چی میگه این مو قشنگ؟!
youtube.com/watch?v=z0O_VYcsIk8
مرغی که تخمشو میخوره یا میشکنه دلیلش اسیر بودنشه, تحت فشار باشه این کار رو میکنه ولی آزاد بگرده هیچ وقت تخم خودشو نمیخوره, داخل مرغ داری هم جا برای سوزن انداختن هم نیست از اسیر بودن هم بدترهچون مرغ ها بعد از تخم گذاشتن با نوکشون تخم رو میشکنن و مواد توشو میخوردن به همین دلیل نوک جوجه ماده رو کوتاه میکنن با اینکار سر نوکشون تیز نیست و نمی تونن تخمشون رو بشکنن
مرغی که تخمشو میخوره یا میشکنه دلیلش اسیر بودنشه, تحت فشار باشه این کار رو میکنه ولی آزاد بگرده هیچ وقت تخم خودشو نمیخوره, داخل مرغ داری هم جا برای سوزن انداختن هم نیست از اسیر بودن هم بدتره
این مورد را از نزدیک دیدم مرغ از حسار آزاد باشه دیگه تخم نمیخوره
من همچین مرغی را بردم به محیط روستا اونجا دیگه تخم نخوردنه بابا , من جوجه داشتم بزرگش کردم یه 11 ماه داشتمش
تخم میذاشت , جیغ میزد اگر دیر میرفتی خودش میشکوند میخورد
همیشه هم آزاد بود برا خودش میومد تو خونه خراب کاری میکرد رو فرش - میرفت تو حیات خاک بازی و ...................
یکی از فامیلا پرنده داری میکرد - پرسیدم اومد دید گفت مرغت نژاد آمریکاییه
نوکش بزرگ میشد قبیه قلاب میشد
گفت ( اگر اشتباه نکنم ) کوره , گفت چون نر نداره اینطوریه
حتی چند بار نذاشتم خاک بازی کنه تخمش کمی حالت شیشه ای پیدا کرد صورتی میزد نور کمی ازش رد میشد
هر چیزی که نمیشه به آزادی ربط داد :general307: مثل این میمونه بگی چرا یکی ریه هاش مریضه تو تنفس ضعیفه چون آزاد نیست
نه بابا طرف مثلا سر قبرش سل داره یا ذات ریه - یا سیگار کشیده و ..................
من همچین مرغی را بردم به محیط روستا اونجا دیگه تخم نخورد
«گوشت كمتر، زندگی بهتر» ؟!
برای شکار یا شکارچی؟
هشدار: حاوی تصاوير دلهره آور
https://www.instagram.com/p/BdSZOtJFQAY/?taken-by=natureismetal
در جایی شبیه به گلخانه های ژاپنی...برای کشت گیاه باید زمین رو شخم زد
تو این پروسه شخم زدن کلی حشره و کرم خاکی از بین میرن .چطور دلت میاد اونا رو بکشی؟
تا حالا یک کرم خاکی رو با چاقو نصف نکردی ببینی چطور به خودش میپیچه؟ تصور کن اون همه کرم خاکی و هزار پا و سوسک لای تیغه های آهنی تراکتور چطور جون میدن:general503:
خیلی سنگدلی:general211:
تا حالا یک کرم خاکی رو با چاقو نصف نکردی ببینی چطور به خودش میپیچه؟
نه بابا اون سلوله خودشو نصف میکنه تقسیم سلولی انجام میدهمگه کرم با نصف کردن به دوتا کرم تبدیل نمیشه؟