• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشي در حدود 400

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانیال جان، این دوست من طمع وجودشو فرا گرفته ، 300 نمی ده
296.gif
، ازون طرف یه 150 تومنی هم دستم اومده، گوشی ها و ppc ها هم که کشیدن پایین، آدم وسوسه می شه دستگاه دستگاه های بهترتر بگیره دیگه!
300.gif

فقط، من چون زیاد با فروشگاه های تهران آشنا نیستم می پرسم، ارزون ترین جا برای تهیه این دستگاه کجاست؟ بعد این خانه ی موبایل کجا هستش، شماره تلفنی چیزی ازش دارین؟
42.gif
یه چیز دیگه، هدفون های حرفه ای و نیمه حرفه ای (یعنی ارزون تر از حرفه ای!!
26.gif
) رو کجا داره، که مطمئن باشه جاش و یه جنس تقلبی ریمارک شدرو نندازن بهم؟
بازم ممنون آقا دانیال و بقیه دوستان
281.gif

قربان چند تا نکته رو برای باز کننده این ترد در پی ام دادم که فکر می کردم برای اطلاع عموم بنویسه ، که کم لطفی کردن.

مموری الان 2 گیگ مایکروسیم رو می تونید زیر 40 تومن از پاساژ علا الدین فروشگاه رمضانی بخرید.
در ضمن نمایندگی اورکس رو هم در ترد اورکس که آدرس شو در پست قبلی م دادم ، نوشتم براتون.

هد فون هم اصلا ً نظری ندارم.

یه نکته هم در مورد پست های اخیر بگم:

حق کاملاً با دوستمون آقای داریوش آگاه هست . من یک مورد رو به شخصه یادمه که یک آقایی دست من سونی اریکسون پی 800 دید ، و رفت خرید ، چون روزی دو ساعت مرتب حرف می زند ، سر یک ماه با کلی ضرر ردش کرد. یعنی حتی اسمارت فون رو هم نتونست استفاده کنه.
پس اگر موبایل صرف می خواهید ، ابداً بی پی پی سی فکر نکنید ، پی پی سی ، مثل پی سی و لپ تاپ ، خرابی داره ، مشکل داره ، به قول معروف ناسازگاری داره ، ولی مثلاً یک نوکیای ساده ، خیلی ازین مشکلات رو نداره و راحت باسه خودتون اس ام اس می زنید و تلفن جواب می دید.

اما اجازه بدید قربان چند نکته را جسارتاً عرض کنم جهت تشویش اذهان عمومی ، آخه بین ما ایرانی ها رسمه ، بدون استناد حرف بزنیم:
از سال 2004 که آی میت جم و پروتوتایپ هاش به بازار اومدن ، سهم جهانی اواس ویندوز موبایل ، در رقابت با بزرگترین یعنی سیمبین ( تمام سری هاش) یک سره رو به افزایش بوده ، یعنی از کمتر از 12 درصد به 38درصد رسیده ( ویندوز موبایل اسمارت فون ادیشن هم به حساب بیارید) پس اگر هم ما اقلیت باشیم اولاً همیشه معلوم نیست این طور بمونیم و دوم اینکه اقلیت قابل توجهی شدیم.

در حال حاضر ( بعدا رو نمی دونم ) ویندوز موبایل ، یک سیستم عامل کاملا ًامن از نظر ویروس و دیگر مل ور هاست.
سی پی یو ها بزرگی و سریع بودنشون ابداً مهم نیست ، مهم اینه که سیستم عامل شما ، بتونه از این سی پی یو استفاده کنه ، تنها تلاش برای قابل کردن سیمبین ها در استفاده از سی پی یو ها مدرن ، زایش پی 990 رو به دنبال داشت ، لابد می دونید چقدر موفقیت کسب کرده.(سیمبین یو آی کیو) به علاوه ، من در مورد سی پی یو موبایل های معمول خبر ندارم ، ولی مثلا سی پی یو 200 اس 200 ، از شرکت تی آی هست و یک تکنولوژی منحصر به فرد داره ، ارکیتکچرش طوری ست که برای مولتی تسک آپتمایز شده. نهایتا اینکه همون طور که دوست ما گفت و جناب داریوش هم اشاره کرد، سیستم عاملی به شدت حجیمه برای اینکه این اجازه رو بده به توسعه دهنده برنامه ، که براش از جی پی اس تا رادیو ماهواره ای ، از VoIP تا قبله یاب و از نرم افزار مهندسی تا پزشکی به راحتی براش نوشته بشه .

