• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گلشیفته فراهانی

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
showimage.aspx

اظهار نظر همسر گل‌شیفته درباره ممنوع‌الخروج بودن او

چندى پیش محمدرضا شریفى‌نیا درباره این بازیگر گفت: گلشیفته ممنوع‌الخروج نیست و در حال حاضر در آمریکا به سر مى‌برد اما امین مهدوى همسر این بازیگر...

گلشیفته فراهانى مدتى است به خاطر بازى در فیلم جدید اسکات و هم بازى‌شدنش در این پروژه با دى‌کاپریو نقل محافل سینمایى شده است و هر روز اخبار ضد و نقیضى از این بازیگر جوان به گوش مى‌رسد. چندى پیش محمدرضا شریفى‌نیا درباره این بازیگر گفت: گلشیفته ممنوع‌الخروج نیست و در حال حاضر در آمریکا به سر مى‌برد اما امین مهدوى همسر این بازیگر به پرسى‌گلف گفت: به دلیل اینکه گلشیفته براى رفتن به خارج از ایران اقدام نکرده است؛ نمى‌دانیم واقعا ممنوع‌الخروج شده یا خیر؟ [...] فراهانى در جملات کوتاهى در این باره به پرسى گلف گفت: در فیلم مجموعه دروغ‌ها از کلاه استفاده کرده‌ام و در جاهایى هم که ضرورت داشته از کلاه‌گیس استفاده کردم.

منبع:سیمرغ

دفاع از حضور گلشیفته فراهانی در هالیوود

زمانی که ما نتوانیم از ظرفیت بالقوه بازیگران خود استفاده کنیم حکم عقلی بر این است که آنها برای بروز استعدادهای خود به کانالهای دیگر مراجعه کنند و در مکتب ما نیز آمده است که...

در مهمترین واکنش صورت گرفته نسبت به حضور گلشیفته فراهانی و همایون ارشادی در هالیوود، محمدرضا شرف‌الدین مدیر عامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، حضور این بازیگران را مثبت ارزیابی کرد.
در مهمترین واکنش صورت گرفته نسبت به حضور گلشیفته فراهانی و همایون ارشادی در هالیوود، محمدرضا شرف‌الدین مدیر عامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، حضور این بازیگران را مثبت ارزیابی کرد.
شرف الدین درباره موضوع بازیگری هنرپیشه‌های ایرانی در فیلم‌های خارجی و هالیوود گفت: این نشان دهنده توانایی بازیگران ایرانی است و مطمئن باشید کسانی که در انتخاب هنرپیشه‌ها مسئولند، هرگز ریسک نمی‌کنند و منافع 100درصد اقتصادی خود را در نظر می‌گیرند و به نظر من جنبه سیاسی کار در درجه بعد قرار دارد. وی افزود: فعالیت بازیگران ایرانی در خارج از کشور تا زمانی که به هویت ملی و ایرانی و فرهنگ کشور توهین نشود بی اشکال است و زمانی که ما نتوانیم از ظرفیت بالقوه بازیگران خود استفاده کنیم حکم عقلی بر این است که آنها برای بروز استعدادهای خود به کانالهای دیگر مراجعه کنند و در مکتب ما نیز آمده است که اگر جایی نتوانستی ابراز وجود کنی، هجرت کن و اگر هنرنمایی در فیلم‌های خارجی همراه با حفظ شئونات فرهنگی باشد، قابل تقدیر است.
براساس گزارش پایگاه هیات اسلامی هنرمندان، شرف الدین اضافه کرد: این موضوع نشان دهنده این است که سینمای ایران قابلیت جهانی شدن دارد و ما مدیریت برنامه ریزی درست نداریم تا بتوانیم از هنرپیشه‌های خود استفاده کنیم.

منبع

Last edited by a moderator:

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مروری بر فیلم "مجموعه دروغها" و بازی گلشیفته فراهانی

Golshifteh-Farahani-Body-of-Lies.jpg

زندگی در لس آنجلس با تمام خوبی ها و بدی هاش یک حسن بزرگ داره و اون اینه که به خاطر همسایگی با هالیوود به آدم این شانس رو می ده که به اکرانهای پیش از نمایش عمومی فیلم ها بره. امروز هم شانس در خونه من رو زد و موفق شدم بلیط اکران آزمایشی فیلم مجموعه دروغها رو به دست بیارم و به روزشماریم برای اکران عمومی فیلم پایان بدم.

