• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشي در حدود 400

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من يه چند وقتي نبودم ! سرم واقعا شلوغ بود !
خب من رفتم علاالدين و قيمت گرفتم e900 ارزونترين قيمت 480 و با گارانتي 530
و دست دوم 420
ولي من يه بنده خدايي رو تو همون پاساژ ديدم ميخواست e900ش رو بفروشه 310 !
حالا من موندم چي كار كنم !
از كجا بايد فهميد كه e900 طرف مشكل نداره ! lcd اون خيلي خراب بود ! البته روش حفاظ داشت !
نميدونم با اين قيمت بخرم يا نه ! طرف رو نميشناسم و توي پاساژ باهاش آشنا شدم .
دوستان و اساتيد محترم لطفا كمك كنيد كه من چطوري سالم بودن اون رو تشخيص بدم ؟ آخه من تاحالا با ppc كار نكردم اگه گوشي سوني اريكسون بود سه ثانيه ميفهميدم ولي حالا ! چي كار بايد كنم ؟

در ضمن فروشگاه رمضاني هم e900 نداره .

رمضانی از اول هم نداشت.

جدی شما قیمت 480 رو دیدید؟
می شه آدرس بدید در ترد مشاوره؟

در مورد اینکه صفحه خراب بود و روش محافظ داشت ، بهتره بگید محافظ خراب بود.من دستگاهم محافظ نداره ، ولی خش خشی شدن این ال سی دی ها طبیعی هست اگر محافظ نداشته باشید و معنی ش این نیست که خرابه.

310می داد گوشی رو؟
گارانتی هم داشت؟ یعنی خودش با گارانتی خریده بود؟

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
رمضانی از اول هم نداشت.

جدی شما قیمت 480 رو دیدید؟
می شه آدرس بدید در ترد مشاوره؟

در مورد اینکه صفحه خراب بود و روش محافظ داشت ، بهتره بگید محافظ خراب بود.من دستگاهم محافظ نداره ، ولی خش خشی شدن این ال سی دی ها طبیعی هست اگر محافظ نداشته باشید و معنی ش این نیست که خرابه.

310می داد گوشی رو؟
گارانتی هم داشت؟ یعنی خودش با گارانتی خریده بود؟

اره يه جا ميداد 480 يه جاي ديگه 485 بقيه بالاي 520 بودن . دقيقا يادم نيست ولي تقريبا از در حافظ كه بري تو دست چپ چندمين مغازه بود .
من دقيقا نميدونم اين محافظ چيه . ولي اوني كه من ديدم يه لايه نازك به نظر ميومد ! البته دقيقا نميدونم !! حالا به نظر شما اون محافظ داشته ؟ و محافظ خراب بوده ؟
310 ميگفت . ظاهرا خودش هم دست دوم خريده بود ! خودش ميگفت 355 خريده
حالا به نظر شما از طرف بخرم يا نه ؟ از كجا بفهمم خرابه ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اره يه جا ميداد 480 يه جاي ديگه 485 بقيه بالاي 520 بودن . دقيقا يادم نيست ولي تقريبا از در حافظ كه بري تو دست چپ چندمين مغازه بود .
من دقيقا نميدونم اين محافظ چيه . ولي اوني كه من ديدم يه لايه نازك به نظر ميومد ! البته دقيقا نميدونم !! حالا به نظر شما اون محافظ داشته ؟ و محافظ خراب بوده ؟
310 ميگفت . ظاهرا خودش هم دست دوم خريده بود ! خودش ميگفت 355 خريده
حالا به نظر شما از طرف بخرم يا نه ؟ از كجا بفهمم خرابه ؟

ممنون ، من که عرض کردم ، محافظ یک لایه نازک لاستیک هست که مانع خش افتاد ن می شه ، ولی خوب صفحه رو کدر می کنه و نور کمتری از صفحه رد می شه.
در مورد سئوال تون ، خودتون باید تصمیم بگیرین، می شد فهمید چرا می خواد ردش کنه؟ ممکنه به خاطر بلایی که سرش آورده باشه؟ بگید بهش می خواهید یک هفته گوشی دست تون باشه ، اگر دیدید مشکلی نداره 10تومن هم بیشتر می دید ، اگر موافق باشه ، شاید ضریب اطمینان بالا بره.در ضمن ، در ترد پاکت پی سی ، مشاوره راه انداخته ایم ، می توانید بحث دست دوم های آنجا را هم بخوانید

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون ، من که عرض کردم ، محافظ یک لایه نازک لاستیک هست که مانع خش افتاد ن می شه ، ولی خوب صفحه رو کدر می کنه و نور کمتری از صفحه رد می شه.
در مورد سئوال تون ، خودتون باید تصمیم بگیرین، می شد فهمید چرا می خواد ردش کنه؟ ممکنه به خاطر بلایی که سرش آورده باشه؟ بگید بهش می خواهید یک هفته گوشی دست تون باشه ، اگر دیدید مشکلی نداره 10تومن هم بیشتر می دید ، اگر موافق باشه ، شاید ضریب اطمینان بالا بره.در ضمن ، در ترد پاکت پی سی ، مشاوره راه انداخته ایم ، می توانید بحث دست دوم های آنجا را هم بخوانید

مرسي
پس همون محافظ بوده .
حالا اگه قبول كرد يه هفته دستم باشه از كجا مشكلاتش رو متوجه بشم چون تا بياد سيستم ppc بياد دستم يه هفته گذشته .
شما چه راهي رو براي تشخيص ايرادات به صورت سريع پيشنهاد ميكنيد ؟ آخه همونطور كه قبلا هم خدمتتون عرض كردم من از ppc هيچي سرم نميشه !
اون ترد هم كه فرموديد ديدم ولي لا اقل توي مطالب آخرش , راجع به دست دوم چيز خاصي پيدا نكردم .

بالا