Arman.Ahadi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 16
- لایکها
- 10
نه بابا اون سلوله خودشو نصف میکنه تقسیم سلولی انجام میده
:general602:
نه بابا اون سلوله خودشو نصف میکنه تقسیم سلولی انجام میده
گیاه خواری را به خوردن اجساد حیوانات به اصطلاح حرام/حلال ترجیح دهید
میتونید در موردش تحقیق کنیدداداش شما خودت گیاه خواری؟ دلیل اصلی گیاه خواریت همین کشته شدن حیوانات هست؟ اصلا غذای بدون گوشت خوشمزه چی هست؟
میتونید در موردش تحقیق کنید
https://fa.wikipedia.org/wiki/گیاهخواری
رفتار ایرانی ها مثل رابطه دوستی هاشون هست
تا وقتی گوسفند یا هر چیز دیگه ای کوچیک هست و تازه بدنیا میاد دوسش دارن و نوازشش میکنن بزرگ که شد سرشو میبرن
میفهمی که چی میگم, ایرانی را فقط یه ایرانی میشناسه, از همچین آدم هایی متنفرم
عذر میخوام میشه بفرمایید رفتار انسانی یعنی چه که در هر پستی با *رفتار غیر انسانی*مواجه هستیم:/
استارتر جان ب قول یارو دهان منو باز نکن . من از 9سالگی درگیر این مسائل بودم . تو محیطی بزرگ شدم که تو محله مون کشتارگاه بود و شهرداری و اشرف مخلوقات های عزیزی که هیچ رحمی نداشتن در مورد سگ و گربه کشتار پشت کشتار:/ از همون بچگی خفه خون گرفتم هیچی نگفتم هر موقع هم دهن باز کردم گفتن بروکی...
تهش که چی ! میخوای چیکار کنی با انسان ذاتا هوس باز؟
کلا آدمای جوگیری هستن اصلا نمیدونن گیاه خواری چیه ولی چون اسمش جالبه و باکلاسه (وجترین) هر کی میرسه میگه منم گیاه خوارم اونوقت حرف از سلامتی **** گیاهخواری میزنن میرن بعدش نوشابه و قلیون میوه ای و سیگار میکشن:general304:برای کشت گیاه باید زمین رو شخم زد
تو این پروسه شخم زدن کلی حشره و کرم خاکی از بین میرن .چطور دلت میاد اونا رو بکشی؟
تا حالا یک کرم خاکی رو با چاقو نصف نکردی ببینی چطور به خودش میپیچه؟ تصور کن اون همه کرم خاکی و هزار پا و سوسک لای تیغه های آهنی تراکتور چطور جون میدن:general503:
بازم گیاه میخوری؟خیلی سنگدلی:general211:
کلا آدمای جوگیری هستن اصلا نمیدونن گیاه خواری چیه ولی چون اسمش جالبه و باکلاسه (وجترین) هر کی میرسه میگه منم گیاه خوارم اونوقت حرف از سلامتی **** گیاهخواری میزنن میرن بعدش نوشابه و قلیون میوه ای و سیگار میکشن:general304:
گیاهخواری در ایران بسیار خطرناک است : https://www.khabaronline.ir/detail/321844/society/health
خام خواری دومین قربانی خود را در سبزوار گرفت : http://salamsarbedar.com/vdcd.n052yt0oxa26y.html
از نظر اسلام و دین کسی نباید بیش از 40 روز گوشت خوردن رو ترک کنه
مشاهده پیوست 1060549
قـرآن انـسـانـهـایـی را کـه بـرخـی غـذاهـا را بر خود حرام می کنند، سرزنش می کند و می فـرمـایـد: ((قـل مـن حـرم زیـنه الله التی اخرج لعباده والطیبات من الرزق . (اعراف : 32) بگو: چه کسی زینت های الهی را که برای بندگان خود آفریده ، و روزی های پاکیزه را حرام کرده است ؟!))
در آیـه دیـگـر مـی فـرمـایـد: ((یـا ایـهـا الذیـن آمـنـوا لا تـحـرمـوا طـیـبـات مـا احـل الله لکـم ؛ (مـائده : 87) ای مـومـنـان ! غـذاهـای پـاکـیـزه را کـه خـداونـد بـرای شـمـا حلال کرده ، حرام نکنید.))ب
رفیق شوخیت گرفته گیاهخواری یعنی هفته ای یبار گوشت خوردن کی گفته اینو ؟؟کتاب بحار تاحالا نه شنیده ایم و نه خوانده ایم...اما در کتاب شیعی بحارالانوار بنقل از پیامبر اعظم رسول الاه اینطور فرمودند که هر شخصی که چهل روز گوشت نخورد بدخوی میشود !