آخرین ساخته ریدلی اسکات یک اکشن پاییزی است. اکشنهای پاییزی فیلمهایی هستند که هم فاکتر اکشن بودن رو دارن و هم با محتوا هستن. البته برخلاف حدس و گمان ها "body of lies"فیلمی اسکاری نیست. حتی احتمال اینکه در رشته های اصلی نامزد اسکار بشه خیلی کمه.

گلشیفته فراهانی طبق معمول بازی روان و فوق العاده ای از خودش به نمایش گذاشته.او در این فیلم نقش دختری (عایشه) ایرانی -اردنی رو بازی می کنه که راجر( شخصیت اصلی فیلم -دی کاپریو)بهش دل می بنده. اگر بیشتر از این بخوام توضیح بدم داستان فیلم لو می ره. فقط همین رو بگم که زوج دی کاپریو-فراهانی(شاید قرار دادن این دو اسم کنار هم هنوز برامون غیر عادی باشه ولی قشنگیش به همینه که این قضیه صحت داره) خیلی خوب از آب در اومده. البته نقش عایشه کمتر از اونیه که من فکر می کردم. احتمالا کارگردان به دلیل اینکه مدت فیلم طولانی شده مقداری از صحنه های عایشه و راجر رو کم کرده تا بدنه اصلی فیلم رو حفظ کنه. البته کم بودن همین صحنه ها تا حدودی کار مخاطب رو برای پذیرفتن علاقه زیاد راجر به عایشه سخت کرده و این سوال رو به وجود میاره که چطور راجر با سه چهار برخورد کوتاه با عایشه اینطور عاشقش شده.

نکته جالب دیگه در بازی گلشیفته روان بودن او در گفتن دیالوگهای انگلیسیه. در مقایسه با هنرپیشه های ایرانی دیگه که بعضی وقتها خیلی سخت کلمات انگلیسی از دهانشون بیرون میاد گلشیفته به خوبی از پس این کار بر اومده. در کل بازی درخشانی رو از او در این فیلم می بینیم و مطمینا اگر مشکلی براش به وجود نیارن در آینده از او فیلمهای بیشتری در هالیوود خواهیم دید. من شخصا بازی گلشیفته رو خیلی دوست دارم. بعضی ها می گن بازی اش مصنوعیه ولی به عقیده من به غیر از خنده هاش که کمی مصنوعی به نظر میان(اتفاقا یک موردش در همین فیلم هست) هنرپیشه ایه که می دونه داره چیکار می کنه و تا الان هم کارنامه خوبی از خودش به جا گذاشته.

مجموعه دروغها پیام تازه ای برای مخاطبش نداره. همون حرف تکراری این روزها : غرب به دلیل بیگانگی اش با "فرهنگ خاورمیانه" در جنگ با تروریست موفق نخواهد بود. البته داستان فیلم که برگرفته از رمانی با همین عنوانه جذاب و تماشاگر پسنده و تک و توک دیالوگهای قابل تاملی هم داره. بازی ها هم همگی خوبن. به خصوص دی کاپریو که کاراکترش رو خیلی شبیه به کاراکتر بیلی "departed" در آورده و به عقیده من اگر قرار بود جایزه ای بگیره باید به خاطر اون فیلم می گرفت. راسل کرو هم مثل همیشه بازی قابل قبولی از خودش نشون داده. باهمه اینها باید قبول کنیم که این فیلم برای ما فقط از یک نظر خیلی مهمه و اون بازیگرنقش عایشه است. دیدن گلشیفته فراهانی در کنار غولهای هالیوود به تنهایی کافیه که متقاعد بشی به دیدن این فیلم.

منبع

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکس های جدید

1_1312.jpg

2_1313.jpg

n00015230-r-b-000.jpg

4_1315.jpg

n00015230-r-b-004.jpg

Last edited:

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمجيد ريدلي اسکات و دي کاپريو از بازي گلشيفته فراهاني

اعتماد - گروه فرهنگي؛ همزمان با انتشار تصاوير جديد از فيلم «مجموعه دروغ ها» ساخته جديد ريدلي اسکات، اطلاعات و اظهارنظرهاي جديدي درباره اين فيلم از سوي سازندگان آن ديروز در منابع خبري مختلف منتشر شد.
در حالي که گلشيفته فراهاني اين روزها در سوئد به سر مي برد و همراه عوامل سازنده فيلم «سنتوري» داريوش مهرجويي و وحيده محمدي فر در جشنواره «ياري» اين کشور شرکت کرده است، مسوولان امور تبليغي و اطلاع رساني کمپاني وارنر پخش کننده فيلم «مجموعه دروغ ها» طي روزهاي گذشته اطلاعات جديدي درباره اين فيلم در اختيار رسانه هاي خبري قرار دادند.

