• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشي در حدود 400

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه علیرضا جان فیلم هندی نیست، ولی اگه یه بابای دیگه ای بود می گفت بوی سورزش می یاد، اصلاً به ما چه:happy:
بعدم حرفای Sony Ericsson تایید می شه، آقایون طرفدار نوکیا سعی دارن با هر دلیل بی پشتوانه ای شده به همه بقبولونن که نوکیا توی آنتن دهی خداست، نوکیا 15 ساله داره گوشی می ده، نوکیا 15مین شرکت بزرگ دنیائه، بعدش موتورولا و سامسونگه، سونی اریکسون در حال سقوطه، آنتن دهیش خرابه، فقط مال سوسولاست، فقط به لطف امکانات مولتی مدیای سونی داره زندگی می کنه، نصف گوشی های پرفروش هر سال هم که مال se هست همش از روی شانس و اقبالشه و بزودی که اینا کم فروش بشن se می ره می میره!...
تا وقتی پستای اونجوری باشه، پستای اینجوری هم هست
بعدم من توی یه تاپیک دیگه گفتم، se الان 5ساله داره گوشی می ده تحت این برند، پس اگه اریکسون و سونی قبل این 5سال جداگانه توی مدل های خودشون گندی زده بودن، دیگه بعد این 5اسل اون گندهارو se نمی زنه، گوشی هاش از دونه ی اول نسبتاً بی نقص در می یاد! در صورتی که نوکیا 15 ساله داره گوشی تولید می کنه، پس به مراتب بیشتر گوشی هایی الان دست مردم هست با نام این شرکت روشون، که مشکل آنتن دهی و غیره و ذلک داشته باشن! بعدم نوکیا به خاطر سرمایه بیشتری که داره، تعداد بیشتری گوشی هرسال معرفی می کنه، پس فروشش بیشتر می مونه، ولی امکان افت کیفیت هم می ره بالا! شخصاً، سر کلاس گوشی 2600دوستم از دستم در رفت اصابت کرد به پایه ی صندلی، مرد!!! ولی خوب بازم به شخصه شاهد بودم که p910 دوستم بعد کمش 2 سال استفاده ی واقعاً ناجوان مردانه بود که جون داد! ولی خوب ازین نتیجه می گیریم که همه گوشی های نوکیا بدن ؟ نه! همه گوشی های se خوبن؟ بازم نه!

اقا فرهاد گل عشق ام پی تری!برای هرموردی که در مورد طرفداران نوکیا گفتی موردی متناظر هست!! (اون قانون هندسه بود که دو مثلث متناظر رو میگفت یادته که؟!) انتن دهی در مقابل هنگ کردن - سوسول در مقابل عامی و بازاری - مولتی مدیا در مقابل جنس بدنه و کیفیت ساخت و ... پس میبینی که اینجا طلب و بدهی وجود نداره .. پس مظلوم نمایی رو بذارید کنار :)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
علیرضا جان ، دوست حرفه ای و برنامه باز من، به روح پر کشیده ی یووه قسم، بنده قصد هرچیزی داشتم جز مظلوم نمایی!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان من اینجا تا به حال نیومدم، چقدر جو دوستانه ای برقراره:rolleyes:

به خاطر دوست مون که در خواست کردن اینجا نظر بدم ، البته فکر نکنم که منظورشون نظر در مورد دستگاه موبایل بود ، که اصلاً تخصص من نیست ، بلکه در مورد پی پی سی است.

صدالبته که با 400 تومن گوشی نو پاکت پی سی نمی تونید بخرید مگر یک گزینه : اورکس ای 900
دست دوم ها رو هم واقعاً نمی دونم در موردشون چی بگم ، اگر آشنا باشه شاید...

در مورد اورکس باید بگم که در ترد پاکت پی سی ، بنده یک روش توضیح دادم که راحت دستگاه تون رو به ویندوز موبایل 5 آپگرید کنید. بنابراین ، اگر به وای فای و دوربین 2مگاپیکسلی احتیاجی نداشته باشید ، هیچ فرق با گوشی های 600تومنی بازار نخواهدکرد.

در مورد چیزی که پرسیده بودید ، قربان بهتره ترد Complete Idiot's Guide to PDA رو در انجمن پاکت پی سی بخونید ( الان پی تی ریده من نمی تونم لینک بدم) و تصور بهتری از ماهیت پی پی سی پیدا کنید.