حرف رو مکرر می کنم ، اگر دوست ندارید که برنامه های عجیب و غریب داشته باشید روی پی پی سی ، چرا پول دور بریزید ، این همه مدل مختلف توی بازار

موفق باشید

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
قربان چند تا نکته رو برای باز کننده این ترد در پی ام دادم که فکر می کردم برای اطلاع عموم بنویسه ، که کم لطفی کردن.

مموری الان 2 گیگ مایکروسیم رو می تونید زیر 40 تومن از پاساژ علا الدین فروشگاه رمضانی بخرید.
در ضمن نمایندگی اورکس رو هم در ترد اورکس که آدرس شو در پست قبلی م دادم ، نوشتم براتون.

هد فون هم اصلا ً نظری ندارم.

یه نکته هم در مورد پست های اخیر بگم:

حق کاملاً با دوستمون آقای داریوش آگاه هست . من یک مورد رو به شخصه یادمه که یک آقایی دست من سونی اریکسون پی 800 دید ، و رفت خرید ، چون روزی دو ساعت مرتب حرف می زند ، سر یک ماه با کلی ضرر ردش کرد. یعنی حتی اسمارت فون رو هم نتونست استفاده کنه.
پس اگر موبایل صرف می خواهید ، ابداً بی پی پی سی فکر نکنید ، پی پی سی ، مثل پی سی و لپ تاپ ، خرابی داره ، مشکل داره ، به قول معروف ناسازگاری داره ، ولی مثلاً یک نوکیای ساده ، خیلی ازین مشکلات رو نداره و راحت باسه خودتون اس ام اس می زنید و تلفن جواب می دید.

اما اجازه بدید قربان چند نکته را جسارتاً عرض کنم جهت تشویش اذهان عمومی ، آخه بین ما ایرانی ها رسمه ، بدون استناد حرف بزنیم:
از سال 2004 که آی میت جم و پروتوتایپ هاش به بازار اومدن ، سهم جهانی اواس ویندوز موبایل ، در رقابت با بزرگترین یعنی سیمبین ( تمام سری هاش) یک سره رو به افزایش بوده ، یعنی از کمتر از 12 درصد به 38درصد رسیده ( ویندوز موبایل اسمارت فون ادیشن هم به حساب بیارید) پس اگر هم ما اقلیت باشیم اولاً همیشه معلوم نیست این طور بمونیم و دوم اینکه اقلیت قابل توجهی شدیم.

در حال حاضر ( بعدا رو نمی دونم ) ویندوز موبایل ، یک سیستم عامل کاملا ًامن از نظر ویروس و دیگر مل ور هاست.
سی پی یو ها بزرگی و سریع بودنشون ابداً مهم نیست ، مهم اینه که سیستم عامل شما ، بتونه از این سی پی یو استفاده کنه ، تنها تلاش برای قابل کردن سیمبین ها در استفاده از سی پی یو ها مدرن ، زایش پی 990 رو به دنبال داشت ، لابد می دونید چقدر موفقیت کسب کرده.(سیمبین یو آی کیو) به علاوه ، من در مورد سی پی یو موبایل های معمول خبر ندارم ، ولی مثلا سی پی یو 200 اس 200 ، از شرکت تی آی هست و یک تکنولوژی منحصر به فرد داره ، ارکیتکچرش طوری ست که برای مولتی تسک آپتمایز شده. نهایتا اینکه همون طور که دوست ما گفت و جناب داریوش هم اشاره کرد، سیستم عاملی به شدت حجیمه برای اینکه این اجازه رو بده به توسعه دهنده برنامه ، که براش از جی پی اس تا رادیو ماهواره ای ، از VoIP تا قبله یاب و از نرم افزار مهندسی تا پزشکی به راحتی براش نوشته بشه .