در فاصله کمتر از دو هفته تا اکران فيلم کمپاني وارنر علاوه بر ايجاد تغييراتي در سايت رسمي فيلم، عکس هاي جديدي از فيلم در کنار نظرات سازندگان فيلم درباره نحوه ساخت فيلم منتشر شده است. همچنين چند رسانه ديگر هم به انجام گفت وگوهايي با عوامل پرداختند گلشيفته فراهاني هم جزء آنها است.
با اطلاعات جديد منتشره مشخص شد شخصيت «عايشه» به طور قطع يک پرستار ايراني- اردني مقيم امان (پايتخت اردن) است که در يک کلينيک محلي مخصوص پناهندگان فعاليت مي کند. همان طور که پيش از اين در روزنامه اعتماد نوشته شده بود شخصيت عايشه تغيير يافته شخصيت «آليس» در کتاب اقتباس شده براي فيلم است که ويليام موناهان فيلمنامه نويس با مشورت ديويد ايگناشس نويسنده کتاب آن را در قالب يک دختر ايراني- اردني تصوير کرده است.

برخورد لئوناردو دي کاپريو با گلشيفته فراهاني در فيلم هنگامي رخ مي دهد که شخصيت راجر فريس مامور اطلاعاتي بلندپايه سيا در جريان ماموريتش براي به دام انداختن تروريست معروف «سليمان» مجروح مي شود و در کلينيکي که فراهاني در آن کار مي کند بستري مي شود.

ريدلي اسکات کارگردان معروف فيلم ديروز درباره نحوه انتخاب فراهاني براي نقش عايشه گفت؛ «ما خيلي خوشبخت بوديم که او را به دست آورديم. گلشيفته يکي از مهم ترين بازيگران زن ايراني است. من او را نخستين بار در يک نوار ويدئويي که فيلمي از او داشت، ديدم که بسيار تاثيرگذار بود. بسيار فوق العاده و يک بازيگر کلاسيک کامل بود. بعد سرانجام توانستيم او را از نزديک ببينيم. انرژي خاصي داشت که توصيفش مشکل است.» اسکات با اين توصيف که «از او انرژي و شور خاصي تراوش کرد» از زيبايي خاص فراهاني و اينکه «دوربين واقعاً او را دوست دارد» صحبت مي کند.

فراهاني هم در اين گفت وگو که امانوئل لوي آن را انجام داده است در توصيف شخصيت عايشه مي گويد؛ «عايشه يک پرستار است اما عملاً به اندازه يک پزشک آگاهي دارد. در آغاز او فريس را جالب مي يابد اما به صورت جدي به او توجه نمي کند. وقتي کشف مي کند که او يک قلب رئوف دارد به خودش اجازه درگيري بيشتر مي دهد.» امانوئل لوي در گزارش اش اين نکته را مورد تاکيد قرار داده که ويژگي هاي مذهبي مسلمانان بر ارتباط بين شخصيت هاي فريس و عايشه سايه افکنده و سازندگان فيلم نيز اين نکته را مورد توجه قرار داده اند. آنچنان که شخصيت عايشه با بازي فراهاني از تماس با دي کاپريو خودداري مي کند.
در اين باره ريدلي اسکات توضيح داده است؛ «فريس حتي نمي تواند با عايشه دست بدهد چون مي داند که اين موضوع مي تواند براي او خيلي بد باشد.»

در ادامه گزارش صحبت هاي لئوناردو دي کاپريو درباره گلشيفته آمده که در نوع خود جالب است. دي کاپريو گفته است؛ «گلشيفته يک بازيگر خارق العاده است. بخشي از ناآگاهي او نسبت بر روابط زنان و مردان در فيلم هاي غربي بر روابط فريس و عايشه سايه افکنده که او به خوبي از عهده اجراي آن برآمده است. فريس احساس نزديکي بسيار زيادي به عايشه دارد. او بسيار به فرهنگ عايشه و سنت او احترام مي گذارد و براي توسعه ارتباطش با او فعاليت مي کند.»