ببینید ، من فکر نمی کنم دستگاه های سری سیمبین ، حتی 9 شون ، کسری از قابلیت های ویندوز موبایل رو داشته باشن ، دلیل اش هم ساده س ، به پروسسور های معمول رو هر دستگاه نگاه کنید.
در سیستم عامل سیمبین ، ساده ترین دستور ها رو در او اس قرار دادن که سرعت کار رو بالا ببرن ، برای همینه هر برنامه ای که بخواد یک کاری رو روی اینها شبیه سازی کنه ، مرتب به مشکل می خوره. در حالیکه که همه فرمت های پی سی از فلش تا پاور پوینت و پی دی اف و ای وی آی و ام پی 4 و رر و زیپ و هر کوفت و زهرماری رو مثل آب خوردن با یک برنامه 1 مگی رو پی پی سی می شه باز کرد.
پیشنهاد من اینه که فقط اگر می خواهید کامپیوتر تون همیشه همراهتون باشه برید تو کار پاکت پی سی ، وگرنه ماشین حساب و یک بازی آتاری و همه نوکیا ها و سونی اریکسون ها دارن.منظورم اینه که باید یه دلیلی داشته باشید که 20هزار تومان بیشتر هزینه کنید ، برای من ، مثلاً یکی ش این بوده که تمام کتاب های درسی مو می تونم این ور اون ور ببرم.

در مورد آنتن دهی ، باید بگم احتمالاً در مقابل اکثر موبایل های ساده ، پاکت پی سی ها کم می آرن ، و احتمالاً مسئله به سیستم مخابرات ما ربط داره ، من هیچ وقت ندیدم بگن که فلان جا در یک کشور سر و صاحاب دار ، این پاکت پی سی ها آنتن نمی دن. ولی تفاوت فضایی نیست، شاید خیلی سریع بهش عادت کنید .ابداً هم آزار دهنده نیست ، مگر اینکه در روز بیش از 20 تماس دارید و یا بیش از روزی 2 ساعت موبایل حرف می زنید

در نهایت ، ببینید دوستان ، هرکس به شما گفت دستگاه های پاکت پی سی هنگ می کنن ، جواب ساده ای بدید : بگید یک پاکت پی سی که به اندازه حجمی ، روش برنامه هایی ریخته باشن که مثلاً روی یک نوکیا سری ان هست نشان بده که از آنها بیشتر هنگ کنه ، مسئله ساده است ، در هیچ موبایلی شما امکان اجرای برنامه ها به صورت پس زمینه ندارید ، در حالیکه روی پی پی سی من یک فید ریدر هست که هر بار به نت وصل می شه خودش شروع به آپدیت می کنه ، یک تسک منیجر هست که مرتب داره تخصیص حافظه رو مدیریت میکنه ، چند تا پلاگین تودی اسکرین هست که کار ها مو راحت می کنه ، بعضی اوقات یک پلاگین دیکشنری بازه که برام یک کلمه رو از توی 400هزار تا لغت بگرده ، وایرلس منیجر هست و .... خوب کیه که بگه اصلا این کار هاروی سیمبین قابل اجراست ، اصلاً به فرض قابل اجرا بودن ، کیه که بگه سیمبین ها در اون شرایط کمتر هنگ می کنن

بهتره این طوری بگیم ، یک گوشی موبایل بدون هیچ برنامه ثالث ، با یک پاکت پی سی بدون هیچ برنامه ثالث

موفق باشید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

:D :D دارن بچه ها با هم سلام و احوالپرسی میکنن :D :D

به خاطر دوست مون که در خواست کردن اینجا نظر بدم ، البته فکر نکنم که منظورشون نظر در مورد دستگاه موبایل بود ، که اصلاً تخصص من نیست ، بلکه در مورد پی پی سی است.

صدالبته که با 400 تومن گوشی نو پاکت پی سی نمی تونید بخرید مگر یک گزینه : اورکس ای 900

در مورد اورکس باید بگم که در ترد پاکت پی سی ، بنده یک روش توضیح دادم که راحت دستگاه تون رو به ویندوز موبایل 5 آپگرید کنید. بنابراین ، اگر به وای فای و دوربین 2مگاپیکسلی احتیاجی نداشته باشید ، هیچ فرق با گوشی های 600تومنی بازار نخواهدکرد.

در مورد چیزی که پرسیده بودید ، قربان بهتره ترد Complete Idiot's Guide to PDA رو در انجمن پاکت پی سی بخونید ( الان پی تی ریده من نمی تونم لینک بدم) و تصور بهتری از ماهیت پی پی سی پیدا کنید.

