alireza_juve
کاربر تازه وارد
نه علیرضا جان فیلم هندی نیست، ولی اگه یه بابای دیگه ای بود می گفت بوی سورزش می یاد، اصلاً به ما چه:happy:
بعدم حرفای Sony Ericsson تایید می شه، آقایون طرفدار نوکیا سعی دارن با هر دلیل بی پشتوانه ای شده به همه بقبولونن که نوکیا توی آنتن دهی خداست، نوکیا 15 ساله داره گوشی می ده، نوکیا 15مین شرکت بزرگ دنیائه، بعدش موتورولا و سامسونگه، سونی اریکسون در حال سقوطه، آنتن دهیش خرابه، فقط مال سوسولاست، فقط به لطف امکانات مولتی مدیای سونی داره زندگی می کنه، نصف گوشی های پرفروش هر سال هم که مال se هست همش از روی شانس و اقبالشه و بزودی که اینا کم فروش بشن se می ره می میره!...
تا وقتی پستای اونجوری باشه، پستای اینجوری هم هست
بعدم من توی یه تاپیک دیگه گفتم، se الان 5ساله داره گوشی می ده تحت این برند، پس اگه اریکسون و سونی قبل این 5سال جداگانه توی مدل های خودشون گندی زده بودن، دیگه بعد این 5اسل اون گندهارو se نمی زنه، گوشی هاش از دونه ی اول نسبتاً بی نقص در می یاد! در صورتی که نوکیا 15 ساله داره گوشی تولید می کنه، پس به مراتب بیشتر گوشی هایی الان دست مردم هست با نام این شرکت روشون، که مشکل آنتن دهی و غیره و ذلک داشته باشن! بعدم نوکیا به خاطر سرمایه بیشتری که داره، تعداد بیشتری گوشی هرسال معرفی می کنه، پس فروشش بیشتر می مونه، ولی امکان افت کیفیت هم می ره بالا! شخصاً، سر کلاس گوشی 2600دوستم از دستم در رفت اصابت کرد به پایه ی صندلی، مرد!!! ولی خوب بازم به شخصه شاهد بودم که p910 دوستم بعد کمش 2 سال استفاده ی واقعاً ناجوان مردانه بود که جون داد! ولی خوب ازین نتیجه می گیریم که همه گوشی های نوکیا بدن ؟ نه! همه گوشی های se خوبن؟ بازم نه!
اقا فرهاد گل عشق ام پی تری!برای هرموردی که در مورد طرفداران نوکیا گفتی موردی متناظر هست!! (اون قانون هندسه بود که دو مثلث متناظر رو میگفت یادته که؟!) انتن دهی در مقابل هنگ کردن - سوسول در مقابل عامی و بازاری - مولتی مدیا در مقابل جنس بدنه و کیفیت ساخت و ... پس میبینی که اینجا طلب و بدهی وجود نداره .. پس مظلوم نمایی رو بذارید کنار