«لئو بسيار بزرگ بود.» اين شروع صحبت هاي گلشيفته درباره دي کاپريو است که چنين ادامه پيدا مي کند؛ «او بسيار بخشنده بود و به من احساس راحتي کامل مي داد. او واقعاً به من کمک زيادي کرد. همکاري با او براي من افتخار بزرگي بود.»

صحبت هاي تهيه کننده اجرايي درباره بازي گلشيفته و دي کاپريو پايان دهنده اين گزارش است که از حاصل فوق العاده اين ترکيب صحبت کرده است.
جمعه 10 اکتبر (19 مهر) اکران رسمي فيلم شروع مي شود در حالي که نمايش هاي ويژه افتتاحيه فيلم از هفته آينده آغاز مي شود. ظاهراً نيويورک اولين مقصد عوامل است که فراهاني نيز در آن حاضر خواهد بود.

Last edited:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
گلشيفته فراهانى مشکلى ندارد

گلشيفته فرهانى از ابتدا به ما اطمينان داده بود که بازى اش درفيلم رايدلى اسکات مغاير باارزشهاى جامعه مانيست.محمود اربابى مدير کل اداره نظارت وارزشيابى معاونت سينمايى با عنوان اين مطلب به ايلنا گفت :خانم فراهانى بعد از بازگشتش به ايران ،پيش من آمدند و از نظر ما او مشکلى ندارد.او درادامه اين گفت وگوکه آن را ماهنامه فيلم در جديدترين شماره اش منتشرکرده ،افزود :هنرمندان سينماى ايران براى حضور در آثار بين المللى بايد منافع ملى و ارزشهاى اعتقادى و حقوق شهروندى را رعايت کنند.اربابى در پاسخ به سوالى که واکنشها درباره اين موضوع چگونه بوده است گفت :ببينيد بعضى ها مثل شما مى آيند و با هم بحث منطقى مى کنيم و ممکن است در مواردى اختلاف نظر داشته باشيم.اما برخى مثل فيلمهاى وسترن ،جلوى دفتر کلانتر جمع مى شوند و بدون اينکه از قضيه اطلاع داشته باشند تقاضاى مجازات مى کنند

منبع

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
A0513732.jpg

انتشار نخستين عكس‌هاي «گلشيفته فراهاني» در «مجموعه دروغ‌ها»

خبرگزاري فارس: سايت‌هاي سينمايي «مووي وب»، «ياهو مووي» و «آي‌ام‌دي‌بي»، امروز نخستين عكس‌هاي رسمي «گلشيفته فراهاني» در فيلم «مجموعه دروغ‌ها» ساخته «ريدلي اسكات» را منتشر كردند.

اين سايت‌هاي معتبر سينمايي بيش از 31 عكس جديد از اين فيلم را منتشر كرده‌اند كه در اين بين، چهار عكس جديد از «گلشيفته فراهاني» در كنار «لئوناردو دي‌كاپريو» در صحنه‌هايي از اين فيلم ديده مي‌شود.

لینک تصاویر:

http://www.movieweb.com/gallery/PGdJJledG8s4gf

//

گلشیفته فراهانی در سوئد

برخلاف شايعاتي كه از عدم خروج اين بازيگر از ايران در يك روزنامه و چند سايت اينترنتي منتشر شد، «گلشيفته فراهاني» كه از 4 شهريور از ايران خارج شد، پس از سفر به پاريس قرار است به نيويورك سفر كند تا 10 اكتبر (19 مهر) در اكران افتتاحيه «مجموعه دروغ‌ها» شركت كند.
اين بازيگر براي شركت در جشنواره "ياري"اين روزها در سوئد به سر مي‌برد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آه، ممنون!

برم ببینم منم چیزی پیدا میکنم...

اینم از یه دوربین دیگه!

http://************/files/592oiq8kxi1zjfwd3ilu.jpg

من نمیشناختمش قبلا ولی از صمیم قلب خوشحالم براش! امیدوارم همونجا بمونه و باز هم در فیلم های خوب دیگه ای بازی کنه!
birgits_snill.gif

Last edited:

Killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم امیدوارم موفق باشه ولی در راستای این موفقیت دوست عزیزی رو بهش معرفی می کنم گلشیفته جان waver ، Waver گلشیفته جان ...با این دوست عزیز می تونه به اون موهای آبرو بر یک سر و سامانی بدی ...سارا جسیکا پارکر هم از این موها دست برداشت!