ببینید ، من فکر نمی کنم دستگاه های سری سیمبین ، حتی 9 شون ، کسری از قابلیت های ویندوز موبایل رو داشته باشن ، دلیل اش هم ساده س ، به پروسسور های معمول رو هر دستگاه نگاه کنید.
در سیستم عامل سیمبین ، ساده ترین دستور ها رو در او اس قرار دادن که سرعت کار رو بالا ببرن ، برای همینه هر برنامه ای که بخواد یک کاری رو روی اینها شبیه سازی کنه ، مرتب به مشکل می خوره. در حالیکه که همه فرمت های پی سی از فلش تا پاور پوینت و پی دی اف و ای وی آی و ام پی 4 و رر و زیپ و هر کوفت و زهرماری رو مثل آب خوردن با یک برنامه 1 مگی رو پی پی سی می شه باز کرد.
پیشنهاد من اینه که فقط اگر می خواهید کامپیوتر تون همیشه همراهتون باشه برید تو کار پاکت پی سی ، وگرنه ماشین حساب و یک بازی آتاری و همه نوکیا ها و سونی اریکسون ها دارن.منظورم اینه که باید یه دلیلی داشته باشید که 20هزار تومان بیشتر هزینه کنید ، برای من ، مثلاً یکی ش این بوده که تمام کتاب های درسی مو می تونم این ور اون ور ببرم.

در مورد آنتن دهی ، باید بگم احتمالاً در مقابل اکثر موبایل های ساده ، پاکت پی سی ها کم می آرن ، و احتمالاً مسئله به سیستم مخابرات ما ربط داره ، من هیچ وقت ندیدم بگن که فلان جا در یک کشور سر و صاحاب دار ، این پاکت پی سی ها آنتن نمی دن. ولی تفاوت فضایی نیست، شاید خیلی سریع بهش عادت کنید .ابداً هم آزار دهنده نیست ، مگر اینکه در روز بیش از 20 تماس دارید و یا بیش از روزی 2 ساعت موبایل حرف می زنید

در نهایت ، ببینید دوستان ، هرکس به شما گفت دستگاه های پاکت پی سی هنگ می کنن ، جواب ساده ای بدید : بگید یک پاکت پی سی که به اندازه حجمی ، روش برنامه هایی ریخته باشن که مثلاً روی یک نوکیا سری ان هست نشان بده که از آنها بیشتر هنگ کنه ، مسئله ساده است ، در هیچ موبایلی شما امکان اجرای برنامه ها به صورت پس زمینه ندارید ، در حالیکه روی پی پی سی من یک فید ریدر هست که هر بار به نت وصل می شه خودش شروع به آپدیت می کنه ، یک تسک منیجر هست که مرتب داره تخصیص حافظه رو مدیریت میکنه ، چند تا پلاگین تودی اسکرین هست که کار ها مو راحت می کنه ، بعضی اوقات یک پلاگین دیکشنری بازه که برام یک کلمه رو از توی 400هزار تا لغت بگرده ، وایرلس منیجر هست و .... خوب کیه که بگه اصلا این کار هاروی سیمبین قابل اجراست ، اصلاً به فرض قابل اجرا بودن ، کیه که بگه سیمبین ها در اون شرایط کمتر هنگ می کنن

بهتره این طوری بگیم ، یک گوشی موبایل بدون هیچ برنامه ثالث ، با یک پاکت پی سی بدون هیچ برنامه ثالث

ممنون :happy: مثل همیشه دقیق و عالی;)

ie313

Registered User
لایک‌ها
0

موفق باشید

مرسي از جواب دقيق و صريحتون

من Complete Idiot's Guide to PDA رو طبق سفارش يكي از دوستان خوندم ( چقدرم زياد بود )
من در مورد برنامه هاي پاكت پي سي هيچ شكي ندارم و خيالم تا حدودي راحته
ولي چون تا حالا با پاكت پي سي كار نكردم يه جورايي شايد مي ترسم !!!!
تماسهاي روزانه من هم در حد پنج شيش تا توي روز بيشتر نيست !
ولي از mp3 player شايد در هر فرصت كوتاهي استفاده ميكنم .
من طبق نظر دوستان در مورد پاكت پي سي ها نظرم روي e900 هستش .
حالا اگه خواستم e900 بخرم از كجا بخرم ؟
قيمت e900 الان چنده ؟ رم چه ماركي و توليد كدام كشور و با چه قيمت ؟ و هدفون چه ماركي و توليد كدام كشور؟
لوازم جانبي ديگه چي بخرم ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دانیال جان خیلی عالی و کامل، دست شما درد نکنه
50.gif
ایشالا این هفته بیام تهران و یه e900 بگیرم
87.gif

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید مشکلی که ایجاد نمیکنن....الان پاکت پی سی ها خیلی واقعا سرتر هستن نسبت به گوشی های سیمبین اونم از نوع سری 60....

خیلی خیلی برنامه هاشون بیشتره....بازیهاشون بیشتره....

در مورد هنگ کردن هم بهتتون قول میدم هنگ انها از خانواده سری N خیلی خیلی کمتره....ویندوز موبایل اصلا قابل مقایسه با سیمبین نیست....

