر از فراهانی پیدا کنیم توی فیلم نیست که نیست..فقط تا دلتون بخواد از دیکاپریو و اسکات مطلب هست :wacko:

http://************/files/v39xj827jtwlu9a5gn36_thumb.jpg

http://************/files/4jri2lsjqtxltkcc5xqy_thumb.jpg

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خب مسئله اینجاس که حتی اگه روزنامه ها هم شایعه کرده باشن چرا بعد از دو هفته خبر تکذیب و ذروغش باید منتشر بشه؟:blink:

ما هر گشتیم بلکه دو تا تصویر از فراهانی پیدا کنیم توی فیلم نیست که نیست..فقط تا دلتون بخواد از دیکاپریو و اسکات مطلب هست :wacko:

عکسش نيست چون نقش دهمه! به نظرم اين فيلم بيشتر مردونست يعنی بازيگر زن زياد نداره تبليغشو ديدين ديگه؟گفتن شرط گلشيفته اين بوده که يا حجاب داشته يا حداقل کلاه گيس بزاره ولی من مطمئنم که موهای خودشه
چه حالی ميده که برای مراسم افتتاحيه بره

Killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آره ..چه خوب چه بد ..چه لياقتشو داشته باشه با نه ..يكي بايد اجازه اينو داشته باشه كه خودشو ثابت كنه 1 حتي اگه اون يكي ايراني باشه !

بالا