اون موقع که دوم دبیرستان بودم
رشته ام تجربی بود. دقیقا تجربی رشته درجه 2 حساب میشد و همه شاگرد زرنگ ها میرفتن ریاضی. اصلا درس خوندن در رشته ریاضی کلاس خاص خودشو داشت
ولی حالا ملت از گرسنگی و دغدغه شغل آینده میرن تجربی که باعث شده رقابت در این رشته زیاد بشه. ولی خوب خیلیاشون به کادون میزنن مگه بیمارستان ها چقدر پرسنل میخوان. هر چقدر هم جذبش خوب باشه رشته های پرستاری و ... باز هم خیلیاشون بیکار میشن.
به عنوان مثال
دانشگاه آزاد شهر ما هر سال 60 نفر ترم مهر و 60 نفر ترم بهمن پرستاری میگیره. حالا علوم پزشکیش بماد:general509:
دانشگاه ها شده منبع درآمد!
به خدا همشون میرن سر کار.
اشتباه شدیدی کردی اون سال ها پیراپزشکی نرفتی. من دوستم نوشیروانی برق می خوند. اون زمان 40 درصد دروس تخصصی زده بود. حالا میگه می خوام از دوباره پرستاری شرکت کنم برم سر کار.
من نمیگم همشون حقوق های آنچنانی دارند. ولی برای خیلی از مردم داشتن یک شغل که امنیت کاری داشته باشه و در آمد تضمینی هم به همراهش وجود داشته باشه شده آرزو.
همون دانشگاه آزاد های خوبش هم پرستاری رو نمیشه دیگه الان قبول شد.
ولی انگار مهندسی داره تو کل جهان افول می کنه. یکی از دوستان بنده که تونسته ارشد رو از یک دانشگاه معتبر اروپایی فول فاند بگیره میگه دیگه اروپا هم مثل گذشته نیست. می گفت سمت تایوان و چین برای مهندس ها خیلی خوبه.
خدایی آدم پزشکی قبول شه دیگه از خدا چی می خواد؟ پول، علم، شان اجتماعی و... همه رو پزشک ها دارند
تازه به نظر من اگه طرف خوشتیپ و زیبا هم باشه می تونه به عنوان یک پرستار با یک پزشک ازدواج کنه