• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گمشدگان پرشين تولز !

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
در کل فروم پرشین تولز یه نفر به درد بخور و پر فایده و با سواد بود اونم ایشون بود

الان کل 268081 نفر بقیه رو با خاک یکسان کردی با این حرفت :general509::general304::general304:

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
الان کل 268081 نفر بقیه رو با خاک یکسان کردی با این حرفت :general509::general304::general304:
در خوشبینانه ترین حالت تعداد افرادی که عضو اینجا بودن و هستن نصف این رقمه. خیلی ها دو و یا حتی چندین یوزر داشتن و دارن.
(راه دور نمیرم، خودت رو ببین. تا حالا چند تا آیدی فرستادی اون دنیا؟ :D)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اقا ایشون رو کسی خبر داره ازش؟

https://forum.persiantools.com/members/igimax.7908/

البته اهل پاتوق و این چیزها نبود ولی در کل فروم پرشین تولز یه نفر به درد بخور و پر فایده و با سواد بود اونم ایشون بود که 3-4 ساله دیگه فعالیت نداره...گفتم اینجا بگم شاید کسی بشناسه اش....
توی فیس بوک جز ادفرند من هستن.. دو سالی که میشه آنلاین نشدن..امیدوارم حالشون خوب باشه :(

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
توی فیس بوک جز ادفرند من هستن.. دو سالی که میشه آنلاین نشدن..امیدوارم حالشون خوب باشه :(
دلیل انلاین نشدن در فروم رو خودشون تو پروفایلشون نوشتن: ((ولی چقدر قالب جدبد بدفرم و دارای اشکالاتی هست!(تمامی جداول من خراب شده اند و قالب پستها به هم ریخته است و ....!!!)) احتمالا" نتونسته با این تغییرات کنار بیاد همونجور که این قالب جدید خیلی ها رو از فروم فراری داد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
دلیل انلاین نشدن در فروم رو خودشون تو پروفایلشون نوشتن: ((ولی چقدر قالب جدبد بدفرم و دارای اشکالاتی هست!(تمامی جداول من خراب شده اند و قالب پستها به هم ریخته است و ....!!!)) احتمالا" نتونسته با این تغییرات کنار بیاد همونجور که این قالب جدید خیلی ها رو از فروم فراری داد
ولا من برای سلامتیشون نگرانم..
توی فیس بوک هم با همین اسم هستن و هویتشون رو نمیدونم ولی میدونم سنشون بالا بود و زیاد پشت سیستم مینشستن..

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ولا من برای سلامتیشون نگرانم..
توی فیس بوک هم با همین اسم هستن و هویتشون رو نمیدونم ولی میدونم سنشون بالا بود و زیاد پشت سیستم مینشستن..

والا تو فیسبوک من هم جز فرندهام هست ...منتها مشکل اینه که کلا انلاین نشده.....چند ساله....گفتم ببینم کسی مثلا تو دنیای واقعی میشناسه....یا خبری داره....کلا یهو نیست و نابود شده هم از اینجا هم فیس بوک....در صورتیکه که خیلی هم فعال بود و کلی هم چیز به دردبخور همیشه به اشتراک میزاشت

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
حمید جونم زنده است و نزد پروردگارش روزی میخوره :general108::D
ای خسیس دون مایه چرا خصوصیتو جواب نمیدی؟ ترسیدی تو خرج بیافتی :D:rolleyes:
دیووونه یادت افتاده بودم خواستم سر به سرت بذارم من یه ماه پیش تهران بودم.. اومده بودم خونه دوستم :cool: فعلنا هم دیگه افتخار نمیدم که بیام :cool:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
ای خسیس دون مایه چرا خصوصیتو جواب نمیدی؟ ترسیدی تو خرج بیافتی :D:rolleyes:
ببخشید لاگین نشده بودم در این مدت:general503:
دیووونه یادت افتاده بودم خواستم سر به سرت بذارم من یه ماه پیش تهران بودم.. اومده بودم خونه دوستم :cool: فعلنا هم دیگه افتخار نمیدم که بیام :cool:
من خودم اسپانیا بودم :D الان یه ساعته رسیدم. فردا شبم دوباره میرم:general108:

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
ببخشید لاگین نشده بودم در این مدت:general503:

من خودم اسپانیا بودم :D الان یه ساعته رسیدم. فردا شبم دوباره میرم:general108:
با این سرعت میری و میای دل درد میگیری فرزندم یکم استراحت کن :D:p
میگم یه سوال جدی، میخواستی بین پرستاری و مهندسی پزشکی انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکردی؟ مهندسی پزشکی در چه صورتی آینده داره؟ اصلا آینده داره؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
با این سرعت میری و میای دل درد میگیری فرزندم یکم استراحت کن :D:p
میگم یه سوال جدی، میخواستی بین پرستاری و مهندسی پزشکی انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکردی؟ مهندسی پزشکی در چه صورتی آینده داره؟ اصلا آینده داره؟

بستگی به روحیاتت داره

اگر پرستاری بری، یه شغل تقریبا تضمین شده خواهی داشت با یه درآمد متوسط. درآمد همه مشاغل پزشکی سقف داره. حتی در مورد پزشک ها هم همینطوره.
اگر مهندسی پزشکی بری، شغلت تضمین شده نیست، اما درآمدت سقف نداره. اگر با سواد باشی، آینده داره