حرف رو مکرر می کنم ، اگر دوست ندارید که برنامه های عجیب و غریب داشته باشید روی پی پی سی ، چرا پول دور بریزید ، این همه مدل مختلف توی بازار

موفق باشید

من الان اومدم و از جناب king_dani عذر ميخوام اگه مطلب رو اينجا نذاشتم . و از جوابهاشون هم متشكرم .

با اين اوصاف ديگه شك نميشه كرد و بايد رفت سراغ ppc .
من كه جوابم رو با راهنمايي دوستان اللخصوص آقاي king_dani گرفتم و از اينجا , از همه دوستان بابت راهنمايشون متشكرم .
نتيجه گيري من اين شد كه اگه كسي فقط دنبال دوربين و mp3 player هست بايد بره سراغ مدلهايي هچون w900 و اگه دنبال برنامه و نرم افزارهاي جورواجور هست بايد بره سراغ ppc ( مثه e900 ) .

به كمك دوستان اين تاپيك , تاپيك خوبي شد .
اگه خدا بخواد من تا دو هفته ديگه يك e900 ميگيرم و اوصافشو بعدا ميگم .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دانیال جان ممنون از جوابتون، من امروز زنگ زدم آی آر تی سی آی، گفتن که هم ساپورت هم فروششون رو برای دستگاه های اورکس بستن، البته بعدشم یه چیز ناخوشایندی رو گفت، اینکه آخرین قیمت حدودای 490 هستش، که در اون صورت I'm totally screwed!! :(چون گوشیمو پریروز رد کردم.... حالا دوستان اگه از جای خاصی توی مغازه های تهران سراغ دارین که با همون قیمت 430 اینا می ده همین جا مشخصاتش رو بنویسید...ممنون می شم
217.gif

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
دانیال جان ممنون از جوابتون، من امروز زنگ زدم آی آر تی سی آی، گفتن که هم ساپورت هم فروششون رو برای دستگاه های اورکس بستن، البته بعدشم یه چیز ناخوشایندی رو گفت، اینکه آخرین قیمت حدودای 490 هستش، که در اون صورت I'm totally screwed!! :(چون گوشیمو پریروز رد کردم.... حالا دوستان اگه از جای خاصی توی مغازه های تهران سراغ دارین که با همون قیمت 430 اینا می ده همین جا مشخصاتش رو بنویسید...ممنون می شم
217.gif

خبر بدي بود . عجب ضدحالي :(
ولي من e900 ميخوام و ميخرم :wacko:
حالا مجبورم هي تو اين پاساژ برم اينور برم اونور . برم بالا بيام پايين ;)

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
سوال : از كجا بفهميم كه تا حالا توي ppc سيم كارت گذاشتن يا نه ؟
جواب king_dani : ببنيد قطعات برنجی دستگاه که با سيم کارت در تماس قرار می گيره سالمه يا خش داره .

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آها این هم نکته ای بود واسه خودش!!
73.gif

درضمن آقا امیر عزیز شما که الان تهران هستین اگه زحمت پرس و جوش رو بکشید (واسه قیمت) و بعد همین جا نتیجش رو اعلام کنین ازتون ممنون می شم!
92.gif

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
یکی از دوستان فرمودند ان 93 در مقابل ppc ها کم میاره .:cool: :blink: :blink:
شرمنده دوست عزیز فکر نمی کنم نه در مقابل ppc ها و نه در مقابل هیچ گوشی کم بیاره:cool: :cool: :cool:
نتایج jbenchmark ها رو اینجا ببیند:
http://www.jbenchmark.com/result.jsp

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خبر بدي بود . عجب ضدحالي :(
ولي من e900 ميخوام و ميخرم :wacko:
حالا مجبورم هي تو اين پاساژ برم اينور برم اونور . برم بالا بيام پايين ;)

نه قربان ؛ من گفتم همون جا در فروم اورکس ، که بروید اگر ساپورت می کنه بخرید.