تفاوت زیاده چون هندزفری هاشون فرقشون از زمین تا اسمونه....یادم نمیره هر موقع هندزفری این رفیقم که ان 70 داشت میزاشتم تو گوشم بعد 5 دقیقه گوشم درد میگرفت/ خیلی هندزفری ناجوری داره....اصلا خیلی بد طراحی شده در حالیکه هندزفری w900 عالیه....دقیقا توی گوش جا میگیره و هیچ مشکلی نداره

خب اگه نوكيا رو بذاريم كنار بين دوتا گوشي ديگه به نظر شما w900 يا E900 رو بگيرم ؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مرسي از جواب دقيق و صريحتون

من Complete Idiot's Guide to PDA رو طبق سفارش يكي از دوستان خوندم ( چقدرم زياد بود )
من در مورد برنامه هاي پاكت پي سي هيچ شكي ندارم و خيالم تا حدودي راحته
ولي چون تا حالا با پاكت پي سي كار نكردم يه جورايي شايد مي ترسم !!!!
تماسهاي روزانه من هم در حد پنج شيش تا توي روز بيشتر نيست !
ولي از mp3 player شايد در هر فرصت كوتاهي استفاده ميكنم .
من طبق نظر دوستان در مورد پاكت پي سي ها نظرم روي e900 هستش .
حالا اگه خواستم e900 بخرم از كجا بخرم ؟
قيمت e900 الان چنده ؟ رم چه ماركي و توليد كدام كشور و با چه قيمت ؟ و هدفون چه ماركي و توليد كدام كشور؟
لوازم جانبي ديگه چي بخرم ؟

دوست من فرهاد هم مثل اینکه وسوسه شده:blink: فرهاد جان شما که برنامه ات چیز دیگری بود

به هر حال امیدوارم از استفاده ازش لذت ببری

ببینید ، من نظری در مورد اینکه کجا می فروشن ندارم ولی دوستم دو روز پیش جمهوری بود بهم گفت دیده 430 اینا. حالا اگر تونستید تخفیف بگیرید چه بهتر. من فکر می کنم اگر زیر 400 تومن بدن ، واقعاً گزینه بدی نیست ، یک دلیل جدید اش هم اینه که دستگاه اورکس رو دارن توی ماهواره های شب خیز اینا تبلیغ می کنن ، این یعنی شدید روی دست شون باد کرده ( اونها نمی دونن که دستگاه می تونه تبدیل به ام550 ای تن بشه) و می خوان اینجا آبش کنن.چون احتمالا شرکت اورکس یعنی ری برند کننده اش ، نمی تونه با اسم اورکس برش گردونه به ای تن. خوب البته شما هر جا رفتید برای ارزون تر گرفتن این ایراد رو روش بگذارید که اورکس دیگه حتی سایت پشتیبانی شو هم بسته.

ولی یادتون باشه که شما کاری با اورکس ندارید. به علاوه آوردن مابقی اینها به ایران ، این معنی رو می ده که می تونید با خیال راحت از وجود قطعات یدکی در آینده بخرید اش

فقط یک نکته رو دیدم بهتره بدونید : من نمی دونم از کجا می خواهید بخرید ، ولی نمایندگی ش، یعنی آی آر تی سی آی ، به اسم خانه موبایل همهست ، فروشنده مطمئنی هست ، یعنی از نظر تعمیرات بعدی ،من یک بار دستگاهم رو خورد خاک شیر کردم و فقط ازم 15 تومن گرفت( ال سی دی رو یه موقع نشکنید که خداتومن پولشه) . اگر تونستید ازش بپرسید که قیمت اون چنده ، شاید با 20-30 تومن گرون تر خریدن از اون اطمینان بیشتری داشته باشید.

چند نکته کوتاه : اورکس این مشکل تلفن ها رو واقعاً نداره ( شایدم من نمی فهمم)
با ویندوز موبایل 5 دهها برابر می تونید ام پی تری گشو بدید ، چون این امکان رو داره که صفحه رو حین اجرا ش خاموش کنه.

