babdo
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 46
- لایکها
- 44
نه من ببدوشونمحالا حداقل انقدر تابلو نکن که کنستانتلی خودتی
نه من ببدوشونمحالا حداقل انقدر تابلو نکن که کنستانتلی خودتی
بله صفحات قبلمن رو هم نوشته بودین؟ :general505:
ای عاشقان پی تی رو چراغانی کنید
یعنی تا حالا مورد دیدی که یه خانم دکتر با یه پرستار ازدواج کنه؟به خدا همشون میرن سر کار.
اشتباه شدیدی کردی اون سال ها پیراپزشکی نرفتی. من دوستم نوشیروانی برق می خوند. اون زمان 40 درصد دروس تخصصی زده بود. حالا میگه می خوام از دوباره پرستاری شرکت کنم برم سر کار.
من نمیگم همشون حقوق های آنچنانی دارند. ولی برای خیلی از مردم داشتن یک شغل که امنیت کاری داشته باشه و در آمد تضمینی هم به همراهش وجود داشته باشه شده آرزو.
همون دانشگاه آزاد های خوبش هم پرستاری رو نمیشه دیگه الان قبول شد.
ولی انگار مهندسی داره تو کل جهان افول می کنه. یکی از دوستان بنده که تونسته ارشد رو از یک دانشگاه معتبر اروپایی فول فاند بگیره میگه دیگه اروپا هم مثل گذشته نیست. می گفت سمت تایوان و چین برای مهندس ها خیلی خوبه.
خدایی آدم پزشکی قبول شه دیگه از خدا چی می خواد؟ پول، علم، شان اجتماعی و... همه رو پزشک ها دارند
تازه به نظر من اگه طرف خوشتیپ و زیبا هم باشه می تونه به عنوان یک پرستار با یک پزشک ازدواج کنه
نهیعنی تا حالا مورد دیدی که یه خانم دکتر با یه پرستار ازدواج کنه؟
جناب پورن دربین جوانان ایرانی دارای جذابیت خاصی هستندنه
ولی اقای دکتر با پرستار @prn زدواج کرده:general308:
در کل این پول هست که تعیین میکنه ازدواج کنن یا نه
جناب پورن تو کار صدور بیمه هست.جناب پورن دربین جوانان ایرانی دارای جذابیت خاصی هستند
یعنی تا حالا مورد دیدی که یه خانم دکتر با یه پرستار ازدواج کنه؟
اخمخ صدور چیه.مردی مالی چیه .........جناب پورن تو کار صدور بیمه هست.
میتونی بری پیشش و اونجایی که جنیفر لوپز بیمه کرده رو تو هم بیمه کنی:general309: میدونی که الان لوازم یدکی مثل اکسل عقب خودرو خیلی گرون شده
@abiabiabi حاجی بیا تا نرفتهمرسی که به یادم بودی عزیزم
:general504:
خداحافظ....
بسم اللهسلام و درود فراوان بر شما
پاییزان :general707::general707::general707:سلام و درود فراوان بر شما
سلام و درود فراوان بر شما
محسن باووو بزار باششمگه قرار نبود شما کار ضروری که با اکانتت داشتی انجام بدی و بری ؟
این پست ها چیه ؟ دهن کجی به قوانین فروم ؟!
بن شد دوباره :general710::general710::general710: