ای بابا :general710:بن شد دوباره :general710::general710::general710:
ای بابا :general710:بن شد دوباره :general710::general710::general710:
کجای کاری تازه دوستان درخواست دادن که خودتم بن بشیبه نام خدا.مدیران گرامی پاتوق عاجزانه استدعا دارم اگر مقدور است صعه سدر به خرج دهید و این پاییزان را مورد عفو و بخشش قرار دهید .طرف 20 سال حبس میخوره ***** عفو میده آزاد میشه حالا شما مدیران گرانقدر هم راه دوری نمیره اگه یه عفو عمومی تو پاتوق اعلام بفرمایید چون اگر توجه فرموده باشین سالهای سال است که عضو جدید به پاتوق نیامده و اگر همین چند نفر ثابت رو هم بن کنید دیگر رونق و صفایی نداره اینجا و از مهمتر اینکه اصلا" اینجا ایندکس گوگل نمیشه که برای انجمن مشکلی پیش بیاد و بدون عضویت اصلا" نمیشه پاتوق رو دید.مدیران گرامی اگر بی ربط به موضوع تاپیک است عفو بفرمایند .و من الله التوفیق
اگر قد زیر 175 و اسموت و بیبی فیس همچنین بین سن 18 تا 26 هستی بیا حضوری تا شکتو برطرف کنم:general703: :general707:خدایی این @paeeizan رو بن نکنین دیگه ...:general710: ما رو از نون خوردن انداختین به کلی...به جاش این عمو بنچی معلوم الحال @Benchmarker ( از نظر تشکیک کاربران در جنسیت ایشان) را بن دائم کنید
شک رو که باید خودم برطرف بکنم چون مورد مشکوک تویی!:general703:اگر قد زیر 175 و اسموت و بیبی فیس همچنین بین سن 18 تا 26 هستی بیا حضوری تا شکتو برطرف کنم:general703: :general707:
اگر مشخصات بالا رو نداری ارزش نداره شکتو برطرف کنم تو همون شک و شوووبهه بمون :general307::general404:
حالا دلیل درخواست بن چی بوده ؟یحتمل حلیمی از ما گرفته و از غلظت حلیم ناراضی بوده اندکجای کاری تازه دوستان درخواست دادن که خودتم بن بشی
چشمشک رو که باید خودم برطرف بکنم چون مورد مشکوک تویی!:general703:
https://forum.persiantools.com/thre...مربوط-به-کل-فروم.92613/page-199#post-12536177حالا دلیل درخواست بن چی بوده ؟یحتمل حلیمی از ما گرفته و از غلظت حلیم ناراضی بوده اند
انجا که ذکر خیری از من نبود:general712:
افرین عمو حالا موردت رو بیار تا برطرف بکنمش:general606::general703:چشم
تشریف بیار پای معامله
آره ماشالا اصلنم که اهل اسپم کردن نیستی :general705::general705::general705:انجا که ذکر خیری از من نبود:general712:
بله توفیق این رو داشتم که به جای اسپم جوانان پاتوق را به راهی که پایانش عاقبت بخیری ست رهنمون کنم که باقیات الصالحاتی برای این بنده سراسر تقصیر باشد.باشد که رستگار شویمآره ماشالا اصلنم که اهل اسپم کردن نیستی :general705::general705::general705:
واقعا شما کی میخوای دست برداری از این اسپم دادن ها امیدوارم مدیریت یک فکری ب حالتون بکننبله توفیق این رو داشتم که به جای اسپم جوانان پاتوق را به راهی که پایانش عاقبت بخیری ست رهنمون کنم که باقیات الصالحاتی برای این بنده سراسر تقصیر باشد.باشد که رستگار شویم
بنده هم از مدیریت محترم انجمن تقاضا دارم ایشون رو به اشد مجازات ممکنه محکوم و نتیجه رو اعلام کنند.واقعا شما کی میخوای دست برداری از این اسپم دادن ها امیدوارم مدیریت یک فکری ب حالتون بکنن
صدق الله علی العظیم
شما خودت مصداق بارز اسپم در پرشن تولز هستید. چرا اصلاح نمیکنید خودتونو؟ بنده از مدیریت درخواست دارم ایشون را به دلیل ارسال مکرر و چندساله اسپم در پرشین تولز بن دائم کنید و در اتاق سرور پرشن تولز راه های رسیدن به کمال را شخصا به ایشان نشان دهید:general601:واقعا شما کی میخوای دست برداری از این اسپم دادن ها امیدوارم مدیریت یک فکری ب حالتون بکنن
صدق الله علی العظیم
احسنت، ریش سفید پرشین تولز با یوزر متولد ۲۰۰۷ که فرمان جهاد بده دیگه بگیر و برو اخر ماجرا به کجا ختم میشه:general711:گیرم که بن کردید... با ثبت نام آیدی های جدید چه می کنید؟ :general711:
به خیال خویش مارا خاک کردندگیرم که بن کردید... با ثبت نام آیدی های جدید چه می کنید؟ :general711: