• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشي در حدود 400

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بابک خان، توجه کنید که benchmark هی مختلفی وجود داره، اینی که شما دارید می گید Java Benchmark هست، یعنی توانایی گوشی در اجرای فایل های جاوا و به خصوص بازی های 3d

کند بودن 3250 رو می تونید توی پایین بودن cpu index یا file page یا system index یا خیلی چیزهای دیگه دنبالش بگردید، هرچند من تاحالا ندیدم جایی همچین مقایسه ای برای اسمارت فون ها گذاشته باشن، اصلاً همچین چیزی وجود داره؟؟ چون اینایی که من گفتم مقایسه های رایج بین ppc ها هستش، و اصولاً و دستتاً و پایتاً مقایسه ی اسمارت فون ها و ppcهای مساله داره!

کاملا تایید می شه ، اساس برنامه های بنچ مارک ، به کارگیری یک سری تسک ساده پشت سرهم هست که بتونه توانایی سخت افزار رو در انجام شون ( صد البته توسط او اس) چک کنه ، بنچ مارک های موبایل رو ندیدم ، ولی خیلی بعید می دونم کاری که بنچ مارک های پی پی سی می کنن ( و تقریباً شبیه برنامه های بنچ مارک پی سی می مونه) رو انجام بدن ، لینکی که دوستمون گذاشته بود ، با ستاره مشخص کرده بود که برای من خیلی جالب و تازه بود، چون مفهوم بنچ مارک رو با ستاره نشون دادن ، خیلی عجیبه .در پی پی سی ، بنچ مارک رو با اعداد می سنجن ، یعنی شما می تونید دقیق بگید فلان دستگاه در فایل ایندکس سیستم ، دوبرابر سریع تر از بهمان دستگاه س.
ولی حتی در پی پی سی ها هم ، هنوز من بنچ مارکی ندیدم که بتونه دستگاه های تحت ویندوز 2003 رو با دبلیو ام 5 ها به درستی مقایسه کنه ، نتایج مقایسه ، همیشه خنده دار می شه ، دلیل ش هم ساده س ، معماری او اس ها اساسا متفاوته ، و رفتار یکسانی در برابر تسک ها نشان نمی دن که بشود مقایسه شان کرد.این تازه وقتی ست که سخت افزار در 90درصد موارد یکی ست میان پی پی سی ها ، ولی چون او اس ها متفاوته ؛ این طوری می شه که دستگاه اورکس من 8 بار رکورد بهتری از اتم پیدا می کنه !!!!

پس ابداً بنچ مارک های دستگاه های ناهمسان ( آنهایی که روش های یکسانی برای فرمان بری ندارند) را مقایسه نکنید.

بابک جان : یک نکته کوچک هم عرض شود ، بازار پی پی سی ها ی غیر فون ادیشن ، 6 ماه است که رو به افول است ، یک مقاله آینده نگر در مورد بازار ویندوز موبایل ، پیش بینی کرده بود احتمالاً این نوع از پی پی سی ، منقرض بشه ، نقداً همین رو داشته باشید که اولا اچ پی خط تولید پی پی سی رو بست، دوماً دستگاه هاشون همه دارن زیر ویندوز موبایل 5 می زایند(به استثنا 4700)

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
گفتم شاید تجربه امروزم به شما کمک کنه
امروز بعد از سه هفته که پادکست های مجلات ام رو هم تلنبار شده بود ، بالاخره وقت کردم گوش شان کنم.
باطری از 100درصد بود ( البته فول بودن چیزی بیش از 100 درصد بودن هست که حتما تفاوت را می دانید.)
در مجموع ، 3 تا فایل 20 دقیقه ای با کیفیت 64کیلو بیت گوش کردم که یکی را از اسپیکر دستگاه و دوتا دیگر را با هدفون گوش کردم.
دو تا فایل رییل رو هم با اسپیکر گوش کردم که حدود 20 دقیقه بود ، گرچه کیفیت کمتری داشتند.
میون این کار ها هم یه 3 تا مسیج دادم و 2 دقیقه تلفن حرف زدم.