ولی این رو با اطمینان می گم که شما می تونید به تعمیر کردن ش توسط او مطمئن باشید ، تعمیرکار ، نونش از تعمیر کردنه ، در ضمن قطعات ش رو اون خداتا وارد کرده ، پس نگرانی نداره.ولی این رو به یاد داشته باشید ، برای دستگاه های جدید هم یک جور دیگه مشکل دارید ، مثلاً جمین که خیلی هم جدید نیست ، قطعات ش هست ولی تعمیرش اگر بفرستید دوبی ارزون تر در می آد.

خوب حالا که نداره ، پس باید زحمت بکشید و بروید علا الدین ، همون اول ها مثل اینکه یه عده ای هم غیر قانونی ( یعنی خارج از نمایندگی ) واردش کردن ، هم اینکه یه سری رفتن عمده از آی آر تی سی آی خریدن که خودشون بفروشن.ولی این پی پی سی کار خیلی تخصصی هست ، در اغلب اوقات خریدار به مراتب بیشتر از فروشنده سر ش می شه ، باسه همین ناموفق بودن

در آخر ذکر یک نکته خالی از لطف نیست:
سال پیش که من داشتم اورکس می خریدم ،یکی از دلایل اصلی ترجیح اش بر آی میت جم ، ساپورت ش بود ، اما در کمتر از یک سال ، بخار شده مثل اینکه

امیدوارم شما جز کسانی باشید که با خرید پی دی ای از سواری لذت ببرن

enjoy the ride

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یکی از دوستان فرمودند ان 93 در مقابل ppc ها کم میاره .:cool: :blink: :blink:
شرمنده دوست عزیز فکر نمی کنم نه در مقابل ppc ها و نه در مقابل هیچ گوشی کم بیاره:cool: :cool: :cool:
نتایج jbenchmark ها رو اینجا ببیند:
http://www.jbenchmark.com/result.jsp

:) من حرفی از benchmark زدم؟؟ من گفتم توی نتایج اون کم میاره؟

من منظورم این بود اگه 6 تا برنامه کت و کلفت و حسابی رو باهاش باز کنی در آن واحد مطمین باش هنگ رو شاخشه ولی پاکت پی سی ها اینطور نیستن...

نتایج benchmark فقط قدرت گوشی رو توی یه کار در آن واحد نشون میده قربان نه توی 6 تا کار با هم;) که اکثرا هم بازی های 3d هستن
....که خب دلیلی بر اینکه گوشی میتونه در ان واحد 6 تا برنامه سنگین رو هم باز کنه هم در پس زمینه اجرا کنه نمیشه :)
همون طوری که که جناب دانی گفتن cpu اونها برای multitasking اپتیمایز شده منظورم پاکت پی سی هاست;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
تنها تلاش برای قابل کردن سیمبین ها در استفاده از سی پی یو ها مدرن ، زایش پی 990 رو به دنبال داشت ، لابد می دونید چقدر موفقیت کسب کرده.(سیمبین یو آی کیو)

این جمله رو واقعا باید قاب گرفت و زد تو این فروم:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
:) من حرفی از benchmark زدم؟؟ من گفتم توی نتایج اون کم میاره؟

من منظورم این بود اگه 6 تا برنامه کت و کلفت و حسابی رو باهاش باز کنی در آن واحد مطمین باش هنگ رو شاخشه ولی پاکت پی سی ها اینطور نیستن..
.

نتایج benchmark فقط قدرت گوشی رو توی یه کار در آن واحد نشون میده قربان نه توی 6 تا کار با هم;) که اکثرا هم بازی های 3d هستن
....که خب دلیلی بر اینکه گوشی میتونه در ان واحد 6 تا برنامه سنگین رو هم باز کنه هم در پس زمینه اجرا کنه نمیشه :)
همون طوری که که جناب دانی گفتن cpu اونها برای multitasking اپتیمایز شده منظورم پاکت پی سی هاست;)