برای خوردت گوشت گوسفند هم حداقلی است که امام صادق(ع) فرموده اند هر هفته یکبار گوشت بخورید!
در مورد خوردن استخوانها و مکیدن انها هم نقل قول معتبر زیاد است که انجام اینکار را کاملا نهی کرده اند مخصوصا استخوان پرندگان (مرغ و..)
در مورد مصرف گوشت هم گفته شده حتما و کاملا باید پخته شود چون گوشت نپخته حتی بمقدار کم در بدن تولید کرم و مریضی میکند
در مورد گیاهخواری هم اینطور نیست که بخاطر اسم آن فکر کنیم فقط باید انواع سبزیجات مصرف کنیم
منظوراستفاده کمتر (یکبار در هفته) از انواع گوشت و استفاده حتی کم اما روزانه از انواع مرکبات, صیفیجات,میوه ها,سبزیها, انواع دانه ها و مغزها,غلات, میان غذا ها مانند عسل و ماست انواع روغنهای گیاهی
کلا آدمای جوگیری هستن اصلا نمیدونن گیاه خواری چیه ولی چون اسمش جالبه و باکلاسه (وجترین) هر کی میرسه میگه منم گیاه خوارم اونوقت حرف از سلامتی **** گیاهخواری میزنن میرن بعدش نوشابه و قلیون میوه ای و سیگار میکشن:general304:
گیاهخواری در ایران بسیار خطرناک است : https://www.khabaronline.ir/detail/321844/society/health
خام خواری دومین قربانی خود را در سبزوار گرفت : http://salamsarbedar.com/vdcd.n052yt0oxa26y.html
از نظر اسلام و دین کسی نباید بیش از 40 روز گوشت خوردن رو ترک کنه
مشاهده پیوست 1060549
قـرآن انـسـانـهـایـی را کـه بـرخـی غـذاهـا را بر خود حرام می کنند، سرزنش می کند و می فـرمـایـد: ((قـل مـن حـرم زیـنه الله التی اخرج لعباده والطیبات من الرزق . (اعراف : 32) بگو: چه کسی زینت های الهی را که برای بندگان خود آفریده ، و روزی های پاکیزه را حرام کرده است ؟!))
در آیـه دیـگـر مـی فـرمـایـد: ((یـا ایـهـا الذیـن آمـنـوا لا تـحـرمـوا طـیـبـات مـا احـل الله لکـم ؛ (مـائده : 87) ای مـومـنـان ! غـذاهـای پـاکـیـزه را کـه خـداونـد بـرای شـمـا حلال کرده ، حرام نکنید.))ب
کتاب بحار تاحالا نه شنیده ایم و نه خوانده ایم...اما در کتاب شیعی بحارالانوار بنقل از پیامبر اعظم رسول الاه اینطور فرمودند که هر شخصی که چهل روز گوشت نخورد بدخوی میشود !
برای خوردت گوشت گوسفند هم حداقلی است که امام صادق(ع) فرموده اند هر هفته یکبار گوشت بخورید!
در مورد خوردن استخوانها و مکیدن انها هم نقل قول معتبر زیاد است که انجام اینکار را کاملا نهی کرده اند مخصوصا استخوان پرندگان (مرغ و..)
در مورد مصرف گوشت هم گفته شده حتما و کاملا باید پخته شود چون گوشت نپخته حتی بمقدار کم در بدن تولید کرم و مریضی میکند
در مورد گیاهخواری هم اینطور نیست که بخاطر اسم آن فکر کنیم فقط باید انواع سبزیجات مصرف کنیم
منظوراستفاده کمتر (یکبار در هفته) از انواع گوشت و استفاده حتی کم اما روزانه از انواع مرکبات, صیفیجات,میوه ها,سبزیها, انواع دانه ها و مغزها,غلات, میان غذا ها مانند عسل و ماست انواع روغنهای گیاهی
یا شیخ ! من به راه صاف هدایت نمیشماین حرف امام صادق مطمئنن برای شوخی گفته نشده
اگر منظورتون هم **** گیاه خواریست که **** گرفتن هم کار احمقانه ایست
این عکسی که شما قرار دادین مصداق تحریف و شوخیه
صحبت از قیمت گوشت نیست و شما هم قرار نیست هر هفته یکبار و در یک وعده یک کیلو گوشت مصرف کنی!