موزیک ها رو با پاکت موزیک و رییل پلیر پی پی سی ادیشن گوش کردم ، و طبق تنظیم بعد از یک دقیقه صفحه خودش خاموش می شه ، البته در رییل فقط نور پشت ال سی دی خاموش می شه.

در مجموع با کمی ور رفتن های اضافه ، مثل پاک کردن فایل های گوش داده شده و 4 ساعتی که گوشی به برق وصل نشد، باطری عدد 85 درصد رو نشون می داد
نمی دونم نسبت به موبایل ها رقم خوبی هست یا بدی
پس شما هم یک معیاری از موبایل ها بدید

ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دانیال جان، فقط می تونم بگم مصرف باطری دستگاهتون خیلی بهینه و خوب بوده، من گوشیم دیگه دستم نیست وگرنه باهمین شرایط امتحان می کردم ببینم چقدر باطری نوش می کنه، ولی تقریباً همین اندازه ها بود اگه کمتر نبوده باشه، چون سری واکمن se کمترین مصرف باطری رو دارن موقع پخش میوزیک، خدا بیامرز گوشیم، دلم براش تنگ شد
25.gif

بعد یه چیز دیگه، من یکی دوروزی دنبال یه مقایسه بین wm5 ها wm3 ها می گشتم چیز درست حسابی پیدا نکردم، پس موضوع همین بوده، دو تا ورژن ویندوز هم مقایسه بشو نیست
33.gif

ولی یه چیز جالب، من چند روز پیش به سرم زد بگم بران یه s200 از دوبی بیارن (یکی از دوستا می گفت اونجا100 تومنی ارزون تره که بعد پیگیری معلوم شد همچین خبرایی نیست...) می گفتم، ریویو هارو که خوندم دیدم انگار بین s200 تنها برتری هاش از e900 اینه که یه دوربین باکیفیت داره و همچنین wlan ، درصورتی که benchmark هاش خیلی پایین بود، مثلاً واسه پخش ویدئو با tcpmp تقریباً همرده ی ipaq 6315 بود!
292.gif
با این حساب من که دیگه خیالم بابت خرید e900 جمع شد!

راستی یه چیزی، دوستان می دونین این sdio wlan card قیمتش چه حدوداست؟ و مثلاً توی شمال تهران که اینترنت wifi داره می شه باهش به اینترنت وصل شد؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه عزیزم، فروختمش به یه مغازه، 270تومن، الان طرف گذاشته توی ویترینش و به عنوان نو می فروشدش 320!
219.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

همان سورس های غیر فارسی زبان پر اند از شکایات کاربران در مورد هنگ کردن ها و memory leak و سایر مشکلات ریز و درشت مربوط به حافظه در مورد تمام گوشی های جدید Symbian 9.1، چه S60 چه مال برند محبوب شما، UIQ.

خب این که قابل توجه کسانی که میگن گوشیهای جدید هنگ نمکنن ( سیمبینهای جدید یعنی)

(بخصوص با رفرم بنیادی و صد البته مزخرفی که در طراحی آن نسبت به ورژن های قبلی صورت گرفته) [/
اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگین:rolleyes: .( نسبت به سیمبین های ورژن قبلی )​

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بگذارید از هنگ کردن گوشیهای سیمبین 9 یکی صحبت کنه که گوشی خودش هم سیمبین 9 باشه وگرنه خبر نادرست پخش کردن که اینروزها توی فروم موبایل پی تی شایع شده مالیات که نداره.
خوبه سیمبین 9 زیاد هم برنامه نداره که بگیم برنامه روش میریزند هنگ میکنه. به نظرم عنصر خالی بندی به شدت در این نسبت دادن هنگ به سیمبین 9.1 مشاهده میشود.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
بگذارید از هنگ کردن گوشیهای سیمبین 9 یکی صحبت کنه که گوشی خودش هم سیمبین 9 باشه وگرنه خبر نادرست پخش کردن که اینروزها توی فروم موبایل پی تی شایع شده مالیات که نداره.
خوبه سیمبین 9 زیاد هم برنامه نداره که بگیم برنامه روش میریزند هنگ میکنه. به نظرم عنصر خالی بندی به شدت در این نسبت دادن هنگ به سیمبین 9.1 مشاهده میشود.