Scotopia

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
12
گلشيفته فراهاني بازيگر سينماي ايران در مصاحبه‌ي با يك روزنامه‌ي آمريكايي تلويحا اعلام كرد كه از ايران مهاجرت كرده است.

او كه در مراسم اكران فيلم «مجموعه دروغ‌ها» در نيويورك‌ حضور داشت گرچه از عشق و علاقه‌اش به ايران سخن گفت، اما به روزنامه‌ي «نيويورك ديلي نيوز» اعلام كرد: «مي‌خواهم در اينجا (آمريكا) بمانم. من براي فيلم «شاهزاده فارسي» فرصت تست بازي را از دست دادم، اما ديگر نمي‌خواهم چنين فرصت‌هايي را از دست بدهم.»

بازيگر فيلم «ميم‌ مثل مادر» كه به‌همراه همسرش، «امين مهدوي» در فرانسه زندگي مي‌كند، در فيلم «مجموعه دروغ‌ها» ساخته «ريدلي اسكات» نقش پرستاري به‌نام «عايشه» را در مقابل «لئوناردو دي‌كاپريو» بازي مي‌كند.

فراهاني درباره دي‌كاپريو گفت: «دي‌كاپريو خارق‌العاده بود. او كمك زيادي به من كرد. اگر او نبود، بازي در اين فيلم براي من بسيار دشوارتر مي‌بود. او نه تنها يك بازيگر بزرگ، كه يك انسان بزرگ است.»

فيلم «مجموعه دروغ‌ها» به كارگرداني «ريدلي اسكات» و نقش‌آفريني «لئوناردو دي‌كاپريو» و «راسل كرو» روز يكشنبه در مركز لينكولن نيويورك براي اولين‌بار اكران شد.

«دي‌کاپريو» در اين فيلم نقش «راجر فريس»، مامور سازمان اطلاعات جاسوسي آمريكا که به اردن فرستاده مي‌شود و «راسل کرو» نقش «اد هافمن» که با «فريس» همکاري مي‌کند، را بازي كرده‌اند.

فيلم «مجموعه دروغ‌ها» پيش از آمريكا، روز پنج‌شنبه در استراليا اكران مي‌شود و پس از آن در كانادا، ونزوئلا، روسيه، كره‌جنوبي، مصر و لهستان به‌روي پرده سينماها خواهد رفت. برنامه‌ي اكران اين فيلم در ماه نوامبر نيز با نمايش در كشورهاي اسپانيا، فرانسه، سوئد، بلژيك، آلمان، يونان، اتريش و چندين كشور ديگر ادامه خواهد يافت.

اين فيلم در شصت‌وپنجمين جشنواره فيلم ونيز در بخش خارج از مسابقه حضور داشت و براي مراسم اختتاميه‌ دومين جشنواره فيلم خاورميانه در ابوظبي امارات نيز انتخاب شده است.
منبع ایسنا

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
چقدر خوب !
اما صد حیف ! یه هنرپیشه خوب و ایران از دست داد .. :(
از این به بعد باید به سختی فیلمهای هالیوودی شو گیر بیاریم :(

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
از این به بعد باید به سختی فیلمهای هالیوودی شو گیر بیاریم

برعکس البته, از این به بعد به راحتی میشه فیلمهاش رو گیر اورد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
از این به بعد باید به سختی فیلمهای هالیوودی شو گیر بیاریم :(
برعکس البته, از این به بعد به راحتی میشه فیلمهاش رو گیر اورد

:lol: دقیقا! اومدم بگم اتفاقا حالا فیلم هاش راحت تر گیر میاد دیدم تو هم همین رو نوشتی.

خب پس گلشیفته مهاجرت کرده... البته از روی همین چهار تا عکس ناقابل هم میشد فهمید که دیگه در ایران ممنوع التصویر میشه!

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
WOW

اصلا باور کردنی نیست پسر....اینم از گلشیفته....رفت که رفت...عجب تیپی..مرحبا..:D

ببینیم چه شود در این هالیوود...

حتما (100%) یه پشتوانه ای داره که اینطور کرده...