البته این هم از اطلاعات غلطیه که جناب sonyericsson فله ای میریزن رو فروم!
هنوز N93 نیومده اینها از همه چیزش خبر دارند!!! ولی از N70 و 6681 که خیلی وقته توی بازاره چیزی نمیدونند. این گوشیها که قدیمیترند هنگ نمیکنند حداکثر اینه که یکی از برنامه های مقیم حافظه رو ببندند.
نمیدونم قصد جناب sonyericsson از دادن اطلاعات غلط چیه ولی میدونم که خیلی از حد گذروندند این قضیه رو.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
البته این هم از اطلاعات غلطیه که جناب sonyericsson فله ای میریزن رو فروم!
هنوز N93 نیومده اینها از همه چیزش خبر دارند!!! ولی از N70 و 6681 که خیلی وقته توی بازاره چیزی نمیدونند. این گوشیها که قدیمیترند هنگ نمیکنند حداکثر اینه که یکی از برنامه های مقیم حافظه رو ببندند.
نمیدونم قصد جناب sonyericsson از دادن اطلاعات غلط چیه ولی میدونم که خیلی از حد گذروندند این قضیه رو.
احتیاجی نیست خودم بخرم یا داشته باشم....به لطف اینترنت البته اگه استفاده ازش رو ادم بلد باشه میتونه از خیلی چیزها سر در بیاره

اگه سعی میکردی تو یه چند تا فروم خارجی از اینها که گوشی رو میخرن و تست میکنن یه نیگاهی میکردی و میخوندی نوشته هاشون رو اونوقت متوجه میشدی که N93 چه طوری عمل میکنه....بد نیست شما که اینهمه دم از نوکیا و برند محبوبتون میزنید یکم در موردش مطالعه کنید تا اینجوری سوتی ندین....

به عنوان مثال یه موردش رو میگم بقیه اش رو هم میتونید خودتون اگه بلدین برید دنبالش و بخونید...

حتما میدونید که N93 مجهز به مرورگر اینترنت هست...خب یکی از مشکلاتی که داره اینه که به محض اینکه مرورگر اینترنت رو باز میکنید و شروع میکنید با اینترنت کار کردن خود مرورگر هرچی برنامه و بازی و هر چیز دیگه رو در پس زمینه هست میبنده فقط و فقط اجازه میده که مرورگر فعال باشه یعنی تمام رم دستگاه رو بر میداره برای خودش... حتی اگه فایلی هم دانلود کنید همزمان نمیتونید باز کنید چون پیغام کمبود مموری میگیرید....باید بعدا باز کنید....

خب این یه مورد که راجع بهش داره بحث میشه تو فروم های خارجی/

فکر نمیکنم همچین چیزی خیلی جالب باشه نه ؟ اونم با قویترین cpu روی دستگاهای سیمبین و رم بالایی که داره...همچین چیزی رو بهش میگن multitasking?:p

ارزونترین گوشی پاکت پی سی هم این مشکل رو نداره چه برسه به گل سر سبد نوکیا:lol: :lol:

بقیه اش رو هم میتونید برید خودتون گیر بیارید....

حالا شما بهتره فله ای نظر ندی و بری یکم تحقیق کنی بعد بیای:p

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
من کاری به مولتی تسک ندارم .4 ماه خودم پی پی سی داشتم ودر قابلیتهای بالاتر windows mobile شکی نیست .مثلا اگه یه دونه فیلم رو با ppc ببینی دیگه حالت از هر چی اسمارت موویه بهم میخوره.:wacko:
بنظر من در ppc ها باید ,از قابلیت فون بودنش فاکتور گرفت .من خودم قصد دارم بزودی یکی از سریهای hp رو که فون نیستند و قیمت پایین تر و مناسبی رو دارند , تهیه کنم. :happy:
در مورد jbenchmark ها و نتایجش هم خدایی ان93 یه سر گردن از بقیه با تره:cool: با این وجود ام600 وپی990 از se تقریبا همه ی نوکیاها رو بد جوری جا گذاشته اند.:p
نکته جالب دیگه اینکه : با اینکه همه جا بحث از کند بودن 3250 میشه , در اغلب موارد این گوشی از تمام هم رده های خودش مثل ان 70 و.... بهتر عمل کرده.:eek:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بابک خان، توجه کنید که benchmark هی مختلفی وجود داره، اینی که شما دارید می گید Java Benchmark هست، یعنی توانایی گوشی در اجرای فایل های جاوا و به خصوص بازی های 3d