دیگه هر کی دروغ بگه مدیرا که دروغ نمیگن!:p . احتیاجی نیست که آدم همه چیز رو خودش تجربه کنه. وقتی تو فرومهای خارجی که مثل ما تعصبی رو برند ندارن میگن این خوبه و این بده و تجربشونو دارن میگن دیگه چرا آدم این همه هزینه کنه و خودش به این نتیجه برسه؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن بحث برنامه ریختن نیست که هنگ کنه. بحث هنگ کردن خود به خود هست!
مثل همون اشکالی که به قول سه سوت اون اوایل گوشی 6630 داشت و همین باعث شد یه دفعه قیمتش افت کنه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانیال جان، فقط می تونم بگم مصرف باطری دستگاهتون خیلی بهینه و خوب بوده، من گوشیم دیگه دستم نیست وگرنه باهمین شرایط امتحان می کردم ببینم چقدر باطری نوش می کنه، ولی تقریباً همین اندازه ها بود اگه کمتر نبوده باشه، چون سری واکمن se کمترین مصرف باطری رو دارن موقع پخش میوزیک، خدا بیامرز گوشیم، دلم براش تنگ شد
25.gif

بعد یه چیز دیگه، من یکی دوروزی دنبال یه مقایسه بین wm5 ها wm3 ها می گشتم چیز درست حسابی پیدا نکردم، پس موضوع همین بوده، دو تا ورژن ویندوز هم مقایسه بشو نیست
33.gif

ولی یه چیز جالب، من چند روز پیش به سرم زد بگم بران یه s200 از دوبی بیارن (یکی از دوستا می گفت اونجا100 تومنی ارزون تره که بعد پیگیری معلوم شد همچین خبرایی نیست...) می گفتم، ریویو هارو که خوندم دیدم انگار بین s200 تنها برتری هاش از e900 اینه که یه دوربین باکیفیت داره و همچنین wlan ، درصورتی که benchmark هاش خیلی پایین بود، مثلاً واسه پخش ویدئو با tcpmp تقریباً همرده ی ipaq 6315 بود!
292.gif
با این حساب من که دیگه خیالم بابت خرید e900 جمع شد!

راستی یه چیزی، دوستان می دونین این sdio wlan card قیمتش چه حدوداست؟ و مثلاً توی شمال تهران که اینترنت wifi داره می شه باهش به اینترنت وصل شد؟

خوب البته همون طور که نوشتم امیدوارم بدونید که وقتی باطری 100درصد می شه میشه هنوز باطری رو شارژ کرد ( اور شارژ) . در اون وضع بود که من از دستگاه استفاده کردم.با این حال فکر می کنم در دبلیو ام 5 اندکی عمر باطری بیشتر شده.

اس 200 رو از سرتون بیرون کنید ، مزخرف ترین گزینه هست برای ایران به خصوص که وای فای نخواهید.
در ضمن ، شما کجا وای فای بالای شهر دیدید؟ بگید ما هم استفاده کنیم؟ به جز یکی دوتا کافی شاپ ، می دونم که هیچ جا پوشش وایرلس مجانی نداریم.نکنه آی پی وایرلس داتک رو می گید؟
من به این نتیجه رسیدم که تا ایران از نظر اینترنت در این وضع الان هست ، هر گونه کارت این چنینی خریدش اشتباهه.
مثلا من که ازترم دیگه باید بروم بیمارستان کشیک بدم ، تصمیم دارم به جاش یک عدد مودم بلوتوث بخرم ، دایل آپ، خیلی هم عالیه جواب می ده ، توپه توپ می تونید وب بگردید برای خودتون.دیدیدش؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دانیال جان من که نگفتم مجانی
26.gif
منظورم همون شبکه هایی مثل داتک بود که اینترنت وایرلس می دن، اونا جواب نمی دن رو ppc ها؟
73.gif