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
یه خبر البته با تاخیر:

index.php

ديدار خودماني محمد حقيقت با گلشيفته فراهاني و همسرش در کافه میدان سن سولپیس پاريس
«قرار است برای افتتاحیه چهارم اکتبر «مجموعه دروغ‌ها» همراه ستارگان فیلم باشيم»

پيشگفتار :
در سال 2002 كه مي‌خواستم فيلم «دو فرشته » را در ايران كارگرداني كنم ، براي نقش آذر - دختر هجده ساله و سركش قصه - دنبال بازيگري مي‌گشتم كه به ياد گلشيفته فراهاني در فيلم «درخت گلابي » اثر خوب داريوش مهرجويي افتادم؛ دختركي شيطان و پر انرژي را به ياد آوردم و فكر كردم كه حالا بايد حدود هجده سال داشته باشد. يكي از دوستانم به نام آقاي دكتر شفيعي كه فيلمنامه «دو فرشته» را خوانده بود، گفت كه خانواده فراهاني را مي‌شناسم و ترتيب ملاقاتي با آن‌ها برايت خواهم گذاشت. فكر مي‌كنم گلشيفته فراهاني تا آن موقع در يكي دو فيلمي ديگر هم بازي كرده بود ، اما من آن فيلم‌ها را نديده بودم .
در ماه سپتامبر 2002 سرانجام همكاري من با گلشيفته فراهاني شروع شد و او نقش آذر - شخصيت دختر جوان فيلم من - را بازي كرد و همزمان در فيلم (( بوتيك )) بازي داشت . در اوايل سال 2003 فيلم «دوفرشته » توسط كمپاني وايلد بانچ ، كه يكي از سرمايه گذاران فيلم بود ، به جشواره كن پيشنهاد شد و اين فيلم در بخش (( هفته بين المللي منقدان )) كه به فيلم‌هاي اول يا دوم كارگردانان اختصاص دارد، حاضر شد. در ماه مه، گلشيفته فراهاني به همراه من (به عنوان كارگردان «دو فرشته»)، مدير فيلمبرداري ( شهريار اسدي )، **** كيائي ( صدابردار ) و محمد احمدي ( مدير توليد ) براي معرفي فيلم در جشنواره كن شركت كرديم و گفت‌وگوهاي گوناگوني در مطبوعات و به‌ويژه تلويزيون‌هاي اروپائي با گلشيفته فراهاني انجام شد .
از آن هنگام به بعد گاه‌گداري با گلشيفته فراهاني تماس داشتم تا اين‌كه اخيراً شنيدم به پاريس آمده و براي رفتن به نيويورك آماده مي‌شود تا در مراسم افتتاحيه فيلم «مجموعه دروغ‌ها »شركت كند .

فيلم Body Of Lise («مجموعه دروغ‌ها»)
مدتي پيش در چندين كشور به كارگرداني ريدلي اسكات و با بازي راسل كرو و لئوناردو دي‌كاپريو فيلمبرداري شد .مسئول انتخاب هنرپيشه‌ها براي نقش يك دختر شرقي، بازيگراني از لبنان و چند كشور عربي و ايران را در نظر گرفته بود و سرانجام از گلشيفته فراهاني براي بازي در اين فيلم كه محصولات سینمای هالیوود است دعوت شد. قرار بر اين بود که اولین نمایش جهانی فیلم در جشنواره ونیز امسال باشد که عملی نشد و سرانجام از 10 ماه اکتبر نمایش آن آغاز می‌‌شود.