به علاوه ؛ خروجی پاکت پی سی رو من با یک مبدل 2.5 با 3.5 امتحان کردم روی اسپیکر ضبط خانه ، عالیه ، باور نکردنیه ، انگار از پی سی خروجی گرفتید ، پس می تونید یک مبدل بخرید ( من 6 تومن خریدم از پایتخت طبقه زیر زمین ، قطعات یدکی ) و بعد هر هدفون خفنی رو ( مثل تامسون یا بوز) بهش وصلکنید و حالشو ببرید

سواری با ویندوز موبایل ، علی رغم ایرادات فراوانی که حرفه ای تر ها ازش می گیرن ، واقعاً fun اه

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوتا نکته
در مورد رم یک میلیون بار گفتم ، همه شون مثل همن ، مگر اینکه خیلی آشغال باشن که غیر حرفه ای هاش هم ایکی ثانیه می فهمن.
برای ای 900 رم اس دی می خوره ، یک مزیته چون واقعاً مموری اش الان مفت شده ، دو گیگ رو زیر 40 تومن می خرید.من مایکروسیم یه 10 تایی خریدم و همه شون سالم( تا امروز) از مغازه رمضانی در علا الدین هم کف.

در مورد آپگرید هم اینجا بخونید

اینم تردی برای اورکس که البته بروبچ ای تن یوزرز خیلی به گردن اش حق دارن

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب اگه نوكيا رو بذاريم كنار بين دوتا گوشي ديگه به نظر شما w900 يا E900 رو بگيرم ؟؟

اخه دوست عزیز اصلا این دو تا گوشی قابل مقایسه نیستن....یکیشون روش ویندوز موبایل هست یکیشون فقط جاوا...شما تکلیف خودتون رو با خودتون روشن کنید که ایا میخواهید دم به دقیقه برنامه بریزید و احتیاج به ویندوز موبایل دارید یا اینکه میخواین w900 رو بگیرین و با کیفیت عالی دوربین و mp3 اش حال کنید؟

شما بگید کدومش براتون مهم تره....چون به هر حال شما میخوای خرید کنی:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دانیال جان، این دوست من طمع وجودشو فرا گرفته ، 300 نمی ده
296.gif
، ازون طرف یه 150 تومنی هم دستم اومده، گوشی ها و ppc ها هم که کشیدن پایین، آدم وسوسه می شه دستگاه دستگاه های بهترتر بگیره دیگه!
300.gif