ولی خودمونیم من خنگ همش فکر می کردم تنها راه استفاده از خط تلفن خونه sdio modem ــه با اون قیمت نـــازش، نگو بلوتوث مودم هم بوده و ما خبر نداشتیم
272.gif
دانیال جان شما توی ایران دیدین ازینا؟ با ppc ها بی دردسر کار می کنن؟ قیمتش چه حدوداس؟!
42.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

چه کار خوبی میکنید به آنها رجوع میکنید -اگر تنها با هدف کمک به کوبیدن برند منفور نباشد-، هر چه باشد از خواندن چندین صفحه بحث تخصصی فارسی در مورد "خز" بودن یا نبودن فلان گوشی مفیدتر است

:D :D واقعا در مورد خز بودن گوشی ها بحث های تخصصی میشه:D :D

همان سورس های غیر فارسی زبان پر اند از شکایات کاربران در مورد هنگ کردن ها و memory leak و سایر مشکلات ریز و درشت مربوط به حافظه در مورد تمام گوشی های جدید Symbian 9.1، چه S60 چه مال برند محبوب شما، UIQ.

باید صبر کرد و دید کدام گوشی مشکلش کاملاً نرم افزاری است و با فرم ویر های جدید حل میشود و کدام گوشی مشکلش بنیادی تر از این حرفهاست.

با مراجعه به این لینک:

http://my-symbian.com/main/index7.php?cat=7

خبر 3 یا 4 از بالا تایید کرده با ورژن جدید فریم ویر که سونی اریکسون برای p990 ارایه داده مشکلی که با بروزر اینترنت بوده به کل حل شده....

در مورد N93 و E70 هنوز مشکل باقی هست :D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانیال جان من که نگفتم مجانی
26.gif
منظورم همون شبکه هایی مثل داتک بود که اینترنت وایرلس می دن، اونا جواب نمی دن رو ppc ها؟
73.gif

ولی خودمونیم من خنگ همش فکر می کردم تنها راه استفاده از خط تلفن خونه sdio modem ــه با اون قیمت نـــازش، نگو بلوتوث مودم هم بوده و ما خبر نداشتیم
272.gif
دانیال جان شما توی ایران دیدین ازینا؟ با ppc ها بی دردسر کار می کنن؟ قیمتش چه حدوداس؟!
42.gif

خیر فرهاد جان
اون دستگاه ها ( من 4 ماه داشتم) فقط در یک محدوده 7 منطقه ای در تهران و فقط با مودم خودشون کار می کنن.و باید داریور ها ش رو هم حتمابه روی پی سی بریزید.

دور از جونتون ، خنگ کدومه؟ منم اولش هم نظر بودم با شما ، یکی از قدیمی های فروم معرفی کرد این رو.بعد رفتم دیدم، و بعد در پایتخت هم دیدم ، و بعد دو تا از بچه ها تایید کردن مثل بنز کار می کنه. فقط هم خط خونه نیست ، شما فکر کن راحت یک کارت می خری از هر جا ، یک خط تلفن ناقابل پیدا کنی، راحت وصلی به نت.
قیمت هم واقعاً ندارم ولی حدود 60-70 باید باشه.