من اگر بودم، مهندسی پزشکی رو انتخاب میکردم، چون پرستاری با روحیاتم سازگار نیست. آدم توی شغلی که با روحیه اش سازگار نباشه، پیشرفت نمیکنه. من از پزشکی کلا خوشم نمیاد:D

یه مسئله دیگه را هم در نظر بگیر. سیستم پزشکی مثل سیستم پادگان نظامیه با همون ماهیت خشک نظامی و سلسله مراتب درجه ای. پرستار حتی اگر سوپروایزر بخش باشه، باز هم شهروند درجه 2 محسوب میشه:general509:. اگر روحیه ات با اینکه بهت امر و نهی کنن سازگار نیست، این مطلب رو حتما در نظر بگیر

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
بستگی به روحیاتت داره

اگر پرستاری بری، یه شغل تقریبا تضمین شده خواهی داشت با یه درآمد متوسط. درآمد همه مشاغل پزشکی سقف داره. حتی در مورد پزشک ها هم همینطوره.
اگر مهندسی پزشکی بری، شغلت تضمین شده نیست، اما درآمدت سقف نداره. اگر با سواد باشی، آینده داره

من اگر بودم، مهندسی پزشکی رو انتخاب میکردم، چون پرستاری با روحیاتم سازگار نیست. آدم توی شغلی که با روحیه اش سازگار نباشه، پیشرفت نمیکنه. من از پزشکی کلا خوشم نمیاد:D

یه مسئله دیگه را هم در نظر بگیر. سیستم پزشکی مثل سیستم پادگان نظامیه با همون ماهیت خشک نظامی و سلسله مراتب درجه ای. پرستار حتی اگر سوپروایزر بخش باشه، باز هم شهروند درجه 2 محسوب میشه:general509:. اگر روحیه ات با اینکه بهت امر و نهی کنن سازگار نیست، این مطلب رو حتما در نظر بگیر
از نظر خون و این چیزا مشکلی ندارم ولی با امر و نهی که بهت میشه اگه باعث فروریختن دیوار احترام بشه مشکل دارم.. چه جمله ای گفتما :D:general509:
یکم بیشتر درباره مهندسی پزشکی توضیح بده... منظورت از با سواد بودن چیه؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
از نظر خون و این چیزا مشکلی ندارم ولی با امر و نهی که بهت میشه اگه باعث فروریختن دیوار احترام بشه مشکل دارم.. چه جمله ای گفتما :D:general509:
یکم بیشتر درباره مهندسی پزشکی توضیح بده... منظورت از با سواد بودن چیه؟

با سواد یعنی مثل 90 درصد بچه های مهندسی پزشکی متوسط درصد ریاضیات آدم 10 باشه :D

آقا شاید باورش سخت باشه ولی هیچ کدوم از ما تو کنکور امسال حتی پرستاری آزاد رو هم قبول نمی شدیم. به شدت رشته های پیراپزشکی رقابتی شده. رشته های پزشکی بماند.

انگار مهندسی داره به سرنوشت علوم انسانی دچار میشه. من نمی دونم اون فردی که ده درصد ریاضیات زده و تو دانشگاه های خوبی مثل همدان و نوشیروانی در رشته های تاپ مهندسی قبول میشه دقیقا توانایی طراحی چه نوع وسیله ای رو دارهo_O

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
با سواد یعنی مثل 90 درصد بچه های مهندسی پزشکی متوسط درصد ریاضیات آدم 10 باشه :D

آقا شاید باورش سخت باشه ولی هیچ کدوم از ما تو کنکور امسال حتی پرستاری آزاد رو هم قبول نمی شدیم. به شدت رشته های پیراپزشکی رقابتی شده. رشته های پزشکی بماند.

انگار مهندسی داره به سرنوشت علوم انسانی دچار میشه. من نمی دونم اون فردی که ده درصد ریاضیات زده و تو دانشگاه های خوبی مثل همدان و نوشیروان در رشته های تاپ مهندسی قبول میشه دقیقا توانایی طراحی چه نوع وسیله ای رو دارهo_O

اون موقع که دوم دبیرستان بودم
رشته ام تجربی بود. دقیقا تجربی رشته درجه 2 حساب میشد و همه شاگرد زرنگ ها میرفتن ریاضی. اصلا درس خوندن در رشته ریاضی کلاس خاص خودشو داشت:D
ولی حالا ملت از گرسنگی و دغدغه شغل آینده میرن تجربی که باعث شده رقابت در این رشته زیاد بشه. ولی خوب خیلیاشون به کادون میزنن:) مگه بیمارستان ها چقدر پرسنل میخوان. هر چقدر هم جذبش خوب باشه رشته های پرستاری و ... باز هم خیلیاشون بیکار میشن.
به عنوان مثال
دانشگاه آزاد شهر ما هر سال 60 نفر ترم مهر و 60 نفر ترم بهمن پرستاری میگیره. حالا علوم پزشکیش بماد:general509:

دانشگاه ها شده منبع درآمد!

بالا