فقط، من چون زیاد با فروشگاه های تهران آشنا نیستم می پرسم، ارزون ترین جا برای تهیه این دستگاه کجاست؟ بعد این خانه ی موبایل کجا هستش، شماره تلفنی چیزی ازش دارین؟
42.gif
یه چیز دیگه، هدفون های حرفه ای و نیمه حرفه ای (یعنی ارزون تر از حرفه ای!!
26.gif
) رو کجا داره، که مطمئن باشه جاش و یه جنس تقلبی ریمارک شدرو نندازن بهم؟
بازم ممنون آقا دانیال و بقیه دوستان
281.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
فکر میکنم چند نکته لازم به ذکره. نوکیا بیش از هر چیزی یک گوشی موبایله. اگر آنتن دهی کیفیت مکالمه خوب قطع و وصل نشدن صدا محکم بودن و مقاوم بودن گوشی برای کسی هیچ ارزشی نداره و صرفا یک Mp3 پلیر یا دوربین دیجیتال یا پاکت پیسی میخواهد که سیم کارت هم بخوره حالا چینی هم بود بود مسلما نباید بره دنبال نوکیا.
در مورد سیمبین و ویندوز موبایل به نکته ای که باید توجه بشه اینه که سیمبین برای کار کردن بدون مشکل روی رم کم و پردازنده های کوچک ساخته شده در حالیکه ویندوز موبایل خیلی به سخت افزار وابسته است . اگر مشخصات رم وپردازنده یک پاکت پیسی رو میبینید کف نکنید که چه عظمتی داره! خیر سیستم عامل اینقدر سنگینه که با سخت افزار پایینتر کار نمیکنه دلیل هنگ کردنش هم همینه. در حالی یکنفر که پاکت پیسی داره از اجرای همزمان دو یا سه برنامه روی پاکت پیسی اش لذت میبره که یک 6681 تنها با 2 مگ رم و 3 تا برنامه مقیم حافظه مثل رینگ اوت و منشی تلفنی و آنتی ویروس میتونه هم mp3 پخش کنه هم عکس بگیره هم وقتی کسی زنگ زدن دچار اختلال نشه. این قضیه هنگ کردن سیمبین 8 به بالا هم تقریبا خالی بندیه به جز یک استثنا(که آقایون نمیدونند کدوم گوشی نوکیاست و هی میگن N70!) مشکلی که در حالت بار زیاد روی پردازنده و کمبود رم تا حالا برام پیش اومده فقط بسته شدن برنامه منشی تلفنی بوده روی 6681 همین و بس اگر گوشی ما سیمبین 8 است که میدونیم سونی اریکسون جاوا هنگ میکنه و گوشی ما هنگ نمیکنه. به هر حال فکر میکنم یک پاکت پیسی 500 هزار تومنی با یک 6630 کاملا قابل مقایسه است که چقدر این سیستم عامل سیمبین باعث کاهش هزینه و راحتی کار شده درسته پاکت پیسی divx باز میکنه ولی اگر کیفیت تصویر روی مونیتور ذره ای بهتر از یک فیلم اسمارت موی سیمبین باشه مثلا E61 با یک صفحه 16 میلیون رنگی و رزلوشن بالا میتونه با حجم کمتر فایلهای اسمارت مووی تصویر بهتری هم ارائه بده . کارهای خاصی رو نمیشه با سیمبین انجام داد که به همون مقدار از راحتی و مناسب بودن دستگاه به عنوان گوشی موبایل و همینطور از نظر قیمت دور میشید. با 400 تومن میشه یک پاکت پیسی درجه 2 دست دو خرید ولی اگر میگیم N70 بهتره به این معنا نیست که حالا شما میتونی مثلا یک پرزنت صرفا انگلیسی زبان با پاکت پیسی تهیه کنی که با سیمبین نمیشه. به این دلیله که گوشی شما مشکل کمتری برای شما ایجاد میکنه چه از نظر مکالمه و آنتن دهی چه از نظر تعدد و سهولت دستیابی به برنامه ها چه از نظر مقاومت خود گوشی و کیفیت ساختش و هم اینکه اگر خراب بشه تعمیرش درد سر کمتری داره مثلا یادمه یک زمانی آیمیت که خراب میشد میفرستادن دوبی دو ماه میموند! حالا نمیدونم همینطوره یا نه.
پاکت پیسی علامندان خاص خودش رو داره که عاشق امکاناتش هستند و برای همون از خیلی از جنبه های یک گوشی میگذرند ولی پاکت پیسی ها برای اقلیت ساته شدند. توصیه ام اینه که اگر جز این اقلیت نیستید خودتون رو در دام مشکلاتش نیندازید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
"پاکت پی سی برای اقلیت ساخته شده"؟؟!؟! قربان می شه بفرمایید از دیدگاه شما چی برای اکثریت ساخته شده؟ سیستم عامل سیمبین و گوشی های نوکیا؟! بعد منظورتون از "صرفاً یک mp3 player یا دوربین دیجیتال یا پاکت پی سی می خواید" دقیقاً چیه؟!؟! چون اصولاً وقتی این همه چیزو با هم دسته می کنید، بیشتر امکانات تلفونی دستگاه هست که در حاشیه قرار می گیره، پس بهتر نیست بگید اگه صرفاً یه گوشی می خواید که آنتن دهی فوق العاده داشته باشه و با جنس فنلاندی هم حال می کنید، پاکت پی سی نخرید!؟
مشکلاتی که پاکت پی سی ها دارن فقط "می تونن" زیاد باشن، اونم در صورتی که ازشون استفاده صحیح نشه، مثلاً بلایی چیزی سر lcdش بیارین یا اینکه با ویندوزموبایل آن چنان که شایستشه!! رفتار نکنید! بچه رو از لولو می ترسونین!؟ بعدم با 400 تومن یه پلقی بالاتر می شه یه پاکت پی سی درجه 1.5 دسته اول خرید کی گفته نمی شه!؟
23.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
"پاکت پی سی برای اقلیت ساخته شده"؟؟!؟! قربان می شه بفرمایید از دیدگاه شما چی برای اکثریت ساخته شده؟ سیستم عامل سیمبین و گوشی های نوکیا؟! بعد منظورتون از "صرفاً یک mp3 player یا دوربین دیجیتال یا پاکت پی سی می خواید" دقیقاً چیه؟!؟! چون اصولاً وقتی این همه چیزو با هم دسته می کنید، بیشتر امکانات تلفونی دستگاه هست که در حاشیه قرار می گیره، پس بهتر نیست بگید اگه صرفاً یه گوشی می خواید که آنتن دهی فوق العاده داشته باشه و با جنس فنلاندی هم حال می کنید، پاکت پی سی نخرید!؟
مشکلاتی که پاکت پی سی ها دارن فقط "می تونن" زیاد باشن، اونم در صورتی که ازشون استفاده صحیح نشه، مثلاً بلایی چیزی سر lcdش بیارین یا اینکه با ویندوزموبایل آن چنان که شایستشه!! رفتار نکنید! بچه رو از لولو می ترسونین!؟ بعدم با 400 تومن یه پلقی بالاتر می شه یه پاکت پی سی درجه 1.5 دسته اول خرید کی گفته نمی شه!؟
23.gif

اگر میشه بخرید! حداقل از اون گوشیهای جاوایی که دستتونه بهتره. ولی با این پول پاکت پیسی خوب گیرتون نمیاد.