ولی خیلی سبک و عالی هستن.
من یک کی بورد بلوتوث هم دارم ، دیگه اونم همراهم باشه ، می شه یک لپتاپ

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
:D :D واقعا در مورد خز بودن گوشی ها بحث های تخصصی میشه:D :D

با مراجعه به این لینک:

http://my-symbian.com/main/index7.php?cat=7

خبر 3 یا 4 از بالا تایید کرده با ورژن جدید فریم ویر که سونی اریکسون برای p990 ارایه داده مشکلی که با بروزر اینترنت بوده به کل حل شده....

در مورد N93 و E70 هنوز مشکل باقی هست :D

اساتید می شه یک نکته بپرسم: این دعوا بر سر براوزینگ اینترنت ، در ایران هم مهمه؟ منظورم اینه که در پی 800 تنها راه گشتن نت ، به کمک جی پی ار اس بود که تو ایران نیست.این گوشی جدید ها راه دیگه ای دارن؟
توی پی پی سی، به دلیل اینکه کنترل گر ورودی خروجی و کام پورت داره ، خیلی راحت می شه تو ایران از موردی که در پست قبل گفتم استفاده کرد ، یا اینکه از وای فای و بلوتوث ، به کمک اکتیو سینک از اینتر نت استفاده کرد.الان موبایل ها ی معمولی هم چنین امکانی رو اضافه کردن؟ براوزرشون چطوریه؟
کامله؟ مثلا اس اس ال رو ساپورت می کنه ، پروتکل هاش فول هستن؟ جاوا رو ساپورت می کنه؟

ممنون

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اساتید می شه یک نکته بپرسم: این دعوا بر سر براوزینگ اینترنت ، در ایران هم مهمه؟ منظورم اینه که در پی 800 تنها راه گشتن نت ، به کمک جی پی ار اس بود که تو ایران نیست.این گوشی جدید ها راه دیگه ای دارن؟
توی پی پی سی، به دلیل اینکه کنترل گر ورودی خروجی و کام پورت داره ، خیلی راحت می شه تو ایران از موردی که در پست قبل گفتم استفاده کرد ، یا اینکه از وای فای و بلوتوث ، به کمک اکتیو سینک از اینتر نت استفاده کرد.الان موبایل ها ی معمولی هم چنین امکانی رو اضافه کردن؟ براوزرشون چطوریه؟
کامله؟ مثلا اس اس ال رو ساپورت می کنه ، پروتکل هاش فول هستن؟ جاوا رو ساپورت می کنه؟

ممنون

اوه از زمان P800 تا امروز یه تحول بنیادی پیدا کردن:)
:lol:
در نظر بگیرید P990 دارای wi-fi هست. که میتونه مستقیما وصل بشه

یا اینکه دارای یه ویژگی منحصر به فرد هست توی پروفایل بلوتوثش به نام bluetooth PAN که این ویژگی به راحتی اجازه share کردن اینترنت کامپیوتر رو با گوشی به ما میده کاری که حتی به جز این یکی با کابل هم به راحتی امکان پذیره تو گوشیهای سونی اریکسون....یعنی هم با سیم هم بی سیم میشه اینترنت رو با گوشی share کرد

در مورد بقیه راههای تماس هم که خودتون میدونید

در مورد مرورگر p990 باید بگم تقریبا کامله....اکثر پروتکل ها رو ساپورت میکنه و یه مرورگر جامع هست

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا شرمنده وسط بحث میام! اینجا بخش پی پی سی هست یا گوشی موبایل؟! به نظر من اینجور بحثا که وسطش کشیده بشه به اینکه گوشی سیمبین با یه پی پی سی از نظر سخت افزار یا نرم افزار مقایسه هم میشه و بهش ایراد وارد میشه کلا اشتباهه .. پی پی سی و ویندوز موبایل مقوله جدایی هست .. حالا اینکه یه عده میان وسط بحث از اب گل الود ماهی میگیرن و گوشیای اسمارت نوکیا رو با مثلا کیوتک اس 200 مقایسه میکنن به نظرم نمیتونه درست باشه .. شما لطف کنین همون گوشیای جاوای زاغارت خودتون رو با اسمارت مقایسه کنین مقایسه ویندوز و سیمبین طلبتون ..

