• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گمشدگان پرشين تولز !

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
اون موقع که دوم دبیرستان بودم
رشته ام تجربی بود. دقیقا تجربی رشته درجه 2 حساب میشد و همه شاگرد زرنگ ها میرفتن ریاضی. اصلا درس خوندن در رشته ریاضی کلاس خاص خودشو داشت:D
ولی حالا ملت از گرسنگی و دغدغه شغل آینده میرن تجربی که باعث شده رقابت در این رشته زیاد بشه. ولی خوب خیلیاشون به کادون میزنن:) مگه بیمارستان ها چقدر پرسنل میخوان. هر چقدر هم جذبش خوب باشه رشته های پرستاری و ... باز هم خیلیاشون بیکار میشن.
به عنوان مثال
دانشگاه آزاد شهر ما هر سال 60 نفر ترم مهر و 60 نفر ترم بهمن پرستاری میگیره. حالا علوم پزشکیش بماد:general509:

دانشگاه ها شده منبع درآمد!

به خدا همشون میرن سر کار.

اشتباه شدیدی کردی اون سال ها پیراپزشکی نرفتی. من دوستم نوشیروانی برق می خوند. اون زمان 40 درصد دروس تخصصی زده بود. حالا میگه می خوام از دوباره پرستاری شرکت کنم برم سر کار.

من نمیگم همشون حقوق های آنچنانی دارند. ولی برای خیلی از مردم داشتن یک شغل که امنیت کاری داشته باشه و در آمد تضمینی هم به همراهش وجود داشته باشه شده آرزو.

همون دانشگاه آزاد های خوبش هم پرستاری رو نمیشه دیگه الان قبول شد.

ولی انگار مهندسی داره تو کل جهان افول می کنه. یکی از دوستان بنده که تونسته ارشد رو از یک دانشگاه معتبر اروپایی فول فاند بگیره میگه دیگه اروپا هم مثل گذشته نیست. می گفت سمت تایوان و چین برای مهندس ها خیلی خوبه.

خدایی آدم پزشکی قبول شه دیگه از خدا چی می خواد؟ پول، علم، شان اجتماعی و... همه رو پزشک ها دارند :D

تازه به نظر من اگه طرف خوشتیپ و زیبا هم باشه می تونه به عنوان یک پرستار با یک پزشک ازدواج کنه :rolleyes:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
به خدا همشون میرن سر کار.

اشتباه شدیدی کردی اون سال ها پیراپزشکی نرفتی. من دوستم نوشیروانی برق می خوند. اون زمان 40 درصد دروس تخصصی زده بود. حالا میگه می خوام از دوباره پرستاری شرکت کنم برم سر کار.

من نمیگم همشون حقوق های آنچنانی دارند. ولی برای خیلی از مردم داشتن یک شغل که امنیت کاری داشته باشه و در آمد تضمینی هم به همراهش وجود داشته باشه شده آرزو.

همون دانشگاه آزاد های خوبش هم پرستاری رو نمیشه دیگه الان قبول شد.

ولی انگار مهندسی داره تو کل جهان افول می کنه. یکی از دوستان بنده که تونسته ارشد رو از یک دانشگاه معتبر اروپایی فول فاند بگیره میگه دیگه اروپا هم مثل گذشته نیست. می گفت سمت تایوان و چین برای مهندس ها خیلی خوبه.

خدایی آدم پزشکی قبول شه دیگه از خدا چی می خواد؟ پول، علم، شان اجتماعی و... همه رو پزشک ها دارند :D

تازه به نظر من اگه طرف خوشتیپ و زیبا هم باشه می تونه به عنوان یک پرستار با یک پزشک ازدواج کنه :rolleyes:
راستش من از علوم تجربی اصلا خوشم نمیومد. با اصرار پدرم رفته بودم این رشته. که تهش هم باعث افسردگی و افت تحصیلیم شد!
من خون میبینم یا حرف عمل جراحی میشه، دست و پام شل میشه:general505:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
راستش من از علوم تجربی اصلا خوشم نمیومد. با اصرار پدرم رفته بودم این رشته. که تهش هم باعث افسردگی و افت تحصیلیم شد!
من خون میبینم یا حرف عمل جراحی میشه، دست و پام شل میشه:general505:
از تجربی رفتی بنایی ؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
نه
رفتم نونوایی ممد افغانی همونجایی که شاطر بودی
مایه خمیر میریختم رو خمیر های مردم و بعدش ناخن میزدم.
راستی بوق ۸۵ رو چند خریدی؟ نصبش راحت بود؟

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
مرحومه مغفوره شادروان
@rasoul911
درود خدایان و انس جن بر او باد،او یکه تاز مولتی یوزری بود که قصد داشت با یوزرهای فراوانش و ادبیات کهنش فروم را بر ما و مدیرانش حرام کند و در این راه دار فانی را وداع گفت:general503:

بالا