این رفتار شایسته با ویندوز موبایل هم نشوندهنده یکی از ضعفهای این سیستم عامله که برای گوشیهای موبایل هنوز بهینه نشده و خرابیش رو احتمالا به این رفتار ناشایسته باید ربط بدید.
یک آنتی ویروس که روی گوشی سیمبینی باید نصب بشه چقدر شماها خودتون رو کشتید که سیمبین ویروس میگیره و جاوا نمیگیره حالا شما از رفتا شایسته صحبت میکنید! البته گوشیهای جاوای سونی اریکسون هم بدنه و صفحه شون به همین رفلتار شایسته شما احتیاج داره یا حداقل قاب شیشه ای. گوشیهای شکننده و با پتانسیل بالای خرابی و 2 ماه خوابیدن در گاراژ! برای همین میگم که دیگران توی این دام نیوفتند شما خواستی بخر میایم تاپیک سوالات ببینیم روزی چند تا مشکل با پاکت پیسی داری.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
داریوش جان، آقای دکتر که همینجا توضیحات کاملشون رو نوشتن، همین Everex E900 رو دارن! و ظاهراً تاحالا بهش به مشکل اساسی یی برنخوردن
بعدم بستگی داره منظور شما از پاکت پی سی "خوب" چی باشه، چون مثلاً دوربین این 1.3 هست، ولی ویندوزموبایل5 رو داره و سرعت نسبتاً خوبی هم داره و از نظر بزرگی صفحه ی نمایش هم درست به اندازه هستش نه به jasjar رفته نه به s200 ! 2.8 اینچیه
compare.gif

یکی از دلایل پایین بودن قیمتش wm3se بودنش هست که خوب 10 دقیقه وقت می بره واسه تبدیل به wm5 !!

بعدم من منظورم از رفتار شایسته این بودش که مثلاً 10 تا برنامه رو باهم باز نکنید یا مثلاً وقتی برنامه ای رو آن اینستال می کنید یه رجیستری کلین آپ! هم در پی ش برید. ویندوزموبایل یه نسخه ی جمع و جور از ویندوز روی پی سی هستش، که البته منبع برقش، برق شهر نیست و سی پی یو بکار رفته درونش هم یه فن 12x12x6 روش نصب نشده!! شما دفعه ی اول که نشستید پای کامپیوتر چشم بسته همه فن و دنگش رو بلد بودید؟! واسه ویندوز موبایل هم یه آشنایی کوچیکی لازمه ناسلامتی پاکت پی سیه دیگه بابا!

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
دوتا نکته
در مورد رم یک میلیون بار گفتم ، همه شون مثل همن ، مگر اینکه خیلی آشغال باشن که غیر حرفه ای هاش هم ایکی ثانیه می فهمن.
برای ای 900 رم اس دی می خوره ، یک مزیته چون واقعاً مموری اش الان مفت شده ، دو گیگ رو زیر 40 تومن می خرید.من مایکروسیم یه 10 تایی خریدم و همه شون سالم( تا امروز) از مغازه رمضانی در علا الدین هم کف.

در مورد آپگرید هم اینجا بخونید

اینم تردی برای اورکس که البته بروبچ ای تن یوزرز خیلی به گردن اش حق دارن

بازم متشكرم

فقط يه چند تا سوال ديگه دارم
1) رم 2 گيگ رو هم ساپورت ميكنه ؟ تا چند گيگ ساپورت ميكنه ؟
2) فروشگاه خانه موبايل توي علاالدين هست ؟ زير زمين يا همكف ؟
3) كابل 3.5 دقيقا نميدونم چيه ! :( و كارش دقيقا چيه ؟ خواستم بخرم بگم كابل 3.5 ميخوام ؟
4) از كجا تشخيص بدم كه E900 نو هست ؟

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
اخه دوست عزیز اصلا این دو تا گوشی قابل مقایسه نیستن....یکیشون روش ویندوز موبایل هست یکیشون فقط جاوا...شما تکلیف خودتون رو با خودتون روشن کنید که ایا میخواهید دم به دقیقه برنامه بریزید و احتیاج به ویندوز موبایل دارید یا اینکه میخواین w900 رو بگیرین و با کیفیت عالی دوربین و mp3 اش حال کنید؟

شما بگید کدومش براتون مهم تره....چون به هر حال شما میخوای خرید کنی:)

خب دوربين اونقدرها برام مهم نيست . ولي mp3 player و برنامه برام تا يك اندازه مهم هستند يعني mp3 نميتونم گوش نكنم و برنامه هم نداشته باشم زندگيم نميگذره :)
اينه كه موضوع رو سخت كرده !:wacko: اگه فقط mp3 ميخواستم تا حالا w900 رو گرفته بودم ولي امان از دست اين برنامه ها ;)
ولي دارم كم كم راضي ميشم كه برم سراغ E900

