دانیال جان، این دوست من طمع وجودشو فرا گرفته ، 300 نمی ده، ازون طرف یه 150 تومنی هم دستم اومده، گوشی ها و ppc ها هم که کشیدن پایین، آدم وسوسه می شه دستگاه دستگاه های بهترتر بگیره دیگه!![]()
![]()
فقط، من چون زیاد با فروشگاه های تهران آشنا نیستم می پرسم، ارزون ترین جا برای تهیه این دستگاه کجاست؟ بعد این خانه ی موبایل کجا هستش، شماره تلفنی چیزی ازش دارین؟یه چیز دیگه، هدفون های حرفه ای و نیمه حرفه ای (یعنی ارزون تر از حرفه ای!!
) رو کجا داره، که مطمئن باشه جاش و یه جنس تقلبی ریمارک شدرو نندازن بهم؟![]()
بازم ممنون آقا دانیال و بقیه دوستان![]()
قربان چند تا نکته رو برای باز کننده این ترد در پی ام دادم که فکر می کردم برای اطلاع عموم بنویسه ، که کم لطفی کردن.
مموری الان 2 گیگ مایکروسیم رو می تونید زیر 40 تومن از پاساژ علا الدین فروشگاه رمضانی بخرید.
در ضمن نمایندگی اورکس رو هم در ترد اورکس که آدرس شو در پست قبلی م دادم ، نوشتم براتون.
هد فون هم اصلا ً نظری ندارم.
یه نکته هم در مورد پست های اخیر بگم:
حق کاملاً با دوستمون آقای داریوش آگاه هست . من یک مورد رو به شخصه یادمه که یک آقایی دست من سونی اریکسون پی 800 دید ، و رفت خرید ، چون روزی دو ساعت مرتب حرف می زند ، سر یک ماه با کلی ضرر ردش کرد. یعنی حتی اسمارت فون رو هم نتونست استفاده کنه.
پس اگر موبایل صرف می خواهید ، ابداً بی پی پی سی فکر نکنید ، پی پی سی ، مثل پی سی و لپ تاپ ، خرابی داره ، مشکل داره ، به قول معروف ناسازگاری داره ، ولی مثلاً یک نوکیای ساده ، خیلی ازین مشکلات رو نداره و راحت باسه خودتون اس ام اس می زنید و تلفن جواب می دید.
اما اجازه بدید قربان چند نکته را جسارتاً عرض کنم جهت تشویش اذهان عمومی ، آخه بین ما ایرانی ها رسمه ، بدون استناد حرف بزنیم:
از سال 2004 که آی میت جم و پروتوتایپ هاش به بازار اومدن ، سهم جهانی اواس ویندوز موبایل ، در رقابت با بزرگترین یعنی سیمبین ( تمام سری هاش) یک سره رو به افزایش بوده ، یعنی از کمتر از 12 درصد به 38درصد رسیده ( ویندوز موبایل اسمارت فون ادیشن هم به حساب بیارید) پس اگر هم ما اقلیت باشیم اولاً همیشه معلوم نیست این طور بمونیم و دوم اینکه اقلیت قابل توجهی شدیم.
در حال حاضر ( بعدا رو نمی دونم ) ویندوز موبایل ، یک سیستم عامل کاملا ًامن از نظر ویروس و دیگر مل ور هاست.
سی پی یو ها بزرگی و سریع بودنشون ابداً مهم نیست ، مهم اینه که سیستم عامل شما ، بتونه از این سی پی یو استفاده کنه ، تنها تلاش برای قابل کردن سیمبین ها در استفاده از سی پی یو ها مدرن ، زایش پی 990 رو به دنبال داشت ، لابد می دونید چقدر موفقیت کسب کرده.(سیمبین یو آی کیو) به علاوه ، من در مورد سی پی یو موبایل های معمول خبر ندارم ، ولی مثلا سی پی یو 200 اس 200 ، از شرکت تی آی هست و یک تکنولوژی منحصر به فرد داره ، ارکیتکچرش طوری ست که برای مولتی تسک آپتمایز شده. نهایتا اینکه همون طور که دوست ما گفت و جناب داریوش هم اشاره کرد، سیستم عاملی به شدت حجیمه برای اینکه این اجازه رو بده به توسعه دهنده برنامه ، که براش از جی پی اس تا رادیو ماهواره ای ، از VoIP تا قبله یاب و از نرم افزار مهندسی تا پزشکی به راحتی براش نوشته بشه .
حرف رو مکرر می کنم ، اگر دوست ندارید که برنامه های عجیب و غریب داشته باشید روی پی پی سی ، چرا پول دور بریزید ، این همه مدل مختلف توی بازار
موفق باشید