بابک خان، توجه کنید که benchmark هی مختلفی وجود داره، اینی که شما دارید می گید Java Benchmark هست، یعنی توانایی گوشی در اجرای فایل های جاوا و به خصوص بازی های 3d
کند بودن 3250 رو می تونید توی پایین بودن cpu index یا file page یا system index یا خیلی چیزهای دیگه دنبالش بگردید، هرچند من تاحالا ندیدم جایی همچین مقایسه ای برای اسمارت فون ها گذاشته باشن، اصلاً همچین چیزی وجود داره؟؟ چون اینایی که من گفتم مقایسه های رایج بین ppc ها هستش، و اصولاً و دستتاً و پایتاً مقایسه ی اسمارت فون ها و ppcهای مساله داره!
کاملا تایید می شه ، اساس برنامه های بنچ مارک ، به کارگیری یک سری تسک ساده پشت سرهم هست که بتونه توانایی سخت افزار رو در انجام شون ( صد البته توسط او اس) چک کنه ، بنچ مارک های موبایل رو ندیدم ، ولی خیلی بعید می دونم کاری که بنچ مارک های پی پی سی می کنن ( و تقریباً شبیه برنامه های بنچ مارک پی سی می مونه) رو انجام بدن ، لینکی که دوستمون گذاشته بود ، با ستاره مشخص کرده بود که برای من خیلی جالب و تازه بود، چون مفهوم بنچ مارک رو با ستاره نشون دادن ، خیلی عجیبه .در پی پی سی ، بنچ مارک رو با اعداد می سنجن ، یعنی شما می تونید دقیق بگید فلان دستگاه در فایل ایندکس سیستم ، دوبرابر سریع تر از بهمان دستگاه س.
ولی حتی در پی پی سی ها هم ، هنوز من بنچ مارکی ندیدم که بتونه دستگاه های تحت ویندوز 2003 رو با دبلیو ام 5 ها به درستی مقایسه کنه ، نتایج مقایسه ، همیشه خنده دار می شه ، دلیل ش هم ساده س ، معماری او اس ها اساسا متفاوته ، و رفتار یکسانی در برابر تسک ها نشان نمی دن که بشود مقایسه شان کرد.این تازه وقتی ست که سخت افزار در 90درصد موارد یکی ست میان پی پی سی ها ، ولی چون او اس ها متفاوته ؛ این طوری می شه که دستگاه اورکس من 8 بار رکورد بهتری از اتم پیدا می کنه !!!!
پس ابداً بنچ مارک های دستگاه های ناهمسان ( آنهایی که روش های یکسانی برای فرمان بری ندارند) را مقایسه نکنید.
بابک جان : یک نکته کوچک هم عرض شود ، بازار پی پی سی ها ی غیر فون ادیشن ، 6 ماه است که رو به افول است ، یک مقاله آینده نگر در مورد بازار ویندوز موبایل ، پیش بینی کرده بود احتمالاً این نوع از پی پی سی ، منقرض بشه ، نقداً همین رو داشته باشید که اولا اچ پی خط تولید پی پی سی رو بست، دوماً دستگاه هاشون همه دارن زیر ویندوز موبایل 5 می زایند(به استثنا 4700)
موفق باشید