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بنده هم تمام سوالای فوق در ذهنم نقش بسته، دوستانی که آشنا هستن بیان و بگن و دوتا خانواده رو از رنج و اندوه و تشویش و اضطراب رهایی بدن...
33.gif

البته در مورد شماره3، کابل فکر نمی کنم باشه، یه فیش تبدیل کننده اس، که جک های audioی 2.5 میلیمتری رو تبدیل به 3.5 میلیمتری که استاندارد هدفون های حرفه ایه تبدیل می کنه، تفاوتشون در عرضشه دیگه، دیدید بعضی ازین فیش ها audio باریک ترن و کوچیک تر؟ اون ها 2.5 mm هستن
23.gif

pic6.jpg

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داریوش جان، آقای دکتر که همینجا توضیحات کاملشون رو نوشتن، همین Everex E900 رو دارن! و ظاهراً تاحالا بهش به مشکل اساسی یی برنخوردن
بعدم بستگی داره منظور شما از پاکت پی سی "خوب" چی باشه، چون مثلاً دوربین این 1.3 هست، ولی ویندوزموبایل5 رو داره و سرعت نسبتاً خوبی هم داره و از نظر بزرگی صفحه ی نمایش هم درست به اندازه هستش نه به jasjar رفته نه به s200 ! 2.8 اینچیه
compare.gif

یکی از دلایل پایین بودن قیمتش wm3se بودنش هست که خوب 10 دقیقه وقت می بره واسه تبدیل به wm5 !!

بعدم من منظورم از رفتار شایسته این بودش که مثلاً 10 تا برنامه رو باهم باز نکنید یا مثلاً وقتی برنامه ای رو آن اینستال می کنید یه رجیستری کلین آپ! هم در پی ش برید. ویندوزموبایل یه نسخه ی جمع و جور از ویندوز روی پی سی هستش، که البته منبع برقش، برق شهر نیست و سی پی یو بکار رفته درونش هم یه فن 12x12x6 روش نصب نشده!! شما دفعه ی اول که نشستید پای کامپیوتر چشم بسته همه فن و دنگش رو بلد بودید؟! واسه ویندوز موبایل هم یه آشنایی کوچیکی لازمه ناسلامتی پاکت پی سیه دیگه بابا!

موقع تعریف و تمجید کردن که میشه یک پیسی!!! خوب منم همین رو میگم سیمبین روی سخت افزار خیلی پایین هم کار میکنه ولی با وجود همون سخت افزار گوشیهای پاکت پپیسی باز هم روشون فشار هست

به هر حال از ما گفتن بود. پاکت پیسی خیلی هم عالیه ولی به عنوان یک گوشی موبایل بنده سیمبین رو توصیه میکنم.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
منظور از سخت افزار بالا برای پاکت پی سی چیه؟ اینو هرکی داره میگه بیاد یه توضیح بده....

مگه غیر از اینه که اکثرشون با cpu های 200 مگاهرتزی مثل s200 یا 400 مگا هرتزی مثل atom دارن کار میکنن؟ نکنه فکر کردین cpu اشون 1.4Ghz پنتیوم 4 هستن؟؟:blink: :blink:

مگه غیر از اینه که گوشیهایی مثل N70 ,N90,6681.,.... و خیلی های دیگه cpu اشون 220 مگاهرتزه پس چطور در موقعیتهای مشابه رفتار خیلی ضعیف تری از خودشون نشون میدن؟

ممکنه بگید مشکل از رم هست و رم اونها خیلی بالا هست نه اینطور نیست اکثرا یه رم 64 دارن که مقدار نسبتا بالایی اش رو هم خود ویندوز برمیداره و ...در حالیکه گوشیهای جدید نوکیا مثل N93 دارن از cpu 330 mhz استفاده میکنن و حدود 25 مگ هم رم خالی دارن( رم برای انجام محاسبات منظورمه ها نه مموری داخلی گوشی...حتما مطلع هستین که با هم فرق میکنن :p ) برای انجام کارهاشون پس چرا باز هم نمیتونن به یه پاکت پی سی برسن؟

میبینید که عملا N93 با یه cpu 330mhz و رم 25 مگ در مقابل یه s200 با cpu 200mhz و رم تو همین حدودا باز هم هنوز کم میاره؟ چرا؟ خب اینها که تقریبا سخت افزارشون بهم نزدیکن؟

به نظرم اگه چشمتون رو بیشتر باز کنید متوجه میشید که این خود سیستم عامل ویندوز موبایل هست که به خوبی منابع سیستم رو اداره میکنه پس در نتیجه خیلی بهتر و قویتر ظاهر میشه....

بالا