کند بودن 3250 رو می تونید توی پایین بودن cpu index یا file page یا system index یا خیلی چیزهای دیگه دنبالش بگردید، هرچند من تاحالا ندیدم جایی همچین مقایسه ای برای اسمارت فون ها گذاشته باشن، اصلاً همچین چیزی وجود داره؟؟ چون اینایی که من گفتم مقایسه های رایج بین ppc ها هستش، و اصولاً و دستتاً و پایتاً مقایسه ی اسمارت فون ها و ppcهای مساله داره!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
در مورد jbenchmark ها و نتایجش هم خدایی ان93 یه سر گردن از بقیه با تره:cool: با این وجود ام600 وپی990 از se تقریبا همه ی نوکیاها رو بد جوری جا گذاشته اند.:p

دلیلش تو اینجا هست

http://www.symbian-freak.com/news/006/05/powervr_mbx.htm

.... هر سه تای اینها از نوعی cpu بسیار سریع استفاده میکنن( البته w950 هم هست)

توصیه میکنم کل مقاله رو بخونید...

دلیل امتیازات بالای هر 4 تا گوشی همینه چون بقیه از این تکنولوژی جدید بی بهره هستن....فهلا فقط رو اینها کار شده

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون.مقاله جالبی بود:) :)
راستی بنظر شما بهترین گوشیها برای بازیهای جاوا 3 بعدی که کمتر کم بیارن کدامند؟
البته در حد همون 400 و پایینتر:p

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

احتیاجی نیست خودم بخرم یا داشته باشم....به لطف اینترنت البته اگه استفاده ازش رو ادم بلد باشه میتونه از خیلی چیزها سر در بیاره

اگه سعی میکردی تو یه چند تا فروم خارجی از اینها که گوشی رو میخرن و تست میکنن یه نیگاهی میکردی و میخوندی نوشته هاشون رو اونوقت متوجه میشدی که N93 چه طوری عمل میکنه....بد نیست شما که اینهمه دم از نوکیا و برند محبوبتون میزنید یکم در موردش مطالعه کنید تا اینجوری سوتی ندین....

به عنوان مثال یه موردش رو میگم بقیه اش رو هم میتونید خودتون اگه بلدین برید دنبالش و بخونید...

حتما میدونید که N93 مجهز به مرورگر اینترنت هست...خب یکی از مشکلاتی که داره اینه که به محض اینکه مرورگر اینترنت رو باز میکنید و شروع میکنید با اینترنت کار کردن خود مرورگر هرچی برنامه و بازی و هر چیز دیگه رو در پس زمینه هست میبنده فقط و فقط اجازه میده که مرورگر فعال باشه یعنی تمام رم دستگاه رو بر میداره برای خودش... حتی اگه فایلی هم دانلود کنید همزمان نمیتونید باز کنید چون پیغام کمبود مموری میگیرید....باید بعدا باز کنید....

خب این یه مورد که راجع بهش داره بحث میشه تو فروم های خارجی/

فکر نمیکنم همچین چیزی خیلی جالب باشه نه ؟ اونم با قویترین cpu روی دستگاهای سیمبین و رم بالایی که داره...همچین چیزی رو بهش میگن multitasking?:p

ارزونترین گوشی پاکت پی سی هم این مشکل رو نداره چه برسه به گل سر سبد نوکیا:lol: :lol:

بقیه اش رو هم میتونید برید خودتون گیر بیارید....

حالا شما بهتره فله ای نظر ندی و بری یکم تحقیق کنی بعد بیای:p

مشکلات مدیریت حافظه (بخصوص آنجا که به بروزر مربوط میشود) را اکثر اسمارت فون هایی که تازه به بازار می آیند دارند. دلیلش هم این است که شرکت های سازنده زود بیرون دادن گوشی های سراسر باگ را به دیرتر بیرون دادن مدلهای تست شده و اصلاح شده ترجیح میدهند، یعنی فشردگی رقابت اجازه نمی دهد اینطور عمل کنند. همان سورس های غیر فارسی زبان (که چه کار خوبی میکنید به آنها رجوع میکنید -اگر تنها با هدف کمک به کوبیدن برند منفور نباشد-، هر چه باشد از خواندن چندین صفحه بحث تخصصی فارسی در مورد "خز" بودن یا نبودن فلان گوشی مفیدتر است) پر اند از شکایات کاربران در مورد هنگ کردن ها و memory leak و سایر مشکلات ریز و درشت مربوط به حافظه در مورد تمام گوشی های جدید Symbian 9.1، چه S60 چه مال برند محبوب شما، UIQ.