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یادتون نره نوکیا هم گوشی زاغارت جاوا داره....فراموش نشه که بیشتر در امدش هم از گوشی های به اصطلاح زاغارتی هست که میگین...

ما که به اندازه خودمون هم گوشی سیمبین داشتیم هم جاوا ...اون راهی رو که الان تازه شما داری با N70 میری من 5 سال پیش که کسی نمیدونست سیمبین چی چی هست با 3650 رفتم بعدش هم 6600 و6630 . پس بهتره که منتظر بشینی و ببینی بحث به کجا میره نه اینکه بپری وسط...

در ضمن سونی اریکسون هم گوشی سیمبین داره ....

خوبه حالا سیمبین مال نوکیا نیست انقدر دارین خودتون رو براش هلاک میکنید....یادتون باشه شرکتهای دیگه هم هستن...

پس بهتره که وقتی یه بابایی میاد بحث از سخت افزار بالا برای پاکت پی سی میکنه بیاد توضیح بده که مثلا یه s200 وN70 چرا هردوشون cpu اشون حدودای 200 هست ولی یکی اونطوری یکی هم مثل N70 اینطوری؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باشه بابا تو پیشکسوتی تو اندشی! تو تموم همه این راهها رو قبل میلاد مسیح رفتی و ما تازه کاریم .. جالبه! تو اکثر بحثا هم که وارد میشی با لحن طلبکار و بیشتر عقل کل میای وسط .. شما اگه از اول با سیمبین اشنا بودی من موقعی که شما نمیدونستی کد 1 بعد پیش شماره موبایل واسه شهرستانه یا تهران موبایل داشتم پس اینکه بخوایم صرف استفاده زودتر یه چیزی بگیم ازش همه چیو میدونیم دلیل نمیشه خودمون رو نوک قله کوه فرض کنیم بقیه رو اون پایین! // من اومدم میگم بخش پی پی سی یه جای دیگس شما باز میخوای دعوا راه بندازی تیکه میندازی ولی من دیگه بنا ندارم وارد این بحثا که اکثرا جز مسخره بازی و متلک پرونی با شما یا دوست دیگه ای وارد بشم .. :)

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگین:rolleyes: .( نسبت به سیمبین های ورژن قبلی )​

به طور خلاصه، در این ورژن security model جدیدی تعریف شده که طبق آن هر نرم افزار برای استفاده از بیشتر قابلیت های گوشی باید توسط سیمبین تایید (signed) شود. این فرآیند هم مستلزم پرداخت هزینه و هم دارای مقادیری دنگ و فنگ است. این سیاست جدید نه تنها در از بین رفتن backward compatibility نقش داشته، بلکه باعث کاهش شدید تعداد نرم افزار های freeware و open source می شود.

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
من يه چند وقتي نبودم ! سرم واقعا شلوغ بود !
خب من رفتم علاالدين و قيمت گرفتم e900 ارزونترين قيمت 480 و با گارانتي 530
و دست دوم 420
ولي من يه بنده خدايي رو تو همون پاساژ ديدم ميخواست e900ش رو بفروشه 310 !
حالا من موندم چي كار كنم !
از كجا بايد فهميد كه e900 طرف مشكل نداره ! lcd اون خيلي خراب بود ! البته روش حفاظ داشت !
نميدونم با اين قيمت بخرم يا نه ! طرف رو نميشناسم و توي پاساژ باهاش آشنا شدم .
دوستان و اساتيد محترم لطفا كمك كنيد كه من چطوري سالم بودن اون رو تشخيص بدم ؟ آخه من تاحالا با ppc كار نكردم اگه گوشي سوني اريكسون بود سه ثانيه ميفهميدم ولي حالا ! چي كار بايد كنم ؟

در ضمن فروشگاه رمضاني هم e900 نداره .

بالا