• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گلشیفته فراهانی

gooolsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من دیشب رفتم سر صحنه فیلمبرداری یکی از فیلمهای سینمای ایران که کارگردانشم یکی از اون معتبرها و با سابقه هاست..برای مسائل آموزشی و از این حرفها.. نمیدونم چه طور احساسم رو بیان کنم و چه طور به خانم گلشیفته تبریک بگم که خودش رو از شر یه همچین سینمایی رها کرد گرچه قبلا هم توصیفش رو شنیده بودم اما الان با چشمای خودم جو رو دیدم... الان مردم کلی حسودی میکنن و پشت سرش فحش میدن.. خائن وطن فروش غرب زده و بعضی احمقها که نهایت تا سر کوچه رفتن که سبزی پلو بخرن براش نامه میدن"دخترم میدانی هالیوود کجاست؟!" ...

و این وجودی به اسم گلشیفته است که به ینگه دنیای میرود و در کمپانی رویایی رویاسازی می بالد...
فراهانی در بدترین حالت ممکن "آزادی" دارد حالا حتی اگر در هالیوود هم موفق نباشد.

سر صحنه مگه چه خبر بود که شما انقدر شاکی هستین؟

ایرانه دیگه

کاریش نمی شه کرد :happy:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
02668IMMchickenwithplums.jpg

اینطور که خبر می رسه گلشیفته فراهانی هم در فیلم بعدی ساتراپی (پرسپولیس) که Chicken With Plums نام داره حضور داره. ساتراپی بعد از سری گرافیک ناول های پرسپولیس این داستان رو نوشته بود و خودش گفته فضای کار بسیار به گوتیک های دهه 20 ای آلمانی (مثل کارهای لانگ) نزدیک هست. مثل اینکه داستان رو هم از زندگی دایی خودش الهام گرفته. ناصر علي موزیسینی سنتی هست که به دستپخت مادرش, مخصوصا خوراك آلو با مرغ علاقه زیادی داره. مشکلات فراوان ناصر علی رو از زندگی سیر کرده و دیگه علاقه ای به نواختن هم نداره.​

بالا