در مقطع فعلی انصاف حکم میکند این ورژن جدید سیمبین را (بخصوص با رفرم بنیادی و صد البته مزخرفی که در طراحی آن نسبت به ورژن های قبلی صورت گرفته) با ویندوز موبایل پنجی که هم یونیفرم تر است و هم بیش از یکسال فرصت آزمون و خطا و اصلاح داشته مقایسه نکنیم. باید صبر کرد و دید کدام گوشی مشکلش کاملاً نرم افزاری است و با فرم ویر های جدید حل میشود و کدام گوشی مشکلش بنیادی تر از این حرفهاست.

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
نه قربان ؛ من گفتم همون جا در فروم اورکس ، که بروید اگر ساپورت می کنه بخرید.

ولی این رو با اطمینان می گم که شما می تونید به تعمیر کردن ش توسط او مطمئن باشید ، تعمیرکار ، نونش از تعمیر کردنه ، در ضمن قطعات ش رو اون خداتا وارد کرده ، پس نگرانی نداره.ولی این رو به یاد داشته باشید ، برای دستگاه های جدید هم یک جور دیگه مشکل دارید ، مثلاً جمین که خیلی هم جدید نیست ، قطعات ش هست ولی تعمیرش اگر بفرستید دوبی ارزون تر در می آد.

خوب حالا که نداره ، پس باید زحمت بکشید و بروید علا الدین ، همون اول ها مثل اینکه یه عده ای هم غیر قانونی ( یعنی خارج از نمایندگی ) واردش کردن ، هم اینکه یه سری رفتن عمده از آی آر تی سی آی خریدن که خودشون بفروشن.ولی این پی پی سی کار خیلی تخصصی هست ، در اغلب اوقات خریدار به مراتب بیشتر از فروشنده سر ش می شه ، باسه همین ناموفق بودن

در آخر ذکر یک نکته خالی از لطف نیست:
سال پیش که من داشتم اورکس می خریدم ،یکی از دلایل اصلی ترجیح اش بر آی میت جم ، ساپورت ش بود ، اما در کمتر از یک سال ، بخار شده مثل اینکه

امیدوارم شما جز کسانی باشید که با خرید پی دی ای از سواری لذت ببرن

enjoy the ride

خب اينطور كه دوستمون گفته آي ار تي سي آي ساپورتشو بسته .
من هم مجبورم برم همون علاالدين . ولي خداكنه سرم كلاه نره !
آخه من برعكس حرف شما اونقدرها هم تخصص تو زمينه ppc ندارم :( و از همين ميترسم , كه فروشنده بيشتر از من سرش بشه !
من هم اميدوارم بعد از خريد ppc از اون لذت ببرم . مرسي .

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
آها این هم نکته ای بود واسه خودش!!
73.gif

درضمن آقا امیر عزیز شما که الان تهران هستین اگه زحمت پرس و جوش رو بکشید (واسه قیمت) و بعد همین جا نتیجش رو اعلام کنین ازتون ممنون می شم!
92.gif

دوست من آقا فرهاد عزيز
من الان سرم به شدت شلوغه و متاسفانه نميتونم اين كار رو بكنم , به همين خاطر هم خودم در برنامم 2 هفته آينده رو براي خريد ست كردم چون زودتر از اون وقت آزاد ندارم :(
ولي اگه بتونيد تا اون موقع صبر كنيد اطلاعات كاملا دقيق و با استنادي رو براتون همين جا خواهم گذاشت .
من اگه مشكل خاصي پيش نياد انشاالله حدوداي 12 شهريور ميرم علاالدين .

از دوستان ديگه اگه كسي علاالدين ميره يه قيمت به ما بده , لطفا (قيمت everex e900 )

بالا