دیدار خودمانی با گلشیفته فراهانی
در تماس تلفنی با امین، شوهر گلشیفته قرار ملاقاتی در منطقه 6 پاریس در کافه ای در میدان سن سولپیس گذاشتیم. از همه جا صحبت کردیم و لابه لای حرف‌مان در همین جلسه و همط و در جلسه بعدی – سه شنبه 22 سپتامبر- راجع به فعالیت‌هایش و به ویژه در همین فیلم صحبت کردیم . اصلا مصاحبه‌ای در کار نبود، برای پاسخ به کنجکاوی‌های من، هر دو ، امین و گلشیفته، پاسخ می دادند.
پرسيدم شنیده‌ام مشکلاتی برای خارج‌شدن شما از ایران وجود داشت و آن‌ها پاسخ دادند «به هیچ عنوان؛ ما با پاسپورت‌های خودمان و به طور قانونی از تهران به سوی اروپا آمدیم و حالا هم این‌جا هستیم و قرار است برای افتتاحیه فیلم که چهارم اکتبر در نیویورک برگزار مي‌شود و هنرپیشگان فیلم در این مراسم حضور دارند، شرکت کنیم.
می پرسم كه آیا فیلم را دیده اید؟ و پاسخ می دهند: نه، سخت منتظر دیدن آن هستیم. بعد از آن می پرسم چطور شد که در این فیلم هالیوودی نقش مهمترین زن آن بر عهده شماست و چطور با کار شما آشنا شدند؟ می گوید: ما برای فیلم «سنتوری» که قرار بود در آمریکا به نمایش عمومی در آید به آن‌جا سفر کرده بودیم که عملا این فیلم به نمایش در نیامد، اما ناگهان از سه منبع مختلف با ما تماس گرفتند که ریدلی اسکات علاقه مند است شما را ببیند و بعد از آن هم مسئولان کمپانی وارنر ما را دیدند.
كنجكاوم بدانم از کجا با کارهای قبلي شما آشنایی داشتند؟ و گلشيفته فراهاني جواب مي‌دهد یکی از مسئولان کستینگ (مسئول بازيگریابی) فیلم «بوتیک» را دیده آن‌ها حتی به من گفتند از بين هنرپیشه‌های زن ایرانی هم دو سه نفری را در نظر داشتند اما در ملاقاتی که با شخص ریدلی اسکات داشتیم، حس کردم که انتخاب خود را کرد، بدون این‌که در همان لحظه چیزی بگوید. می پرسم آیا برای شرکت یک بازيگر ایرانی در یک فیلم خارجی قانون یا قاعده خاصی هست؟ و او می گوید تا جایی که من می دانم، نه اما طبیعی است كه وقتي یک بازیگر زن ایرانی از ایران می آید، خودش همه مسائل را مراعات می کند.
به هر حال ریدلی اسکات کارگردان مهم معتبر و در سینمای هالیوود متفکر است و آثار با ارزشی ساخته است. شما درکنار لئوناردو دی کاپریو بازی کردید و این چیزی است که بسیاری از بازيگرهای جهان آرزوی آن را دارند. فکر می کنید مدت زمان بازی شما در فیلم چند دقیقه است؟
می گوید: واقعا نمی دانم
به آن‌ها پيشنهاد مي‌دهم كه یکی از دوستان من با مسئولان کمپانی وارنر در فرانسه بسیار دوست است. می خواهی تلفن بزنم تا ترتیب نمایش خصوصی این فیلم را قبل از رفتن به آمریکا برایت بدهد؟ با خوشحالی استقبال می کند. من به آقای «پی یر» تلفن می زنم و سرانجام از طرف او با مسئول مطبوعاتی این کمپانی در پاریس مسئله را در میان می گذارم. او با خوشحالی قبول می کند. با آمریکا تماس می گیرد تا سریعا یک کپی از فیلم به فرانسه ارسال شود. نمایش عمومی این فیلم در فرانسه چند ماه دیگر خواهد بود.

در این فاصله، روزنامه های فرانسوی را نگاه می کنیم، در روزنامه لیبراسیون، هفته نامه ال و ... راجع به هنرپیشه ایرانی (گلشیفته فراهانی) که مورد توجه هالیوود قرار گرفته، مطالبی نوشته اند.
به گلشیفته می گویم آیا می توانم از تو یک قرار ملاقات برای گفت و گو و مصاحبه مطبوعاتی بگیرم. می گوید: من مصاحبه نمی کنم (نمی فهم که شوخی بود یا جدی) می گویم: پس به اتفاق همسرت امین برویم شام بخوریم. از در منزل که خارج می شویم ، امین می گوید: آیا تو آقای دومنیک بسنآر را می شناسی؟ می گویم: او یکی از دو آژانس بزرگ هنرپیشگان مهم فرانسه است، چطور مگه؟
می گوید: چون فردا قرار است با هم نهار بخوریم. در خواست کرده گلشیفته را ببیند. می‌گویم: پس نان‌تان توي روغن است !
پس ما شام را روزی دیگر ، شبی دیگر خواهیم خورد... در خیابان شانزلیزه از همدیگر جدا می شویم تا وعده قرار بعدی را بگذاریم.

منبع

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خب پس گلشیفته مهاجرت کرده... البته از روی همین چهار تا عکس ناقابل هم میشد فهمید که دیگه در ایران ممنوع التصویر میشه!

یک وقت زد و در پروژه بعدی نولان بازی کرد (
eghfal.gif
)

cool کسی می دونه شوهرش چی کارست؟

امین مهدوی گویا عکاس هست ؟! در گفتگوی آزاد یه نفر گفت

normal_08.jpg

Last edited:
بالا